Zivotinje-Animals

P5162917G.jpg

Nije Fibi casna rec . Ovo je u Delibladskoj pescari , blizu grebenca, pored jednog stada , sa pastirom. To su pulini, svi sem jednog , koji je veci neke druge rase . . Ovcarski ravnicarski psi . Imam sijaset slika od tog dana .

Super je fotka......
Samo je pitanje, je si li je ti slikao?.....
Posto je vjevericu tesko slikati!

Hehehe dečače plavi...lepo si to primetio da je vevericu teško uslikati, verovatno si jurio neku...ali ako postaviš ovakvo pitanje, onda pada sumnja i na tebe da li si ti sve tvoje fotke koje si postavio, ti fotkao...inače jurio sam jednu 15 min, pa drugu 10 min, pa treću...i evo posrećilo mi se...mada bi mi bilo lakše da sam ukrao od dulleta...

Hehehe dečače plavi...lepo si to primetio da je vevericu teško uslikati, verovatno si jurio neku...ali ako postaviš ovakvo pitanje, onda pada sumnja i na tebe da li si ti sve tvoje fotke koje si postavio, ti fotkao...inače jurio sam jednu 15 min, pa drugu 10 min, pa treću...i evo posrećilo mi se...mada bi mi bilo lakše da sam ukrao od dulleta...

iiiiih :P ko krade taj i postavlja tudje fotke :D he he salu na stranu, ja sam jurio gustera i on nekako stane ja samo sto sam ga fokusirao on pobegne 10 cm napred i ode van fokusa ... blah .. :dash:

sanovnik jako je lepA fotka mogla bi na neki stock sajt ladno. djole tebi svaka cast na ulovu :D

Mene kad upecaju pogledom, odmah bjeze.......
U brate, ko da sam dinosaurs.......:thumbdown:

Back