Zive sa devojkom a varaju je

hehe nisam ja bas toliko prepotentna...a nadam se, ni providna...
e ukucala ja "seres sonja" u google i izasao mi blog...ne moras da saljes...dakle, da citam?
a ako budes hteo da nadjes ponovo taj blog...samo ukucaj "seres sonja"...:)
(zasto li nas ne cenzurisu?)

Poslednja izmena:
hehe nisam ja bas toliko pretenciozna...a nadam se, ni providna...???
e ukucala ja "seres sonja" u google i izasao mi blog...ne moras da saljes...dakle, da citam?
a ako budes hteo da nadjes ponovo taj blog...samo ukucaj "seres sonja"...:)
(zasto li nas ne cenzurisu?)

(Zato sto nas vole.) Samo ti citaj. Taj lik ima masu dobrih tekstova.
Morao sam da ukucam i Meho.

Poslednja izmena:
"Žive sa devojkom a varaju je".....čuj, to je strašno!?

I šta ti imaš od toga da obavestiš te devojke? Samo ćeš ispasti ćurka.

Svaka žena zna, može da provali kad postoji još neko, i do nje je same kako će to rešiti- zatvoriti oči iz 1000 i jednog uglavnom glupog razloga, a najčešće zbog nepoštovanja same sebe ili će ga otkačiti, što je najpametnije što može uraditi.

Živimo u vremenu gde važi drugi sistem vrednosti od onog za koji mi znamo, za koji se, na žalost, malo nas još drži.

I nema tu šta da se ne razume, možeš samo da prihvatiš taj, po meni poremećen, sistem vrednosti i probati da plivaš u tome nekim svojim stilom. Postavljenjem pitanja, preispitujući se dal si normalna.... ništa nećeš dobiti, osim možda osude tipa- da, ti nisi normalna!

ako kao mladi ljudi, jos sexualno neiskusni cesto menjamo partnere i uzivamo o tome, zato se ocekuje kad konacno dospemo i znamo sta hocemo uzdrzavamo se i imamo lepe trenutke samo s jednim dugogodisnjim super bliskim kao drugarom partnerom mastajuci ko zna sta? zar zivot nije lep? ko koga tu vara? zreli ljudi su sexualno aktivniji nego klinci jel, samo se varaju, ccc

Back