Žig zveri

Svaki novi vudeo menjas stav manje vise.
Zar biblija nema nista po tom pitanju sto bi moglo da te ucvrsti da se ne pomeras?
Ili pak ti mesto bibloje proucavaa video klipive pa je tu problem?
Mogao bi ti malo da otvoriš Bibliju umesto što se baviš psihoanalizom mene, A već sam par puta pokazao neke od vaših zabluda koje vi ne želite da vidite.
Ne umišljaj da si neki autoritet kome će neko slepo verovati.
Slepome je teško da vidi da ovaj video postavljam zato što potkrepljuje ono šta ja inače govorim.
Što samo pokazuje da nikada nisi ni shvatio šta to pričam

Mogao bi ti malo da otvoriš Bibliju umesto što se baviš psihoanalizom mene, A već sam par puta pokazao neke od vaših zabluda koje vi ne želite da vidite.
Ne umišljaj da si neki autoritet kome će neko slepo verovati.
Slepome je teško da vidi da ovaj video postavljam zato što potkrepljuje ono šta ja inače govorim.
Što samo pokazuje da nikada nisi ni shvatio šta to pričam
Pa to tu radis neoitvaras.
Vavus se samo Youtube klipovina.
Kako ko kaze rako ti verujes.
cas ovako cas onako.

Eto pokazi zablude koje sam ja ovde rekao i pobi ih biblijom?

Niti ti to mozes niti znas niti mozes sta da pokazes.

Prorok je čuo na tv u (koja je zvjer) i koja je dnevno 50 puta zadnjih godinu dana govorila da ce atomska prasnuti barem na lokalnom nivou i onda je dosao u selo koje nemaju tv da nagovjestava sto je cuo od zvjeri.

Telefon postaje sve

FRANCUZIMA I LIČNA DOKUMENTA NA EKRANU

Od početka sledeće godine, elektronske vozačke dozvole, lične karte, zdravstvene knjižice, bankarske kartice i ostala dokumenta naći će se u mobilnim telefonima mnogih Francuza. To će im služiti za identifikaciju prilikom kontrola, ali i za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Prilikom saobraćajnih kontrola i drugih administrativnih formalnosti više neće biti obavezni da pokazuju papirna i plastificirana dokumenta. Biće dovoljan jedan klik na telefonu.

Telefon postaje sve

FRANCUZIMA I LIČNA DOKUMENTA NA EKRANU

Od početka sledeće godine, elektronske vozačke dozvole, lične karte, zdravstvene knjižice, bankarske kartice i ostala dokumenta naći će se u mobilnim telefonima mnogih Francuza. To će im služiti za identifikaciju prilikom kontrola, ali i za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Prilikom saobraćajnih kontrola i drugih administrativnih formalnosti više neće biti obavezni da pokazuju papirna i plastificirana dokumenta. Biće dovoljan jedan klik na telefonu.
a onda će se pojaviti problem da se mobilni telefoni kradu pa će neko predložiti kao rešenje ugrađivanje čipova sa tim podacima po sistemu problem reakcija rešenje....

Preko ideologija kontroliraju sve hiljadama godina.
Čipovi su samo projekcija tih neznalica koji su dio tih klanova.
Toliko ce biti sprdnje s ovim svjetom da ono s koronom je samo uvertira.
Nazalost i koleteralnih zrtava u tome.

Back