Žig zveri

По мени црквом као институтцијом управља сам ђаво. Како? Рецимо ја анализирам свештенике у храму који ја посећујем, присуствујем Литургијама, ево сада се дигла полемика око тога да је отац Симеон из манастира Рукумија одбио да прочита Посланицу лажног патријарха јер је прожета двема јересима, сада , ја не знам то да објасним јер нисам образован у том смислу, лаик сам за то. Отац Симеон је одбио, са пуним правом, код мене у мом месту, у храму се читала. Сада, ако се свештеници плаше владике, владика лажног патријарха а лажни патријарх папе и васељенског Вартоломеја а ова двојица самог ђавола, онда ђаво преко страха управља црквом као институцијом. А молитва против антихриста коју ја читам сваки дан а налази се у православном молитвенику кога сам набавио из Рукумије где је горепоменути отац Симеон (а не Игњатије и слични јер њих та молитва баш и не занима) каже "да не одступим од Тебе због страха ђаволскога".

Nije bila proba nego jeste žig zveri. To što još on ne služi za kupoprodaju ne znači da nije žig. Prvo se dodeljuje žig a onda ide kupoprodaja njime. Žig je počeo da se dodeljuje 2019/20. godine i dodeljuje se i dan danas (oni koji i dalje rade PCR test i primaju k19 bocke) a nastaviće se sa quantum dot microneedle (flaster) bockom koja kreće ove ili sledeće godine paralelno sa obaveznom kupoprodajom preko žiga zveri.
Sve si do sada pogodio pa i to?

Kada ti nesto pises vec 100% svi znaju da nije tako niti ce tako biti.

Ima tu i neceg dobrog!

Sve si do sada pogodio pa i to?

Kada ti nesto pises vec 100% svi znaju da nije tako niti ce tako biti.

Ima tu i neceg dobrog!
Sve što pisah o žigu zveri je bilo tačno. I o mnogim drugim stvarima. Ponešto naravno nije bilo tačno, kao i svaki čovek pogrešim, ali se ispravim i na osnovu novih uvida idem dalje u sledjenju Hrista. Ali nisam ispovedao nijednu jeres. Za razliku od tebe koji ispovedaš jeres tnetopsihizma, nestorijanstva i duhoborstva i još se nisi pokajao za to. O datumu vaznesenja nije jer to je najteže odrediti. Na kraju ću tačno odrediti kako Bog obećava u Otkr. 3:3, Priče 25:2, Amos 3:7. Velika je mogućnost da bude 29/30.5.2025. Ako i ne bi bilo tad onda ostaje samo jedan mogući preostali datum - 24. maj 2026. o kome bih pisao ovde koristeći pomalo drugačiji pristup (ima mnogo novosti koje otkrismo na osnovu Pisma i Predanja ovih dana) ako se ne bi desilo tad. Zapravo koristimo činjenice koje utvrdismo i pominjasmo ranije (Armagedon da je od 25. do 27.2.2030. i sl.), da je datum vaznesenja Isusa po solarnom biblijskom kalendaru 24. maj i sl. i na osnovu toga odredismo taj datum 24. maj 2026., ali i na osnovu drugih činjenica. Čak i o samom terminu "vaznesenje Neveste" imamo nove uvide. Neću pisati jedno vreme ovde, verovatno ću pisati tek od kraja maja ako se ne bi desio dolazak Isusa 29/30.5.2025.

Maran ata!
P.S.
Danas je inače usvojen plandemijski sporazum:
https://nultatacka.rs/sve-ce-nas-za...a-szo-usvojila-globalni-pandemijski-sporazum/
To je put ka uvođenju obavezne kupoprodaje preko žiga zveri (Otkr. 13:16-18) koji je počeo da se dodeljuje ljudima tokom k19 plandemije, a nastaviće se sa novom plandemijom koja uskoro dolazi.

