Žig zveri

Da su danasnji vernici zalutali.
Ne obracaju se bogu koji ih pazljivo slusa,
nego simbolima, crtezima, mantijama, drvenariji i kovanom gvozdju, moleci ih za pomoc.
A kada pomoc izostane nisu ljuti na kovano gvozdje, slike i drvenu rezbariju, mantije i kapije, nego na boga.

Нађох ово пост 5717

Ако се не варам СДГ и Гласник уче да са другим доласком Исуса Христа почиње Његово хиљадугодишње царство. Тако сам и ја схватио откровење.
Где си ти нашао да они исповедају хилијалистичку јерес.
Нађох и ово у истом посту:

Ми који чекамо Његов други долазак кроз веру, кад Он буде дошао ћемо се преобразити и нећемо изгорети у огњу у коме ће изгорети сва дела што су на земљи.
Започећемо један нови живот, на новој земљи. и цароваћемо са Христом хиљаду година.
Колико сам схватио то би тако некако требало да буде.
carovace vi sa antihristom u paklu hiljadu godina

Biće ovo zanimljiva diskusija.
pa nema vas ,ni u jednom postu vise nisam cuo nista od vas

- - - - - - - - - -

Na zapadu imas mnogo vise vernika nego dole kod nas.

Na zapadu barem poznaju bibliju.

Ko poznaje kod nas?

Isus je rekaod a ce pred kraj vere sve vise nestajati.
Ali to nema veze sa antihristom.
Vec on kaze da ce ljubav prema Bogu i istini hladiti.

kada nestane ljubavi ,tada ce antihrist i da dodje,prosta stvar

- - - - - - - - - -

Nego da pocnemo iz pocetka pa redom.
Da vidimo sta biblija kaze sta je to zver.
Samo tako mozemo da saznamo istinu.

Ovako svako prica sta hoce kako mu padne na pamet.

da vidimo na osnovu biblije sta je to zver.

Sta to moze da bude?

Ima li uopste neko da to zna.

Zamoljavam pljuvace, izrugavace, negirace, ismejavace, i ostale i dobre i lose da nam to kazu.

Jer ako niko nezna, i kada ja to onda moram da ucinim, nema vise pljuvanje, negiranje i cela paleta svega toga.
Pa da vidimo, dajem vama prednost.

zver je Vatikan sa novom svetskom NEW AGE religijom na celu tj.sa papkom

Vec 4-5 godina unazad svako malo pa senzacija od vesti "sledece godine svi ce biti cipovani" evo i sredina 2017-te a nista od toga, da ne bude kao prica o vuku, svi ocekuju nekakav r-fid kao zig iz otkrovenja a na kraju iznenada bude nesto sasvim drugo...

Vec 4-5 godina unazad svako malo pa senzacija od vesti "sledece godine svi ce biti cipovani" evo i sredina 2017-te a nista od toga, da ne bude kao prica o vuku, svi ocekuju nekakav r-fid kao zig iz otkrovenja a na kraju iznenada bude nesto sasvim drugo...

Zato sam ja odkad več objasnio da zig zvijeri je odavno na ljudima. To je simbolični opis jednog obilježja ljudi koji su se odrekli Boga a poklonili se zvijeri i to ih odaje da imaju nevidljivi žig

19225649_1539369626134995_6182831159003363650_n.jpg
tetovirao-vucica1.jpg

- - - - - - - - - -

Vucic_tetovazza1.jpg

- - - - - - - - - -

Tattoo.jpg

Kada je Pilat pitao Isusa šta je istina On nije odgovorio ništa a vi vičete na sve strane kako znate šta je istina. Isus o nekom danu kao žigu zveri nije ništa rekao to su rekli neki amerikanci ....čini mi se u 17 veku. Osim toga vraćati se na stari zavet je hod unazad u prošlost ili ... NAZADOVANJE a mi treba kao društvo da idemo unapred.

Stari zavet je priprema za Novi Zavet ,koji je mnogo jaci u duhovnom smislu i savrseniji,tako da se apsolutno slazem da je vracanje na Stari Zavet nazadovanje i to veliko

Da li su učenici Isusovi rasli u poznanju istine? Da li su ispravljali svoje mane?

