- Poruka
- 51.779
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja hocu isto da budem zilot,to mi bas super,ali Sami nece ni u svoju grupu da me primi a tek nesto drugo![]()

Dobro, ali kako sada to da razlikujem od SPC?

Па мислим да ти је већ раније објашњавано![]()
Dobro, ali kako sada to da razlikujem od SPC?
Visecinka sa Tragi-Komicnim Krajem
Part Two

Па мислим да ти је већ раније објашњавано![]()

Ovi su pravi a oni nisu....tako nesto.

Шта мислимо под речју „Православан“?
Свети Јован Шангајски
Истинско слављење Бога, могуће је само онда када човек исправно верује и изражава своју истинску веру у речима и делима. Према томе, истинско хришћанство и само оно, може бити названо „право-слављењем“ (орто-доксија).
Речју „Православан“ ми исповедамо нашу чврсту убеђеност да је управо наша Вера, та која представља истинско учење Христово. Када зовемо некога или нешто Православним, самом овом чињеницом указујемо његово не-лажни и не-искварено Хришћанство, одбацујући у исто време, оне који лажно присвајају име Христово.
Ко има очи да види видеће.
http://serbiantrueorthodox.blogspot.com/search/label/Српска Истински Православна Црква
Nikad od tebe zilot![]()

Muške manastire za sada niko nije uznemiravao, osim, kako tvrdi otac Akakije, sporadičnih verbalnih provokacija. Za bratstvo vrdničkog manastira Svetih Kirila i Metodija kaže da po sopstvenom izboru, kako bi dokazali čvrstinu vere, žive na način kojim su nekada živeli monasi, bez struje i vode. Drva za ogrev dovlače iz šume, a za osvetljenje koriste petrolejske lampe. Trenutno je tu pet monaha, dok su na Avali još dvojica. Bilo je među njima i stranaca, ali je Rus, otac Grigorije, osnovao manastir na Kavkazu, a dva Makedonca su takođe poslata u svet na misije.
- Izdržavamo se isključivo od dobrovoljnih priloga vernika iz Srbije, a pomaže nam i Svetogorska pravoslavna misija Svetovaznesenskog manastira Esfigmen, nestranačka, nevladina organizacija, registrovana kao udruženje građana u saveznom Ministrastvu pravde. Osnovali su je 2000. verujući Srbi sa ciljem širenja istinite pravoslavne vere putem predavanja i izložbi, izdavanjem knjiga, časopisa i brošura i na druge slične načine. Povremeno nam pomažu i grčki starokalendarci, vernici Istinski pravoslavne grčke crkve na čijem čelu je arhiepiskop Hrizostom atinski - kaže otac Akakije i dodaje da su se posle donošenja Zakona o verskim zajednicama najzad stvorili uslovi za sticanje pravne regulative, ukoliko se pokaže da to može biti korisno za buduće delatnosti srpskih zilota.
Zlatomir Gajić
http://novinar-novinar.blogspot.com/
А екуменисти?Од чега ли се издржавају?

ајд питај нешто теже, мислим, као да питаш које су боје на семафору![]()
Mene zanima kako je to sad moderno propovedanje ispovedanje zilotsko putem fejsbukova,foruma msn,a ?
Pa ako ste pravi zapucajte medju narod ..
Ne mislim striktno samo na vas ,jer i svestenstvo SPCa to isto radi,i iskreno sve mi je to nekako neprirodno...
Upalim MSN i kazem : "Oce blagoslovi" ??!!
Kako vreme prolazi sve sam sigurnija da ni vama nije jasno ..
Ми то и радимо,али очигледно да ниси чула за предавања и јавне трибине СИПЦ
.KO ce koga u svoje stado..