Žig zveri

Kada bi sada uzeo da odgovaram na ovoliki tekst i demantujem, trebalo bi mi meseci, a tockic na misu bi skroz otisao.

Reci cu samo ono sto vidim u tekstu.

Mnostvo tumacenja se svode samo na to, jer ja kazem tako.

Ostalo ti je uklapanje biblijskog teksta u vec u unapred napravljenu teoriju, mesto obrnuto.
Pa tako ispada da dejstva bozjih andjela simbolizuju i antihrista, a neki stihovi koji govore za Hrista, navodno govore i o antihristu?
Sve u svemu, kod tumacenja fali pokrice biblijskog teksta.
Zato sto je tumacenje pogresno.

Ako stignem i imam motivaciju, obradicu neke delove?

MOGUCNOST PROGLASENJA LAZNOG ZIGA ZVERI?

Dakle tekst koji sledi je za sada samo teorija.
Sve vise je primetno da se prica o tome da se uvede obavezno v-akcinisanje od nekih bolesti pa verovatno i od ovog virusa sada.
Iz nekih zemalja se čuju priče o uvođenju epidemioloških pasoša.
Kazu da je teško da će tek tako puštati da se u buduce putuje i ulazi u mnoge zemlje i raznosi korona.
Sto bi znacilo da vam je potrebna vakcina ili potvrda da ste vec imuni, koju morate da nosite sa sobom?
Sto bi znacilo odbijanja v-akcinisanja, nemogucnost putovanja, bavljenja mnogim stvarima, hobi, sport, odmor, kupovina, prodaja, pa cak nemogucnost obavljanja svog posla, sto onemogucava da zaradite novac i platite svoje racune.
Zavisno gde radite i sta radite.

Onda moguce da zabrane deci da idu i skolu ili vrtic i druge aktivnosti.
Onemogucavanje raznih sportkih aktivnosti i ko zna dokle sve moze da se prosiri ta zabrana?
Sto moze i da izazove kod drustva reakciju mrznje prema onima koji nisu vakcinisani i svrstavanje u gradjane drugog reda, obelezene.
Kao sto smo i videli rekaciju mnogih gradjana u slucaju ne postovanja preventivnih mera oko v-irusa.
Sto izrazito podseca na opis ziga zveri.
Sto ce mnoge pokrenuti da pisu i tvrde da je to ispunjenje ziga zveri, bilo da li ce vakcinisanje biti obavezno ili ne.
I vidio sam da to neki vec pisu i pricaju.
Medjutim, to sigurno nije ispunjenje ziga zveri, jer ako je to zig zveri. Onda smo svi odavno primili zig zveri, jer smo svi ili vecina nas v-akcinisani od malena ko zna koliko puta?
Znam, tu je i ona prica sa ubacivanjem cipa kroz vakcinu, itd...

Ali pravi zig zveri ima religiozni karakter u bibliji i protivi se zakonu bozjem 10 zapovesti.
On dolazi kada zver dobija ponovo silu i njena rana ozdravi, ne pre zveri.
Inace nije zig zveri.
Nije zver ziga, vec je zig zveri.

Ne pozivam vas da se ne vakcinisete, to treba svako sam za sebe odluci i da se informise koliko je v-akcina zdrava ili stetna, i da li zeli da ju primi u svoje telo ili ne?.
Vec ovim zelim samo da vam ukazem da se vec i pise i govori o tome da je ovo zig zveri, i da ne nasednemo na zamenu za zig zveri koja ce ocigledno biti upotrebljena.
Sa time bi se umanjio pravi zig zveri i verovatno ce se popljuvati oni koji su govorili ili govore da je zig zveri nesto drugo.
I mozda ce mnogi smatrati da se zig zveri u ovome ostavario pa nece obracati paznju na vest kada ona dodje,o pravom zigu zveri?
U svakom slucaju, smatram da svako za sebe mora da odluci da li bi primio v-akacinu ili ne, ako bude obavezna?
I ovde nije rec o tome.
Ali ne smataram da je uredu da ona bude obavezna.
Sa time bi pravo i sloboda coveka bila naveliko ugrozena i tome onda nema vise kraja.
Sto ako dodje do obavznosti v-akcinisanja, ocigledno pokazuje da sve ovo nije samo slucjanost?
Svima je vec poznato kako svetska elita radi.
Najverovatnije da oni nece v-akcinu uciniti tako obaveznu da te na neki fizicki prirsile da ju primis.
Ali ako dodje do toga, tako ce te ograniciti da neces imati izbora, ili ces morati da se naveliko iskljucis i izolujes iz aktivnosti u svakidasnjem zivotu.
Da li si stvorio uslove za to?

