ZILOTI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja te nicim nisam prozvao na bilo kojoj osnovi!!
Pokusao sam da ti pdedocim cinjenice na koje si bio slep cak si se i sam izjasnio da si za papu..
A ja ispadoh i fasista i jeretik.po tebi.. Ti jednostvano temu ili pitanje koje ne zelis da vidis ili nemas odgovor....ignorises
Ko sam ja da hulim na Boga i izigravam sudiju kao ti.
Ja samo citam sta su Sveti pre mene napisali i trudim se od srca da to i postujem..A ti kao Pravoslavni hriscanin nisi mi pokazao ni trunke Hriscanske ljubavi i razumevanje.

Ja te nicim nisam prozvao na bilo kojoj osnovi!!
Pokusao sam da ti pdedocim cinjenice na koje si bio slep cak si se i sam izjasnio da si za papu..
A ja ispadoh i fasista i jeretik.po tebi.. Ti jednostvano temu ili pitanje koje ne zelis da vidis ili nemas odgovor....ignorises
Ko sam ja da hulim na Boga i izigravam sudiju kao ti.
Ja samo citam sta su Sveti pre mene napisali i trudim se od srca da to i postujem..A ti kao Pravoslavni hriscanin nisi mi pokazao ni trunke Hriscanske ljubavi i razumevanje.

Ja nisam Rimokatolik, već pravoslavni hrišćanin...Naravno, ne pljujem po verskim poglavarima drugih konfesija.
BDW: Otac Joil je pripadnik Srpske Pravoslavne Crkve koju ti pljuješ i od koje si otpao!:rtfm:

[/IMG]
Što god pisali, sve pada u vodu! Ostaje de facto da ste vi odstupili od JEDNE SVETE SABORNE I APOSTOLSKE CRKVE! :sad2::sad2:
To je ono što razdvaja hrišćanina od jeretika, kojima Vi pripadate :thumbdown:
Simvol vere je dakle neumoljiv : I u jednu svetu i apostolsku Crkvu,

3zaob9l.jpg

Аналитичару, ти си тотално нејасан и контрадикторан: са једне стране тврдиш да не посећујеш јеретичке сајтове а овде нудиш сајтове римокатолика или унијата ?!
То нису Апостолске Цркве. Апостолску Цркву чине они који држе чисто апостолско учење, а ови јеретици су давно то одбацили.
Много су те зомбирали ови твоји "духовници" из СПЦ. Човече, ти не знаш шта говориш, само знаш да галамиш, и ништа више...

Аналитичару, ти си тотално нејасан и контрадикторан: са једне стране тврдиш да не посећујеш јеретичке сајтове а овде нудиш сајтове римокатолика или унијата ?!
То нису Апостолске Цркве. Апостолску Цркву чине они који држе чисто апостолско учење, а ови јеретици су давно то одбацили.
Много су те зомбирали ови твоји "духовници" из СПЦ. Човече, ти не знаш шта говориш, само знаш да галамиш, и ништа више...

Rimokatolici i unijati su takođe pripadnici Apostolskih Crkava....:D:rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back