Ma ja bih rado zeleo da imam samo jedan veliki GALEON pa da krstarim morima.Nek mi to bude i kuca i prevozno sredstvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
QchCK*a:Ernesto_Che:moja zivotna zelja je da imam buducnost...
Prestani sa crnim mislima i imaces je :wink:
Samo napred!!!!Zelim ti luck.....Ernesto_Che:QchCK*a:Ernesto_Che:moja zivotna zelja je da imam buducnost...
Prestani sa crnim mislima i imaces je :wink:
ma zjb. se....imacu je ako je budem gradila...
moja zivotna zelja je da kad porastem napravim revoluciju...u modernoj umetnosti....ne znam jos kako cu to da uradim, al videcete, uspecu!...
Ernesto_Che:hvala hvala....! jednom u nekom intervju-u cu reci kako me kada sam jos bila mlada bio jedan norvezanin koji me je podrzavao i tako ces d apostanes poznat...
boris_car:8)
8) :? Imam jedno pitanje za vas sve a to je:KOJA VAM JE ZIVOTNA ZELJA? 8) 8)
:? 8)
Mexico!!d4ch4:boris_car:8)
moja nova zivotna zelja...
Da se jedno jutro probudim rano(oko 3-4) u zatvoru i da uzmem neki metalnu chashu i da pochnem da udaram po reshetkama i da probudim sve zatvorenike i....neam pojma...i onda oni svi da ustanu i ovaj...da nastane opshta katastrofa....i da pobijemo sve...chuvare...i odemo da opljachkamo banku i da ja pokupim sve pare i odem negde daleko i....'de znam. 8)

Master_Chief:Mexico!!d4ch4:boris_car:8)
Da se jedno jutro probudim rano(oko 3-4) u zatvoru i da uzmem neki metalnu chashu i da pochnem da udaram po reshetkama i da probudim sve zatvorenike i....neam pojma...i onda oni svi da ustanu i ovaj...da nastane opshta katastrofa....i da pobijemo sve...chuvare...i odemo da opljachkamo banku i da ja pokupim sve pare i odem negde daleko i....'de znam. 8)![]()

pa lepo...i kad planiras da je ostvaris?d4ch4:boris_car:8)
Da se jedno jutro probudim rano(oko 3-4) u zatvoru i da uzmem neki metalnu chashu i da pochnem da udaram po reshetkama i da probudim sve zatvorenike i....neam pojma...i onda oni svi da ustanu i ovaj...da nastane opshta katastrofa....i da pobijemo sve...chuvare...i odemo da opljachkamo banku i da ja pokupim sve pare i odem negde daleko i....'de znam. 8)
ops: Ali za sada, ako ne bi mashtarala, da nadjem nekog super dechka!!! To bi bogami bilo lepo... 8)zivotna zelja ti je da ofarbas radijator...;pmiss:e,da ,imam jos jednu,zelim da ofarbam radijator...ne znam zasto,ali mi strasno ide na nerve!
ops: smejacete se
ops:Moon Child:ne mogu da kazemops: smejacete se
ops:
ali nista od toga...bar ne jos,samo mogu da mastam...miss:pa lepo...i kad planiras da je ostvaris?d4ch4:boris_car:8)
To je jedna od mojih takodje, ali, potrebno je MONEY za to, bash puno!!!!chokolada:Moja zivotna zelja je da proputujem ceo svet!

Zato cu ja da se potrudim da nadjem posao kao turisticki vodic ili tako nesto! 8)Tinar:To je jedna od mojih takodje, ali, potrebno je MONEY za to, bash puno!!!!![]()
Tinar:To je jedna od mojih takodje, ali, potrebno je MONEY za to, bash puno!!!!chokolada:Moja zivotna zelja je da proputujem ceo svet!![]()
Pa, to nije losha ideja. Ili se samo udaj za nekog dedu milionera, pa ga ubij na spavanju (ako nije dovoljno star za prirodnu smrt)!!! Lakshe od nalazenja posla!!! :wink:chokolada:Zato cu ja da se potrudim da nadjem posao kao turisticki vodic ili tako nesto! 8)Tinar:To je jedna od mojih takodje, ali, potrebno je MONEY za to, bash puno!!!!![]()
Tinar:Pa, to nije losha ideja. Ili se samo udaj za nekog dedu milionera, pa ga ubij na spavanju (ako nije dovoljno star za prirodnu smrt)!!! Lakshe od nalazenja posla!!! :wink:chokolada:Zato cu ja da se potrudim da nadjem posao kao turisticki vodic ili tako nesto! 8)Tinar:To je jedna od mojih takodje, ali, potrebno je MONEY za to, bash puno!!!!![]()