Ako, neka svako pise sopstvena iskustva i neka svako donosi zakljucak neka svi misle svojom glavom (drago mi je sto smo se razumeli i sto nista nisi pogresno shvatio) a o biometriji i ostalom neka svako radi po savesti mada se mnogi ovde slazu da je to postepeni uvod... Drago mi je isto sto se tema konacno vratila na ono sto i jeste i da se ne promovise vise adventizam i nedeljni zakon i svakakvi citati koji veze nemaju sa odricanjem od Gospoda Hrista da bi se moglo ziveti, kupovati, ici kod lekara tj, zverinjim zigom jer mi i sada ne znamo sta ce to biti ali znamo svi da ce biti "priznaj laznog Boga a odrekni se pravog"
Mislim da biometrija nije žig zveri iako je jedna od tehnoloških faza ka tome. Ranije, kad se oko 2009. pojavila biometrija meni je izgledalo da je biometrija žig zveri, ali kasnije sam uvideo da nije što sam ovde i napisao pre oko 5 ili 6 godina, tj. pisao sam zašto od tada mislim da to nije žig. Biometrija jeste još uvek prihvatljiva u smislu da ne oduzima čoveku spasenje iako je bolje da je nisu uveli, jer sužavaju našu privatnost i slobode. Bolje je uzeti biometrijska dokumenta bez čipa, jer su manje invazivna i još uvek nisu obavezna sa čipom, ali i ko je uzeo sa čipom još ne gubi spasenje dok čip ili nešto drugo što bi bilo žig zveri se ne stavi u telo. Ni Bog ne voli biometriju, kao što verujem da nije blagonaklono gledao ni na samo uvođenje papirnih ličnih karti. Ali, Bog ne traži od nas da ne prihvatamo nešto što ne ugrožava naše spasenje, a neprihvatanje bi izazvalo nepotrebne probleme. On zna da ljudi po svojoj slobodnoj volji danas uvode i kamere i razne druge aparate koji narušavaju naše slobode i privatnost. On zna da ćemo mi kao ljudi to morati pretrpeti, jer "đavo ne spava" i Gospod je rekao i Hrišćanima: "U svetu ćete imati nevolje, ali ne bojte se, jer Ja pobedih svet". Ipak, postoji ta "crvena linija" koju niko ne sme preći ako želi večno spasenje. Ta crvena linija je primanje žiga zveri u telo, kako stoji u Svetom Pismu. A to će biti najverovatnije u periodu od 2029. do 2036. godine, tačnije od 2032/33. godine, jer bi prve 3,5 godine tog perioda po Pismu trebalo sveti Ilija i Enoh da propovedaju ljudima da ne primaju žig, a od 2032/33. bi taj žig postao obavezan za sve i od tad teku 3,5 godine kad će biti "vreme žalosno kakvo ne bi od postanja sveta do sad niti će biti", kako kaže Gospod.
Zato je važno znati biblijsku hronologiju (o tome smo pisali ovde:
http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/tabela.html). To mnogo čoveku olakšava da zna u kom vremenu smo sada i kako da se odnosi prema biometriji i svemu drugom. Mi dokumenta najverovatnije možemo do tog poslednjeg perioda primati, naravno do tad ne treba primati nikakav čip u telo (jer i sad ga neki primaju), ali kad u tom poslednjem periodu čip, laserska tetovaža ili nešto drugo bude obavezno za sve, tada ne treba primati nikakva dokumenta ni po kakvu cenu, jer i da ubiju one koji ne prime žig dušu mu ne mogu uzeti, a ko primi žig odlazi u muku večnu.
