gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Nemojte da otvarate po netu ovo virus je u pitanjuPise sve u 13 poglavlju Biblije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemojte da otvarate po netu ovo virus je u pitanjuPise sve u 13 poglavlju Biblije
Ja sam u to sigurna meheheКо зна, можда си у праву, можда ће свако отићи ка ономе у шта вјерује.
Dodola idi vidi gde ti slepi mis onajNemojte da otvarate po netu ovo virus je u pitanju
A ti mene ovo kao teraš s tvoje teme pa kao idi vidi jel ti šišmirišmi na nekoj kaladont temi ahahahaha I ja kao odem I ne umem da se vratim hjoooDodola idi vidi gde ti slepi mis onaj
Nema potrebe da me vredjas. Ja i ako se jako razlikujem od tebe nisam sam te vredjao...A ti mene ovo kao teraš s tvoje teme pa kao idi vidi jel ti šišmirišmi na nekoj kaladont temi ahahahaha I ja kao odem I ne umem da se vratim hjooo a jesi lud koja si ti budaletina smiješna baš mnogo
Sismis je sada na nekoj temi tipa 'Da li je okej prevariti zenu ako i ona vara' ili nesto slicnoA ti mene ovo kao teraš s tvoje teme pa kao idi vidi jel ti šišmirišmi na nekoj kaladont temi ahahahaha I ja kao odem I ne umem da se vratim hjooo a jesi lud koja si ti budaletina smiješna baš mnogo
Gde vidiš uvredu života ti, rekla sam da si mnogo duhovit lepiNema potrebe da me vredjas. Ja i ako se jako razlikujem od tebe nisam sam te vredjao...
Pa šta, I to su teme za ljudeSismis je sada na nekoj temi tipa 'Da li je okej prevariti zenu ako i ona vara' ili nesto slicno
Rekla si da sam budaletinaGde vidiš uvredu života ti, rekla sam da si mnogo duhovit lepi
Pa to u pozitivnom smislu, nemoj da si rigidan takoRekla si da sam budaletina
Koja to vecina kada se sve religije bave time, prezivljavanjem iza smrti.Vecina ljudi misli da je smrt kraj puta. Da nakon nje nema nicega, i da je to definitivna tacka na nase postojanje. Ali da li je to zaista istina. Misljenja?
Pa kako sad možeš da mi zabraniš da prema tebi gajim osećanja
Nebitno kakva osećanja
I šišmiriš je za tebe žan pol belmondo, al kad bio lep i mlad
Значи немаш стих да поткријепиш своју изјаву?Pise sve u 13 poglavlju Biblije
Cini mi se da si pisala da su ljudi nesavrsena bica a da je samo bog savrsen [da ne trazim sad....] a sad pises obrnuto.Ljudi su stvoreni kao savrsena bica da zive vecno na Zemlji i tu nameru ce Bog ostvariti u buducnosti.

Nema on ništa ja da ti kažem, tandrče bezvezeЗначи немаш стих да поткријепиш своју изјаву?
Мислиш као гусли, а не свира?Nema on ništa ja da ti kažem, tandrče bezveze
Ima serijal poslednjih dogadjaja i sta se dasava posle, rekao sam ukratko sta se desava. Inace imam gusle stoje mi na vitrini od dede, al ne znam da guslam josМислиш као гусли, а не свира?
A nepoštena gitaru...Svaka poštena srpska kuća ima gusle na zidu
I domacu rakijuSvaka poštena srpska kuća ima gusle na zidu

Ja nemam rakiju, imam sok od zove i sumskog vocaI domacu rakiju![]()
Slazem se brate ali ne vredi, vidis da svaku temu ozbiljnu koju pokrenem Dodola i ekipa okrene na sprdacinu. Na kraju ugase uvek temuNe razmem politiku Krstarice,kad se dopušta da se svaka tema isprda od ljudi koji nisu u stanju da napišu kvalitetnu prosto proširenu rečenicu.
Prijavi administratoru,pošlaji mi pp.Bori se za argumentovanu diskusiju.Slazem se brate ali ne vredi, vidis da svaku temu ozbiljnu koju pokrenem Dodola i ekipa okrene na sprdacinu. Na kraju ugase uvek temu
A ti si još jedna u nizu žrtvi samozvanog doktora demonologije i teologije Miroljuba Petrovića...Pogledaj deset Bozijih zapovesti, to je neka skracena verzija. Pakao ne postoji, neznabozci nemoralni ce biti unisteni za vecnost i to je to. A ispravni zive zauvek..