InternetExplorer
Domaćin
- Poruka
- 3.623
Jel vi slusaste onu poslanicu, doktorku. Ona kaze da je virus posledica inzenjeringa. Onda nije dosao, nego je pusten.Kao sto je korona sada dosla kao lopov po noci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel vi slusaste onu poslanicu, doktorku. Ona kaze da je virus posledica inzenjeringa. Onda nije dosao, nego je pusten.Kao sto je korona sada dosla kao lopov po noci.
Бог је подигао оне који су пустили вирус као и фараона што је подигао да на њему покаже силу својуJel vi slusaste onu poslanicu, doktorku. Ona kaze da je virus posledica inzenjeringa. Onda nije dosao, nego je pusten.
Kad si dobio pomoc od boga ali da si siguran da ti je bas on pomogao ?Е видиш; када је мене реалност ударила помоћ сам добио једино од Бога, И сада верујем да ће он бити ту кад год ми затреба
Не могу се такве ствари доказати онима којине верују, За ствари које се у твом животу десе ти ћеш рећи да су последица твоје воље или су се случајно баш тако десиле, ја у суим случајностима видим Божији прст, Тако да ти с правом можеш рећи да сам умислио да ми је Бог помогао.То је ствар вере.Kad si dobio pomoc od boga ali da si siguran da ti je bas on pomogao ?
Imas mnostvo teorija.Jel vi slusaste onu poslanicu, doktorku. Ona kaze da je virus posledica inzenjeringa. Onda nije dosao, nego je pusten.
Jedno je to kad se imas dokaz a drugo je da mislis da ti je tamo neko nevidljivi pomogaoНе могу се такве ствари доказати онима којине верују, За ствари које се у твом животу десе ти ћеш рећи да су последица твоје воље или су се случајно баш тако десиле, ја у суим случајностима видим Божији прст, Тако да ти с правом можеш рећи да сам умислио да ми је Бог помогао.То је ствар вере.
Пре неки дан закачим сетвоспремачем трулу бандеру у једној уској улици избегавајући ауто који је наишао. Бандера је пала преко мене а ја сам ударио главом у волан па ми се расклимао један зуб и пукла аркада, Највећи ударавц је био преко рамена јер сам ја краичком ока видео да бандера пада па сам се мало погурио и бандера ме нијеударила по глави негопо рамену и гурнула ме према волану.После сам стајао и анализирао као се то све догодило,Прво нисам журио, бандеру сам видео и рачунао сам с тим да је не закачим, а ипак сам је закачио. Јане пијем д би могао себи да слажем да је то због пића или тако неке неозбиљности. Све изгледа да је Божија воља била да се то деси али и да ме је Бог сачувао од трагичног исхода. Јер анализирајући путању пада бандере просто је невероватно како сам остао жив и релативно мало повређен, раме ме је болело пар дана и око било мало љубичасто,Пад бандере те тежине по рамену а у правцу главе би морао да ме више на бије у волан и практично да ми смрска главу, али неким чудом то се није десило, Ја у томе видим Божије уплитање и његову намеру да ме нечему поучи, а неко други би рекао да је случајноJedno je to kad se imas dokaz a drugo je da mislis da ti je tamo neko nevidljivi pomogao
Da ti se nije posrecilo da uspes rekao bi da je to bozja volja![]()
A nije ti palo na pamet da je bila slucajnost, kako POUZDANO znas da te je bog sacuvao ?Све изгледа да је Божија воља била да се то деси али и да ме је Бог сачувао од трагичног исхода
Па већ сам ти одговорио; Свако од нас има слободну вољу да одабере у шта ће да верује, Ја сам одабрао ово, неко други би одабрао да је случајност,A nije ti palo na pamet da je bila slucajnost, kako POUZDANO znas da te je bog sacuvao ?
A sta bi bilo da te nije sacuvao ?Да ли је веровати да је била случајност поузданије од веровања да ме је Бог сачувао?

Zar i ti sine BruteKako je opisao situaciju, bog ga je sacuvao
Ne slusaj Glasnika to tek sledi.A pad religije ?
Нису чудни приоритети него је не знање криво што се не разме.Onaj ko je poginuo sigurno ne pise sad nista po forumu. Isto tako oni kojima molitve nisu uslisene cute. Oni kojima jesu trube na sva zvona.
Na kraju. Bog ili se mesa ili se ne mesa. Ako se mesa bas su mu cudni prioriteti.
To znam i bez biblijeto tek sledi.

Ма наравно, ево и гласник се слаже са тобомNe bih se slozio.
Ovaj deo ga ofira da nije govorio o danasnjem vremenu. Ko zna kako je on zamisljao taj nadzor.
Mnogo se bavio otkrivenjem, to je ono sto ja vidim iz ovog teksta. I hteo sam prvo da napisem da nije Vasilije mozda bio JS.
.Zar i ti sine Brute
Kako POUZDANO zna da ga je bas bog sacuvao ?
Necu reci sugestija nego zasluga lekara, slucajnost, imunitet i sl.Naravno, ti ces reci, sila sugestije itd.
Ali ovo su 3 osobe za par dana, i to nisu male stvari.
A ovo je samo jedna od mnogih ne jednom se desilo i slucajno.
Pa rekao sam da ljudi uvek ozdrave kada budem pokrenut da se molim za njih.Necu reci sugestija nego zasluga lekara, slucajnost, imunitet i sl.
A sta bi rekao da jedna od njih nije ozdravila a ti se molio za nju ?
Da sam bolestan [ili bilo ko moj bliznji] vec nocas bih te uhapsio da se molis, sve sto imam bih ti poklonio.Pa rekao sam da ljudi uvek ozdrave kada budem pokrenut da se molim za njih.
Kada ne budem pokrenut a molim se, ne ozdravljaju.

Da sam bolestan [ili bilo ko moj bliznji] vec nocas bih te uhapsio da se molis, sve sto imam bih ti poklonio.
Nisam znao da si toliko mocan i ako je istina sve sto kazes ja ti se izvinjavam za sve prozivke do sad.
A sto bato moj ne budes humanista pa odes na onkologiju u Pasterovu da pomognes bolesnima od kancera ?
Veruj mi da ja imam tu tvoju moc da bi odmah sad uprkos policijskom casu otisao![]()
Ne razumem to "pokrenut" bratePa nije tot ako kako mislis.
Sada da se molim za nekoga svojom voljom i silom ne pomaze.
Vec samo kada budem pokreut.

pa, iznenadi se, ako si covekImas mnostvo teorija.
Najnovija je da je dosao.
Ali sve jedno da li je dosao ili pusten.
Bitna je bila samo poruka.
Za ljude je to bilo iznenadno.
treba mu inspiracija, kao svakom glumcu, znas ono in-spirit, da udje u zanos, padne u trans, pa tek onda glumi kao pravi.Ne razumem to "pokrenut" brate![]()