Ali ako dodje do toga, ucinice tako da ne moezes da funkcionises kao do sada, ako ju ne primis.
Bices uskracen na mnogim podrucjima.
I kao sto vidimo, vladajuca elita u svetu je jako mastovita.
Pitam se da li ce i poseta crkvi ili drugim skupovima biti dovedena u pitanje ako na primer nisi vakcinisan ili vec imun?
Stvar moze aposlutno da izgleda kao primena ziga zveri.
Sto ce dovesti da mnogi verni poveruju da je ovo zig zveri.
Kazem, ovim nikako ne apelujem da primite ili ne primite v-akcinu. To treba da bude vasa licna i individualna odluka.
Govorim samo da ako ovo bude ovako, to jos nije zig zveri.
Ali ako dodje do toga da na neki nacin bude obavezna, to ce izazvati sigurno velike proteste.
Da li je svetska elita vec izracunala da i tada moze pobediti?
Moguce da,da, ako igraju na obaveznu kartu?
Jer ljudi su vec odavno sve dozvolili.

Verujem da ce cela ta situacija jos vise doprineti lecenju rane zveri, i ostvariti dalje korake koji ce nas jos vise pribliziti uspostavljanju ikone zveri i pribliziti pravom zigu zveri.

Poslednja izmena:
CarstvoBožije nemoj vise molim te.
Kao knjige da pises, ko ce toliko da cita, preterao si bato a rekao si da neces vise.
Smaraju ovi kilometarski postovi, upropasti forum.....
Ko hoce sve to da cita uzece knjigu :ok:
Juče sam mislio da završim, ali iskrsle su Glasnikove lažne optužbe, pa sam na njih odgovarao i zato nisam mogao stići juče sve da završim. I pored svega, stigao sam skoro sve da napišem. Ostalo je samo o žigu zveri i to ću sad da napišem, ima samo post ili dva. A i ovo do sad jeste bilo duže, ali nije tako strašno kako predstavljaš, na otprilike 2 strane je pisano, a uz to tu su i odgovori Glasniku. Rekao sam već da to jeste malo duže, ali nije baš kao knjiga kako kažeš, može se to pročitati ko hoće, a ima ih koji hoće. Rekoh već, tako svako na jednom mestu može naći sve što mu je potrebno da prepozna u kom vremenu živimo, šta je zver i bludnica, a šta žig zveri i tako može da prepozna žig zveri i da ga izbegne. A sam sadržaj je zaista neprocenjivo dragocen, retko se gde (pitanje da li igde u ovakvoj formi i sadržaju) može tako nešto naći, a radi se o spasenju duše u ovim lukavim poslednjim vremenima.

Kada bi sada uzeo da odgovaram na ovoliki tekst i demantujem, trebalo bi mi meseci, a tockic na misu bi skroz otisao.

Reci cu samo ono sto vidim u tekstu.

Mnostvo tumacenja se svode samo na to, jer ja kazem tako.

Ostalo ti je uklapanje biblijskog teksta u vec u unapred napravljenu teoriju, mesto obrnuto.
Pa tako ispada da dejstva bozjih andjela simbolizuju i antihrista, a neki stihovi koji govore za Hrista, navodno govore i o antihristu?
Sve u svemu, kod tumacenja fali pokrice biblijskog teksta.
Zato sto je tumacenje pogresno.

Ako stignem i imam motivaciju, obradicu neke delove?
Na sve ti je jasno odgovoreno i razobličene tvoje neistine Svetim Pismom, a ne " jer ja kazem tako.". Svako to može da vidi na postovima gde ti je odgovoreno. Ti ne želiš da odgovoriš ne zato što nemaš vremena ili motivacije, kako kažeš, već zato što nemaš argumenata, a ovo prvo ti je samo izgovor.

MOGUCNOST PROGLASENJA LAZNOG ZIGA ZVERI?

Dakle tekst koji sledi je za sada samo teorija.
Sve vise je primetno da se prica o tome da se uvede obavezno v-akcinisanje od nekih bolesti pa verovatno i od ovog virusa sada.
Iz nekih zemalja se čuju priče o uvođenju epidemioloških pasoša.
Kazu da je teško da će tek tako puštati da se u buduce putuje i ulazi u mnoge zemlje i raznosi korona.
Sto bi znacilo da vam je potrebna vakcina ili potvrda da ste vec imuni, koju morate da nosite sa sobom?
Sto bi znacilo odbijanja v-akcinisanja, nemogucnost putovanja, bavljenja mnogim stvarima, hobi, sport, odmor, kupovina, prodaja, pa cak nemogucnost obavljanja svog posla, sto onemogucava da zaradite novac i platite svoje racune.
Zavisno gde radite i sta radite.

