Žig zveri

ko se budu zateko u toj tranziciji a naucio je na onakav zivot bez reda naravno da ce mu biti tesko pa ce muku muciti kako da se domogne robe ali vec sledece generacije ima da se naviknu i to ce im biti potpuno normalno i to je cilj..buducnost a ne sadasnjost a bice i mnogo manje kriminala i vise reda nego sad..lepa je to sve vizija i cilj ali sredstva koja se koriste da bi se sve ovo ostvarilo,idealna planeta,uzasna su i zato su svi ti projektanti i menadzeri tog takvog idealnog poretka evil..z:lol:

Bice BIG BROTHER ,totalitarizam ,kontrola nad svime,ko se ne pokloni toj kontroli tj.zigu ,postaje otpadnik od drustva,odsecen ,bez hrane ,bez struje ,bez mogucnosti da nesto legalno proda ili kupi.....

- - - - - - - - - -

A ona prica da mogu "daljinski da iskljuce cip " i sta u tom slucaju biva sa "nosiocem cipa" ?
Da li i on "ostaje u nekoj Rusiji ili negde nesto kvrcne..." ? z;)
Sta ako pocnu kod nas sa cipovanjem ?
Sta mislite koja socijalna grupa bi mogla da "bude zacetnik na Balkanu" ?
Penzioneri , javne i drzavne sluzbe , "dobrovoljci" , Tajkuni i njihova porodica ...?
Zatvorenici ,beskucnici ,pa onda dalje ,

- - - - - - - - - -

Da bi država funkcionisala, porez se mora plaćati, jer putevi neće sami da se naprave, učitelji neće da rade za tapšanje po ramenu, penzije neće same da se isplate, požari neće sami da se gase, povređeni neće sami da se izvlače iz ruševina.... porez je cena koju plaćamo za civilizaciju, i poreski sistem zemlje mora da bude tako organizovan da se minimizuje broj ljudi koji mogu da ga izbegnu.

To su osnove ekonomije, a to da je PIB žig zveri je budalesanje i nerazumevanje osnovne ekonomije koja važi još od doba Starog Egipta.

Bilo bi dobro kada bi i banke pogotovo STRANE placale poreze ,zar ne?

- - - - - - - - - -

A u Kanadi su ispunili sve ove predispozicije ili su mozda - atributi :

@Istrazivac9 :"Tako je Sizo, drzavi platit porez, da imamo dobre puteve, ali i dobro zdravstvo, i da drzava nauci politicare, da manje kradu, i lazu narod" ...?
U Kanadi sam cuo da ljudi koji tamo zive ,ne mogu kredite i dugovanja da isplate dok su zivi ,eto toliko o divnoj Kanadi,i hipoteke naravno

- - - - - - - - - -

Cilj novog svetksog poredka je da bude sve jedno.
Jedna vlada, ejdan zakon, jedan novac, jedan religijskiv odja.

Kada dodje vreme da se ovo zadnje sprovede, onda ce poceti da se primenjuje sila.

JEDNA SVJETSKA RELIGIJA

Onda ce proglasiti nesto sto je vecini vera zajednicko kao spomenik i znak tog ujedinjenja a sto je ustvari stvorila katolicka crkva a sto je 99% hriscana zadrzala.

Onda ce traziti da to svi prihvate i to ce biti zig zveri jer ce to biti protivno Bozjem zakonu.

- - - - - - - - - -

Na YouTubeu je prije nekoliko dana objavljen video u kojem papa Franjo govori o ujedinjenju svih svjetskih religija i stvaranju jedne globalne religije koja bi imala elemente kršćanstva, islama, budizma i judaizma.

Papa Franjo je nekoliko puta ranije spomenuo, a i sada ponavlja ”svi mi smo djeca Božja”, bez obzira na vjersko ili religijsko uvjerenje. Ovo je u potpunosti suprotno Bibliji koja govori da se jedino nanovo rođeni u Isusu Kristu mogu zvati Božjom djecom.

