Žig zveri

pogrešna ti perspektiva, hrišćani ne robuju danu zato vas i ne razumeju.
Hmmm,e jes ti logika - dakle ako postujes dan od odmora ti u stvari robujes danu a ako postujes roditelje, sta radis onda , ROBUJES RODITELJIMA ...!?? :D
...i po istoj logici,da ne bi robovao ti jednostavno postajes neposlusan roditeljima...!? :kafa:
...i umesto jednu evo ih dve zapovesti koje bi "izbrisao"sa kamenih ploca , samo da ne bi robovao...
...nego,sto bi ovde stali - ako se vec drzimo te logike, onda zapovest koja brani preljubu defakto i dejure trazi postovanje postojece bracne veze sa partnerom sto ce reci,po tebi - ti onda robujes svom bracnom partneru !!!
...i naravno,posto ti ne bi da robujes,evo tebe kako "brises"jos jednu zapovest sa kamenih ploca etablirajuci se oficijalno kao "preljubnik sa tapijom"...fali ti samo da jos "overis diplomu" kod prvog popa i postaces "visoko skolovani bezzakonik"...!!! :D

Poslednja izmena:
pa da
bolje robovati ocu majci deci nego danu ko vi judaisti subotari.
Aha,dakle dobro je robovati majci,deci ali ne i Bogu tako sto Ga priznajes za Stvoritelja radeci ONAKO KAKO JE ON POTRAZIO od coveka ocekujuci ujedno BLAGOSLOVA kojeg je Sam Bog dao jedino za taj dan i za nijedan drugi u sedmici...!? :kafa:
...iskreno,imam utisak da ti nesto slabo idu racuni u tvom zivotu...:D

a što prevodiš da je poštovanje to prosto nije tačno. dan subota je vaš bog. vi ste tada radosni kada dođe.
...isto kao sto su tvoj bog i tvoji roditelji,tvoja supruga i t.d. jer ih postujes,jel tako...!?
...bravo teoloski profesore,pa ti prosto koracas...ma galopiuras bre na intelektualno-obrazovnom planu u sferi teologije,, ovakvom logikom ode ti u pagane dok kazes piksla... :D :D :D

naravno jer kad služiš bližnjima služiš bogu. ljubav je požrtvovanje.
međutim vi subotari ne znate to. vi mantrate o zakonima koga se ne tiču hrišćana. samo vera ljubav i nada.
robuj ti svom saturdayu, niki ti bre ne brani.

naravno jer kad služiš bližnjima služiš bogu. ljubav je požrtvovanje.
...a kad sluzis Bogu - ti onda sluzis...ti si onda rob.... cega,kome...!??
...ma daj da te ne mucim, u redu,priznajem,kriv sam jer sam odlucio robovati Bogu ili jos preciznije - Isusu Hristu !!!
...i ako cemo pravo,cini mi se da je apostol to u potpunosti priznao kao legitimnu realnost za vernike.
Evo ti Bibliskog dokaza:

1 Kor.7,22.23:
"...Jer koji je pozvan u Gospodu rob, slobodnjak je Gospodnji, tako i koji je pozvan slobodnjak, rob je Hristov.
Kupljeni ste skupo, ne budite robovi ljudima..."

međutim vi subotari ne znate to. vi mantrate o zakonima koga se ne tiče hrišćana.
...pa dobro,kad ti ovo kazes onda mora biti tako,zar ne ??? :D

samo vera ljubav i nada.
...ma nije valjda,nisam znao...dakle nista od one 10 Bozje zapovesti...!???
... Preporucujem ti da se ti ipak konsultiras sa prvim popom u vezi ovog,imam utisak da ce ti ukazati da si uvelikom pogresio i pogazio oficijalan teoloski stav pravoslavlja... :kafa:

"VAŽNA NAPOMENA! Dalje, ispitujući Pisma, ovog 6. decembra 2022., smo razumeli da će Vaznesenje biti ne 99% 15. decembra 2022 (8. dan Hanuke) a 1% 8. decembra 2022 (1. dan Hanuke), kako smo rekli u videu, nego obrnuto! Razumeli smo da će vaznesenje Mudrih Deva biti 99% 8. decembra 2022 (1. dan Hanuke) a 1% 15. decembra 2022 (8. dan Hanuke). Kao što su kod praznika Prvih Senica praznični i prvi i osmi dan praznika (Levit 23: 33-36) tako su i kod praznika Drugih Senica (2 Makavejska 10: 5-8) praznični i prvi i osmi dan praznika. U 1. dan Prvih Senica dogodilo se Krštenje Hristovo na Jordanu, a u 8. dan Prvih Senica Preobraženje Hristovo na Tavoru. S druge strane, u 1. dan Drugih Senica dogodiće se Vaskrsenje crkve Mudrih deva, a u 8. dan Drugih Senica dogodiće se Vaskrsenje crkve Ludih Deva. Kao što je i Noje ušao u barku prvi put sedam dana pre Potopa, a onda je posle sedam dana, tj. u osmom danu ušao drugi put. (Postanje 6; Pravednoga 6; Matej 24: 38). Taj prvi ulazak simboliše vaskrsenje Mudrih Deva, dok Nojev drugi ulazak koji se dogodio posle sedam dana odnosno u "osmom danu" simboliše vaskrsenje Ludih Deva posle sedam godina Velike nevolje.
Dakle, svi datumi koje smo izneli u videu ostaju, samo danas 6. decembra 2022, smo razumeli da će vaskrsenje i vaznesenje biti 99% 8. decembra 2022 na prvi dan Drugih Senica (Hanuka), a 1% 15. decembra 2022 na osmi dan Drugih Senica (Hanuka)."

