Zivotna zelja?

Jednog dana, tamo negde posle 40-te godine kad se vec zgrne neka lova u poslu u nauci, voleo bih da sebi i nadam se svojoj porodici u tim cetrdesetim godinama, kupim jednu drvenu kucicu . Ali ne dajte da vas "kucica" zavara . Zelim da bude prostrana i sto je najbtinije , da se nalazi u jednom zabacenom delu Aljaske, znate one delove odakle vam treba po 3 sata da kolima dodjete do prodavnice i gde se jedared u mesec dana ide u kupovinu, e bas tu . Naravno zavejao sneg oko mene se podrazumeva :heart: I tu bih zeleo da umrem , odnsno provedem ostatak svog zivota . Meni nema lepseg godisnjeg doba od zime :heart: Naravno pristpu internetu se podrazumeva :hahaha: neka sauna eventualno mini bazen u sastavu kuce :mrgreen:

92844106_full.jpg

92844105_full.jpg

Nesto ovako bi bilo sjajno :heart: I zamislite sad u nekoj planincini, oko vas sneg, i u okrugu od 10km[SUP]2[/SUP] zivite samo vi . :heart:

blaaaaahh ja u takvoj kuci ni 2 dana ne bih izdrzala :lol:

e sad,kad smo kod nekretnina,dobro bi mi pao jedan stan na menhetnu :cool:
mada nije mi to zivotna zelja z:hm: razmislicu :manikir:

Sto bre? :p

Ja ne znam , mislim da bih dusu djavolu prodao da mogu tako nesto da uradim . Naravno posto se zaposlim, zaradim pristojnu kintu i skupim dovoljno da prezivim sa tom kintom do peMzije i posle te penzija izdrzava . Ja bih tako mogao :heart: Blaah ok je Menheten ali nije mi zanimljivo kad svako to hoce :lol: Nije interesantno :lol:

Meni je zivotna zelja da mi Big People bude zena.:heart:

moja je da se udam za ghost-a :heart::D

Sto bre? :p

Ja ne znam , mislim da bih dusu djavolu prodao da mogu tako nesto da uradim . Naravno posto se zaposlim, zaradim pristojnu kintu i skupim dovoljno da prezivim sa tom kintom do peMzije i posle te penzija izdrzava . Ja bih tako mogao :heart: Blaah ok je Menheten ali nije mi zanimljivo kad svako to hoce :lol: Nije interesantno :lol:

ma oke je to, ali ja ne volim ta mirna mesta, ja voli guzvu, gde ima puno ljudi, razna desavanja, itd.. :lol:

moja je da se udam za ghost-a :heart::D

ma oke je to, ali ja ne volim ta mirna mesta, ja voli guzvu, gde ima puno ljudi, razna desavanja, itd.. :lol:

Pa neces u 40 i kusur godina da ides u diskoteku :lol: Samo mi treba pristup internetu to moram da imam . Jedna soba sa kucnim bioskopom i meni je zivot ispunjen :heart: Naravno decu ostavljam u urbanoj sredini, ona ne idu sa mnom izuzev za vreme raspusta , tada ih primam u goste :lol:

Pa neces u 40 i kusur godina da ides u diskoteku :lol: Samo mi treba pristup internetu to moram da imam . Jedna soba sa kucnim bioskopom i meni je zivot ispunjen :heart: Naravno decu ostavljam u urbanoj sredini, ona ne idu sa mnom izuzev za vreme raspusta , tada ih primam u goste :lol:

pa nije stvar samo do diskoteke :lol:
i moji baba i deda imaju 60 godina, pa ne idu na planinu gde nema zive duse da se odmaraju, nego na more :lol:

...da postoji Lestat iz knjige i iz filma...

:lol:
Lestat. Dušica gerontofilska, biseksualna vampirska.
Ogadi se čoveku nakon četvrtog dela.

Elem, želja mi je da imam sopstveno seosko imanje.
Krave, koze, svinje, živina, razno voće i povrće, domaća rakija i vino.
A za komšije bih fine i kulturne ljude.
Tačnije, planirala sam da upoznam ljude sa sličnim željama, zapičimo u neku pustaru, sagradimo kuće i imanja i boli nas uvo za sve.

Zlatibor ti ima vise ljudi neko neka mesta,Na Kraljevom trgu leti ima vise ljudi nego u Knez Mihajlovoj...

de si bas naso zlatibor za primer, imaju neke planine gde nema zive duse bas za odmor, neki to vole, a neko ni za zivu glavu ne bi otisli, pa cak ni ovi fosili od 60.. :lol:

Posto je to sredjeno, sad mi je zelja da imam decu s tebe. :heart: :lol:

o da, deca naravno, ali cekaj da napunim bar 18 :D

Back