Bogme ćeš se ti ovdje napisati i bit će ovdje još puno tvoje matematike.
Najbolje ne razmišljati o datumima. Treba sad, odmah, danas jačati svoju veru i obnoviti svoje srce pokajanjem, izmiriti se sa Bogom, privući Božju blagodat molitvom, postom i svetim tajnama, da tako ojačani ne pokleknemo kad bude stani-pani, da se ne poklonimo zveri tj. antihristu i ne primimo njegov znak.

Najbolje ne razmišljati o datumima. Treba sad, odmah, danas jačati svoju veru i obnoviti svoje srce pokajanjem, izmiriti se sa Bogom, privući Božju blagodat molitvom, postom i svetim tajnama, da tako ojačani ne pokleknemo kad bude stani-pani, da se ne poklonimo zveri tj. antihristu i ne primimo njegov znak.
Заправо почиње од малога па долази до великога. Не слажем се са чланом ЦарствоБожије да треба да се рачуна датум али мислим да је вакцина свакако претеча жига звери, добро он каже да је она жиг звери, знам неке људе који иду у цркву а вакцинисали су се а могу из прве руке да ти кажем да је овај прелешћени владика Игњатије саветовао две особе које иду у храм који и ја посећујем да се вакцинишу. Каже "стари сте" вакцинишите се слободно. И да ствар буде гора они дошли у цркву и навлачили друге да се вакцинишу разглашујући им да им је Игњатије рекао да вакцина ваља. А да су читали Библију прочитали би о ЛАЖНИМ УЧИТЕЉИМА" описаним у посланици светог апостола Павла. Јер Игњатије (ја сам био луд што сам се крстио кад се дотични спомене у цркви, после сам хвала Богу скапирао лукавство и престао) је лажни учитељ (одавно је одступио од правилног управљања речју истине Божије) као и цели какко они кажу "свети" Синод СПЦ. Ја сам православац али да они не ваљају то сада и будала види. И јесте мало сам и гневан на њих што се види по мојим постовима али они би требало да су наши пастири јер ако слеп слепога води обоје ће пасти у јаму.
Када сам поцепао свој пасош осетио сам буквално осећај као да се "ослобађам" од нечега.
Гедеон, ти кажеш живиш на западу, ја ти саветујем да се вратиш за Србију јер ускоро иду на западу неке картице које је споменуо отац Тадеј тј. о. Тадеј је рекао ће наши да се враћају због неких картица (сад не знам можда они повуку готовину, није искључено) али постоји цака како каже отац Тадеј те картице неће бити код нас.
Као што сам рекао почиње од малога, рецимо ја нисам прихватио да региструјем припејд број мобилног телефона.

Заправо почиње од малога па долази до великога. Не слажем се са чланом ЦарствоБожије да треба да се рачуна датум али мислим да је вакцина свакако претеча жига звери, добро он каже да је она жиг звери, знам неке људе који иду у цркву а вакцинисали су се а могу из прве руке да ти кажем да је овај прелешћени владика Игњатије саветовао две особе које иду у храм који и ја посећујем да се вакцинишу. Каже "стари сте" вакцинишите се слободно. И да ствар буде гора они дошли у цркву и навлачили друге да се вакцинишу разглашујући им да им је Игњатије рекао да вакцина ваља. А да су читали Библију прочитали би о ЛАЖНИМ УЧИТЕЉИМА" описаним у посланици светог апостола Павла. Јер Игњатије (ја сам био луд што сам се крстио кад се дотични спомене у цркви, после сам хвала Богу скапирао лукавство и престао) је лажни учитељ (одавно је одступио од правилног управљања речју истине Божије) као и цели какко они кажу "свети" Синод СПЦ. Ја сам православац али да они не ваљају то сада и будала види. И јесте мало сам и гневан на њих што се види по мојим постовима али они би требало да су наши пастири јер ако слеп слепога води обоје ће пасти у јаму.
Када сам поцепао свој пасош осетио сам буквално осећај као да се "ослобађам" од нечега.
Гедеон, ти кажеш живиш на западу, ја ти саветујем да се вратиш за Србију јер ускоро иду на западу неке картице које је споменуо отац Тадеј тј. о. Тадеј је рекао ће наши да се враћају због неких картица (сад не знам можда они повуку готовину, није искључено) али постоји цака како каже отац Тадеј те картице неће бити код нас.
Као што сам рекао почиње од малога, рецимо ја нисам прихватио да региструјем припејд број мобилног телефона.
Лекар ме наговарао да се вакцинишем, јер нисам баш савршеног здравља. Осећао сам кад сам ишао да се вакцинишем неко унутрашње противљење (три пута сам се вакцинисао Фајзером). Исто то сам и осетио када сам вадио наш (српски) биометријски пасош, кад сам стављао на скенер прсте. Исти је био осећај. Још су имали проблема при скенирању, пар пута не иде.
Дефинитивно, ови порески бројеви и биометрија који овде служе уместо ЈМБ су припрема за жиг звери.