Onda moguce da zabrane deci da idu i skolu ili vrtic i druge aktivnosti.
Onemogucavanje raznih sportkih aktivnosti i ko zna dokle sve moze da se prosiri ta zabrana?
Sto moze i da izazove kod drustva reakciju mrznje prema onima koji nisu vakcinisani i svrstavanje u gradjane drugog reda, obelezene.
Kao sto smo i videli rekaciju mnogih gradjana u slucaju ne postovanja preventivnih mera oko v-irusa.
Sto izrazito podseca na opis ziga zveri.
Sto ce mnoge pokrenuti da pisu i tvrde da je to ispunjenje ziga zveri, bilo da li ce vakcinisanje biti obavezno ili ne.
I vidio sam da to neki vec pisu i pricaju.
Medjutim, to sigurno nije ispunjenje ziga zveri, jer ako je to zig zveri. Onda smo svi odavno primili zig zveri, jer smo svi ili vecina nas v-akcinisani od malena ko zna koliko puta?
Znam, tu je i ona prica sa ubacivanjem cipa kroz vakcinu, itd...

Ali pravi zig zveri ima religiozni karakter u bibliji i protivi se zakonu bozjem 10 zapovesti.
On dolazi kada zver dobija ponovo silu i njena rana ozdravi, ne pre zveri.
Inace nije zig zveri.
Nije zver ziga, vec je zig zveri.

Ne pozivam vas da se ne vakcinisete, to treba svako sam za sebe odluci i da se informise koliko je v-akcina zdrava ili stetna, i da li zeli da ju primi u svoje telo ili ne?.
Vec ovim zelim samo da vam ukazem da se vec i pise i govori o tome da je ovo zig zveri, i da ne nasednemo na zamenu za zig zveri koja ce ocigledno biti upotrebljena.
Sa time bi se umanjio pravi zig zveri i verovatno ce se popljuvati oni koji su govorili ili govore da je zig zveri nesto drugo.
I mozda ce mnogi smatrati da se zig zveri u ovome ostavario pa nece obracati paznju na vest kada ona dodje,o pravom zigu zveri?
U svakom slucaju, smatram da svako za sebe mora da odluci da li bi primio v-akacinu ili ne, ako bude obavezna?
I ovde nije rec o tome.
Ali ne smataram da je uredu da ona bude obavezna.
Sa time bi pravo i sloboda coveka bila naveliko ugrozena i tome onda nema vise kraja.
Sto ako dodje do obavznosti v-akcinisanja, ocigledno pokazuje da sve ovo nije samo slucjanost?
Svima je vec poznato kako svetska elita radi.
Najverovatnije da oni nece v-akcinu uciniti tako obaveznu da te na neki fizicki prirsile da ju primis.
Ali ako dodje do toga, tako ce te ograniciti da neces imati izbora, ili ces morati da se naveliko iskljucis i izolujes iz aktivnosti u svakidasnjem zivotu.
Da li si stvorio uslove za to?

Ali ako dodje do toga, ucinice tako da ne moezes da funkcionises kao do sada, ako ju ne primis.
Bices uskracen na mnogim podrucjima.
I kao sto vidimo, vladajuca elita u svetu je jako mastovita.
Pitam se da li ce i poseta crkvi ili drugim skupovima biti dovedena u pitanje ako na primer nisi vakcinisan ili vec imun?
Stvar moze aposlutno da izgleda kao primena ziga zveri.
Sto ce dovesti da mnogi verni poveruju da je ovo zig zveri.
Kazem, ovim nikako ne apelujem da primite ili ne primite v-akcinu. To treba da bude vasa licna i individualna odluka.
Govorim samo da ako ovo bude ovako, to jos nije zig zveri.
Ali ako dodje do toga da na neki nacin bude obavezna, to ce izazvati sigurno velike proteste.
Da li je svetska elita vec izracunala da i tada moze pobediti?
Moguce da,da, ako igraju na obaveznu kartu?
Jer ljudi su vec odavno sve dozvolili.

