nema nam ga odavno @CarstvoBožije sa novim datumom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima na drugoj temi...nema nam ga odavno @CarstvoBožije sa novim datumom...
Upravo... Spamovanjem i gušenjem teme.Ne brani vam niko.
Svaki novi vudeo menjas stav manje vise.Zanimljivo Izlaganje o Veštačkoj Inteligenciji i Open AI Što me učvršćuje u veri da će AI Biti Ikona Zveri
Mogao bi ti malo da otvoriš Bibliju umesto što se baviš psihoanalizom mene, A već sam par puta pokazao neke od vaših zabluda koje vi ne želite da vidite.Svaki novi vudeo menjas stav manje vise.
Zar biblija nema nista po tom pitanju sto bi moglo da te ucvrsti da se ne pomeras?
Ili pak ti mesto bibloje proucavaa video klipive pa je tu problem?
Pa to tu radis neoitvaras.Mogao bi ti malo da otvoriš Bibliju umesto što se baviš psihoanalizom mene, A već sam par puta pokazao neke od vaših zabluda koje vi ne želite da vidite.
Ne umišljaj da si neki autoritet kome će neko slepo verovati.
Slepome je teško da vidi da ovaj video postavljam zato što potkrepljuje ono šta ja inače govorim.
Što samo pokazuje da nikada nisi ni shvatio šta to pričam
Немате ли трансфер блама док слушате овакве бљувотине?

srbi su glavni za sverc, sa jos nekim balkancimavaljda znas gde su plantaze i gde se proizvodi
Знаш како, свет је постао брљотина...Jel se blizi zlo, sta mislite?
Čuj bliži zlo. Svet je ogrezo u zlu i samo je pitanje kako će to da nam se vrati pošto svaki uzrok ima svoju posledicu.Jel se blizi zlo, sta mislite?
Umjetno iskreirano nema veze s time sto ti govoris.Čuj bliži zlo. Svet je ogrezo u zlu i samo je pitanje kako će to da nam se vrati pošto svaki uzrok ima svoju posledicu.
Ako mislimo da se sačuvamo moramo se okrenuti dobru i da postanemo uzrok dobra koje će nam doći.
Nažalost dok je takvih ko ti, inteligentnih a nerazumnih mi se nemamo čemu nadati, deca ispranih mozgova vladaju svetom.Umjetno iskreirano nema veze s time sto ti govoris.
Nisi razumio sto zelim reci a niti zelis jer si u blazenom stanju samogluposti i samodovoljnosti.Nažalost dok je takvih ko ti, inteligentnih a nerazumnih mi se nemamo čemu nadati, deca ispranih mozgova vladaju svetom.
Roboti ce zamjeniti radnicku klasu koja je sad preplacena 300% na zapadu.Jel se blizi zlo, sta mislite?
a onda će se pojaviti problem da se mobilni telefoni kradu pa će neko predložiti kao rešenje ugrađivanje čipova sa tim podacima po sistemu problem reakcija rešenje....Telefon postaje sve
FRANCUZIMA I LIČNA DOKUMENTA NA EKRANU
Od početka sledeće godine, elektronske vozačke dozvole, lične karte, zdravstvene knjižice, bankarske kartice i ostala dokumenta naći će se u mobilnim telefonima mnogih Francuza. To će im služiti za identifikaciju prilikom kontrola, ali i za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Prilikom saobraćajnih kontrola i drugih administrativnih formalnosti više neće biti obavezni da pokazuju papirna i plastificirana dokumenta. Biće dovoljan jedan klik na telefonu.
Ma ne nego da se tetovira telefon, onda se ne moze ukrasti ali sustina je istaa onda će se pojaviti problem da se mobilni telefoni kradu pa će neko predložiti kao rešenje ugrađivanje čipova sa tim podacima po sistemu problem reakcija rešenje....

Jedan od logicnijih odgovora.a onda će se pojaviti problem da se mobilni telefoni kradu pa će neko predložiti kao rešenje ugrađivanje čipova sa tim podacima po sistemu problem reakcija rešenje....