Apostol Ivan u svom Evanđelju piše: “Onima koji ga primiše podade moć da postanu djeca Božja: onima koji vjeruju u njegovo ime.” (Ivan 1, 12)

Uistinu, svi ste sinovi Božji, po vjeri u Kristu Isusu. Doista, koji ste god u Krista kršteni, Kristom se zaodjenuste. Nema više: Židov – Grk! Nema više: rob – slobodnjak! Nema više: muško – žensko! Svi ste vi Jedan u Kristu Isusu! (Galaćanima 3, 26-8)

Islam, budizam i judaizam negiraju Isusa Krista kao Sina Božjega (božanstvo). Je li ovo dokaz da se ispunjavaju biblijska proročanstva o antikristovoj religiji?
Blizu si ,veoma blizu .slazem se sa navedenim.Ne zaboravimo da je franja JEZUIT ,prvi papa ,beli papa Jezuit ,posto je jezuitski papa CRN,ne misli na boju koze

- - - - - - - - - -
mondo.rs/.../Info/.../Crni-papa-izbor-novog-crnog-pape-u-Rimu.ht...papak nije antihrist ,on je preteca.

Poslednja izmena:
Ovo nisu IMENA, dakle koja su Imena u pitanju ?

- - - - - - - - - -

Da li ti citas stihove koje sam ti postavio, Jovan 4, 24: a Bog je i DUH;

Ovo znaci samo jedno, da je Bog ujedno i Duh,a to znaci da nema trojice.

- - - - - - - - - -

Ponovo te pitam zasto su Apostoli Krstavali u Ime Isusa Hrista ?

A ko je OTAC ;a ko je Sin ,a ko DUH,?Da te vidim sada? Ne razumem ,trazis imena ,kakva imena?Ne zove se Bog MIKA ;PRLA ,svasta

Da te zamolim da ne postavljas jedno te isto.

A znas li ti da da Bog ima jos svojih Sinova ?

Ne moze da bude jedna te ista sustina ,pise u 2. Korincanima 5, 19 Jer Bog beše u Hristu, i svet pomiri sa sobom ne primivši im grehe njihove, i metnuvši u nas reč pomirenja.

Pise Jasno da Bog bese u Hristu, a kao je to izvodljivo,a Isus je to tvrdio u Jovan 14, kada je rekao da Bog Otac cini dela,a ne on , Isus ?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Svo smo mi gresni, jer nas je pismo zatvorilo u greh.Ne treba da budes profi teolog, nego da istrazujes i proucavas Boziju rec.
Pise i da nas je Bog zatvorio sve u Neverstvo.

ON je rekao da Bog dela ,da bi se ponizio ,i da bi nas tako naucio ,da se ponizavamo pred Bogom i da sve prepisujemo Bogu.Jel da znas da su Hrista ljudi slavili ,kada je cinio cuda,a ON je rekao odajte slavu OCU MOJEM nebeskom,tako i mi treba da radimo ,skromnost ,ponizenje ,dugotrpljenje,ne roptanje,to su odlike Hriscana ,.A o ovim osobinama se na ovom forumu ,apsolutno nista nije pomenulo,samo suvoparno citiranje biblijskih stihova .

Kako to da je Bog duh govori da nema trojice ili dvojice itd??

- - - - - - - - - -

Apostoli nam sami kazu sta je predanje.
To je ono isto sto su i zapisali.
Tako je predanje je usmena biblija nista drugo.
Ali predanje o kojem ti govoris nije biblija i u vevini toga se razilazi sa ucenjem biblije.

- - - - - - - - - -

On je sledbenik masona Branhama.
To nije predanje ,to je samo postavljen temelj vere.Hriscanstvo postoji i posle apostola ,ako niste znali,tako da se i sve sto se posle desavalo je deo ,i to nepobitni deo Hriscanstva.

- - - - - - - - - -

tako i protestanska jeres je takodje deo nekog predanja u negativnom smislu ,kao otpadanje rimske crkve ,i priznavanje pape za zamenika Hristovog na zemlji ,jeres nad jeresi.

