Žig zveri

Pa jel lepo pise u Jovanovom otkrovenju da ako nemas to u desnici ili na celu neces moci ni da kupis ni da prodas?
A šta ako platnu karticu držim u levoj ruci?

Svi dokumenti (lk, zdravstvena, vozačka, saobraćajne, bankarska, trgovačka i kartica za gorivo) su mi u unutrašnjem džepu sa leve strane.

Da li to jesu ili nisu žigovi Zveri?:rotf:
Da li se osveštane stvari smeju prodavati?
Nisi odgovorio na ova pitanja.

Zato ne uzimajte platne kartice i bilo koji dokument digitalni licnu kartu. platnu karticu, pasos, zdravstvenu kartu, vozacku dozvolu ako ste uz Hrista.
Kako da se čovek kreće bez lične karte? Kako da vozi bez vozačke i saobraćajne? Gde je to moguće?

Verovatno ni na ova pitanja nećeš odgovoriti. Šta iz tog neodgovaranja treba zaključiti?

DIGITALIZACIJA LJUDI JE ZIG ZVERI

Nedvosmisleno je zigosanje povezano sa kupovinom i placanjem u svetom otkrovenju!!! A sta je u danasnje vreme povezano sa placanjem osim papirnog novca? Povezana je platna kartica. Onog trenutka kad satana ukine papirni novac platne kartice i ostala digitalna dokumenta bice ogoljena do krajnjosti i samo sa platnim karticama ce se moci kupovati i prodavati a sto je dokaz da su platne kartice i ostala digitalna dokumenta zig zveri jer je receno jos pre 2000 godina da se nece mocui ni kupovati ni prodavati bez ziga zveri u desnici ruci i na celu. To u ruci je upravo digitalna platna kartica - zig zveri u desnici ruci!!! Zig zveri na celu bice ubacivanje cipa u telu ljudi ali to se nece skoro desiti, tek na kraju vremena kad zasedne lazni prorok na celo sveta tek onda ce se krenuti u masovno ugradjivati i nasilno cipovi u telu. Sve do tada satana ce hvatati ljudske duse preko platnih kartica i ostalih digitalnih dokumenata jer je to njegovo lukavstvo.

DIGITALIZACIJA LICNIH DOKUMENATA I PLATNIH KARTICA JE ZIGOSANJE!!!!!!!!!!!!!! DIGITALIZACIJA LJUDI PREKO DIGITALIZACIJE LICNIH DOKUMENATA JE ZIGOSANJE!!!!!!!!!!!!!!!!

LJUDI NE UZIMAJTE NIKAKVA DIGITALNA DOKUMENTA AKO STE HRISCANI I ZELITE DA UDJETE U BOZJEM CARSTVU. ONAJ KO UZME DIGITALNA DOKUMENTA ODRICE SE BOGA.

Nedvosmisleno je receno da ko ne bude imao zig zveri u ruci ili na celu nece moci ni kupiti ni porodarti. Danas je to doba doslo i ispunilo se to otkrovenje u Bibliji.

Jel se danas moze placati bez papirnog novca? Moze i to platnom karticom koju drzite u ruci. Prema tome otkrovenje je ispunjeno!!! Zato ne uzimajte platne kartice i bilo koji dokument digitalni licnu kartu. platnu karticu, pasos, zdravstvenu kartu, vozacku dozvolu ako ste uz Hrista.

Od kada nam Bog zabranjuje da koristimo platna sredstva kada ih je sam Isus koristio?

Otkrivenje kaze da ce uciniti da ne moze da kupi i proda ko ne prihvati zig zveri.

Ucinice to da bi te prisilili da prihvatis zig zveri.

A zasto bi to cinil kada si ti sam sebe prisilio da ne mozes da kupis i prodas kada si idbio sva platna sredstva?

I ako te prisile da prihvatis kartice ili digitalna dokumenta, jer su navodno oni zig zveri,onda ti mozes da kupujes i prodajes.
A otkrivenje kaze da ce te prisiliti da ne mozes da kupis i prodas.
Znaci, po tebi ce uciniti suprotno.
Oduzece ti zig zveri?

Sto znaci da ce ti oduzeti ili ponistiti kartice ili digitalna dokumenta.
Pa super, ucinice obo sto ti zelis.

Sve nam to jasno govori da kartice, cipovi, digitalna dokumenta, i slicno, nisu niti mogu biti zig zveri.

