Život kao kalup

Mislim da ću zabavu od ribanja, kuvanja, peglanja, čišćenja, zabadanja nosa kemikalije i dernjave kroz kuću zamjeniti dobrom PS igrom. :cool:

I umrijećeš od neke bakterije ili u najboljem slučaju od gladi.
Neće ti mama uvijek čistiti, valjda ćeš to raditi za sebe jednog dana. A gdje ručak za jedno, tu je i za dvoje.
A brak nije samo to. Tako sam i ja mislila kao mlađa.

Pogrešno si poredala stavke. Trebale bi da budu samo dve.
-Rodiš se
-Umreš
ovo između je šta bude, svakako te čeka isto imala ti djecu i muža il igrala PS do kraja života

Znam ja jako dobro da se brinem o sebi i da čistim, sama sam živjela 7 godina, ne bi mi bilo teško da sama živim ponovo. Kakva glad, nisam rekla da neću da radim. Ručak za jedno je sendvič sa salatom, za porodicu treba mnogo, mnogo više.

Poslednja izmena:
Mislim da ću zabavu od ribanja, kuvanja, peglanja, čišćenja, zabadanja nosa kemikalije i dernjave kroz kuću zamjeniti dobrom PS igrom. :cool:

Samo napred.

Neko usvoji decu,neko ih ne zeli uopste te nadje sterilnog partnera sa kojim ce bez papira cimerski ziveti i koristiti zastitu itd.

Danas pravila nema,svako zivi kako zeli.

Gejmeri su posebne osobe,ne treba im nista sem igrica,obicno zaradjuju i rade preko neta tako da zivi kako se tebi dopada.

Pa ja kad bih ručala sendvič sa salatom ja bih se ubila i preskočila do te zadnje stavke. Ali to sam samo ja, volim skuvano jbg, tako da mi neće biti problem dodati još koji gram mesa u čorbu.

Back