Спид, ексери и слични опијати.
deca od 10-ak godinica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Спид, ексери и слични опијати.
Da, mislim da je to nacionalni ponos. "Vidi se ko je pravi Kanadjanin!", taj fazon. Dosta su ponosni na to, bar ono sto sam za sad videla. Pre neki dan sam se zeznula i obukla nesto tanje, smrzla sam se ko pic.ka a ono par kolega sa faksa "ooo, svaka cast, bravo". Oni u kratkim rukavima, ma bez bre, sta svaka cast, neces ti da dobijes upalu jajnika/besike nego ja.
Onda je GMO i razni aditivi za pojhačanje ukusa, konzervaciju, prehrambene boje i druge špecije.deca od 10-ak godinica?
ma bezveze, ne znam gde si ti, ali meni je ovde super i zimi, ali samo kada sam dobro obucena... na srecu ima dobre tople odece i obuce
slika
http://www.castanet.net/edition/news-story-126163-3-.htm#126163
Onda je GMO i razni aditivi za pojhačanje ukusa, konzervaciju, prehrambene boje i druge špecije.
Sve je to izdrogirano.
Не чини на ствар.Molim te da se malo iskuliras!
1. Kanadjani mahom ne znaju da kuvaju. Veoma je neobicno kada neko sam sebi sprema hranu. Oni idu u restorane ili fast food ili kupuju tu gotovu hranu ili one kesice i slicno sto i vi u Srbiji imate. Nema tu nikakve misteriozne hemije koju vi u Srbiji ne poznajete jedino sto se prosecan Srbin ne hrani iskljucivo sa tim nego i sa kuvanom hranom.
2. Kanada inace ima fenomenalnu hranu, odlican je izbor i jedini je problem ono gore sto oni ne kuvaju, nego se hrane ovako i onako.
zakljucak oni nemaju kulturu ishrane, a ne da je u Kanadi hrana losa
Kod mene u kuci je hrana fenomenalna, ali ja puno kuvam i generalno kupujem samo sastojke.
Не чини на ствар.
По свим тим ресторанима служи се храна истог порекла као и она која је у хипермаркетима, једном речју ГМО ђубре препуно пестицида, хербицида, конзерванаса...
Зато су Канађани толико претили и с толиком стопом егзотичних болести, пре свега несвакидашњих канцера, а с кардиваскуларним болештинама су на ти.
Онај мали део становништва који се разбира у храну плаћа је папрено и у набавци за кућу и у ресторанима.
Фина темица која то обрађује....
http://forum.krstarica.com/showthread.php/690508-Zdravlje-u-Kanadi
Problem u Kanadi su ogromna pakovanja. Kad odes u prodavnicu, a jeb.iga, ne mozes da kupis malo pakovanje (tipa malo kiselo mleko i sl.) nego sve ono kilo, litar, itd. Meni to predstavlja veliki problem, ali valjda se treba navici na ideju da se ovde ne ide u prodavnicu svaki dan, nego jednom nedeljno.
Pitanje za sve koji su u Kanadi: da li ovde, ljudi moji, moze da se kupi jogurt? Mislim na onaj nas jogurt, TECAN, kao sto je kravica? Ono sto oni zovu jogurt ovde je ili nesto tipa kiselog mleka ili pavlake. Ubi' se trazeci jogurt i nikako ne mogu da nadjem. Ima li toga ovde uopste?
Problem u Kanadi su ogromna pakovanja. Kad odes u prodavnicu, a jeb.iga, ne mozes da kupis malo pakovanje (tipa malo kiselo mleko i sl.) nego sve ono kilo, litar, itd. Meni to predstavlja veliki problem, ali valjda se treba navici na ideju da se ovde ne ide u prodavnicu svaki dan, nego jednom nedeljno.
Pitanje za sve koji su u Kanadi: da li ovde, ljudi moji, moze da se kupi jogurt? Mislim na onaj nas jogurt, TECAN, kao sto je kravica? Ono sto oni zovu jogurt ovde je ili nesto tipa kiselog mleka ili pavlake. Ubi' se trazeci jogurt i nikako ne mogu da nadjem. Ima li toga ovde uopste?
Која још будала иде у продавницу сваки дан и зашто бих то чинио поред ионако срамота мало слободног времена? У Канади има само нешто приближно јогурту а то су неки грчки као јогурти. Ја сам ипак више за кефир који је одличан у продавницама здраве хране. Од када сам веган проблем кувања је завршен па и та срања од млека, јогурта, и осталих хормонских гована које просечан балканац или канађанин уноси у своје тело.
Zvezdice, kefir imaš sigurno, a ja pijem i buttermilk (kupujem u Superstore, braon tetrapak). Astro kiselo mleko je super, isto je kao i naše.
Meni se od svih najvise dopada "Krema" plain od 10% masti, od Olympic Dairy-ja
kao npr. http://www.olympicdairy.com/products-greekstyleyogurt
na slici je sa vanilom, ali ja kupujem samo plain
Ima da ae kupi u Superstoru, ali je jeftinije u Save On
Значи већ споменути Данци су били у праву... дебеле спотине.Kanadjani ne jedu to voce i povrce... jel se mi cujemo uopste?
Готово би се могли изједначити са стоком.Izgleda ti moj signal uopste ne stize na adresu.
hrana uopste nije tako skupa, ali ako to isto jedes u restoranu je mnogo vise
mi mozemo da kupimo kvalitetno, ali ne tako da bacamo hranu, nego moram da vodim racuna
Kanadjani ... oni nemaju nikakvo postovanje prema hrani, treba samo pogledati kako jedu jabuku... ona je jos okrugla kada je bace u smece.
Hrana se baca,
Па да, лепо су их Данци описали, дебели, непокретни, неодговорни...kupuju se dzinovska pakovanja hleba i hlebnih proizvoda, jedu se sendvici i kikiriku puter koji je pun margarina...
Kanadjani nisu debeli jer su se najeli mesa ili voca i povrca nego zato sto jedu puno hleba, krompira i slicno... u kombinaciji sa raznom hemijom i visoko fruktoznim sirupom od kukuruza...
Узгред знам да се доста разумеш у исхрану тако да те не изједначавам с том канаЏанском интелектуалном сиротињом.sta god to bilo!
ne znam, ne idem po restoranima... mi jedemo kod kuce, jela sam par puta u Vankuveru i bilo je jestivo
Значи већ споменути Данци су били у праву... дебеле спотине.Готово би се могли изједначити са стоком.
Заиста ко не фијукне у таквом окружењу није нормалан! Па да, лепо су их Данци описали, дебели, непокретни, неодговорни...Узгред знам да се доста разумеш у исхрану тако да те не изједначавам с том канаЏанском интелектуалном сиротињом.
Bilo kakve info. Bi mi pomogle. Poslasticarka sam vec 8god. Radila sam na dosta mesta po Bg. Kao I ma prekookeanskom brodu. Volela bih da mi neko predlozi kako da nadjem posao, na koji nacin se to radi, aplicira, a da nije prevara!? Sve jedno mi je koji grad, imam li sanse sa cerkicom da odem u Kanadu I da je skolujem kada dodje za to vreme , I da normalno zivimo?
Vec sam rekao da se ima u Torontu i sire, mogucnost kupljenja nasega jogurta, sta vise i nas covek ima proizvodnju tih jogurata kao i kajmaka.
nego zasto kritikujes druge o njihovom nacinu zivota, lepo je da si ti sebi pronasao najbolji nacin ishrane ali , ostavi drugima da i oni donesu odluku u skladu sa njihovim zeljama kao i mogucnostima.