Život bez ljubavi

samo da izjavim da postojimo i mi koje se udajemo jer smo umorne od promašaja,umorne od borbe...imam 37 godina,venčala sam se pre mesec dana.bilo je ili to ili konopac.ponestalo je snage.i sada ostajem sa nekim koga niti poštujem niti volim.napravila sam glupost...ima li vas još?

Не поштујеш мужа?

Онда ваљда и не очекујеш да он поштује тебе.

sing run the world GIF by Pitch Perfect

samo da izjavim da postojimo i mi koje se udajemo jer smo umorne od promašaja,umorne od borbe...imam 37 godina,venčala sam se pre mesec dana.bilo je ili to ili konopac.ponestalo je snage.i sada ostajem sa nekim koga niti poštujem niti volim.napravila sam glupost...ima li vas još?

Не можеш само овако да напишеш.

Разлози су дубљи.

Да ли си имала велику љубав која је пукла, па ниси могла даље да наставиш, а године су пролазиле?

Да ли никада ниси имала неке озбиљније љубави?

Да ли си партиманијакала у својим двадесетим, и уместо да уновчиш своје чипове, тј. искористиш своју младост и љепоту, ти си партијала и оргијала, а онда су дошле тридесете, лете ми лете...тридесетеее...

Да ли је у питању сплет несретних околности?

Да ли си непосредно пре овог садашњег провајдера имала алфамужјака са којим је све било како треба, али изненада пукла веза, а ти се ухватила за првог који је орбитирао у том тренутку?

Мораш много више података да нам кажеш.

Back