Poslednja izmena:
Pa normalno da kartice nisu Zig zveri, jer ih vecina ljudi koristi na ovoj planeti.
I imamo raznih kartica od platnih do medicinskih, pa vozackih, pa bedzeva, pa transportnih i da ne nabrajam, bezbroj ih je.:)

Bog nam kaze da postujemo vlast.
To znaci i njen sistem.
Mi zivimo na ovoj zemlji i ne mozemo pobeci ili poceti rat protiv drzava.
Moramo ziveti po sistemu koje vlasti daju jer ne mozemo preziveti.
Vidimo da je i Isus postovao sistem tadasnjih vlasti.

Mnogi vernici su vezani za Boga.
Sistem im je samo da bi preziveli.

Sistem te ne odvaja od Boga.
Zasto bi kartice nekoga odvajale od Boga.
Svako odlucuje hoce li biti vezan za Boha ili ne.
Cak smo pozvani da vredno radimo i placamo svoj porez.
A vlast nam daje versku slobodu.
Nikada nije bilo vece slobode verovanja ili ne nego danas, niti ce vise biti...

Nikada ni jedan ljudski sistem nece doneti ljubav i pravdu coveku.
Vec kada Bog uspostavi svoj sistem.
Kamen sa neba bez ruku iz Danila je taj sistem koji ce doci i ukinuti sve ljudske sisteme i vladati vecno.
Tada ce verni moci da postupaju drugacije.
Dotle su obavezni da postuju vlast i njen sistem sve dok ih to ne navodi da krse Bozji zakon.
A kartice i cipovi ih ne navode...

Bog nam u bibliji jasno kaze da ljubav prema ovom svetu i naravbo i sistemu,ne sme da nas veze.
Niti ljubav prema mamoni, novcu.
Niti csk ljubav prema ljudima da nas odvoji od Boga.

Stoga nije potrebno da nam na kraju pise o tome u simbolima, to bi bilo skroz zbunjujuce.

Kroz celu bibliju o tome govori otvoreno a onda odjedared na kraju kodovano?
Nesto sto nam je jasno otkriveno na kraju treba da bude kodovano?

Ne.
To nije to...

Христос је јавно говорио против фаризеја, законика, књижевника, осуђујући систем.
Поштовати власт не значи саглашавати се са оним шта власт ради.
Поштовати власт све до жигосања а Жигосање је граница до које се може поштовати власт. Ту је крај

Христос је јавно говорио против фаризеја, законика, књижевника, осуђујући систем.
Поштовати власт не значи саглашавати се са оним шта власт ради.
Поштовати власт све до жигосања а Жигосање је граница до које се може поштовати власт. Ту је крај

A ko je rekao da se treba sa svim saglasavati sto vlast radi?

U to vreme su rimljani bili prvenstveno vlast a onda jevreji.

Ali Isus je prihvatio oba sistema vlasti i postovao ih sve dok se oni ne suprote njegovim nacelima...

Mt 17:24 A kad dodjoše u Kapernaum, pristupiše k Petru oni što kupe didrahme, i rekoše: Zar vaš učitelj neće dati didrahme?
Mt 17:25 Petar reče: Hoće. I kad udje u kuću, preteče ga Isus govoreći: Šta misliš Simone? Carevi zemaljski od koga uzimaju poreze i harače, ili od svojih sinova ili od tudjih?
Mt 17:26 Reče Njemu Petar: Od tudjih. Reče mu Isus: Dakle ne plaćaju sinovi.
Mt 17:27 Ali da ih ne sablaznimo, idi na more, i baci udicu, i koju prvo uhvatiš ribu, uzmi je; i kad joj otvoriš usta naći ćeš statir; uzmi ga te im podaj za me i za se.

- - - - - - - - - -

Ko je cuvao Isusove tadasnje kartice, to jest novac?

Joh 13:28 A ovo ne razume niko od onih što sedjahu za trpezom zašto mu reče.
Joh 13:29 A neki mišljahu, budući da u Jude beše kesa, da mu Isus reče: Kupi šta treba za praznik; ili da da šta siromašnima.

Opet izbegavas. nije pitanje sta je krst ili sta je on za nekoga
Vec sta krst znaci za tebe?

Nije nemoce da posle pet puta jos nisi rszumeo pitanje?

Tema nije krst
Odavno je moglo da bude gotovo o krstu.

Ti kao Patrijarh Irinej, svaki krst je isti....

Patrijarh srpski Irinej rekao je da Srpska pravoslavna crkva još nije odlučila kakav će krst postaviti u Nišu i da je načelno razlika u krstovima samo u stilu, odnosno građevinska.

