zivot

• Začetnik teme Začetnik teme ok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:)Volim savladjivanje zivotnih prepreka. Volim kad neke stvari koje sam uspesno dovrsila analiziram sa distance i smejem se samoj sebi sto sam u pojedinim fazama zivota mislila da su neki moji problemi neresivi i strasni, a u stvari tako su jednostavni i resivi kad malo protekne vreme.

ok:
zivot... hm pa ajde sta volite u ovom blesavom zivotarenju

volim kad sam srecna, kad su ljudi oko mene srecni, kad sam zaljubljena, kad osecam one malene leptirice po stomaku, kad se probudim nasmejana zbog nekih slatkih snova, kad sapucem, igram, pevam ili cutim sa nekim ko me voli i koga volim.....................

ma volim..............SVASTA-NESTO.........

Verujem da je to samo neko izmislio da bi plašio narod! Možda i ne postoji.. Možda je to samo jedna od faza u čovekovom razvitku...

auuu.. al' sam ja počela da s...

Tya:
Verujem da je to samo neko izmislio da bi plašio narod! Možda i ne postoji.. Možda je to samo jedna od faza u čovekovom razvitku...

auuu.. al' sam ja počela da s...

naravno zato postoje.. ali da ima nečeg tamo saznala sam skoro, dok sam sedela sa sestrom na dedinom
bolničkom krevetu.. pitkala ga je da li vidi štogod , kako se oseća... i iznenadila bi se da si videla taj grč, čula te tihe reči o svetlu... ja nisam verovala do tad...mislila sam da je tunel i svetlo samo simbol odlaska...sad već ne znam.. a i nije za zezanje..čovek ima skoro 85 god. nije on neozbiljan.. ma otkud znam i ja sad ***em.. poz. Tya ...odoh doma...

Back