Isus kaze : Krstite u Ime Oca, Sina i Duha .
Glasnice napisi koja su to Imena ?

Petar i Pavle Krtsvaju u Ime Isusa Hrista i krstenici dobijaju dar Bozjijeg Duha.
To je jedno,a znas li zasto jos Glasnice je Krstenje u Ime Isusa Hrista :?:
ovo je izvlacenje citata iz konteksta ,zato sto u Jevandjelju kaze krstavanje u IME OCA ;SINA I SVETOGA DUHA,Tako jeresi nastaju ,ne gleda se celina ,nego se izvlace konteksti ,i tako se kreira lazno pseudo hriscanstvo.A ovo u ime Hristovo sam objasnio u jednom od prethodnim postovima ,da se ne ponavljam

A ko je OTAC ;a ko je Sin ,a ko DUH,?Da te vidim sada? Ne razumem ,trazis imena ,kakva imena?Ne zove se Bog MIKA ;PRLA ,svasta

Otac je Eloh ili Adonaj, Sin je Yehoshua,a Bog je ujedno i Duh.
Evo tim odgovor zasto su apostoli krstavali u ime I.Hrista.

- - - - - - - - - -

ovo je izvlacenje citata iz konteksta ,zato sto u Jevandjelju kaze krstavanje u IME OCA ;SINA I SVETOGA DUHA,Tako jeresi nastaju ,ne gleda se celina ,nego se izvlace konteksti ,i tako se kreira lazno pseudo hriscanstvo.A ovo u ime Hristovo sam objasnio u jednom od prethodnim postovima ,da se ne ponavljam

Evo ti dokaza da su apostoli krstavali u ime Isusa Hrista, a nikada onako kako im je Isus rekao, iz D. Apostolskih, 2, 38 A Petar im reče: Pokajte se, i da se krstite svaki od vas u ime Isusa Hrista za oproštenje greha; i primićete dar Svetog Duha;

Gde ti ovde vidis jeres, kada je ovo cista istina :?:

Jeres je da IV Božja zapovst više ne Važi.

Tu jeres prihvatate!

A da stanete i da trpite mržnju vernog naroda nećete!

Rece jelena vajt lazni prorok i sablaznitelj

- - - - - - - - - -

Otac je Eloh ili Adonaj, Sin je Yehoshua,a Bog je ujedno i Duh.
Evo tim odgovor zasto su apostoli krstavali u ime I.Hrista.

- - - - - - - - - -

Evo ti dokaza da su apostoli krstavali u ime Isusa Hrista, a nikada onako kako im je Isus rekao, iz D. Apostolskih, 2, 38 A Petar im reče: Pokajte se, i da se krstite svaki od vas u ime Isusa Hrista za oproštenje greha; i primićete dar Svetog Duha;

Gde ti ovde vidis jeres, kada je ovo cista istina :?:
to su samo jedna od imena iz Starog Zaveta i nista vise .Tetragramaton...Kako objasnjavas kada Gospod kaze "idite i propovedajte svim narodima krsteci ih u ime Oca ,Sina I Svetoga Duha?

ON je rekao da Bog dela ,da bi se ponizio ,i da bi nas tako naucio ,da se ponizavamo pred Bogom i da sve prepisujemo Bogu.Jel da znas da su Hrista ljudi slavili ,kada je cinio cuda,a ON je rekao odajte slavu OCU MOJEM nebeskom,tako i mi treba da radimo ,skromnost ,ponizenje ,dugotrpljenje,ne roptanje,to su odlike Hriscana ,.A o ovim osobinama se na ovom forumu ,apsolutno nista nije pomenulo,samo suvoparno citiranje biblijskih stihova .