Toliko. Slava Bogu za sve!
Maran ata!

.........VAŽNA NAPOMENA! Dalje, ispitujući Pisma, ovog 6. decembra 2022., smo razumeli da će Vaznesenje biti ne 99% 15. decembra 2022 (8. dan Hanuke) a 1% 8. decembra 2022 (1. dan Hanuke), kako smo rekli u videu, nego obrnuto! Razumeli smo da će vaznesenje Mudrih Deva biti 99% 8. decembra 2022 (1. dan Hanuke) a 1% 15. decembra 2022 (8. dan Hanuke).

Kako 8 prolazi CB brzo prilagodjava izjave...

CB:
Sad je bežanje u gore vaznesenje koje će se desiti 1000...0% 8.12.2022. ili 15.12.2022. mada je 8.12.2022. mnogo verovatniji nego 15.12.2022. A 15.12.2029. će biti vaskrsenje mučenika Nevolje.

Zalaskom sunca oko 16.30 je 8 decembar vec prosao. Nista se ponovo nije desilo od onoga sto je CB najavljivao.
A sta je on to najavljivao, da ga nisi mozda "pogresno razumeo"jer je on sve to mozda samo ilustrirao sa nekom "mogucim"tokom dogadjaja a ti si ga samo doslovno razumeo..."bukvalisto" jedan...
Sad ce nam CB lepo i detaljno objasniti zasto se i ovaj put sve to nije dogodilo,evo samo sto nije,da samo sumura svoje licne utiske nakon novih dogadgaja i eto njega hrabro i "dostojanstveno"sa novim obrazlozenjem...😁

A sta je on to najavljivao, da ga nisi mozda "pogresno razumeo"jer je on sve to mozda samo ilustrirao sa nekom "mogucim"tokom dogadjaja a ti si ga samo doslovno razumeo..."bukvalisto" jedan...
Sad ce nam CB lepo i detaljno objasniti zasto se i ovaj put sve to nije dogodilo,evo samo sto nije,da samo sumura svoje licne utiske nakon novih dogadgaja i eto njega hrabro i "dostojanstveno"sa novim obrazlozenjem...😁
Covek izmesao katolicizam i pravoslavlje i par stvari izmislio.
I stvorio svoju veru.
I tu nema sanse da pogodis nesto.
Nije do dada ni zarez pogodio..
Vec spada u prorecene lazne proroke.

Glasnik naravno po običaju kleveće. Ja nisam ni rekao da će sigurno biti 8. decembra nego možda, jer rekao sam ili 8.12. ili 15.12.2022. Znači, pošto nije bio 8.12. onda ostaje 15.12.2022. godine. Dakle, tada će biti vaznesenje 1000...0%.

Poslednja izmena:
Kako te nije sramota da se blamiras vise?
Po čemu se blamiram? Ništa nisam pogrešio. Nisam rekao da će biti sigurno 8.12. nego možda. A da će sigurno biti ili 8. ili 15.12.2022. Pošto nije bilo 8. onda će biti 15.12.2022. Kad Gospod dođe 15/16.12.2022. (četvrtak/petak iza ponoći, najverovatnije 17 minuta iza ponoći UTC) videćemo tad ko se blamira.

Slava Bogu za sve!
Maran ata!

Po čemu se blamiram? Ništa nisam pogrešio. Nisam rekao da će biti sigurno 8.12. nego možda. A da će sigurno biti ili 8. ili 15.12.2022. Pošto nije bilo 8. onda će biti 15.12.2022. Kad Gospod dođe 15/16.12.2022. (četvrtak/petak iza ponoći, najverovatnije 17 minuta iza ponoći UTC) videćemo tad ko se blamira.

Slava Bogu za sve!
Maran ata!
Kad se ne desi tada, koji ce onda datum biti? Ajde to se nece desiti ove generacije sigurno, covecanstvo pre svega da bude spremno na to...

Lepo sam reko Glasniku da je on "pogresio" a "ne"ti... :D
Jesi, lepo si mu rekao. On je pogresio, jer je tvrdio da sam rekao da će sigurno biti 8.12., a nisam nego sam rekao da će sigurno biti ili 8.12. ili 15.12.2022. Pošto se nije desilo 8. onda je sigurno 15.12.2022. Ali, nije mu prvi put da kleveće. To mu je grehovna navika sa kojom je srastao nažalost. A Gospod kaže da klevetnici neće ući u Carstvo Božije. Ako se ne pokaju naravno.

Kad se ne desi tada, koji ce onda datum biti? Ajde to se nece desiti ove generacije sigurno, covecanstvo pre svega da bude spremno na to...
Kad se, po tvojoj pretpostavci, ne bi desilo ja ne bih više određivao datume, jer ne bih znao šta bi drugo bilo. Ali desiće se sigurno, jer su svi dokazi sad tu. Nema više nijednog preostalog biblijskog praznika u 2022. godini u kojoj bi se mogao desiti, a 2022. je sigurno godina vaznesenja. Tako da oni koji vole Gospoda neka se raduju što dolazi uskoro, za manje od 7 dana.

Kad se, po tvojoj pretpostavci, ne bi desilo ja ne bih više određivao datume, jer ne bih znao šta bi drugo bilo. Ali desiće se sigurno, jer su svi dokazi sad tu. Nema više nijednog preostalog biblijskog praznika u 2022. godini u kojoj bi se mogao desiti, a 2022. je sigurno godina vaznesenja. Tako da oni koji vole Gospoda neka se raduju što dolazi uskoro, za manje od 7 dana.
Kad se ne desi, hoces i dalje da pogadjas datume?

Back