DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
da li gledate, šta mislite o voditeljki, šta mislite o tom načinu života i sistemu vrednosti koji se tamo plasira...?
hvala...
hvala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pojma nemam koja je emisija u pitanju...zato da izjavim, koji djavo gledate ono sto vas toboz ne zanima...socioloska analiza, nije nego, cist izgovor.
...niko se ovde nije pretrg'o da plasira adekvatne vrednosti, jedna emisija gore dole...slutim da se potenciraju novci i bogati muzevi pa se muski osecaju pogodjeno u zivac. Da su u pitanju ruralne snajke iznete na rastresenu mas prodaju onda se tema ne bi ni otvorila...licemerno. Ako je bofl onda je sve bofl a ne samo ono sto vama odgovara.
već drugi put pominješ androgena...
štati je to...?
Par puta sam plakala, pa više ne gledam, ubiše me emocijedobro, ti pričaš za onu drugu emisiju gde ova kokoška učestvuje u žiritu...
...al dobro...što se tiče te emisije tu kad vim one klinke kad stanu pred njih pa ovi počnu da ih pljuju na finjaka prosto neznam dal da se smejem il da plačem...al se uvek nekako radije smejem...![]()
ako nisi gledala što onda mlatiš gluposti...el fora da popljuješ muške...? to dal gledam il ne gledam, napiso sam...šta sad...kao pomno pratim svaku emisiju, al me kao ne zanima pa u uvijenoj formi oću da iskamčim mišljenje i da ispljujem jer nisam bogati muž pa sam grdno pogođen u živac...?
kako god...drago mi je ako ti lakše...
ništa što si napisala nema veze...
a tamo na pinku ima i ruralnih snajaka, čisto radi recipročnosti...
Ez d meter of fekt, kaže se androgin.Grčki -andros = muškarac, Sneki mi je kao bespolno biće ili neki trandža, ne znam kako to da ti objasnim, kao neki lutajući faktorkoji propagira lošu stranu ženstvenosti.
Cim zakljucujes o plasiranim vrednostima, temi, voditeljici bla bla znaci da gledas. Ukoliko ne gledas a imas misljenje o svemu sto obradjuje emisija znaci da pricas napamet. Na tebi je izbor, ili pratis ili sudis bez da si upucen.
Jeste, prilicno mi je muka od vas koji cinite taj piplmetar, mrzite Kurir a kupujete ga, prezirete Pink a gledate ga, gade vam se turske serije, kao i rijaliti, sve farme i bratovi a oci ne odvajate i zbog vas takvih mi koji ne znamo ni koje su emisije u pitanju ispastamo i ne mozemo da dobijemo ni mrvu kanala za sebe jer ste, gospodno draga, vi deo sistema, svidjalo se to tebi ili ne. Kad god se otvori ovakva tema recicu isto - koji djavo gledas u to, s kim si takav si.
Ez d meter of fekt, kaže se androgin.
brate...nemogu da se ubeđujem stobom dal gledam il negledam...napiso sam jasno da negledam, al ima ko gleda u kući a ja povremeno bacim pogled...znaš ono...kad čuješ da odvali neku glupost, nešto radi čega bi puko teve (barem meni tako dođe) baciš pogled da viš šta/koga ona to komentariše i hvali...o čemu ona to priča...misim ****** ga...komp mi je blizu teveta...pogled ponekad odluta i kad ne pratiš nešto...misim kako sad to da nacrtam...neumem...
a ovo ostalo...i meni se pljuje od mnogo čega...i potpuno te razumem šta oćeš da kaeš, al nisam ja brate iz te tvoje priče veruj mi...
prvi serijal velikog brata sam pomno pratijo, eo priznam...![]()
![]()
![]()
Verovatno se "ovde" onda kaze i genekologija.šufnudle
Ne lupaj. Ovde se na kaže tako.
Ne, otkud ti to? Kaže se ginekologija, ako nisi mislio na genealogijuVerovatno se "ovde" onda kaze i genekologija.
Andro- muško. Gino- žensko.Ne, otkud ti to? Kaže se ginekologija, ako nisi mislio na genealogiju![]()
Ne, otkud ti to? Kaže se ginekologija, ako nisi mislio na genealogiju![]()