A zasto bi se pred Bogom ponizavao, kada Bog trazi od nas Milost :?:
Da li ti kada ti ponizavanjem, odajes slavu Bogu ili treba da pomognes bliznjem svome, kako je Bog rekao :?:
Kome si i kada pomogao, koga si nahranio, napojio, obukao, kome si novcano pomogao, jer to i Bog i Isus traze od tebe,a ne ponizavanje.Ti si zabludela ovcica, koju Isus trazi. U Otkrivenju 3, 20 stoji: kucam na vrata i otvorite mi, i ko mi otvori veceracu s njime, razmislaj o ovome, kako ces i da li ces otvoriti vrata Isusu i biti sa njim licem licu, :)

I ako hoces da znas Pavle skoro uopste nije ni krstavao ,u par navrata svega ,Bog mu je dao drugi zadatak ,a to je da ocuva veru od jeresi ,..

- - - - - - - - - -

A zasto bi se pred Bogom ponizavao, kada Bog trazi od nas Milost :?:
Da li ti kada ti ponizavanjem, odajes slavu Bogu ili treba da pomognes bliznjem svome, kako je Bog rekao :?:
Kome si i kada pomogao, koga si nahranio, napojio, obukao, kome si novcano pomogao, jer to i Bog i Isus traze od tebe,a ne ponizavanje.Ti si zabludela ovcica, koju Isus trazi. U Otkrivenju 3, 20 stoji: kucam na vrata i otvorite mi, i ko mi otvori veceracu s njime, razmislaj o ovome, kako ces i da li ces otvoriti vrata Isusu i biti sa njim licem licu, :)
Kome da otvorim?masoneriji?Oni ce da me uce sta je Hriscanstvo,..Ove reci sto si ubacio ja to nisam napisao ,nego samo izvrces.

Rece jelena vajt lazni prorok i sablaznitelj

- - - - - - - - - -

to su samo jedna od imena iz Starog Zaveta i nista vise .Tetragramaton...Kako objasnjavas kada Gospod kaze "idite i propovedajte svim narodima krsteci ih u ime Oca ,Sina I Svetoga Duha?

Kada bi znao sta zapravo pise u Jebandjelju po Mateju i da ovaj stij je naknadno ubacen, onda bi promenio mislenje, ali za to, treba da se sedne i zagreje stolica i moli se Bogu da ti otvori duhovne oci.

Uzmi iscitaj ovo :

http://zahrabreimudre.com/pdf/jevrejski-jesua-grcki-isus.pdf

Nehemija Gordon
JEVREJSKI JEŠUA
ILI
GRČKI ISUS
Najveće biblijsko otkriće savremenog
doba

- - - - - - - - - -

Ovako pise u Otkrivenju :

3, 20 Evo stojim na vratima i kucam: ako ko čuje glas moj i otvori vrata, ući ću k njemu i večeraću s njime, i on sa mnom.

- - - - - - - - - -

Isus Hristu da otvoris, eto kome.

- - - - - - - - - -

I ako hoces da znas Pavle skoro uopste nije ni krstavao ,u par navrata svega ,Bog mu je dao drugi zadatak ,a to je da ocuva veru od jeresi ,..

- - - - - - - - - -

Kome da otvorim?masoneriji?Oni ce da me uce sta je Hriscanstvo,..Ove reci sto si ubacio ja to nisam napisao ,nego samo izvrces.

Pavle i Petar su krstavali i to zajedno i tacno onako kako pise u delima Apostolskim,a nigde u celob Bibliji ne pise da su krstavali u ime Oca, Sina i sv. Duha, Nigde, ne postoji nijedan stih , jer da su krstavali na takav nacin, bilo ko od apostola, ukljucujuci i pavla bi to napisali u N. zavetu, ali nigde ne postoji takav izvestaj.

Jel to oni jevreji sto priznaju Hrista a drze pranje ruku ,zbanova ,ljudske obicaje?

- - - - - - - - - -

Kada bi znao sta zapravo pise u Jebandjelju po Mateju i da ovaj stij je naknadno ubacen, onda bi promenio mislenje, ali za to, treba da se sedne i zagreje stolica i moli se Bogu da ti otvori duhovne oci.