1Jn 2:1 Dečice moja! Ovo vam pišem da ne grešite; i ako ko sagreši, imamo zastupnika kod Oca, Isusa Hrista pravednika,

Bog nas ne odbacuje ako sagrešimo, već ako voljno ostajemo u grehu (ako nećemo da se pokajemo i nećemo da usaglasimo svoj život sa Božjom voljom)

1Jn 2:2 I On očišća grehe naše, i ne samo naše nego i svega sveta.
1Jn 2:3 I po tom razumemo da Ga poznasmo, ako zapovesti Njegove držimo.
1Jn 2:4 Koji govori: Poznajem Ga, a zapovesti Njegove ne drži, laža je, i u njemu istine nema;

Da li ste Vi g-đo villaret odlučili da poštujete sve Božje zapovesti, uključujući i IV Božju zapovest?
Vi mislite da ako sve Njegove zapovesti drzite da ste pravedni ?!A ne znate da je nasa "pravednost"pred Bogom nista ,nula ,"A kada cinite sve sto sam vam zapovedio ,govorite da smo uzaludne sluge ,koje vrse VOLJU OCA NEBESKOGA"

- - - - - - - - - -

Navešću samo neke primere. Recimo katolički sveštenici ne smeju da se žene ( celibat ) i znaš šta im se desi ? Postanu homoseksualci i pedofili...još gore. Crkva govori da je materijalizam propadljiv a najveći materijalisti su upravo po crkvama itd.

Jedna je prava Crkva koja je ocuvala veru a to je Pravoslavna ,ni vrata AdoVA JE NECE NADVLADATI do kraja ,ali bice gonjena i to dosta .Kako je Hriscanstvo na pocetku pocelo po katakombama ,tako ce se i nakraju zavrsiti isto u tim katakombama.

- - - - - - - - - -

Tebe :rumenko: odozgo na dole :lol:

- - - - - - - - - -

Znam da Zig nije vidljiv na telu :) 666 je zig koji oznacava trostruko ili totalno nesavrsenstvo ili totalnog gresnika koji se odrekao Boga i zivi bezbozno i nemoralno i na taj nacin se klanja Zveri ili sotoni :mrgreen:

Danas u svetu vidimo da je takav nacin zivota normalan i IN :malav:

kod Jevreja taj broj 666 je sveti broj .taj broj je bio broj kojim su naplacivali godisnji porez ,a djavo ce koristiti taj broj da bi naplacivao ljudske duse ,to ce biti cena za koju ce ljudi prodati svoje duse i bice oznaceni tim brojem .Broj covekov i broj zverin je 6 6 6

- - - - - - - - - -

Моји богови су Один, Тор и сви из нордијског пантеона. То су стварне божанске силе, а овај у кога ти верујеш је лаж и јеврејска измишљотина..
obicna paganstina i demonstine

- - - - - - - - - -

Evo zašto lažna relgija ne može da pomogne čoveku.

NAMA JE POTREBNO da imamo savršeni uzor u savršenom Bogu!

Vi kažete da pošto Bog nije samoljubiv da nema potrebe da obožavamo svoga Tvorca.

I šta je sledeći korak...

OBOŽAVANJE STVORENJA

To nije Vama na korist jer se srozavate na nivo koji nije uzvišen i savršen i beskrajan.

Bog je ideal u karakteru i to će biti kroz beskrajne vekove u večnosti.

Ali Vama to ne treba. Ne treba Vam Božji ideal da usavršavate svoj karakter.

Grešicima je lakše i interesantnije da obožavaju ljude, ego, novac, moć...

sve živo obožavaju samo Boga i Božji KARAKTER ne žele da prihvate, odbijaju da vide privlačnost u Isusovom karakteru, odbijaju da dive moralnoj čvrstini kada je stojao sam usred svih neprijatelja i zato na kraju stvorenja odbijaju da daju slavu i čast svome Tvorcu.

A sve to daće stvorenim bićima.

Nije li to čudno?

Lazna religija je subotarenje koju su izmislili americki masoni da bi ljudima solili i prosipali pamet.

Kako je Isus mogao da odgovori pravu reč kušaču na svaki njegov test?

ČItao je Sveto pismo!

I nama je ostavio primer da isto tako čitamo pismo i da dobro poznajemo Božju reč.

Hajmo da citiramo glavu iz koje je Isus citirao svoj odgovor kušaču. Možda ima nešto što bi se svi mogli poučiti.

Isus je Bog ne mora On da cita Sveto Pismo ,On sve Zna .Sve sto je radio ,radio je da bi nama ostavio primer kako treba da radimo ,e zato .

