Sergian
Poznat
- Poruka
- 9.430
А јел постоји неки ошишани монах? У СПЦ их има вероватно...
Greh je sisati se?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Greh je sisati se?![]()

Ajde,ajde..nemoj da se srdis
hocu samo argumente
Znaci bio si 5 godina sa Nemanjom,alias Akakije..
Zasto si ga napustio?
Koliko to frakcija vas zilota ima???
nemoj mi to neodredjeno oko finansiranja..Znaci imucni vernici,vas finansiraju..Koji su to imucni vernici koji zive smernim zivotom u ovoj drzavi?
Znaci Sergije i ti si kao i Vlada,verski nomad...cas vamo,cas tamo...![]()

А јел ти читаш онај текст? Тај СПЦ монах није срео неког обичног лаика-зилота већ неког од њихових монаха. А за монахе знамо да се не шишају (на кратко), већ да могу мало скраћивати косу. Где пише? То је предање Цркве, из Апостолских Установа.Gde pise da je greh sisati se?![]()
А јел ти читаш онај текст? Тај СПЦ монах није срео неког обичног лаика-зилота већ неког од њихових монаха. А за монахе знамо да се не шишају (на кратко), већ да могу мало скраћивати косу. Где пише? То је предање Цркве, из Апостолских Установа.

Шишам се. Ја сам лаик, па то могу. А да сам монах, не би смео.Sve se nesto mislim da ne krenu kod nas u Jedi Order
A Sergi jel se ti sisas?
Перу се нормално. Али, због подвига нема бањања у неким кадама и слично томе.A kupanje?![]()
Разлоге напуштања Акакија сам написао много пута раније. Ако те не мрзи, ишчитај моје писмо са теме "Зилоти-религија или секта?".Ajde,ajde..nemoj da se srdis
hocu samo argumente
Znaci bio si 5 godina sa Nemanjom,alias Akakije..
Zasto si ga napustio?
Koliko to frakcija vas zilota ima???
nemoj mi to neodredjeno oko finansiranja..Znaci imucni vernici,vas finansiraju..Koji su to imucni vernici koji zive smernim zivotom u ovoj drzavi?
Znaci Sergije i ti si kao i Vlada,verski nomad...cas vamo,cas tamo...![]()
Jel' imas ti neki problem??Neki su gluvi na tuđe reči, oni su nesreća i sebi i drugima. Ali uvek treba pokušati. Pitaćeš: zašto? Nizašto. Da bude manje gluvo i pusto.
Mesa Selimovic

Па одговорио сам ти. А како те сад не занима да ли се зилоти "шишају и купају" кад је то главни "аргумент" против нас?sergije..mene ne zanima da li se sisate i kupate..
Nisi odgovorio na ono sto je bitno..
Meni nije smesno..vise mi je zalosno.
Jel' imas ti neki problem??![]()
Разлоге напуштања Акакија сам написао много пута раније. Ако те не мрзи, ишчитај моје писмо са теме "Зилоти-религија или секта?".
Са неутралног становишта, постоје разне фракције зилота. Међутим, то нису фракције већ неки који су отпали од истинске Православне Цркве а и даље су задржали назив "истинити". Сви они јесу старокалендарци али су отпали по неким другим предањским питањима (јер није календар једино предање), а само је једна Истинска Црква (а то је Синод митрополита Григорија Месинијског, матејевци).
И са њима сам у општењу и нисам верски номад.
А ово у вези финансирања одговорно тврдим. Могу и имућни бити верници, што те то чуди? То су неки приватни предузетници.
Разлоге напуштања Акакија сам написао много пута раније. Ако те не мрзи, ишчитај моје писмо са теме "Зилоти-религија или секта?".
Са неутралног становишта, постоје разне фракције зилота. Међутим, то нису фракције већ неки који су отпали од истинске Православне Цркве а и даље су задржали назив "истинити". Сви они јесу старокалендарци али су отпали по неким другим предањским питањима (јер није календар једино предање), а само је једна Истинска Црква (а то је Синод митрополита Григорија Месинијског, матејевци).
И са њима сам у општењу и нисам верски номад.
А ово у вези финансирања одговорно тврдим. Могу и имућни бити верници, што те то чуди? То су неки приватни предузетници.

Od tebe nisam ni ocekivala neki normalan komentarBez komentara!
Не знам ко је тај поп Драгић. А о.Акакију се нисам придружио ради њега самог, већ због тога што он припада Цркви (Синод архиепископа Хризостома) који нису у јереси екуменизма.Значи, нису у јереси.....Srgije..ti mi delujes kao najfiniji od ovih zilota..nemoj misliti da ne citam ono sto pises,ali mi je napustanje crkve,da bi se pridruzio Akakiju koji se ponasa kao da je poludeo,stvarno neshvatljiv potez..I to sa krstavanjem...
Pricajte vi i verujte,nemam ja problem sa tim.
Samo vas MOLIM da ne pricate da je crkva jereticka,i da o patrijarhu pricate pogrdno.To je stvarno nisko..
Ne rece mi ti da li je pop Dragic iz uzicke eparhije zilot?Vidim cenite ga i predavanja mu snimate..
Ниси добро схватио, а овако треба:Cekaj da vidimo jer sam shvatio :
Starokalendarci se odvojise od SPC jer je jereticka?
Pa se neki odvojise od Starokalendaraca jer su i oni jeretici?
Pa i ovi postase jeretici pa se opet odvoji grupica?
Pa koliko vas sad pravovernih ima?
4 sa ekonomom?![]()
Извињавам се ако је неко већ одговорио на ово, нисам још све прочитао.Sta bi?
Niko da mi objasni kako je nabijanje na kolac ljudskih bica hriscanska vrlina?![]()
Нисам то поставио. А и да јесам, не видим проблем. То само говори да у СПЦ постоје људи који сами себе разобличавају и говоре о сопственим безакоњима, у својој Цркви.pop dragic je na onom linku sto je tvoj prijatelj zboras postavio koju stranicu ranije..sa predavanja u crkvi sv.Marka.Pa zar to nije malo kontradiktorno..da stavljate linkove sa govorima popova,a pricate i njima da su jeretici?
Od tebe nisam ni ocekivala neki normalan komentar![]()