ziveti u inostranstvu prosecno ili u srbiji prosecno?

Greska je gramaticka, a moj Veliki Srbine dok ti mlatis praznu slamu na nekim levim temama, idi vidi na moj profil da vidis kako se bori za Srpstvo, koje se pokrecu temu za Srbiju. Gde si 1991. da li si bio gde i ja i imao istu uniformu kao ja...?

Imo sam uniformu. Moze uniforma a da se ne ulazi u sektu. Jos sam na Junickim planinama ostavio cerek belog mesa. No ne treba tamburati o tome.
A greska je slovna. Nisam pritisnuo spejs i sta sad. El to vazno, il ono sto sam napisao.

Poslednja izmena:
Kako ko je pod okupacijom...Pa Srbija...kao i ostale SFRJ republike. Nema vise okupacije kao nekada da mora strani vojnik da ti bude ovde...Ako pokusas da se odupres sledi vojna intervencija posle toga postavljanje okupacionog rezima koji ce da izvrsava naredbe gazda i to je to.
Bankarski sektor u svih bivsim SFRJ republikama uglavnom je u stranim rukama....ko kontrolise finansije zemlje taj je i gazda. Takodje nema potrebe da njihovi vojnici bleje ovde posto je to samo kontraproduktivno posto bi tada doslo do opiranja naroda ovako narod nema taj osecaj da je pod okupacijom a jeste.

I takve zemlje nema cemu da se nadaju dok je takvo stanje. Manjina koja sluzi okupatoru i ljudi bliski njima ce se nakrasti i ziveti dobro a vecina ce biti samo jeftina radna snaga i nista vise od toga.

Hebiga, mora im se priznati, da su stvarno razradili taj sistem "tihe okupacije" do savršenstva. Sve si tačno rekao.

Imo sam uniformu. Moze uniforma a da se ne ulazi u sektu. Jos sam na Junickim planinama ostavio cerek belog mesa. No ne treba tamburati o tome.
A greska je slovna. Nisam pritisnuo spejs i sta sad. El to vazno, il ono sto sam napisao.

O kojoj ti sekti pricas ??? Manje sam Srbin od tebe sto ne jedem meso i odmah sam u ''sekti'' ? U Srbiji vladaju bolesti mesa, ljudi umiru ko muve, ko hoce neka proba bez mesa da vidi da li ce mu biti bolje ? Za mene je vazan da se broj Srba poveca i da zive bolje.

O kojoj ti sekti pricas ??? Manje sam Srbin od tebe sto ne jedem meso i odmah sam u ''sekti'' ? U Srbiji vladaju bolesti mesa, ljudi umiru ko muve, ko hoce neka proba bez mesa da vidi da li ce mu biti bolje ? Za mene je vazan da se broj Srba poveca i da zive bolje.

Dok ti zivis u us!?Sta te bole uvo da l se Srbi umnozavaju?
A sektas si ne zato sto ne jedes meso,vec sto davis ljude da prihvate tvoj nacin ishrane!

Greska je gramaticka, a moj Veliki Srbine dok ti mlatis praznu slamu na nekim levim temama, idi vidi na moj profil da vidis kako se bori za Srpstvo, koje se pokrecu temu za Srbiju. Gde si 1991. da li si bio gde i ja i imao istu uniformu kao ja...?

Vidis, pametna nacija ne meri ljubav prema zemlji kolicinom prolivene krvi vec kvalitetnim doprinosom drustvu.
Kad treba da se gine vazda smo prvi a kad treba da se postuju zakon i red te da se tako dokaze ljubav prema narodu i zemlji tad nas nigde nema. Dosta smo ginuli sto za sebe sto za druge, valjda je vreme napravimo drzavu na koju ce oni koji tek dolaze da budu ponosni a ne da nas pljuju isto kao sto mi pljujemo one pre nas. Da je moja baka dobila dinar svaki put kad sam joj rekla "a ko je birao Tita, a ko je glasao za Milosevica" bila bi danas milioner. Volela bih da nas ne pozivaju na odgovornost neki danasnji klinci a kako stvari stoje hoce, itekako hoce.

Ne zato sto ne jedes meso nego sto stericno pokusavcas da nametnes svoj stav. A broj Srba ne pada zbog konzumacije mesa ssvakako. Vegani nisu ni postojali, kad se Srbima radjalo po 10toro dece.

Dok ti zivis u us!?Sta te bole uvo da l se Srbi umnozavaju?
A sektas si ne zato sto ne jedes meso,vec sto davis ljude da prihvate tvoj nacin ishrane!

Srbija je moja drzava i Srbi su moj narod, sada sto bi tiebo bolelo uvo cza svoj narod cim bi se odselili iz Srbije, pokazuje ko si i sta si ? Rec sekta znaci znaci ocepljenje crkva od matice ? Veganstvo nema nikave veze sa religijom ! Ja vodim konverzaciju da forumu, gde imam ista prava kao i ti. Ja ne prebacujem tebi sto davis ljude da treba da se jede ''krmetina'' !

Ne zato sto ne jedes meso nego sto stericno pokusavcas da nametnes svoj stav. A broj Srba ne pada zbog konzumacije mesa ssvakako. Vegani nisu ni postojali, kad se Srbima radjalo po 10toro dece.

Po cemu je histericno ( to si mislio da napises) ? Imas pravila foruma, sto je za tebe neprihvatljivo za pravilnik foruma je prihvatljivo..Mesne bolesti - dijabetis, bolesti srca,povisen holesterol hara Srbijom, a ne dobija se od voca i povrca. Sto se danas ne radja u Srbiji, cak ni dvoje dece ? Nije to samo crno-belo jedti meso ili problematika je mnogo dublja i nije bas tako transparentna.

Back