Zika Sarenica rekao : "sta se ti deres"

http://www.thefreedictionary.com/enfant+terrible
One whose startlingly unconventional behavior work or thought embarrasses or disturbs other.

Није embarrasses већ embarrassed ако већ хоћеш да будеш Енглез или Амер. И наравно ако си мислио на непријатне, непримерене,срамне мисли Жикине.
А српска ћирилица је тако лепа и питка за писање, читање и нарочито за разумевање.

За то твоје:..... pravilno u sklopu rečenice , мораћеш да питаш неког ко боље зна енглески од тебе и мене.
Поента мог поста је: Зашто се мучиш са енглеским језиком када знаш боље српски језик.
Употреба енглеског језика, (не)правилно и на сваком месту, ме неодољиво потсећа на дело Ј.Стерије Поповића, ПОКОНДИРЕНА ТИКВА. И нисам могао да одолим и зато нека ми опрости твоја сујетност.

I ti( i tebi slični) lupetaš počesto na ruskom pa ja ništa ne kažem...Kakvo licemerje.

Никада ни једну реч на руском или било којим другим језиком нисам написао осим ако сам неког цитирао и исправљао као тебе. А и зашто би кад се служим, мени најлепшим језиком на свету: СРПСКИМ и најбољим писмом на свету ЋИРИЛИЦОМ.
Страним језицима нека се на форуму служе Стеријини јунаци. Немам ништа против ако то чине коректно.

Ja samo ukazujem na pravilnost gramaticke upotrebe glagola, a neciji stavovi ponukani politickim opredeljenjem me apsolutno ne zanimaju, stoga necu obracati paznju na zlonamerna poredjenja.
Uostalom, ovo nije tema gde se prica o gramatici nekog jezika ili gde se sire izvitoperene patriotske poruke.

Back