Zima, zima e pa šta je

aaaaaaw kako sam se nauživala gackajući po snežiću =)
nemoj da ste mlakonje tolike
ako kukumavčite na sve jesenje i zimsko to znači da vam pola života prođe u nezadovoljstvu zbog vremena
a u ostaloj polovini sigurno niste svakoga dana zadovoljne
to rezultuje ogromnom količinom mrzovolje
zima je lepa i jesen i proleće i leto
i koga briga za štiklice i prevrnute kože kad mogu da se prave grudve od snega?
i da se gleda kako sneg pada prema narandžastoj sijalici pa da mi bude toplo u duši a hladnjikavo oko nosa =)
i da se nosi kišobran pa da se negde zaboravi slučajno=) pa da moraš sutra da se vratiš po njega
mrgudi mrgudni jedni, problem ne postoji.
rezervne čarapice u torbu, žuti asesoarčić na sebe i opa!

pa dobro, parka, odlican ti je post. :lol:

ali tokom zime vise i ne pada puno snega,
od novembra do marta mozda padne ukupno par nedelja
i ostalim danima je kisovito i ledeno.. :sad2:
nije mi smesno kad navlacim one debele hulahopke,
kad osetim kako mi se majica izvlaci ispod pantalona
pa se stresnem i kad stalno moram da imam maramicu pri ruci
jer mi nos curi k'o nenormalan.. :confused:

dani su kraci, mrak padne brzo i sve je tako mracno..
i da ne pominjem kako se jeeeedva budim kad je napolju hladno :mrgreen:
etc, etc

Mrzim jesen i zimu koja predstoji. I hladno vreme. I zimske jakne. I ovako odvratno vreme ko sto je jutros u Beogradu. :sad2::sad2::sad2:
I kosavu, i sto je mrak u cetiri popodne i sneg. I sve u vezi zime.
Kako cete vi prezivetu predstojecu zimu? Radosni zbog snega? Uz caj kuci? Odbrojavajuci dane do leta (ko ja ) i psujuci svako tmurno jutro? :besna:
Jel vam uticu vremenske prilike na raspolozenje i planove (da l' bi mogla recimo kisa da vam pokvari plan da idete negde i prosto otkazete jer vam se ne mili da izlazite napolje , naravno ne neku obavezu) ? :hvala:

volim leto.:)
ali eto, ovih dana se bas trudim da ne mrzim nista, pa ni zimu...:lol:
budimo pozitivni...mirise cajic od jagode, ususkas se uz neki lep film, ili neko toplo musko stvorenje, naredjas pet knjiga pored kreveta..i tako..uzivas..
ps. dozvoljeno igranje po sobi:)

jao zima valja jedino zbog kuvanog vina i mirisa cimeta u caju i kolaca za bozic i novu godinu sve ostalo je krs zivi
ovde jos nije zima...sija sunce i bude malo hladnjikavo....bilo malo kise,al to je to...fala bogu te snega nece biti...da znam prava sam baba...i ne mogu da gacam po bljuzgavici :/

Back