Ziva istina!

• Začetnik teme Začetnik teme Orome
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@tema

Odbacen i svestan da tu nema povratka - i onda jos svojim delanjem to zacementira...

Bolid ode u tudj stan i tamo samara i piz.ara... Svasta. To koliko su bili u vezi, koliko je proteklo od formalnog kraja, koliko je tipova bilo na gomili... Nebitno.

Ta drk.tina na gacicama - mozda je jedan od te dve pijane pojave izdr.ao na njene gacice?

upravo tako

Ljudi moji da vam ja kazem jednu stvar. Veran decko je papak. Ne papak u smislu da ne vara ako ne zeli, nego zeli a ne vara jer je veran njoj, a ona ce njega i ovako i onako prevariti.

Tako da svaku curu treba nekad prevariti pa posle i kad saznas da je ona tebe, nema ljutnje. Nego mozete eventualno usporediti rezultat.

Ljudi moji da vam ja kazem jednu stvar. Veran decko je papak. Ne papak u smislu da ne vara ako ne zeli, nego zeli a ne vara jer je veran njoj, a ona ce njega i ovako i onako prevariti. Tako da svaku curu treba nekad prevariti pa posle i kad saznas da je ona tebe, nema ljutnje. Nego mozete eventualno usporediti rezultat.

penis bonus pakta domus :mrgreen:

Ljudi moji da vam ja kazem jednu stvar. Veran decko je papak. Ne papak u smislu da ne vara ako ne zeli, nego zeli a ne vara jer je veran njoj, a ona ce njega i ovako i onako prevariti.

Tako da svaku curu treba nekad prevariti pa posle i kad saznas da je ona tebe, nema ljutnje. Nego mozete eventualno usporediti rezultat.

i shvatis da si prosao ko anderleht protiv bajerna :mrgreen:

Da, da, potpisan Sporazum u Bosilegradu, takozvani Bosilegradski raskid, tako da je stvar cista. Bitno je da su oni raskinuli, a to sto se ona (verovatno) zveketala redom 5 godina je manje bitno? Sluzba je sluzba, a druzba - druzba :) Ne razumem i ne slazem se sa razmisljanjima ovoga tipa, tema je siroka, u smislu, mozda nije bio dovoljan...

Jos i poremecen... Mozda i jeste, ali to svakako nije mogao da pokaze (dokaze) samo 2 dana nakon raskida, a mozda i jeste, ali onda su se nasli, bila je sa poremecenim likom 4-5 godina...

E... malo mi fali da se i iznerviram, a misleh da je to nemoguce usled stvari koje ovde procitam...
Ma nemoj. :roll:
Evo, sad ću da pogledam u kuglu da vidim šta je ona (verovatno) radila 5 godina (a znaš koliko me to zanima). :roll:
Znači, tebi je sasvim OK što je on progoni, napada i lupa šamare?
Bljak, ponekad stvarno ne mogu da verujem kakvi sve primerci ljudskog roda hodaju ovim ulicama. :neutral:
A sad me zaobiđi i idi svojoj devojci lupaj šamare i njuškaj gaćice, poremećeni stvore. :frown:

Malo sam se kasno uključio,ali, netreba se previše opterećivati time, jeste da ume da boli:cry::cry::cry::-(
U takvoj situaciji najbolje se okrenuti i otići, da pokažeš da te boli k.... za nju i neka se pegla do mile volje i sa svim stanarima zgrade.
U ovom gradu ima toliko lepih,pametnih, obrazovanih devojaka da se netreba sekirati.
Da živiš još dva života nebi mogao sve da postigneš.

Izvini! Ko je tu koga izdao? Oni su raskinuli, dakle ona ima sva prava ovog sveta da nastavi dalje. Ko njemu daje pravo da je proverava i dolazi kući, pretura po njenom vešu i lupa šamare? Tvoj drug, ako je drug, treba da ide na lečenje. I to je cela istina.

Najgore su mi ribe koje raskinu onda se iztandare sa strane i onda se pomire. I kazuu "pa ja ga nisam prevarila"

Neverovatna zenska osobina i zajednick,a video sam to mnoogo puta.

PA muskarac je frajer ako kresne nesto sa strane 8) To je normalno! :p

A sto se tice devojaka, mozda su jos gore one koje to odrade sa formalim raskidom, jer same sebe (jer druge ne mogu) lazu. Ove prve su takve kakve su, bas se ne lazu.

PS. Uh ja bas volim da proveravam devojku sa kojom sa u vezi, do krajnjih granica.. :lol: Sta cu takav sam!

Pa ti si mi najvse zapala za oko. Nije mi jasno zasto po difoltu odmah branis ribu iako je kucka. Nije ti palo na pamet kao drugima, da ukapiras da se u stvari ona tandarila sa strane i ranije, nego si se uhvatila za to da su oni, Boze moje ;) raskinuli...

To implicira da podrzavas takvo ponasanje, i cak sta vise, mozda i sama to radis. Ne bi me cudilo, kao sto rekoh, upoznao sam dosta devojaka, koje ispale decka, malo se istorbaju sa strane sa nekim likom, i onda se pomire. I kao fora, nikad nije prevarila decka... :lol:

Back