Verujem da ce cela ta situacija jos vise doprineti lecenju rane zveri, i ostvariti dalje korake koji ce nas jos vise pribliziti uspostavljanju ikone zveri i pribliziti pravom zigu zveri.
Ovde se uglavnom slažem sa Glasnikom, ovo je deo onoga što sam hteo da napišem, Glasnik me je delimično pošteo truda. Sve ovo što sad uvode - uslovljenost putovanja testiranjem na korona virus, posle i vakcinom i sl., natpisi na radnjama da se što manje koristi gotov novac, a više kartice i sl. vodi ka žigu zveri. U sve više zemalja uvode se elektronski identifikatori na mobilnim kao propusnice, u Kini neki i na ruci nose QR kod, itd. Zanimljivo da je guvernerka NB Srbije baš otprilike u mesecu uoči proglašenja vanrednog stanja reklamirala plaćanje QR kodom na mobilnom u prodavnici (kupila je tako neko povrće i sl., koliko se sećam). Da li će QR kod biti buduća laserska tetovaža ili će žig biti samo nano čipovi kroz vakcine ili i jedno i drugo ili uz nešto treće ili samo to treće, to će vreme pokazati. Šta god da je od toga, naravno da ništa od toga ne treba primati. Ja sam i protiv prethodnih vakcina, a kamoli ovih sa nanočipom kroz koji će se 99% dodeliti i žig zveri. Ipak, ostavljam mogućnost i da nešto drugo bude žig, ali najverovatnije će to biti. Ipak, ono što je Glasnik ranije govorio da je čipovanje zastarelo i da nije žig zveri je potpuno pogrešno, jer je upravo suprotno - najverovatnije će tako biti dodeljen žig zveri iako nije 100% tako. Može biti i nešto drugo. Ali, kažem opet 99% da će biti na ovaj način kroz čip. Šta god da je, poslednji period 2022-2029 AD je blizu i sve biva sve jasnije i jasnije. Napisaću sad nešto što smo rasuđivali o žigu.

Poslednja izmena:
Žig zveri jeste to što će Zver - Sin Pogibelji uvesti, ali i ostajanje u Zverinoj ekumenističkoj crkvi koja postoji pre njegove lične pojave. Postoji žig zver posle Vaznesenja ali postoji i pre Vaznesenja, a to npr. starci Moskovske patrijaršije ne govore. Oni su primili Žig antihristove crkve, a onda revnuju protiv biometrijskih kartica. To je prevara velika. Isto to radi monah Antonije koji protestuje protiv potapanja valjevske gračanice i njegova grupa. U njihovom liku Satana se oblači u anđela svetlosti i govori: "Ostani u SPC, MPC... (to jest primi žig zveri) i onda revnuj protiv žiga zveri (to jest biometrijskih dokumenata, ekumenizma, otpadništva...)".

Hovind u klipu
kaže da je pravilan prevod Otkr.13:16 isključivo "u" desno ruku, i "u" čelo, dok se ovde http://www.dezonengods.com/the-mark-of-the-beast-is-not-a-microchip/ ističe suprotno, da je pravilan prevod "na" desnu ruku, i "na" čelo.

"Epi" se prevodi obično sa "na", mada zanimljivo je da je King James ne samo u Otkr.13:16 preveo sa "u" nego i u Mt.4:6 - "u" ruke, a ne "na" ruke, kao i u Mt.6:10 - "u" zemlji, a ne "na" zemlji. (Ovaj poslednji slučaj upravo koristi kao jedan od argumenata Džozef Kristofer kad navodi biblijske argumente za Konkavnu zemlju.)

Ovde www.dezonengods.com/the-mark-of-the-beast-is-not-a-microchip/ se kaže da žig mora biti vidljiv, da mora ostaviti trag ne samo na fizičkom nego i na eternom telu (duhu) a da čipovi sve to ne rade. Ali, što se tiče traga, ne vidim kako grehovno delo, ili neki grehovni čin ne ostavlja trag?? Kada čovek učini nešto grehovno to ne mora biti vidljivo na njegovom telu (bilo fizičkom ili eternom) da bi bilo vidljivo za Boga. Svako grehovno delo je vidljivo za Boga, čovek svoje grehove kao neku vrstu svog nerazdeljivog prtljaga nosi uvek sa sobom ukoliko nisu obrisani kroz pokajanje i pomilovanje u Hristu. Nije potrebno da čovek ima tetovažu da bi njegov greh bio vidljiv pred Bogom. Tako je sa svakim grehom pa i sa grehom primanja žiga zveri. U Otkrivenju i kod Danila se govori o "otvaranju knjiga" na sudu Božijem u kojima je sve zapisano. To znači da žig može biti nevidljiv na našem eternom telu ali nije nevidljiv za Boga jer je u nebeskim knjigama zapisano da li smo primili ili nismo žig. Tako da mislim da cela ta argumentacija oko toga da žig mora biti vidljiv na eternom telu, u bukvalnom smislu kao tetovaža, da bi bio žig u stvari ne stoji.

Iako ta argumentacija mislim da ne stoji, to ne znači da žig neće biti u vidu tetovaže. Mada meni je vrlo verovatna i ova opcija nano-čipovanja kroz vakcinaciju.

Ceo klip dole je dobar. Izlaže tumačenje kako četiri carstva iz viđenja Danilovog predstavljaju savremena carstva poslednjeg vremena pred Drugi dolazak Hristov. Moguće da značenje stvarno jeste takvo, odnosno, da jeste i takvo. To bi značilo da ima dvojako značenje i 1. suksescivno-istorijsko i 2. istovremeno-eshatološko.

