Život bez stresa?

Da li si se zapitala kakav je osećaj kad nekom spasiš život?
Mislim da ta misao vodi lekare.
Umiranje je nažalost popratna pojava spašavanja života.
Nije smo spasiti zivot. Ljudi su mnogo zahvalniji kada ih oslobodis bola. Sto je cesce od spasavanja zivota u praksi. Ne govorimo sada o ovoj sitiaciji nego generalno., dok se lecenje u svom glavama nije svelosamo na lecenje od Covida 19.

Nista od ovoga sto pises, izvini ne mogu da zamilsim.
Nisam ni ja mogla da zamislim dok nisam dozivela sve te uslove i neempatije lekara. I ne pisem iz jednog iskustva i utiska. Imam 34 godine, sretala sam ih. Ljude medju njima mogu da nabrojim na prste jedne ruke. Ostali cekaju kovertu pa da vidimo sta mogu da urade. Da vidi na kom mestu prioriteta cu biti u njegovom zivotu.

Ja nisam takav covek i ja tako ne poslujem. Kod mene svi imaju jednak tretman.

Primmeri su glupi Cicak.
Dobro.

Nisam ni ja mogla da zamislim dok nisam dozivela sve te uslove i neempatije lekara. I ne pisem iz jednog iskustva i utiska. Imam 34 godine, sretala sam ih. Ljude medju njima mogu da nabrojim na prste jedne ruke. Ostali cekaju kovertu pa da vidimo sta mogu da urade. Da vidi na kom mestu prioriteta cu biti u njegovom zivotu.

Ja nisam takav covek i ja tako ne poslujem. Kod mene svi imaju jednak tretman.

Dobro.

Svi smo mi šupci Čičak. Dajemo pare a poslem seremo kako su lekari potkupljivi. Nisam nikad dao dinara lekarima i neću. Jedino mi treba i dalje sreća da ne naletim na neku pohlepnu lopinu.

Kad bi svi prestali da dajemo pare promenilo bi se stanje.
Uveren sam da je većina lekara poštena i da im je neugodno kad im ponudiš pare.

Back