mnoge stvari su preteća žiga...i vakcine i biometrijska dokumenta...žig će biti nešto što će toliko da izmeni suštinu čoveka da on i da hoće ne može da se vrati Bogu...možda ubacivanje u DNK neke demonske DNK koja će odvezati genetiku od Boga i prikačiti čoveka na Satanu..zato kad se uzme žig neće biti moguće predomisliti se.... može to da bude i čip koji kontroliše emocije preko AI ...ne mora vakcina...ali mislim da će svi znati šta uzimaju nego će misliti da nemaju izbora...ako ne uzmeš žig nema pristupa računu u banci, nema plate, nema kupovine hrane u prodavnicama....zamisli čoveka kome krči stomak koji gleda decu koja mu umiru od gladi a da se toga reši treba samo da pristane na žig..skoro svi će biti slomljeni i uzeti žig...mnogo je nepravedan takav kraj...

Лекар ме наговарао да се вакцинишем, јер нисам баш савршеног здравља. Осећао сам кад сам ишао да се вакцинишем неко унутрашње противљење (три пута сам се вакцинисао Фајзером). Исто то сам и осетио када сам вадио наш (српски) биометријски пасош, кад сам стављао на скенер прсте. Исти је био осећај. Још су имали проблема при скенирању, пар пута не иде.
Дефинитивно, ови порески бројеви и биометрија који овде служе уместо ЈМБ су припрема за жиг звери.
mene sestra nagovorila da se vakcinišem zbog bolesnog oca koji ne može da se vakciniše pa da ga ne izlažemo riziku...nisam hteo ove zapadne mrnk vakcine jer sam smatrao da imaju potencijal da menjaju DNK a nisam hteo ni kineske...tako da sam uzeo rusku...da se sad pitam ne bi uzeo ni nju...tad mi je bilo svejedno dal je uzmem ii ne jer sam imao poverenja u Ruse....

ako ne uzmeš žig nema pristupa računu u banci, nema plate, nema kupovine hrane u prodavnicama
Цео живот ме ђаво саботира у мојим наумима тј. намерама. Немам рачун у банци, сада немам могућност позива на мобилном, немам плату, задовољавам се малим, али сам у задње време пао у неку депресију због тога што немам посао а већина њих зарађује. Сад, да имам посао ја бих помогао за у кућу, не бих трошио на глупости. Али не иде. Молио сам се Богу, кажем, Боже, па и у Светом Писму пише "живите од трудова руку својих" а ја немам посао. Додуше и не тражим га више јер сам скапирао да ми је тешко да се снађем у систему а поврх тога се и водим као нервни болесник, наравно лажна наука нервна психијатрија ме је прогласасила да нисам нормалан, етикетирала ме, стигматизовала ме је и маргинализовала.
И кад сам имао неке разговоре за посао мене су хватали ђаволски напади тј. како они кажу лажном терминологијом напади панике. Сада, моје питање је, да ли да наставим да се молим Богу да на неки начин њему познат устроји да се запослим или да прихватим да је то као какав Божји промисао да ми многе ствари не иду.

