Zivotna dilema...

alex_cool:
Ma f* that! Sto pa da ne zelim sve da znam, briga me mnogo sto ce da boli, po tebi, i bas me briga sto su ti 'najpametniji ljudi' bili 'nesrecni', ili ti lepotani i bogatasi, po tebi.
Mozda je cetvrto gramzivo grabljenje svega sto ti zadje u shakomet.....
A otkud i ta ideja da ne moze da te usreci info, telo i kinta? Zasto pa ne moze?
Nevaljana ideja. (chupa forumashe svojom gramzivom shakom)

Ovaj nisam ni ja Bog zna kako pismena, ali pisi da barem ljudi mogu otprilike da te procitaju.
I sto sam ja do k**** rodjena u ovom glupavom svetu. Aj sad ti objasni kako to automatski ove tri stvari dovode do srece. Cak ako cemo o tome, ovakva koncentracija svega u velikim kolicinama moze da te ucini samo praznim totalno i nesrecnim. Imas sve i nemas nista. Jer cemu onda tezis? Zasto postojis? A totalno je utopijski da ce osecaj zadovoljstva zbog svega ovoga moci da te drzi neko duze vreme.
E ove new age generacije :lol:

latica:
Ovaj nisam ni ja Bog zna kako pismena, ali pisi da barem ljudi mogu otprilike da te procitaju.
I sto sam ja do k**** rodjena u ovom glupavom svetu. Aj sad ti objasni kako to automatski ove tri stvari dovode do srece. Cak ako cemo o tome, ovakva koncentracija svega u velikim kolicinama moze da te ucini samo praznim totalno i nesrecnim. Imas sve i nemas nista. Jer cemu onda tezis? Zasto postojis? A totalno je utopijski da ce osecaj zadovoljstva zbog svega ovoga moci da te drzi neko duze vreme.
E ove new age generacije :lol:

Ajde molim te, sada me ljudi trebaju razumeti, ma boli me tastatura...
Ali samo za tebe muzjak iz new kids on the block-a, one, ne nsync verzije, zbori...
bas me briga bas me briga bas me briga, vise me je bas briga.
Ono sto nemam, mozda cu dobiti, ono sto ne znam mozda cu nauciti, ono sto me cini nesrecnim mozda ce se promeniti, ono sto mrzim mozda ce me razumeti.
Sa zadovoljstvom pisem ove nerazumljive redove, ja, backstreet boy, westlife momak i US 5 pripadnik..

wisemen:
Jedno pitanje... Zamislite da mozete da birate:

1. Knjigu iz koje biste citali i znali sve (mislim bukvalno sve)
2. Kutiju iz koje bi vadili novac u neogranicenim kolicinama (bas neogranicenim)
3. Ogledalo koje bi moglo da vas ucini da izgledate kako god zelite
Sta biste izabrali? I zasto?

izabrala bih kutiju, i onda kupila knjigu i ogledalo, i ponovo bih bila srecna sto mi je ostalo para
ako knjiga i ogledalo nisu za prodaju - izabrala bih knjigu i uz pomoc nje zaradila za zivot

wisemen:

2. Kutiju iz koje bi vadili novac u neogranicenim kolicinama (bas neogranicenim)

1. !

kada bih sve znao, znao bih i da to unovcim, a samim tim bih dobro izgledao !:D
( ako izaberes 2. ne vredi ti ako ti smeste corku , a 3 je sami individualna stvar - licno, od cega nema koristi )

Sustinski ovakva pitanja imaju neizvjestan kraj, tj. njihovi odgovori... iz razloga kada bi uzimao bilo sta od ove 3 opcija sta je sustina i svrha? Ali evo ja bih licno izabrao opciju 1 jer kad znas sve imas i novac i znanje, siguran sam... :cool:

1. Jer ima pravu vrednost......... Da imam silne pare a da sam glupa ko noc, sta mi vredi?
Da izgledam vrh vrh vrh a da ne umem da sastavim dve recenice, opet, sta ce mi to?
A kad bih znala sve, pa znala bih i kako da napravim te pare pa bih onda platila da izgledam kako hocu:)

cak i da mi knjiga moze reci koji ce brojevi biti izvuceni na lotou ili sta da uplatim u kladionici ili nesto tome slicno, ne bih izabrala knjigu, jer bi ona mogla da mi kaze ko ce kada umreti i ko ce od cega biti bolestan, a neke stvari se ne mogu spreciti. mada, nije lose znati neke stvari unapred. ako bih iz knjige mogla da citam samo ono sto ja hocu i sto me zanima, izabrala bih knjigu. u suprotnom izabrala bih kutiju, pa nek ide zivot.....

knjigu ne bih uzeo,ko mi garantuje da u toj knjizi pise ono sto ja trazim?radije bih odigrao ruski rulet.
ogledalo ne bih.zadovoljan sam kako izgledam samo jos malo da se nabildam:D
kutiju bih uzeo pa bih onda delio pare svima kojima je to potrebno dok ljudi nebi shvatili da se samo od sljake moze ziveti i da tako treba da se zivi.

knjigu bih spalio bas kao u farenhajtu
kutiju bi okrenuo naopako da vidim gde je kraj
a ogledalo.. pa zna se razbio bi ga

zato sto je zivot skup proizvoljnosti koje mi svojim postupcima pravimo onakvim kakvim osecamo da treba da bude

Под два. И овако је смак света 2012, па до тада да се слави :manikir:

Back