Bog ima svoj verni narod na zemlji koji poštuje sve Njegove zapovesti.

SDG , adventisti nisu, gledaj razlozno, prvi su jevreji, pa onda ostali.

Jevreji su odbacili MEsijU ,tako da oni nisu vise BOzji narod ,i ne mogu oni da budu prvi.To je Hristos rekao ,"vas OTAC JE DJAVO ;I VI DELA NJEGOVA CINITE ;ZASTO HOCETE DA ME UBIJETE;? Kako onda oni mogu da budu prv i narod,po cemu prvi?

- - - - - - - - - -

Грех је измишљотина цркве као средство за застрашивање таквих као што си ти. И у твом случају делује ефикасно.

Samo ti gresi sto vise ,pa ces videti da li je izmisljotina ili nije.

Jevreji su odbacili MEsijU ,tako da oni nisu vise BOzji narod ,i ne mogu oni da budu prvi.To je Hristos rekao ,"vas OTAC JE DJAVO ;I VI DELA NJEGOVA CINITE ;ZASTO HOCETE DA ME UBIJETE;? Kako onda oni mogu da budu prv i narod,po cemu prvi?

- - - - - - - - - -

Pravoslavni ce odgovarati kao i svi drugi, nema razlike, a crkva Bozija je Nevesta, a Isus je zenik.

- - - - - - - - - -

Postoje Mesijanski jevreji, koji su Hrista prihvatili,a ostali, pa kako im bude,ti ostali jos uvek drze zakon kao kada je i Mojsije bio.

Pravoslavni ce odgovarati kao i svi drugi, nema razlike, a crkva Bozija je Nevesta, a Isus je zenik.

Svako ce da odgovara za svoje postupke,normalno.Nista novo nisi rekao

- - - - - - - - - -

Postoje Mesijanski jevreji, koji su Hrista prihvatili,a ostali, pa kako im bude,ti ostali jos uvek drze zakon kao kada je i Mojsije bio.
Mesijanski jevreji ce da prihvate ANTIHRISTA ,a ne HRista ,oni cekaju laznog mesiju ,njihovog mesiju

- - - - - - - - - -

Naravno da postoji.
I sluzbeno postoji posto su ocigledno obadve strane napravile svoj krst.

I po tome se lako prepoznaju.

Kada je to moguce onda se jasno govori o toj razlici.

Ali kada treba da se jedna strana ulizuje drugoj ili da pokleknu, onda se kaze da nema razlike.

Zavisi od potrebe.

Kada treba, onda ima razlike i ona se jasno vidi.

Kada treba, onda nema razlike, da bi se ovce ucutale.

Ali svaki na primer pravoslvac zna razliku i nece nikada koristiti katolicki krst na primer.

Ima li opticke razlike u krstovima?
Sta ti kazes:

Pravoslvni krst:

krst.jpg

http://www.vijesti.me/media/cache/c2/f1/c2f169ea509b36003b4104e1c7843c45.jpg
165px-USVA_headstone_emb-13.svg.png

Katolicki krst:

07.png

krst.jpg

Obadva krsta zajedno:

c2f169ea509b36003b4104e1c7843c45.jpg

razlika.jpg

Katolicki objasnjava i prikazuje stradanje bez ikakve nade u vaskrsenje i vecni zivot,a Pravoslavni sasvim suprotno i jos siri ruke tj.poziva sve ljude na putu spasenja,razlika u duhovnom smislu.U fizickom katolicki ima 4 rane a Pravoslavni 5 rana

Kada su sahranili Isusa ?

53 I skide Ga, i obavi platnom, i metnu Ga u grob isečen, u kome niko ne beše nikad metnut.

54 I dan beše petak, i subota osvitaše.

- - - - - - - - - -

Ja sam Hriscanin - Istrazivac.
Ne hulim nista, u Bibliji sve pise .
Isus je rekao i IME Oca, Sina i Duha Svetoga.
Koja su to Imena ?

- - - - - - - - - -

Zasto Apostoli nisu poslusali Isusa, vec krstavali na sledeci nacin :

D. Apost. 2, 38 A Petar im reče: Pokajte se, i da se krstite svaki od vas u ime Isusa Hrista za oproštenje greha; i primićete dar Svetog Duha;

To su IMENA SVETE TROJICE

- - - - - - - - - -

Postoji samo Jedan Bog sa tri titule.