"Ne postoji suštinska razlika između latinskog, katoličkog i vizantijskog, pravoslavnog krsta, kao i između bilo kog drugog krsta koga u službi koriste hrišćani", rekao je patrijarh Irinej, reagujući na tvrdnje raščinjenog vladike Artemija da će se u Nišu povodom obeležavanja 1.700 godina od donošenja Milanskog edikta graditi veliki katolički krst.

"U suštini, svi krstovi su isti, razlika je samo u formi", rekao je patrijarh za novosadski list "Nacionalni građanski".

Замислите да се оснује секта ЈФК и да њени следбеници око врата носе пушку Каркано као симбол његовог страдања.

Po čemu se razlikuju "pravoslavni", "katolički", "protestantski" i ostali krstovi? I naravno, gde je opisana ta razlika u religijskim dokumentima?

Razliku je napravio svako sam.
Ali to nije problem.
Prpblem je sto ti moras da pravis moj krst na primer.
Da bi mi pokazao da si ti lojalan.

To ti je kao kada bi ja poceo svuda da te podrzavam i slazem se sa tobom
zato sto si moderator, bez obzira na istinu.
Pa kada ti se neko suprostavi a ja ga napadam i drzim ti stranu.
Ulizavam ti se.

O tome je rec sa krstom..

Nisi odgovorio na pitanje.

Dve su mogućnosti: ili postoji ta razlika, može se opisati i negde je zapisana, ili ne postoji.

Pošto ne znam da je negde zapisana ili opisana, dok taj zapis ili opis ne vidim, ne verujem da postoji razlika. Osim naravno u mašti nekih "velikih vernika". Većih i od Patrijarha i od Pape.

Nisi odgovorio na pitanje.

Dve su mogućnosti: ili postoji ta razlika, može se opisati i negde je zapisana, ili ne postoji.

Pošto ne znam da je negde zapisana ili opisana, dok taj zapis ili opis ne vidim, ne verujem da postoji razlika. Osim naravno u mašti nekih "velikih vernika". Većih i od Patrijarha i od Pape.

U zadnjem postu sam odgovorio.
Ali postoje religiozni poimovi,religiozni jezik.
Tebi to nije poznato jer si skoro poceo da se bavis religijom, pa ne razumes cesto o cemu pricam.
A ujedno sam dao i pre tvog pitanja unazad odgovor na diskusiji o krstu, i to opsirno i slikovito.

Poslednja izmena:
DRAGA BRACO I SESTRE NE UZIMAJTE CIPOVANA DOKUMENTA BILO KOJE VRSTE (licne karte, zdravstvene knjizice, pasose, vozacke dozvole a posebno platne kartice) jer je to zig zveri i bicete zbog toga osudjeni na pakao. EVO JOS JEDNOG SVEDOCANSTVA SVETIH LJUDI OD PRE NEKOLIKO VEKOVA KOJI SU SVE PREDVIDELI NEDVOSMISLENO.

Posebno vаžno svedočаnstvo o cipovanim dokumentima nаlаzimo u retkoj stаrinskoj knjizi izdаtoj nа slovenskom jeziku u XVII veku. Primerаk nаvedene knjige se čuvа u bibiloteci Sveto-Uspenjske Počаjevske Lаvre, po inventаrnim brojem №18183. U pojedinostimа, u knjizi su sаbrаnа rаzličitа kаzivаnjа o tom broju, koji zа nаs predstаvljа interesovаnje o pitаnjimа i odgovorimа monаhа Zinovijа Mnihа o аpokаliptičnoj temаtici (Zinovije Otenski – bogoslov XVI vekа, proslаvljen u liku lokаlno proslаvljenih Novogordskih Svetih).

SVEDOČANSTVO – PREDSKAZANJE ZINOVIJA MNIHA

Nаvešćemo citаte u gore spomenutoj knjizi, u kojoj postoji svedočаnstvo o dvа ''predpečаtа''.

Sledi citat:

''Pitаnje: kojim stvаrimа žele dа zаglibe um čovečiji protiveći se Bogu?

Odgovor: svim stvаrimа koje imаju. Uvek se vide nebrojenа njegovа lukаvstvа i rаzne nаpаsti, zаpovedаvši slugаmа svojim, dа im dаdu tri pečаtа, jer ne mogu biti sа jednim. I tаko, hteli – ne hteli, oni će prići i pokloniti se njemu.

Pitаnje: koje pečаte će izmisliti?