Na samom kraju videa (od 45. minuta):
se govori da cilj vakcinacije nije prosto depopulacija i opšta kontrola ljudi nego i isključivanje VMat2 gena koji je odgovoran za religioznost u ljudima. Odnosno, da SARS lažne epidemije jesu izgovor za prisilnu vakcinaciju kojom bi se ubrizgali antigeni kojima se gasi u ljudima VMat2 gen koji ljude čini vernicima i koji kada se ugasi ljude čini nevernicima, nereligioznima, ateistima, ravnodušnima za duhovne stvari.

I ovaj dokumentarni film je odličan:
Tu se govori o tome šta se zaista dešavalo tokom vakcinacija u 20. veku, zatim zašto se otvaraju karantini, o tome da se planira čipovanje ljudi u njima i sl.

Poslednja izmena:
Zanimljivo da se ID2020: bukvalno naziva i sertifikacioni žig.

https://www.youtube.com/watch?v=URS9sTMrABg&feature=youtu.be
https://www.facebook.com/IstinaImir/videos/355411025405308/ Mišković o čipovanju. Zanimljivi komentari o tome. Jedan od njih:
Filip Gvozdenović Mati Isidora je u manastiru Sisojevac 2001. godine pričala o ovome, pa vi se zamislite malo u kakvom smo vremenu. Žena je 2001. godine videla to i rekla "Ubiće svakog ko neće pečat i svako ko prihvati pečat će se tim odreći Boga, i opredeliti se za Antihrista", a to su djavolja vremena, i mnogi će time izgubiti mesto u Raju.
Ja sam gledao taj klip pre desetak godina, vrlo je dobar, preporučujem da se pogleda:
Po biblijskoj hronologiji Antihrist bi trebalo da zavlada svetom i proglasi se "bogom" 13. januara 2026. godine (znamo i simboliku broja 13). Od tad počinju poslednje 3,5 godine. Jasno je da će od tada biti ubijan ko god nije primio žig. S tim što će primanju žiga prethoditi poklonjenje zveri i ikoni njenoj. Hovind ovde
kaže da je nejasno u Bibliji da li je gubitak duše uslovljen samo primanjem žiga zveri ili se to dešava samo ako se čovek prethodno pokloni zveri ili ikoni zveri. Na šta recimo stihovi Otkr.14:9-11 upućuju. On kaže: "šta ako i bebe budu čipovane". A to se već najavljuje u Hrvatskoj kao obavezno i sl. Mišljenja sam da kad se lično pojavi Antihrist onda će on tražiti od svih da mu se poklone i da prime njegov žig. I to je po Pismu sigurno za večnu osudu bez nade za oproštaj. Očekujem da se on pojavi 2022. godine kad se otvori prvi pečat. Prve 3,5 godine (od 2022. do 13.01.2026.) će verovatno već biti uslovljena kupo-prodaja žigom, ali još neće biti ubijani oni koji ne prime žig. A od 13. januara 2026. godine će biti ubijani svi koji nemaju žig (tad je i 5. pečat koji znači ubijanje Hrišćana kako sam navodio ranije). Isto tako, mislim da će od Boga biti osuđeni svi koji prime vakcinu sa nanočipom ako bude implementirana i pre Vaznesenja 2022. godine. Ali, moguće da do tada još ne bude obavezna vakcina sa nanočipom već bez nanočipa, a da posle 2022. bude sa nanočipom. Možda čak i vakcina bez nanočipa ne bude obavezna pre 2022. već samo dobrovoljna ako je do tad proizvedu. Verovatno su je već proizveli (a i da nisu uskoro će), ali čekaju pogodan trenutak da je puste, neki najavljuju već na jesen, neki za dve godine i sl. Dakle, odrasli koji prime vakcinu i bez čipa čine greh, a kamoli sa čipom. A bebe? One nemaju slobodnu volju. Ako im se da žig bez njihovog pristanka da li su one krive?? Moje je rasuđivanje da nisu, ali ako bi one mogle da menjaju DNK bebe u nefilimski onda bi (to je moje rasuđivanje, nisam siguran da je 100% tačno, ali trebalo bi da jeste) Bog verovatno uzeo bebu sebi i pre nego što joj daju čip. A ako bi beba kad bi odrasla postala grešnica koja ne želi da se kaje, tj. Bog zna da bi izabrala za sebe večnu propast, da li bi Bog onda dopustio da joj satanističke sluge daju čip, kad bi ionako propala i da odraste?? Moguće da bi, ali samo ako taj čip još uvek ne menja DNK u nefilimski. A ako menja, onda verovatno ne bi, jer nefilimi nemaju nade na iskupljenje, oni će biti zauvek uništeni, otići će u nebiće. U svakom slučaju, mi odrasli koji odlučujemo o sebi i svojoj deci (ako ih imamo) ne smemo primati nikakav čip ili bilo kakav drugi znak na telo od sistema niti dozvoliti da se to da deci.

