Ziva istina!

• Začetnik teme Začetnik teme Orome
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dugo vremena razmisljamo o prevari, kako se ponijeti u toj situaciji, mnogi misle da im se nikada nije desila a primjer koji se desio mom drugu mi je pokazao najgoru stranu koja se moze desiti u toj situaciji.

My dear, daleko ti je ovo od "najgore strane u takvoj situaciji"-i uopste, sta je ovde najgore, to sto ju je maltene uhvatio u prevari, a ne to sto ga je varala?!? Najgora varijanta, a znam taj slucaj, je da je ubije, i nju i ljubavnika, (a, desi se i sebe), al' to je vec stvar za psihijatre...

Dugo vremena razmisljamo o prevari, kako se ponijeti u toj situaciji, mnogi misle da im se nikada nije desila a primjer koji se desio mom drugu mi je pokazao najgoru stranu koja se moze desiti u toj situaciji.

My dear, daleko ti je ovo od "najgore strane u takvoj situaciji"-i uopste, sta je ovde najgore, to sto ju je maltene uhvatio u prevari, a ne to sto ga je varala?!? Najgora varijanta, a znam taj slucaj, je da je ubije, i nju i ljubavnika, (a, desi se i sebe), al' to je vec stvar za psihijatre...

I ovo je stvar za psihijatre. Koji normalan covek nekog uhodi.:roll: Balkanski spijun:lol::lol::lol::lol:

Zene su puno pametnije od muskih, verovatno zato sto su manje emotivne.

I zenama nije nikad za verovati, kao ni muskima (osim onima koji su emotivni, a i to je do neke granice, bar tako rade mudri ljudi).
Najbolje je cak i kad sumnjas, ne gurati nos u neciji zivot (u ovoj prici u njen) jer mozes saznati nesto zbog cega ces se osecati jos losije, nego sto ti sumnja donosi. Ako stalno sumnjas to je nesigurnost u sebe, a i moguce je da se nesto stvarno i desava. Ali kako niko od nas ne moze drugog menjati niti to ima pravo, moze samo ili uzeti ili ostaviti.
Zene su cesce u prilici varati decka samim tim sto su zene, i to im ne treba zamerati, ali isto tako njoj ne dati da te menja i da se petlja u tvoj zivot, mozda ti nju neces varati, ali ces druge stvari raditi po svom. Onog momenta kad zena promeni muskarca on dolazi u situaciju da mu je ona sve u zivotu i tada ga ona pocne yebat u mozak i normalno pocne ga varati. A ne vara ga zato sto joj treba bolja kita nego zato sto joj fali cvrstina koju njen decko nema.

Mogu pouzdano reci da su zene manje ljige od muskih, a zasto, zato sto one ne kupuju muskarce poklonima kao muskarci njih. Zato muskarci i piz,de kad ih zena prevari ili ne slusa, jer misle da su im vlasnici kad im svasta kupe.

Zato treba bezati o zena koje brzo zatrudne.

EVO REŠEEENJAAA:mrgreen:

Kako ste se raskokodakale...
Lepo se solidarisete, ali zvucite bezveze.
Pa hvala bogu da nije normalno. Da je to tip vama uradio sad bi ga olajavale bez pardona. Sve ste iste. Zar nije navedeno da su bili 4 godine zajedno? Za dva dana ona se krese i to sa dvojcom i boli je uvo. Najinteresantniji deo je kad se vracaju kulovi da je brane a ona slucajno digla galamu dok su jos bili u "blizini". Sta vi odobravate ovde? Kvocke...

Kako ste se raskokodakale...
Lepo se solidarisete, ali zvucite bezveze.
Pa hvala bogu da nije normalno. Da je to tip vama uradio sad bi ga olajavale bez pardona. Sve ste iste. Zar nije navedeno da su bili 4 godine zajedno? Za dva dana ona se krese i to sa dvojcom i boli je uvo. Najinteresantniji deo je kad se vracaju kulovi da je brane a ona slucajno digla galamu dok su jos bili u "blizini". Sta vi odobravate ovde? Kvocke...

Ma ne solidarise se niko sa njom, nego mi je nejasno kako on to zna kako izgledaju "sveze" gacice posle sexa??? i jel su to neke neupijajuce kad se video "izdrk"???

Toliko pitanja... a niko da nam prosiri vidike???:lol::lol::lol:

Ma ne solidarise se niko sa njom, nego mi je nejasno kako on to zna kako izgledaju "sveze" gacice posle sexa??? i jel su to neke neupijajuce kad se video "izdrk"???

Toliko pitanja... a niko da nam prosiri vidike???:lol::lol::lol:

Uredu, ni meni nisu jasne te "sveze posle sexa" gacice, ali ako je prica tacna, mislim i da je moj komentar sasvim ok jer nisam pominjao gacice vec postupak doticne. Zar se ne solidarisu? Pogledaj malo bolje.

Uhh....ja radi svog dusevnog zdtavlja pravim listu VELIKIH cinjenica.
1. Nema konacne istine
2. Nema savrsenog resenja
...
nisam jos siguran koje da uvrstim ovde. A sto se tice prevare, hmm...mogli bi to da povezemo sa energetskim vampirizmom. Taj koji vara trazi samopotvrdu. Prevaren je svoju energiju bazirao na doticnoj osobi i na kraju ispusio. Ma ta ljubav moze da bude hevi. Pitam se da li ikad odrastemo do kraja

Al stvarno neznam za gori sjeb nego kad saznas da si prevaren.

...citam ja citam..sve mi je trebalo biti jasno na pocetku,kad sam procitala temu..od svega sto treba reci..skoro se svi "uhvatili"za gacice..e to ja ne razumem..!!P.s.evo i ja se sad uhvatih za njih..!!..sto mi treba da komentarisem...:confused:

A ja se pitam šta se dešava u glavi takvih likova koji, nakon raskida, zovu sa tuđeg broja, sumnjaju, progone, galame, maltretiraju... Fuj. :x
E to je za mene poremećeno.
Da, da, potpisan Sporazum u Bosilegradu, takozvani Bosilegradski raskid, tako da je stvar cista. Bitno je da su oni raskinuli, a to sto se ona (verovatno) zveketala redom 5 godina je manje bitno? Sluzba je sluzba, a druzba - druzba :) Ne razumem i ne slazem se sa razmisljanjima ovoga tipa, tema je siroka, u smislu, mozda nije bio dovoljan...

Jos i poremecen... Mozda i jeste, ali to svakako nije mogao da pokaze (dokaze) samo 2 dana nakon raskida, a mozda i jeste, ali onda su se nasli, bila je sa poremecenim likom 4-5 godina...

E... malo mi fali da se i iznerviram, a misleh da je to nemoguce usled stvari koje ovde procitam...

@tema

Odbacen i svestan da tu nema povratka - i onda jos svojim delanjem to zacementira...

Bolid ode u tudj stan i tamo samara i piz.ara... Svasta. To koliko su bili u vezi, koliko je proteklo od formalnog kraja, koliko je tipova bilo na gomili... Nebitno.

Ta drk.tina na gacicama - mozda je jedan od te dve pijane pojave izdr.ao na njene gacice?

Back