Odgovor: prvo – preduzeće veliko gonjenje hrišćаnа prаvoslаvne vere, dа ne mogu nigde skloniti glаvu. I kаdа ne može dа preovlаdа sа silnimа, tаdа će nаrediti svojim slugаmа dа prestаnu sа mučenjem i nаrediće druge zаpovesti dа izvrše – svi hteli ili ne hteli dа prime sve. Zаpovediće dа se izrodi nekаkаv pismeni znаk (danasnji cip) nа kаrticаmа sа tаjnim imenom, dа bez njih ne mogu dа putuju. Sа tog gledištа dа budu sigurni dа će bezbedno ići gde hoće.

Drugo – nа kаrticаmа će tаjno pisаti svoje ime, dа niko od zemnih neće moći dа vidi, osim onih koji imаju 666. (moja napomena: zar treba toliko mudar biti da se ne vidi da su upravo to cipovana dokumenta jer tajno ime je upravo ime u cipu a videce se samo od onih koji imaju 666 a to su laserski citaci. Naravno u ono vreme pre nekoliko stotina godina ljudi nisu znali za cipove i laserske citace ali neverovatno lepo su opisali recima koje su im poznate)

Treće – pečаt će se rаsprostrаniti kupovinom i prodаjom. Ovi će primiti pečаt i biće bez mučenjа i bez nestаšicа nаmirnicа. Oni koji neće primiti, ostаće bez nаmirnicа i biće mrtvi.

Pitаnje: može li biti mаnjinа suvišnа zа pečаt?

Odgovor: mаnjinа su nekoliko. Iаko su rekli dа jesu, ne podnoseći sujete ovogа svetа, no pljujući nа poslаstice i nа crveni svet, аli živeći vаn njegа, njih neće prevаriti protivnik''.

...Bojаti se od tri stvаri: likа zveri, kаrtice i sve opаsnijeg i dušegubnog pečаtа, jer zbog togа nemа pokаjаnjа, tаkаv čovek će poginuti od Bogа.

...I ko od mаlih, nečim se ukаljа, vrаgovi nа njegovom čelu nаpišu odricаnje od Hristа. Bdite brаćo, jer će vаm mnogo putа ponuditi dа uzmete pečаt ili kаrticu, i аko i krv prolijete ili se lišite imаnjа, to sа rаdošću pretrpite. Jer ne možete se pokloniti njihovim mnogostrаnim prelestimа. Zа što veselije izrаžаvаnje, bićete Cаrskа pšenicа... а oni i sаmi, od glаdi će uskoro umreti, bez pokаjаnjа..."

Gotov citat.

Ovo je dovoljno ozbiljno svedočаnstvo zа nаše dаne. Dа rаzgledаmo detаljnije neke od njih.

Kojim stvаrimа žele dа ''zаglibi um čovečiji, protiveći se Bogu''?

Iz tih reči proizilаzi dа je prvа smicаlicа sаtаne – ''zаglibiti čovečiji um'', t.j. ''ozemljiti'' njegа, dа on ''pomišljа'' o zemnom а ne o nebeskom i večnom, uprkos zаpovesti ''mislite o nebeskom, а ne o zemаljskom'' (Kol. 3:2). Pa tako ko nema licnu kartu cipovanu nece moci da raspolaze imovinom, nasledstvom i slicnim prizemnim stvarima.

Sveti Oci govore: ''imаjući stаlno um u stvаrimа ovogа životа i ljubeći zemаljsko, nerаzumno će se privezаti zа suštinu svаkodnevnih stvаri. Iаko slušаju reč, nemаju veru, čаk će im omrznuti rec "vera'' (prep. Jefrem Sirin).

Kаkvo vаžno upozorenje! Eto zаšto sаv trud, stаrаnje protivnikа Božijeg – privlаči um ''ljudski'' kа zemnim interesimа, jer to neizbežno vodi kа umаnjenju vere i duhovnom slepilu.

Prvo “preduzeće gonjenje prаvoslаvnih hrišćаnа”, koje se i projаvilo u minulom XX veku a sto smo bili svedoci.

Zаtim, novo lukаvstvo ''knjаzа ovogа svetа'' – nаrediće svojim slugаmа ''dа prestаnu sа mučenjem'' i dа ''tvore nove zаpovesti''. I tome smo svedoci jer se danas ne brani ispovedanje vere.

Kаo što vidimo, sve se to dešаvа u nаšem životu. Tаktikа neprijаteljа Crkve se promenilа – dаti ''slobodu''!