Sta Bog kaze preko Proroka Isaije
43, 10 Vi ste moji svedoci, veli Gospod, i sluga moj koga izabrah, da biste znali i verovali mi i razumeli da sam ja; pre mene nije bilo Boga niti će posle mene biti.

11 Ja sam, ja sam Gospod, i osim mene nema Spasitelja.

Sta je Isus rekao u Jovan 14, 10 Zar ne veruješ da sam ja u Ocu i Otac u meni? Reči koje vam ja govorim ne govorim od sebe; nego Otac koji stoji u meni On tvori dela.

Sta je rekao Apostol Pavle u 1. Korincanima 8, 6 Ali mi imamo samo jednog Boga Oca, od kog je sve, i mi u Njemu,

- - - - - - - - - -

Napisi mi imena te trojice ?

- - - - - - - - - -

a ti si J.S. tako da tu nema svrhe ulaziti u raspraü.

Nikad bio, nit cu biti.

Odgovori mi na ono sto pise u Bibliji da su Petar i Pavle krstavali u Ime Isusa Hrista , Zasto ?

Petar i Pavle su krstili u IME ISUSOVO zato da neko ne bi rekao gle ja sam Pavlov ;a ja sam Petrov ,nego da smo svi krsteni u Ime HRistovo,da ne bi doslo do deljenja medju ljudima i rasprave.

- - - - - - - - - -

Ovo nisu IMENA, dakle koja su Imena u pitanju ?

- - - - - - - - - -

Da li ti citas stihove koje sam ti postavio, Jovan 4, 24: a Bog je i DUH;

Ovo znaci samo jedno, da je Bog ujedno i Duh,a to znaci da nema trojice.

- - - - - - - - - -

Ponovo te pitam zasto su Apostoli Krstavali u Ime Isusa Hrista ?
To ti kazes da nema TROJICE,tj .hulis.A Jevandjelje kkaze da postoji OTAC ;SIN I DUH SVETI:KO je Otac ;ko je SIN A KO DUH SVETI?

- - - - - - - - - -

Da te zamolim da ne postavljas jedno te isto.

A znas li ti da da Bog ima jos svojih Sinova ?

Ne moze da bude jedna te ista sustina ,pise u 2. Korincanima 5, 19 Jer Bog beše u Hristu, i svet pomiri sa sobom ne primivši im grehe njihove, i metnuvši u nas reč pomirenja.

Pise Jasno da Bog bese u Hristu, a kao je to izvodljivo,a Isus je to tvrdio u Jovan 14, kada je rekao da Bog Otac cini dela,a ne on , Isus ?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Svo smo mi gresni, jer nas je pismo zatvorilo u greh.Ne treba da budes profi teolog, nego da istrazujes i proucavas Boziju rec.
Pise i da nas je Bog zatvorio sve u Neverstvo.
Bog ima samo jednog SINA i to ISUSA HRISTA ,on je Sin po rodjenju ,po sustini ,a mi smo usinovljeni kroz blagodat Boziju

- - - - - - - - - -

Vidis, ako zelis da diskutujes, treba da poznajes teologiju, bar u nekim osnovnim crtama.

- - - - - - - - - -

Polako sinovac, imamo vremena koliko hoces na raspolaganju.
Pravoslavlje nema nikakvo posebno predanje, nego ono sto pise u Bibliji.
Da li ti znas koja je crkva Bozija crkva uopste.
Zasto u Bibliji pise sledece :
D. Apost. 7, 48 Ali najviši ne živi u rukotvorenim crkvama, kao što govori prorok:
49 Nebo je meni presto a zemlja podnožje nogama mojim: kako ćete mi kuću sazidati? Govori Gospod; ili koje je mesto za moje počivanje?

Pravoslavlje sinovac ima svoje Predanje a to svedoci milioni koji su stradali i bili gonjeni radi svoje vere,a takodje i sve potvrdjuje sto pise i u Zavetima

- - - - - - - - - -

Istorijski je dokazano da se Konstantin odvojio od Rima i nastanio u Vizantiji i osnovao Istocnu crkvu, tj. danasnje Pravoslavlje.
A Srpska i Ruska zastave i Grbovi i dalje imaju orla sa dve glave, jedna gleda na Zapad,a druga na Istok,a to je zato sto oznacavaju staro Rimsko carstvo. :)

Konstantin se nastanio u Vizantiji ,ali jedna CRKVA ;JEDNA VERA JE bila ,nije bilo papizma,nije bilo deljenja ,nego je bilo gonjenja HRiscana i ubijanja ,da bi se vera satrla ,.

