Život je Džungla

Što kaže dotični ili si tigar ili si plijen ? Šta ste vi u životu, tigar ili plen ?:cool:

Aj pocni od sebe?
Sta si ti i na osnovu cega?

- - - - - - - - - -

PS inace, medju poznavaocima zivotinjskog svijeta su tigrovi kraljevi zivotinja. Mnogo su jaci i spretniji od lavova. Lavovi si mnogo manji i lenji. Nikada ne bih bio lav...to je za djecake koji misle da su jaki.

Po nekim simulacijama lav je jaci od tigra. Nesto je veci, ima jacu celjust i njegov ujed je dosta jaci, a i griva mu pruza neku zastitu od ujeda.
Sa druge strane tigar je pametniji i agilniji, ali mu to ne pomaze u sukobu sa lavom dok je sa druge strane dosta bolji lovac od njega.

- - - - - - - - - -

Све сами тигрови, лавови, шкорпије, ајкуле, орлови... а да вечерас стигне позив за мобилизацију, тутањ брацала!
:ok:
:mrgreen::klap:

Aj pocni od sebe?
Sta si ti i na osnovu cega?

- - - - - - - - - -

PS inace, medju naucnicima su tigrovi mnogo jaci i spretniji od lavova. Lavovi si mnogo manji i lenji. Nikada ne bih bio lav...to je za djecake koji ne znaju koliko su u stvari nejaki.

Pa to nema veze sa istinom , zapravo samo je povrsno gledanje na stvari...Ono ,udjes na wiki i vidis da je tigar( sibirski) veci i sad postanes strucnjak za zologiju ;)

Da, recimo, malo vise istrazujes , naisao bi na cinjenicu da tigar moze mnogo manje da trpi bol, da je mnogo manje agresivniji, takodje da je lav beskompromisan , i ako stavis najmanju podvrstu lava medju 5 tigrova ( azijskog lava), dominantni muzjak ce prakticno juriti te tigrove po prostoru u koji ih stavis...I , sto se tice velicine to ja jako diskutabilno , i danas je ostalo par primeraka berberskog lava od 367kg misica sa ogromnom grivom i mnogo vise testosterona nego kod bilo kojeg tigra ;)

a, pa ja sam ti plen :(
mene love zene besmucno kao zabranjenu vrstu

- - - - - - - - - -

Po nekim simulacijama lav je jaci od tigra. Nesto je veci, ima jacu celjust i njegov ujed je dosta jaci, a i griva mu pruza neku zastitu od ujeda.
Sa druge strane tigar je pametniji i agilniji, ali mu to ne pomaze u sukobu sa lavom dok je sa druge strane dosta bolji lovac od njega.

- - - - - - - - - -

Nije to bas tako crno belo , sibirski tigar je generalno najkrupniji , mada da ne sirim temu koja je trebala biti saljiva, ali , budimo realni , moralno podjebljiva , da vidim samo kako pucaju komplexi i svi teze izlizanim komentarima ( sta bi kad bi itd)...

Uglavnom, Lav je borac, fanatik, od borbe ne odustaje ne preza, tigar je kalkulator i lovac..:)

- - - - - - - - - -

Uživajte dalje na temi :mrgreen:

Pa to nema veze sa istinom , zapravo samo je povrsno gledanje na stvari...Ono ,udjes na wiki i vidis da je tigar( sibirski) veci i sad postanes strucnjak za zologiju ;)

Da, recimo, malo vise istrazujes , naisao bi na cinjenicu da tigar moze mnogo manje da trpi bol, da je mnogo manje agresivniji, takodje da je lav beskompromisan , i ako stavis najmanju podvrstu lava medju 5 tigrova ( azijskog lava), dominantni muzjak ce prakticno juriti te tigrove po prostoru u koji ih stavis...I , sto se tice velicine to ja jako diskutabilno , i danas je ostalo par primeraka berberskog lava od 367kg misica sa ogromnom grivom i mnogo vise testosterona nego kod bilo kojeg tigra ;)

- - - - - - - - - -

Nije to bas tako crno belo , sibirski tigar je generalno najkrupniji , mada da ne sirim temu koja je trebala biti saljiva, ali , budimo realni , moralno podjebljiva , da vidim samo kako pucaju komplexi i svi teze izlizanim komentarima ( sta bi kad bi itd)...

Uglavnom, Lav je borac, fanatik, od borbe ne odustaje ne preza, tigar je kalkulator i lovac..:)

- - - - - - - - - -

Браво! Видим ја ко ће да ме достојно одмени кад одем у "пензију"! :super:

jel mogu ja da budem domaca macka
kakvi bre lavovi tigrovi dzungle lov
bre zabodem se u neku gajbu, hrane me kad ja ocu, maze, ceskaju, sluze me na svako moje mjau, gospodarim kucom hebe mi se za sve
bas cu se cimam jurim gazelu po savani, nemam pametnija posla :roll:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Nabacao si ovde mnogo povrsnih izjava. Tu ni wiki ne pomaze.
Tigar je veci a i sposobniji je...za predatora treba i jedno i drugo. Lav je lijen i to mi se ne svidja...takav je u svemu u zivotu...zato i jeste u coporu...jbg.
Lav i tigar su 98% ista zivotinja...s tim da je tigar tata zivota.

A to sto te fataju...nece ti valjati u zivotu, musti ce te ko stigne. Nadam se da bar imas bogate roditelje koji ce ti nesto ostaviti da sa takvim instiktom ne umres od gladi u 21 stoljecu :)

Poslednja izmena:
Nabacao si ovde mnogo povrsnih izjava. Tu ni wiki ne pomaze.
Tigar je veci a i sposobniji je...za predatora treba i jedno i drugo. Lav je lijen i to mi se ne svidja...takav je u svemu u zivotu...zato i jeste u coporu...jbg.
Lav i tigar su 98% ista zivotinja...s tim da je tigar tata zivota.

A to sto te fataju...nece ti valjati u zivotu, musti ce te ko stigne. Nadam se da bar imas bogate roditelje koji ce ti nesto ostaviti da sa takvim instiktom ne umres od gladi u 21 stoljecu :)

Ako si zavrsio pusti vodu :lol:

Back