gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Sa balansiranjem, da.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze kupis malo kvalitetnije koje nisu toliko bucneZašto su zimske gume bučne i može li se to nekako rešiti ?
3 godine, kupljene nove, ali možda je do auta, pre toga su bile tigar koje su bile još bučnijeNove ili stare?..Hankook nebi trebao da broji preterano ako su nove ..
E tu vec može biti bregova koji stvaraju taj zvuk ..Predes dlanom preko gume mora biti obla bez valova3 godine, kupljene nove
Kod mene ( u mom gradu, ne mojoj firmi da se ne shvati pogrešno) zamjena i balansiranje sva 4 točka 32 km. Nije baš 10 evra ali nije ni puno skuplje.Gde ima zamena za 10e za sva 4 tocka? Kod mene uzimaju 3.000 za 4 tocka, pa dva puta godisnje, to je 50e. U Bg negde uzimaju i do 50e za jednu zamenu x2 to je 100e godisnje. Drugi set felni se za cas isplati, plus sto kada dodje vreme za prodaju auta mozes lakse da ga prodas ili da postignes bolju cenu ili na kraju krajeva da jedan od setova prodas odvojeno i delimicno izvuces ulozeno.
Pa normalno je to i na Zapadu cesto mehaničar zaraduju vise od lekara ako vole da rade mogu zaraditi jako puno ..Tako i zidar i vodoinstalatet i dosta njih ..Zidari tu ubijaju oni su uzimali na crno ovde kod mene 0,75€ po cigli a slože po 1000 cigli na dan I sve im moras obezbediti ..Vulkanizeri skuplji od doktora pregled specijaliste 20 evra![]()
Zavisi gde si ..ja vozim te 4 sezone na kombiju ali ih nikad nebi stavio na obican auto. Ima i tvrdoca guma ..zimske su mekane letnje tvrde a te 4 godišnja nesto između.. Nisu ni za +40 a nisu ni za -20..obe su dobre kad je mali plusZato ja imam zimski i letnji set pa ne plaćam ništa a jeftiniji automobili samo zimske i cepaj.
A ovo ko dva puta godišnje skida, stavlja balsnsira i tim lopovima daje 50-100 evra taj je lud.
Davno se meni drugar iz amerike smejao kaže samo univerzalke i cepaj.
Pa vidi prljav, fizički, težak posao. Koji se radi i na zimi i najčešće napolju. I ne može biti jeftin.Vulkanizeri skuplji od doktora pregled specijaliste 20 evra![]()
ne valja zimske gume na vrelom asfaltu, vise se trose, veca je buka i potrosnja je veca.Како се зимске гуме понашају на асфалту када су летње температуре, да ли се троше више..
А замена на летње сигурно око 2,500 .ne valja zimske gume na vrelom asfaltu, vise se trose, veca je buka i potrosnja je veca.
..pa najbolje 4 celicne felne namontira se i cao.А замена на летње сигурно око 2,500 .
Опел Корца Ц ..колико би коштале 4 челичне фелне половне претп.да су јефтиније од алу. Да се не зеза жена код вулк.скидање гума са фелни.
Морам наћи....pa najbolje 4 celicne felne namontira se i cao.
Naravno tope se a ako voziš malo brže raspadaju se otpadaju komadi.Како се зимске гуме понашају на асфалту када су летње температуре, да ли се троше више..