Medjutim postoji jedna grupa jevreja koja je navodna priznala Hrista Isusa ali drze jevrejske obicaje ,pranje zbanova ,ruku,verovatno i prinosenje zrtve za grehove ,koja je totalno nepotrebna jer je Hristos sebe prineo na zrtvu golgotsku.A ima i ovi drugi cionisti koji cekaju antihrista ,oni su u vecini,to su tzv lazni jevreji

Svaki pravdoljubiv čovek, bez obzira na religiju, može da kaže - ja neću da upravljaju sa mnom i zato neću da prihvatim čip.

To mogu da budu recimo neki Kinezi, koji su i dalje komunisti u srcu. Vi recimo imate čoveka koji je ateista i neće iz nekih svojih principa da prihvata čip.

Ali, istovremeno tim istim ljudima ne smeta ništa nedeljni zakon.

Znači, ljudi koji nisu prihvatili čip - i shodno tome su rešili problem, stoje ispravni pred Bogom?
Pitacu te kada ukinu kes ,da vidis kako ces da prihvatis zig,zasad je jos uvek dobro ,ali dokle ce to da traje ,dokle ce Bog da nas trpi?!

- - - - - - - - - -

Lažne religije pogrešno predstavljaju Boga.

Bog u svojoj milosti pruža ljudima određeno vreme milosti i probe da bi mogli da se upoznaju sa istinom.

Isus Hrist je svojim samopožrtvovanim životom pokazao svim ljudima Božji karakter.

Mi svi posmatrajući Isusa Hrista možemo da vidimo da je to prava ljubav... nikad nije sagrešio, nikad nije bio licemer, nikad se nije ogrešio o pravdu i uvek je bio milostiv.

Sveštenici za razliku od Isusa Hrista nisu hteli da imaju takav karakter i neminovno je moralo da dođe do sukoba...

Luk 16:13 Nikakav pak sluga ne može dva gospodara služiti; jer ili će na jednog mrzeti, a drugog ljubiti, ili će jednog voleti a za drugog ne mariti. Ne možete služiti Bogu i bogatstvu.
Luk 16:14 A ovo sve slušahu i fariseji, koji behu srebroljupci, i rugahu Mu se.
Luk 16:15 I reče im: Vi ste oni koji se gradite pravedni pred ljudima; ali Bog zna srca vaša; jer šta je u ljudi visoko ono je mrzost pred Bogom.

Sukob koji se odvija na zemlji jeste sukob između Hrista i Sotone. Između pravde i istine i laži i prevare.

Svaki čovek ima mogućnost da posluša glas savesti preko koje mu se obraća Bog.

Ali nemaju svi ispravno shvatanje istine jer su pogrešno naučeni od lažne religije. Zato imaju vreme milosti. Zato Bog šalje one koji su se upoznali sa istinom da je podele sa onima koji je još uvek ne shvataju.

Lazne religije kao sto je adventisticka ,misli da se spasenje dobija insTANT putem ,Kao kada skuvas NES KAFU ,pokajao sam se i gotovo ,spasen sam ,usao sam u raj ,hoce ,ali malo MORGEN,Za spasenje treba podvig ,trpljenje ,smiravanje ,prastanje ,pokajanje do kraja ,i sebe smatrati za NISTA ;jedno veliko NISTA ,sta god uradili sve prepisati BOGU ,nikakvog dobrog dela ne prepisivati sebi.AMIN

Папа није измислио недељу, дај маните људи те глупости више да пишете. Нити је недеља ,,жив звери". Како ће јудаистима, муслиманима, будистима, хиндуистима и осталима неко моћи да наметне недељу?

Тако да нема од тога ништа, уосталом постоје сведочанства да су апостоли и први Хришћани држали недељу. Тако да она нема безе са папом, то је најгора адвентистичка заблуда.
Pre ce rat da izbije nego da nekome muslimanima nametne nedelju da slave ,zig zveri ce se na podmukao i lukav nacin nametnuti ,pod strahom ,zastrasivanjem naroda.Sta mislite zasto se sirom sveta desavaju ovi izmisljeni i namontirani teroristicki napadi ,da bi ljude zastrasivali

- - - - - - - - - -

[/B]
Nije bio prisiljen, to mu je bio posao. I da, Isus je sam sebi potpisao smrtnu presudu time sto je priznao da se smatra kraljem Jevreja. (Luka 23:3).

