Zivot

divlja-u-srcu:
Hektor:
divlja-u-srcu:
Sad si me, opet,uplasio! :shock: Kakvi su to neprirodni odnosi i sodomija???? :(
Da li je moguce da ne znas i da treba da ti objasnjavam sta su prirodni a sta neprirodni odnosi?

Pa , naravno da treba! :?
Ako treba,evo:prirodan polni odnos je spajanje muskih i zenskih polnih organa.Sve drugo je neprirodno/protivprirodno.Ili eksplicitno:oralni i analni odnosi su protivprirodni.Takodje,izopacen um moze da smisli i gore stvari od ovih,kao sto su sexualni sadizam i mazohizam,itd.,jednom recju:razvrat ili sodomija.

divlja-u-srcu:
bhc33:
vidish ti si u pravu.
ali...
ljubav sve veruje,svemu se nada,sve prasta,sve trpi....
ljubav pokriva mnogo grehova.
to ti pishe.
samo ljubav a ne egoizam.
ajd kad sam pocheo da i zavrshim.
po meni postoje samo dve stvari na svetu koje zezaju chovechanstvo.
strah i egoizam.
jednostavno ljudi su loshi ili ako su ugrozeni ili ako misle da vrede vishe od drugih.
iz straha prihvataju da moraju da se ponashaju loshe ako hocje da prezive.
a egoizam je ubedio hitlera u ono ushta je verovao.
mada je bio i u ratu pa je onda od straha poceo da smishlja kako ginu mladi nemci a bogati jevreji ne.
i eto ti "maj kamft"
bog je ljubav.

:D
8)

Hektor:
divlja-u-srcu:
Hektor:
divlja-u-srcu:
Sad si me, opet,uplasio! :shock: Kakvi su to neprirodni odnosi i sodomija???? :(
Da li je moguce da ne znas i da treba da ti objasnjavam sta su prirodni a sta neprirodni odnosi?

Pa , naravno da treba! :?
Ako treba,evo:prirodan polni odnos je spajanje muskih i zenskih polnih organa.Sve drugo je neprirodno/protivprirodno.Ili eksplicitno:oralni i analni odnosi su protivprirodni.Takodje,izopacen um moze da smisli i gore stvari od ovih,kao sto su sexualni sadizam i mazohizam,itd.,jednom recju:razvrat ili sodomija.

ako mislish na telesno uzivanje i spajanje organa :roll: stetno je ako ti smeta da duhovno napredujesh.
ali ti mogu rechi da su ljudi u sexu zasada naj blizi jedan drugom.
mislim globalno.
naravno da je ljubav jacha.

divlja-u-srcu:
Jeste! Ja sad treba da kazem sta mislim, i onda da me Hektor razapne na krst ili da me odmah posalje u pakao??? E, necu! :P
Ali drago mi je sto si ovo pojasnio! :D
Ne treba da se plasis,Hristos ne raspinje vec su njega raspeli,zatim Hristos ne salje u pakao vec od pakla izbavlja!Slobodno reci sta mislis,ne plasi se,nismo deca!

Kelis:
Hektor:
Ako za nesto/nekog ne vredi umreti,ne vredi ni ziveti!Da li se slazete?

Hektore ovako je glasilo tvoje pitanje kada si otvarao temu "zivot".
Ili vrati kormilo u pocetnu poziciju ili cu smatrati da je vec sve na ovu temu receno i zakljucacu je.
Pozz
Prihvatam dobronamernu kritiku.Kelis,ti jako dobro radis svoj posao,i do sad nemam zamerki.Ako si me nekad obrisala,bilo je sa razlogom,priznajem.Odmah cu se vratiti temi,ali to ne zavisi samo od mene.Da li sam ucestvovao oko 10% u razvijanju teme,i sledi da nisam odgovoran za sve.Ali posto smatram da autor teme treba da se brine kako se tema razvija,prihvatam odgovornost.

Hektor:
Samo jedno pitanje za Kelis:Navedi mi bar jednu temu na forumu koja se uredno i logicki razvijala bez stranputica?
Znas Hektore postoje teme koje su prilicno opsirne i kada se u okviru njih moze govoriti o jos mnogo pojmova ili situacija, ali takve teme su u naslovu i uvodnom izlaganju objasnjene... Sjajno je kada tema izrodi jos 10 razlicitih, digresije nisu lose, dok god su raznovrsne. Tvoje digresije vuku uvek na jednu te istu stranu, a ti znas koju, onu koja ovde ne pripada.
Digresija postoji i dok god je smislena NIKADA nije brisana, samo smo podsecali ljude na temu kako ne bi zastranili.
I od kada sam ja moderator ovde, a to nije neki dugi vremenski period trudim se da maximalno poshujem pravila krstarice i ucinim da ovaj forum lici bar na neko kulturno mesto.
Ponekad mi to ne uspeva ali se i dalje trudim i sto je najvaznije...ne odustajem!
A sada vas molim da se vratite na temu...

Hektor:
Ako treba,evo:prirodan polni odnos je spajanje muskih i zenskih polnih organa.Sve drugo je neprirodno/protivprirodno.Ili eksplicitno:oralni i analni odnosi su protivprirodni.
Hektore, da li je spajanje muskih i zenskih usta uz dodirivanje jezikom neprirodno?

Đezuz Krajst,a i Budha pokradoše emocije naše! ! !
Bolje je usmeriti emocije ka partneru i deci,pa prijateljima ,komšijama, nego ih trošiti na religije i politiku...
Čisto rastrošno ponašanje...Ma i ovde na forumu se ne trba s tim zlatom razbacivati-manje za real...

Back