Uzmi iscitaj ovo :

http://zahrabreimudre.com/pdf/jevrejski-jesua-grcki-isus.pdf

Nehemija Gordon
JEVREJSKI JEŠUA
ILI
GRČKI ISUS
Najveće biblijsko otkriće savremenog
doba

- - - - - - - - - -

Ovako pise u Otkrivenju :

3, 20 Evo stojim na vratima i kucam: ako ko čuje glas moj i otvori vrata, ući ću k njemu i večeraću s njime, i on sa mnom.

- - - - - - - - - -

Isus Hristu da otvoris, eto kome.

- - - - - - - - - -

Pavle i Petar su krstavali i to zajedno i tacno onako kako pise u delima Apostolskim,a nigde u celob Bibliji ne pise da su krstavali u ime Oca, Sina i sv. Duha, Nigde, ne postoji nijedan stih , jer da su krstavali na takav nacin, bilo ko od apostola, ukljucujuci i pavla bi to napisali u N. zavetu, ali nigde ne postoji takav izvestaj.

Ti hoces da kazes da Petar I Pavle nisu hteli da poslusaju Hrista Gospoda ,nego su na svoju ruku krstavali ,kako se njima cefne?!

- - - - - - - - - -

Zar ne shvatas da svaki stih u Bibliji ima svoju namenu ,zbog cega je nesto napisano ,iako nekada moze da deluje kontradiktorno,?!

„Али постоји једна још значајнија противуречност у тој вери у ново ‘Златно Доба’, зачето на тлу Америке. Вери неприхватљивој једном хришћанину јер, као што је то добро познато, у есхатолошкој драми Другог доласка Христовог, силазак ‘Града Господњег’ не претходи него, напротив, услеђује појави Антихриста и самом Крају света. Штавише, управо је Антихрист тај који обећава лажно ‘Златно доба’, мимо (или пре) Другог доласка“[ 59]. „…И сада се догађа да они штите православље с неправославне позиције. Шта више, може се рећи, с позиције богоборачког талмудског јудаизма, јер вера у ‘хиљадугодишње царства Христа на земљи’, као што је лако досетити се сваком здравомислећем православцу, наводи воду на воденицу долазећег мешијаха – антихриста и многобројних његових слугу, који чекају његово скоро зацарење“[ 60]. Mali podsetnik sa starijih postova o jeresi hilijazma ,koji je takodje vezan za ovu temu o zigu zveri

И Који је васкрсао у трећи дан по Писму;
И Који се узнео на небеса и седи с десне стране Оца;
И Који ће опет доћи са славом, да суди живима и мртвима, његовом Царству неће бити краја. Deo iz simbola vere,koji kaze da ce da sudi ZIVIMA I MRTVIMA I NJEGOVOM CARSTVU NECE BITI KRAJA. Nigde se ne pominje i vladace hiljadu godinu na zemlji ,NEGO KAZE ,I NJEGOVOM CARSTVU NECE BITI KRAJA:.

А најважнија ствар у свему је да ћо то бити царство добрих људи, братољубља. Свакоме ће туђ интерес бити пречи него свој сопствени, Људи ће се отимати ко ће коме да помогне и да у8чини услугу. То нам успут говори какви треба да будемо да би смо спремни дочекали све то. Ако ми сада нисмо спремни да свакоме изађемо у сусрет колико год је у нашој моћи па и преко наших моћи нама долазак Христов неће донети срећу. Христос нам је лепо објаснио какви треба да будемо да би спремно дочекали тај дан. Тада се неће ценити ни знање ни чистоћа, ни уметност, ни наука, ни култура, него братољубље. Људи који су спремни за такво нешто ће се у то време сијати као звезде. Неће бити важно ко је какав био пре већ ће се гледати какав је ко тада, и многи последњи ће бити први.
Cenice se ekumenizam satanski....