Obicaj pustanja favorita publike nije zabelezen ni u jednom ne-Biblijskom dokumentu. Ovo je izmisljotina autora jevandjelja.

Marko implicira da je publika prisutna na sudjenju sacinjena od Jerusalimskih ljudi. Istih onih koje ranije opisuje kao gomilu koja je docekala Isusa kao kralja i heroja u paradi kad je ujahao u grad na magarcu. Isti oni koji su mu prostirali odecu i grancice pred noge. Sadukeji su se plasili da ce Jevreji napraviti pobunu ukoliko bude uhapsen. I sad, sva ta rulja koja ce se pubuniti ako bude uhapsen od jednom menja misljenje i bunice se ukoliko ne bude razapet. Ovaj scenario nema ama bas nikakvog smisla.

"Ali glavari sveštenički podgovoriše narod bolje Varavu da traže da im pusti." (Marko 15:11)
Ovo prilicno patetican izgovor je jedini razlog dat u jevandjeljima zbog cega se Jerusalimska rulja okernula protiv Isusa. Zar bilo ko zaista moze da proguta ovu pricu? Da su Jevreji imali potpunu promenu misljenja o svom heroju zbog neceg tako banalnog. Ocigledno je da su Isusa negovi sunarodnici, obicni ljudi, idolizovali. Cela ta prica je skoro sigurno pro-Rimska fabrikacija.

Ovo se nije desilo. To je pozorisna propaganda, a ne prava istorija. Pilatov posao je bio da odrzava mir i da se pobrine da Jevreji placaju porez. Isus je pretio pobunom. Pilat ga nikako nije mogao smatrati nevinim. Verovatno nije ni bilo javnog sudjenja. Odrzati javno sudjenje u to doba godine bilo bi trazenje nevolje. Pogotovo zato sto je savrseno jasno receno da je Isus imao cvrstu podrsku medju narodom.
Pilat je bio rimski prokurator Judeje od 26. do 36. godine. Opisan je od strane savremenih sekularnih istoricara kao ozloglasen po svojoj svireposti prema Jevrejima. Filo tvrdi da je Pilatov mandat bio poznat po "podmicivanjima, uvredama, pljackama, nasilju, bezrazloznoj nepravdi, konstantnim egzekucijama bez sudjenja i neprestanoj i mucnoj surovosti." (Legatio ad Gaium, 301–302.) Josif Flavije je takodje tvrdio da je Pilat u nekoliko navrata namerno izazivao pubune da bi ih zatim ugusio svojim vojnicima.

Lucije Vitelije, guverner Sirije, ga je smenio nakon nasilnog napada na Samaricane, i nakon cega je bio izgnan u Francusku. Pilatove prave boje dolaze do izrazaja u sekularnoj istoriji, ne u jevandjeljima. Pravi Pilat nije bio karakter koji bi se mnogo premisljao oko toga da li da razapne Isusa.

Zasto branis Jevreje?

- - - - - - - - - -

To ti ne znas ko kome sluzi.
Prvo se u tvojoj crkvi raspitaj, zasto su izostavili stih iz Biblije, tvrdeci da je u redu.Radi se o stihu 37 iz Dela Apostolskih osma glava.Pise sledece :

37 A Filip mu reče: Ako veruješ od svega srca svog, možeš. A on odgovarajući reče: Verujem da je Isus Hristos Sin Božji.

Na grckom glasi ovako :37 ειπεν δε ο φιλιππος ει πιστευεις εξ ολης της καρδιας εξεστιν αποκριθεις δε ειπεν πιστευω τον υιον του θεου ειναι τον ιησουν χριστον.
Da li vi uopste verujete da je Isus sin Boziji :?:
Evo ti video pa se uveri,a ujedno proveri u svojoj Bibliji.

Ako mislis na jehoviste ,oni su celu Bibliju ,a pogotovo Jevandjelje prepravili i falsifikovali da bi odgovaralo njihovim potrebama

Ili odseku struju. Svaki dan napreduje tehnika, danas se telefonom placa bus plus karta, sutra cipom. Ulazis u autobus, i masina detektuje da li imas kartu ili nemas, pocne da vibrira alarm i ne mozes ni uci u autobus.

Tacno.Sve se vise forsira upotreba tehnologije ,pogledajte samo placanje preko ovih smartfonova ,aplikacije ,bankovni racuni ,gluposti ,.

Back