Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.392
Pa kazi nam ti ko ispunjava?Taj kriterijum ispunjavaju
Helena Vajt i mileriti sedmog dana.
![]()
Ocigledno znas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kazi nam ti ko ispunjava?Taj kriterijum ispunjavaju
![]()
Vec si zigosan, tebra.Pa kazi nam ti ko ispunjava?
Ocigledno znas

Obrazlozi pa da se svi lepo nasmejemo...Taj kriterijum ispunjavaju
![]()
Čisto da pitam šta bi sa vaznesenjima za juli mesec? Gde nam je brat Avakum?Jos se nisu iskrcali...
Onaj ko treba da se crveni se ne crveni.
Pozdrav!!!Čisto da pitam šta bi sa vaznesenjima za juli mesec? Gde nam je brat Avakum?
Hvala na obaveštenju. Nisam dugo na forumu aktivno a ovo mi je ostalo onako upečatljivo pa sam hteo proveriti.Pozdrav!!!
Posto se Jul nije ostvario.
Posle Jula su bili nekoliko novih datuma sve do kraja septembra.
Ni jedan se nije ostvario.
Ali CB je okrivio sve druge.
Ipak veruje da ce se desiti do kraja godine ili pocetak.
vazneo se, sad jezdi sa svetim ilijom po nebu.Čisto da pitam šta bi sa vaznesenjima za juli mesec? Gde nam je brat Avakum?
Čisto da pitam šta bi sa vaznesenjima za juli mesec? Gde nam je brat Avakum?
Nisam ja okrivio nikog, lepo sam odmah posle 16/17. jula se javio i rekao da smo pogrešili i obrazložio zašto, nisam druge okrivljavao, rekao sam da su drugi bili u pravu što su govorili da neće biti vaznesenje 16/17. jula 2022., ali da nisu upravu što tvrde da neće biti 2022. godine i da se nikako ne može znati kada će Gospod doći. Evo i ovde: https://forum.krstarica.com/threads/buduci-dogadjaji-iz-ugla-biblije.958917/post-45691830 sam sada odgovorio o tome.Pozdrav!!!
Posto se Jul nije ostvario.
Posle Jula su bili nekoliko novih datuma sve do kraja septembra.
Ni jedan se nije ostvario.
Ali CB je okrivio sve druge.
Ipak veruje da ce se desiti do kraja godine ili pocetak.
Pa vidis da si ih okrivio.Nisam ja okrivio nikog, lepo sam odmah posle 16/17. jula se javio i rekao da smo pogrešili i obrazložio zašto, nisam druge okrivljavao, rekao sam da su drugi bili u pravu što su govorili da neće biti vaznesenje 16/17. jula 2022., ali da nisu upravu što tvrde da neće biti 2022. godine i da se nikako ne može znati kada će Gospod doći. Evo i ovde: https://forum.krstarica.com/threads/buduci-dogadjaji-iz-ugla-biblije.958917/post-45691830 sam sada odgovorio o tome.
Sto bi rekli u Prilepu,Obrazlozi pa da se svi lepo nasmejemo...

Nikog nisam okrivio, samo sam konstatovao u čemu greše, kao što sam konstatovao i u čemu su u pravu.Pa vidis da si ih okrivio.
Znaci ti to ne zoves okrivio vec samo konstaracija...Nikog nisam okrivio, samo sam konstatovao u čemu greše, kao što sam konstatovao i u čemu su u pravu.
Stvar je mnogo jednostavnija.Teško je rastumačiti šta sve može da znači sama reč ''žig'' . Ili kako je to bukvalno u prevodu ''ucrtane linije'' .
Jeli žig ''dozvola'' da se nešto može kupiti ili prodati ,ili žig na papiru koji je davno uveden ili je potrebno da jedna zemlja kaže JAVNO da druga ZEMLJA dozvoljava trgovinu u celom svetu , a prethodno je branila , ili stavila ''sankcije''.
''Kolko imena ima u prostoriji'' ili koliko osoba je ovde , kao idiom ili stvarno broj imena kao suma imena ili kao brojčano ime.
....................................................................................................................................................................................
Ovakva pitanja se samo zajednički mogu rešiti kroz razmenu mišljenja.

Even Eusebius calls Revelation “spurious” and further relates the words of Dionysius (c. 200-265), saint and head of the Alexandrian school after Origen:
Some of our predecessors rejected the book and pulled it entirely to pieces, criticizing it chapter by chapter, pronouncing it unintelligible and illogical, and the title false.
They say it is not John’s and is not a revelation at all, since it is heavily veiled by its thick curtain of incomprehensibility: so far from being one of the apostles, the author
of the book was not even one of the saints, or a member of the Church, but Cerinthus, the founder of the sect called Cerinthian after him . . . dcclxxi
This devout and orthodox Christian writer Dionysius also admits that the author of the Gospel and Epistles attributed to John was not the same as that of Revelation.
Says he: To sum it up, anyone who examines their characteristics throughout will inevitably see that Gospel and Epistle have one and the same colour. But there is no
resemblance or similarity whatever between them and Revelation; it has no connection, no relationship with them; it has hardly a syllable in common with them. Nor shall we find any mention or notion of the Revelation in the Epistle (let alone the Gospel), or of the Epistle in the Revelation.dcclxxii
| Otkrivenje 17,12 | I deset rogova, koje si vidio, to su deset careva, koji carstva još ne primiše, nego će oblast kao carevi na jedan cas primiti sa zvijeri. |
| Solunjanima 5,3 | Jer kad reku: mir je, i nema se šta bojati, onda će iznenada napasti na njih pogibao kao bol na trudnu ženu, i neće uteći. |
| Otkrivenje 13,3 | I vidjeh jednu od glava njezinijeh kao ranjenu na smrt, i rana smrti njezine izliječi se. I čudi se sva zemlja iza zvijeri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zvijeri. |
| Otkrivenje 13,4 | I pokloniše se zvijeri govoreći: ko je kao zvijer? i ko može ratovati s njom? |
| Otkrivenje 13,8 | I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nijesu zapisana u životnoj knjizi jagnjeta, koje je zaklano od postanja svijeta. |
| Otkrivenje 13,11 | I vidjeh drugu zvijer ( sjedinjeni) gdje izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha. |
| Otkrivenje 13,12 | I svu vlast prve zvijeri (papstbo) činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zvijeri (papstvu) kojoj se iscijeli rana smrtna. |
| Otkrivenje 13,13 | I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima. |
| Otkrivenje 13,14 | I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zvijeri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zvijeri koja imade ranu smrtnu i osta živa. |
| Otkrivenje 13,15 | I bi joj dano da dade duh ikoni zvijerinoj, da progovori ikona zvijerina, (savez vera u svskoj zemlji)i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zvijerinoj. |
| Otkrivenje 13,16 | I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovima, |
| Otkrivenje 13,17 | Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zvijeri, ili broj imena njezina. |