Не него сте ви изврнули Реч Божју која је Његово тело.
Зар хоћеш да кажеш да Св. Писмо није Реч Божија?
Зар хоћеш да кажеш да Христос није реч Божија?
Значи Св, Писмо, реч Божија нам каже да треба да се духовно хранимо Речју Божјом. Јер једући тело речи Божје које је Библија ми се духовно хранимо.
Зар не видиш да Христова Беседа на гори одише љубављу према ближњима. Па ако је јеванђеље духовна храна тело Христово, није ли онда љубав која из њега извире крв Кристова.
Ко вам је затворио очи да не видите истину?
Јести тело Христово и пити Крв Његову је прави причест, А ви у цркви потурате хлеб и вино уз причу како је то тело и крв Христова. Не разликујући крви и тела Христова доводите у заблуду вернике.
А Христос је рекао за ломљење хлеба и пијење вина; да то вршимо у спомен на њега. Јер је то слика духовног, духовне хране и крви. Јер кад се човек напије вина онда му је све чисто, све му је лепо, радостан је, прашта радо итд, А такав је и човек који је пијан од љубави, он не види зло јер је љубав слепа за зло. Свему се радује, све му је лепо, све му је чисто.
И кад јеђаху, узе Исус хлеб и благословивши преломи га, и даваше ученицима, и рече: Узмите, једите; ово је тело моје. Матеј 26.26
Ово је тело моје рекао је Христос дајући им храну, хотећи да каже да је његово тело духовна храна.
А после каже; "ово је крв моја" дајући им вино, хотећи да каже да је његова крв духовно вино. Љубав је вино од којег када се напијемо нећемо видети ништа злим и свему ћемо се радовати.
.Јер кад год једете овај хљеб и чашу ову пијете, смрт Господњу објављујете, докле не дође. Али човјек нека испитује себе, и тако од хљеба нека једе и од чаше нека пије. Јер који недостојно једе и пије, суд себи једе и пије, не разликујући Тијела Господњега. Зато су међу вама многи слаби и болесни, и доста их умире. Јер да смо сами себе осуђивали, не бисмо били осуђени. А кад нам суди Господ, кара нас, да не будемо осуђени са свијетом“ (1. Кор. 11, 23-32
Sta znace ove reci adventisti?

- - - - - - - - - -

Ako je NJegovo telo samo duhovna hrana ,tj .smatrate da je pricest samo simbol,zasto ovaj stih koji kaze da cemo biti bolesni ,i slabi ako nedostojno jedemo Njegovo telo i pijemo krv kroz pricest?

- - - - - - - - - -

Ко вам је затворио очи да не видите истину?
Јести тело Христово и пити Крв Његову је прави причест, А ви у цркви потурате хлеб и вино уз причу како је то тело и крв Христова. Не разликујући крви и тела Христова доводите у заблуду вернике.
А Христос је рекао за ломљење хлеба и пијење вина; да то вршимо у спомен на њега. Јер је то слика духовног, духовне хране и крви. Јер кад се човек напије вина онда му је све чисто, све му је лепо, радостан је, прашта радо итд, koliko ja znam adventisti ne koriste vino ,nego BOROVNICU ,zar ne?

- - - - - - - - - -

citao sam pre ,i u vasim knjigama je pisalo da vi ne koristite vino ,ni kafu ,a Hristos je i sam pio vino kao sto i vidimo u Jevandjelju,na svadbi galilejskoj ,na TAJNOJ VECERI ,..Zbog cega ne koristite vino?

Na kojem od ta dva je razapet Isus? :think:

Nije na krstu. Na drvetu. Krst je simbol svih koji obožavaju sunce.

247169_877068349041410_8175950995114497762_new.jpg

- - - - - - - - - -

Kako moze biti nevidljiv :?:

- - - - - - - - - -

I koje je to obelezje :?:

Prvo treba odgonetnuti ko je zvijer pa se vidi šta je žig. Zvijer je koliko opis daje niko drugi do
ljudsko carstvo, pretvara se u janjeta, a govori kao zmaj,
jer vlada nad ljudima i prisiljava ih da im stavi dva žiga.
Zvijer nije religija, ona je khurva koju će zvijer pojesti, a s kojom se khurvahju
Pošto je otkrivenje puno simbolike i to može biti je smbolički žig gospodarenja nad žigosanima.
Tri stvari su vrijedne primetiti
1. Oni se klanjaju zvijeri (odaju čast zvijeri umjesto Bogu)
2. Svima bez izuzetka siromasima i bogatima se nameče žig
3. Oni ne mogu kupovati ni prodavati osim ko ima žig

