ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.363
Pa to i nije Zig zveri, 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jer je misao srca čovečijega zla od MALENA i ako se ne krepi božanstvenim lekom pada sve niže i niže i završi u brlogu ... u ćumezu ...

Ja sam jedno vreme tripovao da sam zver iz otkrovenja.![]()
I da sam oženio mravlju kraljicu.
Ali to nije toliko strašno koliko je strašno to što su neki degeni odavde, koji sami sebe nazivaju "ravnozemljaši", poverovali u to, kao što su poverovali da je Zemlja ravna ploča, da postoje "bretarijanci" - ljudi "koji nikada ništa ne jedu", i koji "viđaju dva Sunca", ali samo na YouTube. 
Ovo itekako ima smisla.Obožavanje zvijeri i primanje žiga može značiti ko god se poklanja vlasti bezuslovno poklanjajuči joj se do zemlje figurativno
stavljajuči ljudke vlasti ispred Božije vlasti kao da su one spasitelj dajuči njima čast koja pripada samo Bogu time imaju žig.
Ovo itekako ima smisla.
Znači, ko zemaljskim vlastodršcima da božanske osobine, primio je žig Zveri, jer Zver su pokvareni vlastodršci.
Imalo bi smisla da to nikada nije bilo ili da sada nije.
Ali to je od kako je veka i sveta.
Tako da nema smisla nikako.
Pogotovo kada Bog kaze, postujte vlast jer je vlast od Boga.
Slažem se! Vlast uzima onaj koji je agresivniji.Nijedna vlast nije od Boga. Time kriminalci manipulišu.
Sve i da vlast jeste od Boga, vlastodršci ne mogu imati božanske osobine. To su samo ljudi!Pogotovo kada Bog kaze, postujte vlast jer je vlast od Boga.
Imalo bi smisla da to nikada nije bilo ili da sada nije.
Ali to je od kako je veka i sveta.
Tako da nema smisla nikako.
Pogotovo kada Bog kaze, postujte vlast jer je vlast od Boga.
Slažem se! Vlast uzima onaj koji je agresivniji.
Sve i da vlast jeste od Boga, vlastodršci ne mogu imati božanske osobine. To su samo ljudi!
Kaže da je svaka vlast i uprava od Boga i treba poštovati vlasti dok još postoje. Bog ih je ostavio da vladaju do određena vremena.
Ali nije isto poštovati vlast i klanjati se njoj i obožavati je i prepisivati joj božanske osobine. A preciznije je reči obožavaju zvjer.
I lik zvjeri. Znači ljudsko društvo u večini obožava tu zvijer i njen lik. I govore ko je kao zvijer. Dive joj se. A zvijer se suprostavlja samom Bogu. Jer je idol. Poštovati nekog i idolizirati nekog različito je.