Цео живот ме ђаво саботира у мојим наумима тј. намерама. Немам рачун у банци, сада немам могућност позива на мобилном, немам плату, задовољавам се малим, али сам у задње време пао у неку депресију због тога што немам посао а већина њих зарађује. Сад, да имам посао ја бих помогао за у кућу, не бих трошио на глупости. Али не иде. Молио сам се Богу, кажем, Боже, па и у Светом Писму пише "живите од трудова руку својих" а ја немам посао. Додуше и не тражим га више јер сам скапирао да ми је тешко да се снађем у систему а поврх тога се и водим као нервни болесник, наравно лажна наука нервна психијатрија ме је прогласасила да нисам нормалан, етикетирала ме, стигматизовала ме је и маргинализовала.
И кад сам имао неке разговоре за посао мене су хватали ђаволски напади тј. како они кажу лажном терминологијом напади панике. Сада, моје питање је, да ли да наставим да се молим Богу да на неки начин њему познат устроји да се запослим или да прихватим да је то као какав Божји промисао да ми многе ствари не иду.
moli se i dalje Bogu..nema čovek većeg prijatelja od Boga ali da bi ti Bog pomogao moraš i sam da radiš na sebi...Bog samo otvori vrata kad vidi da se trudimo a na nama je da dođemo do vrata i prođemo kroz njih u drugačiju stvarnost.. a i ta vrata ... ne može odjednom sve da se promeni nego polako strpljivo korak po korak svakodnevnm radom i molitvom i verom... ne brini mnogo zbog etikete koju su ti nalepili psihijatri..vrediš koliko i svako drugi....dijagnoza znači samo da se ne uklapaš u njihove standarde šta je normalno tj. da po njima nisi funkcionalni član društva...to se sve može promeniti uz Božiju pomoć i uz uložen trud... samo hrabro i muški..neka ti misija bude da stvoriš sebi drugačiji život...takav život da i Bog bude ponosan na tvoj život i delo..demoni ti ne mogu ništa osim da te sluđuju šapućući ti razne pomisli koje bude strah i druge negativne emocije...da bi promenio sebe probaj da staviš na papir neko uverenje koje te muči i onda analiziraj zašto to nije baš tačno i zašto ne mora da bude tačno...
nadam se da će ovo što sam napisao biti od pomoći

Posavetuj se sa kakvim kaluđerom. Probaj kontaktirati oca Damaskina Svetogorca. I čupaj se iz te depresije.

Konjr taj sto je kazao da ne treba?
Kazi mi kako se zove taj sto mu je kazao da ne treba?
Eto ti si lusao tri puta.
Nisam ni rekao da je neko rekao da ne treba da ide doktoru. A i šta bi mu jedan subotar kao ti mogao savetovati: da ne pije kafu ili čaj ili da ne jede meso pa će da ozdravi od depresije.
Sveto pismo obavezno čitati, naročito Novi zavet i psaltir.

Nisam ni rekao da je neko rekao da ne treba da ide doktoru. A i šta bi mu jedan subotar kao ti mogao savetovati: da ne pije kafu ili čaj ili da ne jede meso pa će da ozdravi od depresije.
Читам Свето Писмо, посебно Нови завет и Псалтир и молитва јутро вече, хајде да поновим, нема потребе за дубљом дискусијом око тога, ја се лечим већ 17 година и нисам лаик у свему томе.

Pa zasto onda diskutujes o necemu sto niko nije ni pomenuo niti se tome protivio?
To normalno ponasanje?

Mislim da bi mu u njegovom slucaju pomoglo da se kloni svih tih manastira i tih duhovnih savetnika tamo.
Eto neka proba, verujem da ce mu biti bolje.
Samo za probu.
Jer ono sto on trazi je ocigledno Duh sveti.
A tamo ga nije nasao.
Vec suprotno.
Na zalost.

Back