Inače, u SAD već odavno su pripremljeni tzv. "Nojevi zakoni" koji se planiraju implementirati u celom svetu kad se ukinu državni ustavi, a već od ove godine sa ovim virusom vidimo da se sve više suspenduju ustavi zemalja. Polako se uvodi svetska vlada, generalni sekretar UN je već početkom godine govorio otvoreno o potrebi za njom. Papa planira skup svih religija u maju i sl. U tim "Nojevim zakonima" zabranjuje se idolatrija. Oni smatarju da je ispovedanje Isusa Nazarećanina kao Boga idolatrija, jer kažu da čovek ne može biti Bog. To su govorili i njihovi duhovni preci fariseji i književnici koji su Hristu govorili da sebe gradi Sinom Božijim i sl. A to nepriznavanje Isusa Bogom je zapravo bogohulstvo. Sanders koji je bio kandidat za predsednika SAD ove godine, pa je povukao kandidaturu govorio je da treba opet uvesti giljotine. Znamo da su one uvedene posle satanske Francuske buržoaske revolucije 1789. godine (koja je zanimljivo 2x120 ("neka im još 120 godina" reče Gospod uoči Potopa) godina udaljena od Armagedona 2029. godine), a i da Muslimani odsecaju glave nevernicima. ISIS je navodno poražen 2015. godine (ofanzivom Rusije koja je počela na Sukot 2015.), ali verovatno 7 godina kasnije, tj. 2022. godine se "izleči rana smrti njezine" (to možda možemo i tu primeniti u nekom smislu) i u nekom drugom vidu pokaže svoje zube u Evropi i sl., a znamo da je ISIS odsecao glave 2014. i 2015. godine. U Otkr. 20:4 se pominje da će biti odsečene glave svima koji ne prime žig zveri.

Poslednja izmena:
Inače, ovde:
je jedan slušalac rekao Hovindu da je moguće da samo primanje žiga će značiti poklonjenje, da neće morati čovek posebno prethodno da se pokloni zveri i njenoj ikoni pa da primi žig već da u samom činu primanja žiga je i poklonjenje zveri. Ja dopuštam mogućnost bilo koja od tih varijanti da se desi u budučnosti, a u svakom slučaju obe su neprihvatljive, tj. ne treba primati žig ni u kom slučaju.
Tu završavam. To je otprilike sve što sam nameravao napisati. Posle ću samo kraće pisati ako se ukaže potreba.
Slava JAHOŠUI Bespočetnom za sve!

https://www.krstarica.com/vesti/sve...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header "
"Ko pokvari zemlju pokvariće njega Bog", kaže Sveto pismo. I to će biti uskoro. Uskoro će gnev Božiji stići sve ove sataniste koji ovo čine. S tim što će oni još više raspiriti svoja dejstva osećajući kao i njihov otac đavo da "vremena već neće biti". Vrhunac zla biće kad sam đavo siđe na Zemlju u jarosti. A onda dolazi i konačan obračun i pravedni sud Božiji. Maran ata!

Отрок Вјачеслав је говорио да код људи који су жигосани у почетку се неће приметити ништа посебно али да ће се касније на њиховом челу појавити три зеленкасте шестице, као флуороресцентне, које ће сијати са њиховог чела, Каже да ће људипрво крити тај знак а да ће се касније ослободити и с поносом истицати. Говорио је да људи који нису примиоли жиг неће моћи јести храну која је наћењена за жигосане, Нешто као да желудац неће моћи да је вари, како сам ја разумео, Као да ће бити промењен ДНК људи који су примили жиг и да они могу да једу храну какву обични људи не могу да варе.А такве ствари би могле да се одраде кроз вакцинацију, Мада се несећам да је отрок помињао вакцинацију

РАЗМИШЉАЊЕ СМИРЕНОГ СРЦА

Монах Василије, који је живео у Цариграду почетком 15. века оставио је један запис о поукама и размишљањима свога духовника који је строго живео као затворник у својој келији. Архимандрит др Амвросије Погодин превео је са грчког тај запис.

Монах Василије пише следеће:

Како рекох раније, блажене успомене Старец (духовник) ретко је напуштао своју келију, и само из љубави према ученицима излазио је у предсобље, где нас је поучавао својим речима, испуњеним духовне сладости и мудрости.