Najverovatnije da će se žig primati kroz neku buduću obaveznu vakcinaciju. Verovatno nije slučajno što se u svetu, pa i kod nas sve agresivnije uvode zakoni o obaveznoj vakcinaciji, jer cilj đavola je da preko toga čoveku dodeli i žig koji menja DNK i tada čovek nije više čovek već postaje nešto kao nefilim, tj. prima u sebe i DNK zmijskog semena. To još nije slučaj sa sadašnjim vakcinama, u njima još nije žig (premda ima informacija da su neki i kroz vakcinu primili nanočip i sl., mislim da još toga neće biti do poslednjeg perioda, ali ne bih isključio da bude i pre toga stavljanja čipova u vakcinu, toga je već po svemu sudeći i bilo, ali masovno i obavezno biće u tom poslednjem periodu). U svakom slučaju, vakcine ni sada ne treba primati, jer su štetne, i one ranije, a pogotovu savremene gde stavljaju sve više otrova. One za sad škode "samo" telu, a u budućnosti će najverovatnije i duši i to večno. U Svetom Pismu piše da je jedan deo palih anđela sagrešio tako što je spavao sa ženama i tada su nastali nefilimi (koje zovu i džinovi i drugim nazivima). Gospod u Jevanđelju kaže da kao što je bilo u vreme Nojevo tako će biti i u "dane one", tj. već i sada, a posebno u tom poslednjem periodu kad bude žig zveri. A Potop je i bio osim radi pogubljenja bezakonih ljudi pre svega i radi pogubljenja nefilima, jer oni nisu tvar Božija već satanska. Satani je cilj da istrebi seme ljudsko, a posebno seme Božije (tj. seme ljudsko koje "ima svedočanstvo Isusovo i drži zapovesti Božije") i zato će to biti njegov poslednji pokušaj da što više ljudi povuče sa sobom u večnu propast koja mu je sve bliža, pa je i on sve razjareniji što je prorečeno u Pismu, a iz dana u dan se uveravamo da se to sve više ispunjava. Mnogi sveti oci su proricali da u poslednja vremena demoni neće biti u paklu već na zemlji - u ljudima i među ljudima. Već danas vidimo kako ljudi postaju sve gori (osim malog dela čovečanstva), a tad će biti vrhunac. To će biti već zbog samog pristajanja čoveka na zlo (u tom smislu elektronski mediji imaju veliku štetnu ulogu), ali tada će vrhunac biti samo menjanje DNK čoveka. Ima ih koji tvrde da promena DNK ne menja dušu čoveka, već samo telo, ali mislim da baš menja i dušu, jer po Pismu "duša je u krvi" i promena DNK u krvi menja samim tim i samu dušu čoveka. Gospod Isus zato zabranjuje da se jede riba i ostalo meso sa krvi, dozvoljena je samo riba i ostalo meso (ali ono čisto poput ovaca hranjenih na travi i sl., ne nečisto poput svinjetine, rakova, ptica grabljivica i dr.) bez krvi (ipak iako je Bog dozvolio meso, On voli da čovek pre svega jede bilje, kako je bilo u Raju i kako će uskoro opet biti u hiljadugodišnjem Carstvu i posle Novom nebu i zemlji). On ne želi da se životinjska duša meša sa ljudskom, pa zato daje te zabrane. I onaj stih apostola Pavla da krv Isusova viče bolje nego krv Aveljeva, treba i bukvalno razumeti da to duša viče. O tome osim ovog biblijskog ukaza postoje i neke naučne studije, premda u svakom slučaju dovoljno je što tako stoji u Pismu, ali za "neverne Tome"

neka još nekih ukazatelja. Tako da do tog poslednjeg perioda čovečanstvo će još više zabrazditi u greh i tako će se stvoriti atmosfera za dolazak Antihrista posle čega će početi i dodela žiga zveri.
Očekuje se da se baš do tada ukine papirni i uvede elektronski novac, neki već sad plaćaju mobilnim, a tada će to ili nešto slično možda biti jedini način plaćanja. A uporedo s tim će verovatno i ovaj čip ili šta već dodeljeno preko vakcinacije biti drugi način plaćanja, a možda postati i jedini. Bilo kako bilo, vreme će pokazati da li će se žig zveri dodeliti preko vakcinacije ili drugačije, ali mi za sad najverovatnije deluje da će tako biti. Direktor Fejsbuka je rekao da on i njegova žena ulažu sa Bil Gejtsom u veliki projekat koji bi po njima trebalo da startuje za nekih 10-ak godina (što se poklapa sa ovim periodom biblijske hronologije koji smo izneli na sajtu). Po njemu ta vakcina će skoro pa lečiti sve bolesti, možda doneti čak i večni život i sl. (što je demonska laž, jer samo Gospod Isus je jedini Večni Život). To i drugi govore. Direktor Google-a i mnogi drugi rade na raznim tehnološkim projektima (npr. da se ljudi nanočipovima spoje sa mašinama) i kažu otprilike da će to biti oko 2035. godine što se opet poklapa sa ovom biblijskom hronologijom. Kad ukucamo u pretraživač pojmove kao što su transhumanizam i sl. videćemo da se sve to planira realizovati negde najdalje 2043. godine što opet pada u period pre isteka 6000 godina, a mislimo da će zbog skraćenja vremena biti i pre, tj. da će sve biti završeno do 2036. godine kada će biti Armagedon, a potom 7 godina će se graditi onaj hram koji se pominje kod proroka Jezekilja. Dakle, posle Hristovog dolaska je taj Božiji hram, a pre Hristovog dolaska će se najverovatnije izgraditi onaj treći hram u Jerusalimu (neki tumače u Istanbulu, a neki u nekom već postojećem hramu) u koji će zasesti Antihrist i predstavljati se kao Hrist koji je doneo hiljadugodišnje carstvo. Ali to neće biti nikakvo hiljadugodišnje carstvo već samo troipogodišnje carstvo koje će Gospod Isus Hristos srušiti kad dođe u slavi i tad će uspostaviti svoje hiljadugodišnje carstvo, a potom sledi pobeda nad Gogom i Magogom, Strašni Sud i stvaranje Novog neba i Nove zemlje gde će biti samo pravednici.
Najverovatnije će ovako biti dodeljivan žig zveri:
http://www.douglashamp.com/how-the-...human-genome-part-three-corrupting-the-image/
http://www.e38news.com/666.html
http://www.a-voice.org/main/mark.htm
Ko ima vremena i mogućnosti dobro bi bilo da prevede ove tekstove i postavi na forum.