ZILOTI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otvori malo istoriju Crkve i vidi ko je osnovao patrijaršije u Carigradu, Jerusalimu, Antiohiji, Rimu i Aleksandriji....
Ne sporim da je katolička Crkva i te kako griješila, no ona je priznavala svoju krivicu!
Никад нису признали своју кривицу, већ и даље и све дубље пропадају у јереси.

Бог је Судија свих, а не ми људи.
Да би био у Рају услов је: 1. да будеш православан (исправно вероисповедање),
2. да имаш исправан и благочестив живот.
Ништа од тога не можеш имати ако си у јереси или расколу. А СПЦ је екстремно јеретичка организација.

(узгред: Вл.Николај је вероватно свет, али он се упокојио у другом исповедању. Наиме, он је одмах, након доласка комуниста на власт, емигрирао и у Америци се припојио заграничним Русима, а они тада нису признавали СПЦ као православну већ као шизматике).

Ako bilo kojim validnim istorijskim aktom dokažete da ste vi apostolska Crkva, a ne šačica otpadnika, prokletih, anatemisanih i ekskomuniciranih izroda, preći ću u Vašu sektu!
BDW: I u JEDNU SVETU I APOSTOLSKU CRKVU!:worth::worth::worth:

Poslednja izmena od moderatora:

Sve što se otcijepilo od matice Crkve (koja predstavlja Hristovo tijelo na zemlji) PROKLETO je...Ovo što vidim je vuk odenut u jagnjeću kožu, da privuče i zavara nevinog čovjeka i onog koji još nije čvrst u svoju vjeru. Poseti sajt SPC, Mitropolije Crnogorsko-primorske, a tu ćeš naći linkove za mnoge korisne i odlične pravoslavne sajtove!
Fašista si, ali si ipak i čovjek, koji, nažalost ne vidi svoju zabludu

Izvinjenja papina, poklonjenja senima nedužno stradalih, osuda inkvizicije....Jesi li slijep kraj očiju...
No, ovo nije tema o Rimokatoličkoj Crkvi, no o ovim našim jereticima!:rtfm:
Ајде сада уозбиљи се.
Прво: римокатолици нису се покајали ни за једну погажену догму од 11.века па до данас.
Друго: докажи да смо "јеретици" на основу учења православне Цркве а не етикетирањем.

Sve što se otcijepilo od matice Crkve (koja predstavlja Hristovo tijelo na zemlji) PROKLETO je...Ovo što vidim je vuk odenut u jagnjeću kožu, da privuče i zavara nevinog čovjeka i onog koji još nije čvrst u svoju vjeru. Poseti sajt SPC, Mitropolije Crnogorsko-primorske, a tu ćeš naći linkove za mnoge korisne i odlične pravoslavne sajtove!
СПЦ је под ПРОКЛЕТСТВОМ јер су се оделили од Тела Христовог, прихватањем мноштва јереси.

Ајде сада уозбиљи се.
Прво: римокатолици нису се покајали ни за једну погажену догму од 11.века па до данас.
Друго: докажи да смо "јеретици" на основу учења православне Цркве а не етикетирањем.

Rimokatolička Crkva sada nije ni prići onoj sa početka ovoga vijeka (Bogu hvala)

Čoveče, samim tim što ste se otcepili od SPC, vi ste jeretici....Nema dalje.....:rtfm:
Sam čin otcepljenja je jeres, razumiješ li??????

Pa zajedno sa SPC kod pape na blagoslov jer se Papa izvinio:hahaha::hahaha:
Pa mislim stvarno brate da li i sam verujes u sve to sto pricas.
Mozda si ti i borac za pravoslavlje ali ja u tvojoj prici to ni nevidim ni ne svatam.To sto me napad za zilote pa samo me usmeravas na put kojim ja vidim ljude koji slede pravila SVetih Otaca..
Sta da ti kazem ja kao laik vidim vise
Ko za slepcem hodi u jamu pada.
A vidim da SPC te ljude koji su isli na poklonjenje(zameniku hristu) jer tako pise na kruni Pape..On za mene to nije niti ce biti
A vi ako ocistite SPC od jeresi bice mnogo dobro i verujem Bogu na radost.A dotle treba pogledati istinu u oci priznati da je u kuci vuk u jagnjecoj kozi