После неколико година на путовању вративши се у Цариград, сазнао сам да је блажени Старец (духовник) болестан, и зажелео сам да га видим, пре него га Господ позове из овог живота. Још неки из нашега братства такође су желели да га посете са мном, и на вратима његове келије ми смо замолили преко келејника да нас Старец удостоји свога благослова и поучавања. Старец је благонаконално изразио спремност да нас прими... Ускоро је и он изашао: био је потпуно сед, средњега раста, мало погурен, на уснама му је лебдео леп осмех и са добротом је гледао на сваког од нас. Често би очи његове биле осенчене тугом, зато што је дубоко сажаљевао цео свет који је огрезао у гресима и невољама, па говорећи о томе, Старец је сагибао главу и плакао. Ми смо сели у полукруг и слушали речи Старца. Он нам је говорио како Господ силно жели наше спасење и да је све учинио за то, и да се његова Милост и благодатна иомоћ простире и на праведника и на грешника и да је потребан само мали напор с наше стране за спасење душе. Трпеза вере је преизобилна, али људи не маре заспасење своје душе, док саме речи спасење и спасти се значе јeдино избећи овоземаљске опасности и невоље, као на пример "спасти се од пожара", "спасти се од погибије у време рата" итд, јер људи мисле да је реалан само земаљски свет који се види нашим очима; а не знају да је духовни свет управо суштина ствари. Сав земни, материјални свет, обухваћен појмовима висине, ширинe, дубине и тежине налази се у власти времена које опет све води уништењу, јер време је слуга смрти. Међутим, духовни свет стоји ван тих ограничења, изван тих ланаца и рамова меривости, јер је он бесконачно богат, вечан и неуништив. Зато је "природа ствари" ( "rerum natura") у духовности.

Блажени Старец је говорио и о том да се приближава страшно време. Непријатељи Господа нашег Исуса Христа поробиће нашу земљу и Велика Црква (Света Софија) престаће да буде храм Божји. Велике невоље сручиће се на земљу Ромеја (Грка) и она ће престати да постоји по великом суду Божијем. Умиру поједини људи, умиру градови, умиру и цели народи: зато што нема ничега вечног под сунцем, сем вечне душе човекове, створене по лику и подобију вечнога Бога.

Не чекајте помоћи од западних хришћана, надајући се да ће они устати на оружје ради заштите опште хришћанског наслеђа. Не чекајте. Западни хришћани, на жалост, нису хришћани. Они су многобошци. И код нас православних, такоће, има много незнабожачког. Брате, немој бити огорчен овим мојим речима, него испитај своју душу. Погледај само колико је у њој кумира (идола): Ту је Меркурије - бог похлепе; ту је Афродита богиња телесне похоте; ту је Ареј - бог гнева и рата... - а у средини неки Зевс (Див) - то си ти сам, у своме самољубљу и самоугађању. Да брате, има много многобожачког у нама, јер смо ми, православни, грешни и као појединци, и као народ. Ипак, ми смо многобошци и не докрштени само на површини, а у дубини душе ми смо хришћани; зато што у смирењу нашем ми имамо у срцу Христа.. И зато, без обзира на наше грехе, "у смирењу нашем помену нас Господ".

А западни народи само су на површини хришћани; а у срцу, души они су многобошци (пагани). Ми православни, тугујемо што у нашој души живе идоли, но у понизности својој падамо ничице пред Христом и свим срцем желимо да будемо Његови. Међутим, код западних хришћанство постоји као танка позлата на бронзи, а даље изнутра је потпуно многобоштво; зато јер се они клањају својим кумирима у души, а ти идоли владају над њима, јер су они горди, у њиховом срцу нема Христа.

Дакле, ми, православни, смо многобошци на површини, а у дубини хришћани; док су западни, латини - хришћани на површини, а у дубини многобошци. Зато не чекај од њих помоћи за нас. Ми, православни, њима смо туђи.

Но ово још неће бити крај света. Крај ће наступити касније, и последње време налази се у рукама Божијим., а заједно с тим – и у рукама човечијим. Бог ће послати Свој срп за свемирну жетву тек тада, када човеково зло сазри до крајњих граница; јер докле год на земљи буду живели заједно са злима и праведници, и све докле год постоји Црква Христова у чистоти ''неукаљавши своје хаљине'' (Откривење 3:4), дотле зло у свету неће моћи да сазри. Али када већ не буде било праведника и када океан зла потопи целу васељену, тада наступа крај света, који ће бити сажежен и нестаће у небитију ради поновог рођења као нови и савремени свет, у коме правда живи (Петрова 3:9-12).

Пред сам крај света наступиће такве невоље које се не могу упоредити са онима из прошлости, наступиће време туге за целу васелену, и човек ће омрзнути човека, свако ће се бојати свакога, и нико неће веровати никоме... Али људи се неће уразумити, нити ће се окренути Богу који може да их спасе, него та општа туга угасиће сваки духовни живот: човек ће бити тако озлојеђен, тако окамењен, и опседнут једном бригом само како да преживи, да за духовни живот неће бити у човеку ни воље ни места у срцу, а неће тада бити ни учитеља духовног живота, јер ће се и они повести за овим светом. А Божије цркве или ће опустети или ће бити срушене, или духовно окаљане својим недостојним архипастирима и пастирима. И у сред тог лома и хаоса у свету јавиће се антихрист. Он ће наступати као тобожни миротворац и успокојитељ, као добар домаћин који може да заведе ред у свету. но у ствари он ће бити непријатељ свима и ненавидник (мрзитељ) свакога добра, а биће тиранин и злотвор какога никада није било нити ће бити.

