Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
KISEO TI JE TAJ SMEH LDP-ovčiću.![]()
Otkud kiseo. Smesan si ko crtani film. Kao da razovaram sa dugouhim uskom koji jede neko korenje takodje, a jos je zaostao u srednjem veku. Ma karakter za valjanje od smeha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KISEO TI JE TAJ SMEH LDP-ovčiću.![]()

I nije mi jasno zašto neprekidno ističete taj LDP kao sinonim za nešto zlo, pogrešno, apriori loše?
Zar ne kontate koliko je to tupo?
I jedan veličanstveni,nikada opran-Čeda!Pa mnogo toga je glupo od onoga sto oni pishu. Ali nisu oni krivi. Krive su 90-te. Mnogo ispranih mozgova...

I jedan veličanstveni,ikada opran-Čeda!![]()

zaboravio si spomenuti da su se i ostale manjine u hrvatskoj borile sa svojom hrvatskom braćom protiv neprijatelja njihove zajedničke države?
na čijoj su se strani borili mađari,austrijanci,njemci?
Mada ja ne vidim kako ih ti to razlikuješ u Hrvatskoj.
Komunizam je odsvirao svoje kao i kameno doba... o čemu se ovde trubi?

A Ogri,Undead-ovi,Elfovi i ostali?![]()
i gvanicu na chjti vihovitica-kahlovac kahlobag
manjikne se normalno ponašaju.problem leži u nečemu drugome.

Evo ti si živ dokaz da ste vi Hrvati rasturili JUGOSLAVIJU.Dok je bio TITO živ niste mogli da sprovedete tu bratsku ljubav prema Austrijancima i Nemcima.Mada ja ne vidim kako ih ti to razlikuješ u Hrvatskoj.
![]()
Ne postoje Austrijanci Nemci,već Hrvati austrijskog i nemačkog porekla...jesi li čitao šta piše?Evo ti si živ dokaz da ste vi Hrvati rasturili JUGOSLAVIJU.Dok je bio TITO živ niste mogli da sprovedete tu bratsku ljubav prema Austrijancima i Nemcima.Mada ja ne vidim kako ih ti to razlikuješ u Hrvatskoj.
![]()
Otkud kiseo. Smesan si ko crtani film. Kao da razovaram sa dugouhim uskom koji jede neko korenje takodje, a jos je zaostao u srednjem veku. Ma karakter za valjanje od smeha![]()

Што се узбуђујеш?![]()
nepristojno je odgovarati na poruku drugim pismom.a i odaje tvoju neukost.
da.i u 2.000.000. stradalaih srba zbog čega su srbi poubijali "sitnicu" hrvata i muslimana.
baš ste vi srbi dobri.![]()
Јел ти видиш ђубре у свом дворишту?
Почисти прво то, па онда дођи да "помажеш" нама.
Napisao je: "Sto se uzbudjujes"
jugoslavija je bila konstruirana tako da se može raspasti i nije ni zamišljena da živi vječno.
u čemu je onda problem?

Kako da ga sredimo kad su LDP-ovci zasadili kanabis i špriceve?On ne zna da cita cirilicu ja mislim.
A ovo za djubre... to ja kazem patriJotama kada kritikuju Hrvatsku, Evropu, Ameriku, da svoje dvoriste punjo djubreta prvo srede, a tek onda da zaviruju u tudje...

nepristojno je odgovarati na poruku drugim pismom.a i odaje tvoju neukost.

Kako da ga sredimo kad su LDP-ovci zasadili kanabis i špriceve?![]()

Znači,vutra i junk su konza?Jos samo jedna glupost za koju vi mislite da je pamet![]()