Ribar
Poznat
- Poruka
- 9.164
Ako svako sam pravi razliku, znači da razlike nema!Lepo sam rekao ovako:
Original postavio Glasnik.
Razliku je napravio svako sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako svako sam pravi razliku, znači da razlike nema!Lepo sam rekao ovako:
Original postavio Glasnik.
Razliku je napravio svako sam.
Ako svako sam pravi razliku, znači da razlike nema!
Ako svako pravi svoj krst po volji, znači da neka dvojica koji pripadaju istoj grani hrišćanstva mogu imati različite krstove.Ako moj krst izgleda drugacije nego tvoj.
Znaci da ima razlike.
Ako svako pravi svoj krst po volji, znači da neka dvojica koji pripadaju istoj grani hrišćanstva mogu imati različite krstove.
Znači ne postoji određen krst za svaku granu hrišćanstva. Onda se ne može govoriti o razlici - bar ne službeno.
Za razliku od tvog ranijeg pisanja, ovo liči na odgovor i ima smisla.Naravno da postoji.
I sluzbeno postoji posto su ocigledno obadve strane napravile svoj krst.
Za razliku od tvog ranijeg pisanja, ovo liči na odgovor i ima smisla.
Ovaj je odgovor jedino nepotpun jer ne pominješ kojim je aktima propisana ta razlika. Da li je to zato što se nekome dopada da razlike ima, ili je baš takav krst propisan negde?
To nije taj akt. Moglo se desiti da je prvi štampar izabrao takav oblik a ostali ga samo kopirali. To se često dešava.Svuda po dokumentima i na dokumentima, knjigama, ikonama, itd, imas samo ovaj krst.
Zavisi koja crkva.
To je taj akt.
To nije taj akt. Moglo se desiti da je prvi štampar izabrao takav oblik a ostali ga samo kopirali. To se često dešava.
Dakle, treba negde u tekstu da je napisano, koji je odgovarajući krst i zašto. Ako toga nema, razlika je na koricama beznačajna.
Po čemu je prepoznatljiv kao pravoslavni, katolički, adventistički ili koji drugi? I, opet, gde je opisana razlika?Nije bitno sta se desilo.
Bitno je da je krst prepoznatiljiv.
Po čemu je prepoznatljiv kao pravoslavni, katolički, adventistički ili koji drugi? I, opet, gde je opisana razlika?
Razlika je u izgledu.
Ako ti ne vidis tu razliku i pired slika,onda diskusija nece pomoci dalje.
Ovde govorimo o pravoslavnom i katolickom krstu.
Do sada si trebao to da vidis.

Na kojem od ta dva je razapet Isus?![]()
Na kojem od ta dva je razapet Isus?![]()

Ne ratapinjrm ih.A postavio sam bas jednostavno pitanje.
.......................
dobro,
Koji je tebi drazi od ta dva?
Na kakvom ti razapinjes neistomisljenike?
Razliku vidim na slici.Ako ti ne vidis tu razliku i pired slika,onda diskusija nece pomoci dalje.
Razliku vidim na slici.
Jedino ne vidim zašto bi jedan bio pravoslavni a drugi nije?
"Tako je kako je" nije dokaz da je neki krst pravoslavni ili koji drugi.Pa to sto ne vidis ne menja cinjenicu da jeste tako kako je...
"Tako je kako je" nije dokaz da je neki krst pravoslavni ili koji drugi.
?????Kako nije dokaz?