Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Немогуће да сам ја својим постом затворио тему :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Oximoron:Po meni je pomalo uobrazheno da se odbacuje to da je chovek nastao od majmuna.Chovek je nastao od jedne vrste majmuna od koje su potekli i chovek i danashnje vrste majmuna
@miki 13991
Ti si u pubertitetu shto bi reko moj ortak mikica,i naravno da ti se misli prevrtju na sve mogutje strane,sve je normalno,ja sam u to vreme hteo da postanem budista![]()
Kao pretpostavljam "svezh" vernik morash shvatiti da se na Bibliju jednostavno ne mozhesh osloniti shto se svega tichePravi vernik ne treba biti zatucan u to shto pishe tu i da samo u to veruje a da pritom odbacuje sve nauchne dokaze. Evo da ispricham jednu anegdotu:
-Moj sestritj krenuo u prvi razred osnovne shkole i ima veronauku...i sada,njegova mama je veoma veoma pobozhna zhena i veoma veruje u Boga ali nije zatucana,vetj prihvata i nauchne dokaze.I sad dodje dete posle veronauke u shkolu (a dete btw obozhawa dinosauruse) i kazhe mami : "mama,ja sam djavolji sluga" ...
I zhena se shlogirala jbt,shta je sad ovo...I na kraju je ispalo da je njemu nastavnik veronauke rekao da dinosaurusi nikad nisu postojali,da to nije istina,da je istina samo ono shto pishe u Bibliji,i da je svako ko veruje u to da su dinosaurusi postojali djavolji sluga...i eto...-
Mislim da ste shvatili...
А да сам стиго до "ђавољег слуге",вероватно би се и удавио
Нико не каже да не треба веровати науци,али како можеш бити верник,а усто веоровати у еволуцију :? Бтв,диносаурси јесу постојали 
ender71:A ja sam u pubertetu hteo da idem u Meksiko da trazim Kastanedinog samana Don Huana.
Ко је то?
Она што се излешила од рака и не знам чега? 
Pishe se uz to ,a ne ustoMiki 13991:али како можеш бити верник,а усто веоровати у еволуцију :?
Miki 13991:Аргхахахахахаха![]()
![]()
Ко је то?
Она што се излешила од рака и не знам чега?
![]()
Oximoron:Pishe se uz to ,a ne usto
(Sry,moram)
Tako shto je evolucija neoboriva.Postoje chvrsti dokazi za nju.Fosili itd...Da ne prichamo shto je chovek evoluira kako protichu vekovi.Kada bi uporedio sliku choveka iz starog veka i sadashnjeg choveka ochi bi ti ispale.
усто
Значи,еволуција+вера...хммммм...ender71:Pa ne bas, ali me stvarno mrzi da objasnjavam, u stvari nije ona nego on.
razmisli...mogutje jeMiki 13991:Видим да морашусто
Значи,еволуција+вера...хммммм...
Но добро,нема везе 
Кулиража:Cekaj malo. Jel' ti verujes u Boga zato sto ne poznajes teoriju evolucije ili zato sto si osetio nesto u sebi sto te tera da verujes u nesto tamo?
Кулиража:Taj lik konkretno veruje u sve ono u sta ti ne verujes (sto uzimas kao cvrste dokaze itd.), kao i u teoriju velikog praska.
Bog (kakav bi trebao da bude) nije cikica koji sedi na oblaku, pusi cigaru i gladi bradu, vec to treba da shvatis kao nesto uzviseno, kao licnost koju zabole beeep sta ti i ostali svet rade. Bas je neko lud da prati tolike ljude.
И ликови који заврше теолошки факултет,попови,свеци,сви су они само људи,а као људи греше 
Кулиража:Drugo biblija je metaforicna knjiga i jedina knjiga koja se bukvalno tumaci (to naravno od onih kao ti, koji nisu upoznati sa mnogim stvarima, pa onda nagadjaju neke stvari). Ko danas bukvalno tumaci Sokrata, Platona, Aristotela, Demokrita, Hipokrata??? To su filzofi. Takva ti je i biblija.
узгред,филоЗоф=љубитељ смрти,филоСоф=љубитељ живота
То сам недавно негде чуо 
Кулиража:Ti sad mislis da su se Adam i Eva yebali, pa izrodili 600 dece? A posle ta deca medjusobno pravili potomke. Zar se takav nacin razmnozavanja ne zove incest? Zar to nije nesto od najgorih stvari na koje Crkva kuka? I zar to nije konacno nesto sto unistava rasu koja pribegne takvo nacinu razmnozavanja?

A kako ti definishesh Boga?Kako znash da je to bash taj BOG na koga ti mislish a ne neshto drugo?Po chemu?Po definicijama koje su ti nametnuli roditelji i Biblija???Miki 13991:Мислим да сам рекао већ.Свим својим бићем верујем,и осетим да постоји Бог,а не нешто тамо.
Nisam siguran da je to pitanje zelje.pikax:Ma dobro ljudi...svako veruje u ono sto zeli...nije zabranjeno...![]()