Žig zveri

Covece, kako neka prognoza moze biti stopostotna ako se ne ostvari? I jos kazes ne znaci u nekom trenutku da se nece ostvariti. Okej, ja tvrdm sa 100% sigurnoscu da ce mi sa neba nocas pasti crna vreca u kojoj je 150 miliona dolara.
Zato što tako verujem na osnovu argumenata. Svestan sam ja da nekad to što tumačim je samo datum nekog događaja dok god se ne ostvari da bude datum samog Dolaska. Ako verujem da je datum dolaska tako i napišem bez obzira što se kasnije ispostavi da je samo datum nekog drugog bitnog događaja, ali manje bitnog nego Drugi dolazak. Dok taj datum ne dođe i ne prođe niko ne može zasigurno reći da to nije datum dolaska Hristovog. Može reći, ali potrebno je da ima ubedljive dokaze. A niko nije dao ovde ubedljive dokaze za to. Glasnik kaže da nije jer misli da se nikad ne može izračunati, što nije dokaz jer kontrira Otkrivenju 3:3 koje kaže da ćemo na kraju znati kad Isus dolazi ako stražimo.
Isus je u Otkr. 3:3 rekao da ako ne stražimo nećemo znati što znači ako stražimo znaćemo ćemo na kraju kad dolazi. Zato i računam dok ne dođe.

Isus dolazi 100% u maju 2025.

Objasnili smo ovde: https://drive.google.com/file/d/1rRaDqpHG_szlOHJzsihfPvp_uj9-8WG4/view. Dati su mogući datumi u maju (od kojih najverovatniji 1/2.5., 4/5.5., 29.5., a moguće i 24/25.5., 11/12.5., 14.5.) i zašto vaznesenje mora da se desi u maju, a ne kasnije.

Toliko od mene na ovom forumu.
Maran ata!

Poslednja izmena:
Nepodudaranja price o Ruskom caru sa svetim pismom, lepo pise u otkrovenju, zacarice se necastivi i davace zig svoj onima koji mu se poklone... E sada, moze postojati opcija da je nesto "podmetnuto" kao onaj decak Vjaceslav po kome se zig dodeljuje vec 30-ak godina unazad... Nazalost, mnogo otpadnistva iz Pravoslavlja i svako ima svoju pricu npr kao Elena Vajt i adventisti...

...nemij sad i ti molim te da nam ides,ko ce ovde ostati ???
...narocito nemoj sada kada si namirisao kesharicu a mi se vec ponadali da nas neces zaboraviti da nas bar pocastis kojim mezelukom i dobrim picem evo recimo..recimio nek bude na...pa nek bude i na Maldivima,necemo se ljutiti a narocito ne ako su nam VIP apartmani sa oko 80m2 ... :D
...pa ipak smo kolege ovde,zar ne ? :mrgreen:
Jel se pitas gde sam nekloliko dana, priznaj??? Duze sam bio odsutan nego on ikada do sada kada napise "Toliko od mene na ovom forumu" :D
Sa sigurnoscu tvrdim da vreca sa 150 miliona dolara sigurno pada krajem maja.

Nepodudaranja price o Ruskom caru sa svetim pismom, lepo pise u otkrovenju, zacarice se necastivi i davace zig svoj onima koji mu se poklone... E sada, moze postojati opcija da je nesto "podmetnuto" kao onaj decak Vjaceslav po kome se zig dodeljuje vec 30-ak godina unazad... Nazalost, mnogo otpadnistva iz Pravoslavlja i svako ima svoju pricu npr kao Elena Vajt i adventisti...
Ma kakav ruski car, Rusija je pokazala ko je i sta je tokom ove budalastine i cirkusa sa Ukrajinom. Takozvana zastitnica pravoslavlja koja je za poslednjih 100 godina ubila vise pravoslavaca nego otomansko carstvo za 500 godina.

