Živković: Nećemo sa PSG i Jeremićem ako Đilas bude kandidat

Па он подржава и подржава, али мудри друг Ђидо се неће огласити пре него се избори распишу, да га не би сатанизовали пре званичног почетка кампање.
Када га сатанизују у кампањи, то је онда негативна кампања, и то је онда нешто друго, далеко "боље" него да га Вучићеви медији сатанизују у овом моменту.

- - - - - - - - - -

Борба против цензуре, а са Ђидом????

Па да.

Потпуно је у праву за Ђиласа.
Сећате ли се како је порушио оно насеље испод које је било испод Газеле? Тиме се хвалио месецима и правио се као неко даса који уводи ред.
Ја се несећам да је тако нешто урадио са оним кућама на савском насипу са Новобеоградске стране.
Само на овом примеру видите колико да је тај Ђилас члан те исте мафије која је градила на месту где је било кава градња строго збрањена.

Кажу направио мост преко Аде. Јесте,види се. Струка је рекла да је такв поилон непотребан и да диже цену у недоглед. Ми ни данас не знамо цену тог моста. Рачуница каже колоко је пара стучено тамо да имамо најскупљи мост по метру кубном и метру квадратном.
За онај други мост, нисм сигуран ко је био главни. Мислим да је ту у питњау регинални пројекат који је финасирала Република Србија односно сви грђани Срије.
Да ли треба да му заборавимо БУС ПЛУС? Посао добила фирма са једним запосленим и 500 евра капитала.
Да не причам о централном грејању за време његове владавине када је донета уредба да је 19 степени у стану нормалан температура. Који ће ми онда ђаво ЦГ?
Тек они подземни контејнери. Био је један у мом крају сад су ставили неки огроман контејнер поред јер више није безбедно бацати ђубре. Па је народ бацао ђубре око њега. Знам са случај кад је дете упало у ту рупу и родитењи су добили спор, нагодба. Једнино што нису у јавности смели да причају о томе. Нагодили су се на тако нешто да се годинама не би прегањали са багром на суду.

Гангула почео као за јавност да се свађа са СНС.

Ал' све као са неким нижим СНС службеницима. Никако ни до избора неће да удари СНС у главу.

То показује да је Гангула фолирант.
потписујем.

Back