Život na ivici

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Imate neku vezu.Pazite na reči, jedna pogrešna i već dolazi do neprijatne situacije.Oko 17 h dok kulirate, stiže vam poruka - šta radiš ? :heart:
U 21h kada opet kulirate stiže nova poruka - Ej a s kim si?
flirt.gif
S ortacima kokoško - Aha.A sa kojim ortacima? ..... :heart:

Šta mislite vredi li neka veza stalnog balansiranja?

240-FreeBird.jpg

zavisi. koliko nam neko znaci i u vezi cega su balansiranja. nesto sto je za jednog sitnica i ide lagano za drugog je mucenje i tezak teret.

+1
Potpuno isto mislim,i dodao bih i ovo:ako vam neko znaci,i pruza vam ljubav,pokusajte da prihvatite njegove slabosti,pokusajte da razumete njegove strahove,i jednostavno olaksajte mu.
Lepo napises da ne radis nista,sa ortacima kuliras,kod tebe su trenutno pera mika djoka,i gotovo..

+1
Potpuno isto mislim,i dodao bih i ovo:ako vam neko znaci,i pruza vam ljubav,pokusajte da prihvatite njegove slabosti,pokusajte da razumete njegove strahove,i jednostavno olaksajte mu.
Lepo napises da ne radis nista,sa ortacima kuliras,kod tebe su trenutno pera mika djoka,i gotovo..

Eh, kad bi to bilo tako.Kaže se to odmah,Mika, Pera , treće ime ne bih da spominjem, ali onda sledi podpitanje A ko je još Mike? :zper: .I tako u nedogled, i prolaze dani, nedelje...

ne ako nemamo iste potrebe.
ako mene smara njegova potreba da se cujemo i budemo u kontaktu, ako me muka uhvati kad cujem telefon, onda meni ne treba ta veza.
samo, to nije balansiranje nego maltretiranje sebe razad neke, nebitne, veze.
kad je bitno ne osecam se tako, nista mi nije tesko i dosta toga mi je prihvatljivo i moguce.

ne ako nemamo iste potrebe.
ako mene smara njegova potreba da se cujemo i budemo u kontaktu, ako me muka uhvati kad cujem telefon, onda meni ne treba ta veza.
samo, to nije balansiranje nego maltretiranje sebe razad neke, nebitne, veze.
kad je bitno ne osecam se tako, nista mi nije tesko i dosta toga mi je prihvatljivo i moguce.

a sta recimo ako on zeli da polno opsti sa tobom dok ti recimo vrsis telesnu potrebu kakenja

буди искрен према себи и реци јој одмах: са ортацима сам јер, да сам хтео да будем сад са тобом, били бисмо заједно у овом тренутку..Ти ми служиш само за крес, ћао, јави се да те испуним чаробним прахом.. Лол, катастрофа. Балансеро.

буди искрен према себи и реци јој одмах: са ортацима сам јер, да сам хтео да будем сад са тобом, били бисмо заједно у овом тренутку..Ти ми служиш само за крес, ћао, јави се да те испуним чаробним прахом.. Лол, катастрофа. Балансеро.

a sta ako mu ne sluzi samo za kres? da mu sluzi onda ne bi bio problem jel tako? ne bi ni balansirao?
gde je granica tolerancije koja je neophodna a gde pocinje maltretiranje nekog? to je relativno.svako zna dokle moze da ide ili da trpi.
sta dobija a sta gubi zauzvrat.

a sta ako mu ne sluzi samo za kres? da mu sluzi onda ne bi bio problem jel tako? ne bi ni balansirao?
gde je granica tolerancije koja je neophodna a gde pocinje maltretiranje nekog? to je relativno.svako zna dokle moze da ide ili da trpi.
sta dobija a sta gubi zauzvrat.
Значи, само бити искрен у томе шта очекујемо једни од других.

Back