Zivotna zelja?

Ernesto_Che:
QchCK*a:
Ernesto_Che:
moja zivotna zelja je da imam buducnost...

Prestani sa crnim mislima i imaces je :wink:

ma zjb. se....imacu je ako je budem gradila...
moja zivotna zelja je da kad porastem napravim revoluciju...u modernoj umetnosti....ne znam jos kako cu to da uradim, al videcete, uspecu!...
Samo napred!!!!Zelim ti luck..... :D :D

boris_car:
:) 8) :lol: 8) :? Imam jedno pitanje za vas sve a to je:KOJA VAM JE ZIVOTNA ZELJA? 8) 8) :) :? 8)

moja nova zivotna zelja...
Da se jedno jutro probudim rano(oko 3-4) u zatvoru i da uzmem neki metalnu chashu i da pochnem da udaram po reshetkama i da probudim sve zatvorenike i....neam pojma...i onda oni svi da ustanu i ovaj...da nastane opshta katastrofa....i da pobijemo sve...chuvare...i odemo da opljachkamo banku i da ja pokupim sve pare i odem negde daleko i....'de znam. 8)

d4ch4:
boris_car:
:) 8) :lol: 8) :? Imam jedno pitanje za vas sve a to je:KOJA VAM JE ZIVOTNA ZELJA? 8) 8) :) :? 8)

Da se jedno jutro probudim rano(oko 3-4) u zatvoru i da uzmem neki metalnu chashu i da pochnem da udaram po reshetkama i da probudim sve zatvorenike i....neam pojma...i onda oni svi da ustanu i ovaj...da nastane opshta katastrofa....i da pobijemo sve...chuvare...i odemo da opljachkamo banku i da ja pokupim sve pare i odem negde daleko i....'de znam. 8)
Mexico!! :lol:

Master_Chief:
d4ch4:
boris_car:

Mexico!! :lol:

Hvala na perdlogu :lol:

d4ch4:
boris_car:

pa lepo...i kad planiras da je ostvaris?

Moja zivotna zelja je da me zatvore u neku sobu punu namjestaja, ogledala, uredjaja najsavrsenije tehnologije-i da me puste da sve to polupam kao luda-mislim, imam ja mnogo, mnogo ozbiljnih zelja, ali ova mi je trenutno najjace izrazena.

Ehhh, imam toliko zelja, ali bih sigurno volela da zivim na nekom egzotichnom mestu. Kuba, ili tako neshto i da budem neki arheolog i da tako istrazujem... Volela bih i mozda da budem u nekom rock bendu i da imam puno fanova i tako da se smuvam sa Heathom Ledgerom!!! :oops: Ali za sada, ako ne bi mashtarala, da nadjem nekog super dechka!!! To bi bogami bilo lepo... 8)

jao.....mnogo,ali mnooooooooogo bih volela kad bi tri najbolje osobe na svetu(dva naj druga i ortakinja) zivele u BG-u...ili da ja zivim gde i oni.... :( ali nista od toga...bar ne jos,samo mogu da mastam...

zatim konj naravno :wink: i volela bih da zivim u divljini....samo ja i moj konj :D
onda da sam bila na koncertu od gunsa....
pa zatim da idem u normalno odelenje...
da se zaljubim....pp to mi nece biti tesko,samo dok prodje malo vremena....
a ono sto nisam smela da kazem:
hocu da jednog lepog -letnjeg- dana upregnem macke i pse u sanke i da se vozim kroz centar :D inace ovo nije samo moja ideja i zelja vec i najbolje drugarice....
i ostvaricemo je nadam se :D :D :D
htela bih i da imam prase ali da ga setam na lancu kao kuce kroz grad...

itd ako se setim neceg dodacu... :wink:

e da hocu da dignem revoluciju :D

miss:
d4ch4:
boris_car:

pa lepo...i kad planiras da je ostvaris?

Chim nadjem nachin KAKO da dodjem do metalne chashe. :wink:

Tinar:
chokolada:
Tinar:
To je jedna od mojih takodje, ali, potrebno je MONEY za to, bash puno!!!! :(
Zato cu ja da se potrudim da nadjem posao kao turisticki vodic ili tako nesto! 8)
Pa, to nije losha ideja. Ili se samo udaj za nekog dedu milionera, pa ga ubij na spavanju (ako nije dovoljno star za prirodnu smrt)!!! Lakshe od nalazenja posla!!! :wink:

Haha....Tako je sestro :wink: . Samo da dodam...da kad nadjesh tog dedu milionera da ubacish i mene u tu prichu kao tvog shwalera. :wink:

Back