Сваки ће човек бити надгледан; не само свако његово дело него и свака реч, чак и унутарњи покрет душе, биће под непрестаним надзором и казном, тако да ће се човек одвикнути да мисли из бојазни, да случајно његово лице и нехотице не би изразило нешто што није у складу са влашћу светског владара, антихриста.

Сваки рад и свака пед земље биће у власти антихриста; наступиће ужасне природне непогоде, страшни вихори, вулканске експлозије, земљотреси, болести и само онај који носи на себи знак Звери то јест сатане имаће право на живот, мада и у најгорим ропским условима крајног сиромаштва и згажености човечијег достојанства. Све ће имати за циљ да име Христово буде потпуно исечено из срца човековог... Наступиће царство ада на земљи. Невоље неће обузети само земљу него и свемир: јер све мора да умре, да би све било обновљено васкрсењем, по речима апостола: "Трулежно треба да се обуче у нетрулежност" (I Кор. 15:53)...

Овај свет је остарео и овештао због свога греха. А нови свет управљаће се по правди Божијој, и зато ће он бити вечан и прекрасан. ''Ево све творим ново" (Откр. 21:1-5). Но, док се то не јави Црква Христова биће гоњена по целом свету, до истребљења. Јер док се буде служила божанска Литургија од стране благодатног свешенства православног, власт ђавола не може се остварити на земљи. Свака божанска Литургија - то је присуство Божије на земљи и прослава победе Христове над ђаволом и смрћу... Међу гоњенима биће велики број мученика, али биће много и отпадника, који ће примити на себе обележје Звери. Те отпаднике, те слабиће, те неваљалце већ одавно је припремала зла сила... Али знај, да ни најмоћније силе ада, не могу савладати Цркву (Матеј 16:18), с којом Господ Христос пребива до кончине века (Мат. 28:20). Упркос гоњењу, Бог неће допустити да сатана уништи малобројне вернике последњих дана. Браћо, пазите на знаке наступајућег краја света, које нам је открио Господ наш Исус Христос и Његови пророци и апостоли, и не слабите у вашој нади на Бога.

Весник (Париз),бр.144/85

Па није прецизирано вријеме, међутим мени је занимљив дио текста који сам означио, баш због времена кад је настао, тад и није имао много смисла, зар не?
Ne bih se slozio.

чак и унутарњи покрет душе
Ovaj deo ga ofira da nije govorio o danasnjem vremenu. Ko zna kako je on zamisljao taj nadzor.

Mnogo se bavio otkrivenjem, to je ono sto ja vidim iz ovog teksta. I hteo sam prvo da napisem da nije Vasilije mozda bio JS.

Ja bih voleo da je ovo sto biblija prorice istina. Jer zbog pohlepe i alavosti na kraju cemo sami sebe unistiti kao civilizacija. Samo sto ce realnost da udari i nece biti spasa od boga.
Е видиш; када је мене реалност ударила помоћ сам добио једино од Бога, И сада верујем да ће он бити ту кад год ми затреба, Св. Ап. Павле каже,Када сам слаб онда сам јак, јер услабости се показује божија сила.
Тако и када је мене реалност ударила само је открила колико сам слаб и мали,и када сам се обратио Богу за помоћ он је показо колика је његова моћ.
невоље које ће доћи ће само открити људску слабост и натерати нас да молимо за помоћ. Е тада ће бог показати своју моћ, да разумемо да смо без Бога ништа. Тешко онима који немају Бога да се на њега ослоне када загуди

Ja bih voleo da je ovo sto biblija prorice istina. Jer zbog pohlepe i alavosti na kraju cemo sami sebe unistiti kao civilizacija. Samo sto ce realnost da udari i nece biti spasa od boga.
Ispunuce se. Kao sto je korona sada dosla kao lopov po noci.
Isus kaze.
Dici ce kao lopov za cas.
Necemo sebe unistiti vec ce se ljudi sjediniti i krenuti da unuste one koji ovo pricaju i tada ce ih bog u samo odbrani unistiti.
Sada nam bog jos daje vreme milosti.
Nebi li se pokajali.
Zasto?

Jezekilj 18,23Eda li je meni milo da pogine bezbožnik? govori Gospod, a ne da se odvrati od putova svojih i bude živ?

Poslednja izmena:

Back