Sasha85
Domaćin
- Poruka
 - 4.895

Luc:Cuvas se, nema sta.
Moram... 8)
Pa,na sta bi licio onda ovaj forum kad bi ga moderator licno "unistavao"?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luc:Cuvas se, nema sta.

Drvo.Fiorella:Svajcarska
???Luc:Drvo.Fiorella:Svajcarska
!!!Fiorella:???Luc:Drvo.Fiorella:Svajcarska
Znas,ja obicno puno toga ne razumem,ali posle nekog vremena shvatim.A ovo...nikako!Luc:!!!Fiorella:???Luc:Drvo.Fiorella:Svajcarska
Luc:Mi smo kao blizanci, a ti spremi "lek protiv nesanice"

mario80-eto ti prilike konj 1.klase :wink:Sasha85:A da... Zivotna zelja mi je da imam konja...
Sasha85:mario80:pare...mnogo para... 8) da vas kupim sve sa ovog foruma...ponajvise sasu85...![]()
Ja sam nesto sto ti neces nikad imati...
QchCK*a:Luc:Glavu bi' mu o'seko.QchCK*a:'Ocemo da bijemo matorog iz Kontikija ?
Blago njemu !![]()
Gledam ga samo i ...... Kako bih ga tukla![]()

pokojna:mario80-eto ti prilike konj 1.klase :wink:Sasha85:A da... Zivotna zelja mi je da imam konja...

ops: Black_Swan:Pridruzicu se... :x 8) 8)
QchCK*a:Black_Swan:Pridruzicu se... :x 8) 8)
Slobodno. Sto vise ljudi ucestvuje u akciji, lakse cemo da je sprovedemo! Ali...Luc i ja dobijamo najvise para :wink:

Sasha85:Ako... Onda ce moci da mi kupi konja...![]()
QchCK*a:Sasha85:Ako... Onda ce moci da mi kupi konja...![]()
Znaci, i na tebe mozemo da racunamo u *poduhvatu* ?

Black_Swan:QchCK*a:Luc:Glavu bi' mu o'seko.QchCK*a:'Ocemo da bijemo matorog iz Kontikija ?
Blago njemu !![]()
Gledam ga samo i ...... Kako bih ga tukla![]()
Pridruzicu se... :x 8) 8)

Stvarno se gadim tako bednih odgovora..Tome su vas ucili roditelji?
Jaooooooooooooooooooooooo a ti bas znas cemu su nas ucili roditelji....a da ne spominjem...ma nije bitnoDevilishgirl::shock: Shame on U :? Deco, sto ste tako jadni. Covek normalan, uspesan, radi ono sto voli, zavrsio je skolu za to..imao srece..I sad vi dosli tu da prosipate pamet i da serete..Sramota..Cist primitivizam! Zar je lose kad je nekome dobro? Zar je lose kad je neko uspesan? ..Stvarno se gadim tako bednih odgovora..Tome su vas ucili roditelji?
hmmmm mogla bih i ja nesto prosto da kazem..let's see
..ipak necu..zalim vas.
![]()

Devilishgirl::shock: Shame on U :? Deco, sto ste tako jadni. Covek normalan, uspesan, radi ono sto voli, zavrsio je skolu za to..imao srece..I sad vi dosli tu da prosipate pamet i da serete..Sramota..Cist primitivizam! Zar je lose kad je nekome dobro? Zar je lose kad je neko uspesan? ..Stvarno se gadim tako bednih odgovora..Tome su vas ucili roditelji?
hmmmm mogla bih i ja nesto prosto da kazem..let's see
..ipak necu..zalim vas.
![]()