zboras
Primećen član
- Poruka
- 792
Baš me čudi da ovo slušaš...Ti nisi pravoslavni hrišćanin, nisi ni hrišćanin, no otpadnik, jeretik!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš me čudi da ovo slušaš...Ti nisi pravoslavni hrišćanin, nisi ni hrišćanin, no otpadnik, jeretik!![]()
Ja te nicim nisam prozvao na bilo kojoj osnovi!!
Pokusao sam da ti pdedocim cinjenice na koje si bio slep cak si se i sam izjasnio da si za papu..
A ja ispadoh i fasista i jeretik.po tebi.. Ti jednostvano temu ili pitanje koje ne zelis da vidis ili nemas odgovor....ignorises
Ko sam ja da hulim na Boga i izigravam sudiju kao ti.
Ja samo citam sta su Sveti pre mene napisali i trudim se od srca da to i postujem..A ti kao Pravoslavni hriscanin nisi mi pokazao ni trunke Hriscanske ljubavi i razumevanje.
Ja nisam Rimokatolik, već pravoslavni hrišćanin...Naravno, ne pljujem po verskim poglavarima drugih konfesija.
BDW: Otac Joil je pripadnik Srpske Pravoslavne Crkve koju ti pljuješ i od koje si otpao!![]()
Pa da preterao sam sto pljujem po masonima
otac Joil je pripadnik SPC i nije mason, kao ni bilo ko u vrhu SPC!
I šta bi otac Joil rekao za nekog tko je znak krsta zamijenio sabljom i pištoljem...![]()
Što god pisali, sve pada u vodu! Ostaje de facto da ste vi odstupili od JEDNE SVETE SABORNE I APOSTOLSKE CRKVE!
To je ono što razdvaja hrišćanina od jeretika, kojima Vi pripadate
Simvol vere je dakle neumoljiv : I u jednu svetu i apostolsku Crkvu,
[/IMG]
![]()
Ne znas ti sta hoces..moja preporuka da unosis manje kofeina
Ne unosim kofein, ne konzumiram alkohol NIKADA, ne pusim, nism konzument opojnih sredstava...![]()
E za kafu ga izlaga
veruj mi, ujutro popijem Crni čaj sa mlijekom (doduše i on sadrži kofein), ali kaafu ne konzumiram....I ta jedna, jutarnja šalica čaja mi je dovoljna!
Em zdravo, em korisno!![]()
Pa onda manje caja...A to sto ti propagiras se zove ovako
http://www.ortodoxtv.ro/filme-video/orthodox-awareness-film.php
JERES!!!!!!!!!!!
Friend, nešto smo apsolvirali, ti si jeres!
okrenes lijevo, okrenes desno, ti si jeretik...![]()
Mene zanima ?da li ti otvaras ovo sto ti ja saljem????
A nemam pojma o kakvim klonovima pricas veruj mi
http://www.ivonazivkovic.net/SVETSKA ZAVERA DRUGI DEO.htm
Kada je vjera u pitanju, posećujem jedino sajtove APOSTOLSKIH CRKAVA, a ne i jeretičke sajtove...![]()
Hajd daj neki sajt ??
Аналитичару, ти си тотално нејасан и контрадикторан: са једне стране тврдиш да не посећујеш јеретичке сајтове а овде нудиш сајтове римокатолика или унијата ?!
То нису Апостолске Цркве. Апостолску Цркву чине они који држе чисто апостолско учење, а ови јеретици су давно то одбацили.
Много су те зомбирали ови твоји "духовници" из СПЦ. Човече, ти не знаш шта говориш, само знаш да галамиш, и ништа више...
Rimokatolici i unijati su takođe pripadnici Apostolskih Crkava....![]()
Prekidam svako opštenje sa jereticima i fašistima!![]()