Zivot za Kosovo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
_Milanche_:
nece prijatelju jer koja god vlast da bude milanchetu ce neko "zaboraviti" da posalje vojni poziv....razumes li sad?
Ma da milance je pametan, a oni sto sluze vojsku su glupi. Veze i vezice, od osnovne skole do fakulteta, od vojske do posla. Mito i korupcija, to je ono sto uvek prolazi u ovoj zemlji. Nego milance, jel ti tata i mama i devojke (nadam se ne momke, mada se sa vama nikad ne zna ;) ), traze preko veze?
Kako te bre nije sramota da se time jos i hvalis ovde?

_Milanche_:
ne sluzim se mitom nego ljudi znaju da im mogu zatrebati jednom u buducnosti...razumes....

Ma da a ja sam patak daca. U Srbiji takve stvari mozes da zavrsis samo ako debelo platis a to "koristicu vam u sledecem zivotu" zaboravi :D . Znaci podmicujes drzavne organe jeli Milance , ccccc . Taman da te imam na oku kad pobede radikali da te prijavim drzavi da ne ostanes po strani :D

_Milanche_:
vidis kad bi budes bio u onom kamionu sa puskom milanche ce se vozti u svom dzipu po gradu sa 8 godina mladjom devojkom...posle ces ti doci bez noge ili ruke ili ces se vozati u invalidskim kolicima a Milanche ce se sada voizti u svom novom dzipu i imati 10 godina maldju devojku :-)
To je sustina...
Bices taksista :confused:

Salvantis:
Ma da milance je pametan, a oni sto sluze vojsku su glupi. Veze i vezice, od osnovne skole do fakulteta, od vojske do posla. Mito i korupcija, to je ono sto uvek prolazi u ovoj zemlji. Nego milance, jel ti tata i mama i devojke (nadam se ne momke, mada se sa vama nikad ne zna ;) ), traze preko veze?
Kako te bre nije sramota da se time jos i hvalis ovde?
ne traze mi...sto bi me bilo sramota?

Chedo Kokardic:
Ma da a ja sam patak daca. U Srbiji takve stvari mozes da zavrsis samo ako debelo platis a to "koristicu vam u sledecem zivotu" zaboravi :D . Znaci podmicujes drzavne organe jeli Milance , ccccc . Taman da te imam na oku kad pobede radikali da te prijavim drzavi da ne ostanes po strani :D
nece meni radikali nista ne brini...

serb_pagan:
i sta onda mislite da radite tako "konsolidovani"? da napadnete medjunarodne snage na kosovu? da postignete da nas za par nedelja vrate u srednji vek? da unistite srbiju i dovedete srpski narod do bioloskog istrebljenja?

Е, ако се ти после свега изреченог тј. написаног бринеш о томе да ли ће "Србија бити уништена а српски народ доведен до биолошког истребљења", е ондаК смо стварно на-је.бали........... 8-)

chedo, uros i untouchable zauzimaju prištinu...već vidim tri jugovića, ponos srpskog roda na naslovnoj strani svih dnevnih novina.

srećan put, nemojte da zaboravite forum, bacite koji post sa vremena na vreme. čisto da znamo kako napredujete...

e, da...i prestanite da smarate. neće biti nikakvih mobilizacija, niti ratova, jer niko normalan neće da ratuje za teritoriju naseljenu sa dva miliona albanaca. da nećete možda da je kolonizujete, kad rasterate albance?!
baš bih voleo da vidim ko bi pristao da živi tamo...čak ni oni nesrećnici, koji su između ostalog i zbog takvih koji vole da se busaju u grudi junačke, oterani iz svojih domova verovatno ne bi pristali na to, jer su koliko toliko sredili život u srbiji za ovih deset godina...

dosta je bilo ratova. kome je do kosova slobodno nek vam se pridruži, ostavite normalne ljude da žive svoj život, smarači mitomanski.

sumnjivo lice:
Pa tema je takva zato sto vecina vas 99% laze da bi isla na kosovo da ga brani.Sad ti meni odgovori.Da li si ga branio do 1999e?
1999 ga nisam branio jer vojsku sluzio kasnije.

A otkud ti znas da li ne ko laze ili ne, i zasto bi neko lagao u vezi toga.

Sta ste bre vi, sve neki nostradamusi, vidovite zorke, vidoviti sabani?

eremita:
Е, ако се ти после свега изреченог тј. написаног бринеш о томе да ли ће "Србија бити уништена а српски народ доведен до биолошког истребљења", е ондаК смо стварно на-је.бали........... 8-)
ohoho..evo ga jos jedan koji ce da se "konsoliduje",pa brzo u pravcu prishtine,sa srbijom na usnama...nisam ja kriv sto su nacionalisti upropastili srbiju,za to se obrati onom liku sto lezi pod lipom...

