- Poruka
- 41.283
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bode-ЦАРЕВИ кући!Kraj u Bodeu
Bode/Glimt pobedio je Porto rezultatom 3:2.
Nije Porto ono što je bio ....Bode-ЦАРЕВИ кући!
Шта је њима било да су одиграли онако катастрофалну утакмицу на Мари--то и њима изгледа није било јасно.
Изгледа су намерно хтели у нижи Ранг или им било НАРЕЂЕНО...да се не би случајно неки "реал,бајерн" спотакао о њих.
хахахахха,Напред Твентеее..65' Kakav šok za Junajted!
Tvente je izjednačio u Mančesteru!
Eriksen je pogrešio, a Lamers to iskoristio i momentalno izjednačio na 1:1.
Baš toliko ?хахахахха,Напред Твентеее..
мрзим ту црвену манчестерску гамад,не могу вам опишем![]()
Страдали су многи ти "Великани" у БОДЕУ...у ПрошлостиNije Porto ono što je bio ....
ја те "великане" мрзим у пакету..Baš toliko ?![]()
Ja samo kažem sad konkretno na današnju utakmicuСтрадали су многи ти "Великани" у БОДЕУ...у Прошлости![]()
Порто је такође један Великан,увек био,и сада је и увек био у Врху евро фудбала,далеко после одласка и самог Муриња..Ja samo kažem sad konkretno na današnju utakmicu
Hoću da kažem da Porto više nije onaj Porto iz doba Murinja ...Порто је такође један Великан,увек био,и сада је и увек био у Врху евро фудбала,далеко после одласка и самог Муриња..
не разумем ша хоћеш да кажеш?
Нисам гледао утакмицу али судећи по твом текст. преносу ,ВЕЛИКИ БОДЕ је чак и са 10орицом успео да победи једног "Великана".
Свака им Част!
Да је БОДЕ хтео да игра у Београду,они би заслужено отишли у ЛШ а не Звезда.Hoću da kažem da Porto više nije onaj Porto iz doba Murinja ...
Jeste, Bode je pobedio sa igračem manje![]()
U dvomeču su nijanse odlučivale.Да је БОДЕ хтео да игра у Београду,они би заслужено отишли у ЛШ а не Звезда.
Они су бољи Тим од Звезде.
Шта ти мислиш?