Meni to izgleda kao nevidljivi žig pokorne odanosti zloj zemaljskoj zvijeri koja caruje nad ljudima
i "I vara one koji žive na zemlji".
Kljanjanje, obožavanje zvijeri plus kupovina i prodaja i dolazimo do
toga da zvijer ljudima daje novac da koriste kako bi kupili i prodali, a za to se moraju klanjati
zvijeri a to znači to su ljubitelji novca umjesto ljubitelji Boga. Oni dobijaju žig.
Jer novac je prema Bibliji korijen svakog zla. I zbog novca ljudi čine svako zlo i tako
ne mogu biti Božiji neg samo mogu biti đavolovi. Svi koji vole novac i svoj život posvete
sakupljanju novca zaboravljajuči pri tome da je važnije odvojiti vrijeme za Božansku poruku,
svi oni primaju žig zvijeri i moraju joj služiti želeči sve bolje i sve više stvari i imetaka.
A vidimo da je večina svijeta opsjednuta novcem i željom za što boljim luksuzom.
Ovo ima smisla. :manikir:

Nije na krstu. Na drvetu. Krst je simbol svih koji obožavaju sunce.

Pogledajte prilog 446555

- - - - - - - - - -

Prvo treba odgonetnuti ko je zvijer pa se vidi šta je žig. Zvijer je koliko opis daje niko drugi do
ljudsko carstvo, pretvara se u janjeta, a govori kao zmaj,
jer vlada nad ljudima i prisiljava ih da im stavi dva žiga.
Zvijer nije religija, ona je khurva koju će zvijer pojesti, a s kojom se khurvahju
Pošto je otkrivenje puno simbolike i to može biti je smbolički žig gospodarenja nad žigosanima.
Tri stvari su vrijedne primetiti
1. Oni se klanjaju zvijeri (odaju čast zvijeri umjesto Bogu)
2. Svima bez izuzetka siromasima i bogatima se nameče žig
3. Oni ne mogu kupovati ni prodavati osim ko ima žig

Meni to izgleda kao nevidljivi žig pokorne odanosti zloj zemaljskoj zvijeri koja caruje nad ljudima
i "I vara one koji žive na zemlji".
Kljanjanje, obožavanje zvijeri plus kupovina i prodaja i dolazimo do
toga da zvijer ljudima daje novac da koriste kako bi kupili i prodali, a za to se moraju klanjati
zvijeri a to znači to su ljubitelji novca umjesto ljubitelji Boga. Oni dobijaju žig.
Jer novac je prema Bibliji korijen svakog zla. I zbog novca ljudi čine svako zlo i tako
ne mogu biti Božiji neg samo mogu biti đavolovi. Svi koji vole novac i svoj život posvete
sakupljanju novca zaboravljajuči pri tome da je važnije odvojiti vrijeme za Božansku poruku,
svi oni primaju žig zvijeri i moraju joj služiti želeči sve bolje i sve više stvari i imetaka.
A vidimo da je večina svijeta opsjednuta novcem i željom za što boljim luksuzom.
Ovo ima smisla. :manikir:

jok na kocu je razapet.

- - - - - - - - - -

kakvi ljudi.

- - - - - - - - - -

Novac ,kes ,papirni novac ,nece da postoji i blago nama dok jos postoji.Sve vise ce biti digitalizovano,centralizovano.,kao sada sto imamo internet ,pa smo svi povezani,,..

Pa i Biblija tako kaže.

"I načini Mojsije zmiju od bronze, i metnu je na motku, i koga god ujede zmija on pogleda u zmiju od bronze, i ozdravi"

." I kao što Mojsije podiže zmiju u pustinji, tako treba Sin čovečiji da se podigne."
Nije ,na krstu je razapet,postoje i istorijski podaci ,da su Rimljani tako kaznjavali .

- - - - - - - - - -

kao i svedoci iz Jevandjelja.

Back