Elvin:
chedo, uros i untouchable zauzimaju prištinu...već vidim tri jugovića, ponos srpskog roda na naslovnoj strani svih dnevnih novina.

srećan put, nemojte da zaboravite forum, bacite koji post sa vremena na vreme. čisto da znamo kako napredujete...

e, da...i prestanite da smarate. neće biti nikakvih mobilizacija, niti ratova, jer niko normalan neće da ratuje za teritoriju naseljenu sa dva miliona albanaca. da nećete možda da je kolonizujete, kad rasterate albance?!
baš bih voleo da vidim ko bi pristao da živi tamo...čak ni oni nesrećnici, koji su između ostalog i zbog takvih koji vole da se busaju u grudi junačke, oterani iz svojih domova verovatno ne bi pristali na to, jer su koliko toliko sredili život u srbiji za ovih deset godina...

dosta je bilo ratova. kome je do kosova slobodno nek vam se pridruži, ostavite normalne ljude da žive svoj život, smarači mitomanski.

Evo ga jos jedan koji sprdnjom, i kao nasim prozivanjem pravda svoj kukavicluk, nesposobnost, uskogrudost.

Ma to je gotova stvar.Ustav je pokrice za neuspeh pregovora a i sta to znaci: Srbija ima 2 pokrajine Kosovo i Vovodinu od kojih Kosovo ima sustinsku autonomiju??? a Vojvodina ima Vojvođane :-) ;)

serb_pagan:
i sta onda mislite da radite tako "konsolidovani"? da napadnete medjunarodne snage na kosovu? da postignete da nas za par nedelja vrate u srednji vek? da unistite srbiju i dovedete srpski narod do bioloskog istrebljenja?

Sto puta je receno, evo i ponavljam rata nece biti za 2-3 godine, vec mnogo kasnije. Rat se nece voditi protiv medjunarodnih snaga, ceka se povoljan trenutak, a jasno je da na KiM nece ameri biti dozivotno. Kakvo istrebljenje, kakvi srednji vek.

To ce biti organizovana akcija tada konsolidovane i ojacane drzave i vojske. Ne mesajte to sa slobinim glupiranjem 90-tih.

urospo:
Evo ga jos jedan koji sprdnjom, i kao nasim prozivanjem pravda svoj kukavicluk, nesposobnost, uskogrudost.

kukavičluk? :D zato što me zabole za kosovo? :D
nemam ja potrebe ništa da pravdam. samo mi je muka što zbog takvih, poput vas, sajber jugovića, stradaju normalni ljudi. no, ne verujem da u ovoj zemlji ponovo može doći do toga da idioti prevladaju, pa ne verujem da će biti rata za mitsku kolevku srpstva.

serb_pagan:
ohoho..evo ga jos jedan koji ce da se "konsoliduje",pa brzo u pravcu prishtine,sa srbijom na usnama...nisam ja kriv sto su nacionalisti upropastili srbiju,za to se obrati onom liku sto lezi pod lipom...

Слушај да пробам да ти одговорим лаконски: ШТО ЋЕ БИТИ - БИЋЕ! А ДА ЋЕ ПРОЋИ - НЕЋЕ !

п.с. "Онај испод липе" никада, али никада није био националиста - и ти то врло добро знаш као и ваша тета-Латинка. Да је био националиста, сигурно би од
мене добио глас. Само ширите интернационалистички-комунистички смрад
по Србији, и даље... јер није био 6.октобар !

Prvo da pozdravim sve heroje u najavi.
Takodje da pozdravim i "pozivare" koji psuju i prozivaju korisnike jer to po pravilima foruma nije dozvoljeno.

Iskoristio bih priliku da Vas obavestim da je konfiguracija terena na Kosovu veoma brdovita da oči ispadaju kada trčite sa maskom na licu zbog bojnih otrova i pod punom ratnom opremom.
Takodje podsećam da je predeo i šumovit te da se noću golim okom teško šta razaznaje na daljini od 1m.

Kondiciju nećete steći pisanjem junačkih postova.
Strah je prirodan osećaj ali ne sme da nadvlada razum.
Na žalost, nedostatak straha je takodje štetno, čak i pogubnije.

Savet: sledeći put ovu temu postaviti na podforum Vojska.
Politika bi bila: kako raspodeliti oslobodjenu imovinu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back