Grešan sam i ja....
Nemoj ići na grob tog svetog dzodza....
Odi na istinsko poklonjenje i pokajanje Sv. vaasiliju Ostroškom, Sv. Petru Cetinjskom, Sv. Nikolaju Srpskom (Velimiroviću), grobu Sv. Justina....poseti katedralnu Crkvu Sv. Save...:ok:

KATEDRALU???
ma najbolje je da jurcam go po Homoljskim selima

СПЦ је под ПРОКЛЕТСТВОМ јер су се оделили од Тела Христовог, прихватањем мноштва јереси.

Ti i tebi slični su pod prokletstvom!
Zar je pod prokletstvom Srpska, Ruska, Ruska Zagranična, Grčka, Rumunska, Kiparska, Vaseljenska, Albanska pravoslavna Crkva, a samo vi, šačica otpadnika, vjerski neobrazovanih, u pravu!:eek::eek::eek:
Pa, vi ne priznajete ni osnove vjere Hristove!

Pa zajedno sa SPC kod pape na blagoslov jer se Papa izvinio:hahaha::hahaha:
Pa mislim stvarno brate da li i sam verujes u sve to sto pricas.
Mozda si ti i borac za pravoslavlje ali ja u tvojoj prici to ni nevidim ni ne svatam.To sto me napad za zilote pa samo me usmeravas na put kojim ja vidim ljude koji slede pravila SVetih Otaca..
Sta da ti kazem ja kao laik vidim vise
Ko za slepcem hodi u jamu pada.
A vidim da SPC te ljude koji su isli na poklonjenje(zameniku hristu) jer tako pise na kruni Pape..On za mene to nije niti ce biti
A vi ako ocistite SPC od jeresi bice mnogo dobro i verujem Bogu na radost.A dotle treba pogledati istinu u oci priznati da je u kuci vuk u jagnjecoj kozi

Čuj, ja vjerujem u Crkvu, kao Hristovu instituciju na zemlji....Kakav je ko kao čovjek, nije me briga! Svako će Bogu na istinu.....Znači, kada se ja ispovijedam, ispovijedam se direktno BOGU, ne popu Peru, Lazi....ne zanima me kakvi su oni kao ljudi, jer NISAM JA POZVAN da sudim...

Čuj, ja vjerujem u Crkvu, kao Hristovu instituciju na zemlji....Kakav je ko kao čovjek, nije me briga! Svako će Bogu na istinu.....Znači, kada se ja ispovijedam, ispovijedam se direktno BOGU, ne popu Peru, Lazi....ne zanima me kakvi su oni kao ljudi, jer NISAM JA POZVAN da sudim...

Pa koji covek sta me zbunjujes o cemu pricas

Pa cekaj ti si branio te golace dok su igrali ...Sad im se spremas za zadnji sud .
Ma ja tebe nista ne razumem veruj i ne ljuti se
Ti samo skaces sa teme na temu...

Daleko od toga da sam ih branio...vrati se par strana ranije i videćeš da sam napisao da je trebalo, ukoliko su sekta, zabraniti im pristup u zemlju, ali kada su već tu, pustiti ih, ma biti raavnodušan prema njima. Nikako nije trebalo ulaziti u sukob sa njima, a imajući u vidu shvatanja zilota (koja se u suštini ne razlikuju od vehabizma), smatram da su podjednako odgovorni kao ti kamperi.

Daleko od toga da sam ih branio...vrati se par strana ranije i videćeš da sam napisao da je trebalo, ukoliko su sekta, zabraniti im pristup u zemlju, ali kada su već tu, pustiti ih, ma biti raavnodušan prema njima. Nikako nije trebalo ulaziti u sukob sa njima, a imajući u vidu shvatanja zilota (koja se u suštini ne razlikuju od vehabizma), smatram da su podjednako odgovorni kao ti kamperi.

KAZES :U koliko su sekta..
Pa ako ne mozes sam raspoznati da su golaci sekta..kako ces nesto vece i skrivenije spoznati..cccccc
sa ovim si samnom zavrsio dijalog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back