А како сте ми написали у једном посту да руски цар долази 2028е године а овамо проричете да ће Господ доћи 2025е године?
Ja sam rekao ako dođe ruski car onda najverovatnije dolazi 2028. Ja se ne uzdam u dolazak ruskog cara nego Isusa, Cara nad carevima. Ako dođe 2028. on će doći da pomogne svetima u nevolji što nije protivrečno dolasku Gospoda 2025 koji dolazi da vaskrsne novozavetne pravednike i da preobrazi žive svete u ovo vreme 2025. i sve zajedno ih odvede na Nebo. Rusijom sada vladaju neprijatelji Božiji a ne pravoslavci. Da li će 2028. se situacija promeniti pitanje je, možda uopšte ne dođe ruski car nego bude još gore bezbožništvo. Ono što je sigurno jeste dolazak Isusa ove godine i ponovo 2030. radi pobede u armagedonskoj bitki od 25. do 27. februara.
Gospod dolazi tačno na Spasovdan, na dan Njegovog vaznesenja po crkvenom tradicionalnom kalendaru. A to je 29. maj ove godine. Dakle, 29/30.5. oživeće prevednici i preobraziće se sa živim pravednicima tad i otići na oblake u susret Gospodu, a 1. juna ih uznosi na Nebo. Detaljnije ovde napisasmo:
https://drive.google.com/file/d/1UVsBuMEXHXnOf3FM1V2nxYJMZ78M4EL1/view

Maran ata!

Ista prica se vrti u krug godinama na ovoj temi, ziga nema osim ako biometrija nije "vencanje sa satanom" kao sto je rekao otac Tadej.
Žig zveri je k19 (i predstojeća quantum dot) bocka (u ruku) i PCR test (u čelo) što dokazasmo pišući ovde o tome naveliko tokom proteklih godina.
Uskoro će nuklearni rat između Pakistana i Indije (a biće i među nekim drugim zemljama o čemu ranije pisasmo):
https://economictimes.indiatimes.co...ofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst
a pre nego prva nuklearna bomba padne na Zemlju Crkva ide na Nebo, kažu mnoge vizije. Tako da se uklapa sa našim datumom 29/30.5.2025. za vaznesenje.

Maran ata!

Žig zveri je k19 (i predstojeća quantum dot) bocka (u ruku) i PCR test (u čelo) što dokazasmo pišući ovde o tome naveliko tokom proteklih godina.
Uskoro će nuklearni rat između Pakistana i Indije (a biće i među nekim drugim zemljama o čemu ranije pisasmo):
https://economictimes.indiatimes.co...ofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst
a pre nego prva nuklearna bomba padne na Zemlju Crkva ide na Nebo, kažu mnoge vizije. Tako da se uklapa sa našim datumom 29/30.5.2025. za vaznesenje.

Maran ata!
K19 je bila generalna proba za zig zveri, a ne zaista zig zveri, jer i dalje mozes da kupujes prodajes i koliko toliko budes slobodan. Ali da prava stvar dolazi uskoro slazem se

K19 je bila generalna proba za zig zveri, a ne zaista zig zveri, jer i dalje mozes da kupujes prodajes i koliko toliko budes slobodan. Ali da prava stvar dolazi uskoro slazem se
Nije bila proba nego jeste žig zveri. To što još on ne služi za kupoprodaju ne znači da nije žig. Prvo se dodeljuje žig a onda ide kupoprodaja njime. Žig je počeo da se dodeljuje 2019/20. godine i dodeljuje se i dan danas (oni koji i dalje rade PCR test i primaju k19 bocke) a nastaviće se sa quantum dot microneedle (flaster) bockom koja kreće ove ili sledeće godine paralelno sa obaveznom kupoprodajom preko žiga zveri.

Koliko znamo svi, zig ce davati antihrist kao znak da si se odrekao Hrista... Tako da ne slazem se sa ovom tvojom teorijom
Žig dodeljuje zver iz zemlje u ime zveri iz mora. Zver kao carstvo priprema put zveri kao ličnosti - Antihristu. Protokol sionskih mudraca kaže da će talmudisti (lažni Jevreji pomenuti u Otkr.2:9 i Otkr. 3:9) ustoličiti svog mesiju kad mu prethodno sve pripreme. U te prethodne pripreme spada i žig zveri, žig antihrisne države Izrael, žig London City koji Izraelom i skoro celim svetom vlada. Primanje žiga zveri tj. k19 bocke i PCR testa jeste sam po sebi akt odricanja od Hrista. K19 bocke i PCR test pretvaraju čoveka u kiborga, čovek se odriče ljudske prirode koju mu je Bog dao i dobija novu hibridnu. Time se odriče svoga Boga Tvorca Isusa Hrista i pristaje da postane GMO patent novog boga tvorca - Bil Gejtsa i ostalih iz te satanističke klape...

Back