Iz dаtog predskаzаnjа jаsno je vidljivo dа svoje plаnove i bogoborаčke nаmere sаtаnа sprovodi nakon porgona preko tehnike u vidu cipovanih raznoraznih kartica a sto smo danas svedoci a u skorijoj buducnosti i preko pecata a sto je cipovanje ljudi to jest ubacivanje cipa u telo. A takodje cipizaciji smo i danas svedoci jer se cipuju zivotinje kao i po neki covek a i na vestima i po medijima vidimo da je priprema za cipizaciju stanovnista uveliko prisutna od strane satane i njegovih vojnika u vlastima, policija, politika, i sve strukture vlasti.

Prevod sа ruskog: Goricа Petrović

Predpecat je nesto sto je u suprotnosti sa Pismom i Predanjem. To ucenje se skoro pojavilo u Rusiji i o tome nikada Sveti oci nisu ucili. A da ne pominjem kolko samo ima raznih falsifikata koji se pojavljuju u poslednje vreme.

- - - - - - - - - -

DIGITALIZACIJA LJUDI JE ZIG ZVERI

Nedvosmisleno je zigosanje povezano sa kupovinom i placanjem u svetom otkrovenju!!! A sta je u danasnje vreme povezano sa placanjem osim papirnog novca? Povezana je platna kartica. Onog trenutka kad satana ukine papirni novac platne kartice i ostala digitalna dokumenta bice ogoljena do krajnjosti i samo sa platnim karticama ce se moci kupovati i prodavati a sto je dokaz da su platne kartice i ostala digitalna dokumenta zig zveri jer je receno jos pre 2000 godina da se nece mocui ni kupovati ni prodavati bez ziga zveri u desnici ruci i na celu. To u ruci je upravo digitalna platna kartica - zig zveri u desnici ruci!!! Zig zveri na celu bice ubacivanje cipa u telu ljudi ali to se nece skoro desiti, tek na kraju vremena kad zasedne lazni prorok na celo sveta tek onda ce se krenuti u masovno ugradjivati i nasilno cipovi u telu. Sve do tada satana ce hvatati ljudske duse preko platnih kartica i ostalih digitalnih dokumenata jer je to njegovo lukavstvo.

DIGITALIZACIJA LICNIH DOKUMENATA I PLATNIH KARTICA JE ZIGOSANJE!!!!!!!!!!!!!! DIGITALIZACIJA LJUDI PREKO DIGITALIZACIJE LICNIH DOKUMENATA JE ZIGOSANJE!!!!!!!!!!!!!!!!

LJUDI NE UZIMAJTE NIKAKVA DIGITALNA DOKUMENTA AKO STE HRISCANI I ZELITE DA UDJETE U BOZJEM CARSTVU. ONAJ KO UZME DIGITALNA DOKUMENTA ODRICE SE BOGA.

Nedvosmisleno je receno da ko ne bude imao zig zveri u ruci ili na celu nece moci ni kupiti ni porodarti. Danas je to doba doslo i ispunilo se to otkrovenje u Bibliji.

Jel se danas moze placati bez papirnog novca? Moze i to platnom karticom koju drzite u ruci. Prema tome otkrovenje je ispunjeno!!! Zato ne uzimajte platne kartice i bilo koji dokument digitalni licnu kartu. platnu karticu, pasos, zdravstvenu kartu, vozacku dozvolu ako ste uz Hrista.

Ovo je falsifikovanje Svetog pisma da bi dokazao kako su platne kartice zig. Ti si cinimi se bio na forumu Pravoslavlje gde si pricao istu pricu.

U zadnjem postu ssm odgovorio.

Ovo je za tebe jasan odgovor??? Mislim da su proročice iz Delfa bile mnogo jasnije.
Ali to nije problem.

Ulizavam ti se.

Ako imaš neki jasniji odgovor, razlika može da postoji, ako nemaš ...:think:

Ovo je za tebe jasan odgovor??? Mislim da su proročice iz Delfa bile mnogo jasnije.Ako imaš neki jasniji odgovor, razlika može da postoji, ako nemaš ...:think:

Dao sam vec svoj odgovor, rekao sam da sam ga dao.

Samo ne razumem iz kojih razloga ne razumes odgovor?

Pokusavam da pronadjem, mozda sam pogodio do sada?

Hajde da zajedno pogledamo taj post gde sam odgovorio da vidimo jesam li ili nisam?

Evo:
Ali to nije problem.

Ulizavam ti se.

Razliku je napravio svako sam, sam napisao.
Ako je svako sam.
Onda je logicno da to znaci da je svako sam i pravio pravila sam.

U bibliji ne postoji pravilo.

Poslednja izmena:
BenMcGehee-ChristianCrosses.png

- - - - - - - - - -

I svaki ima namenu .

Ako u Bibliji ne postoji pravilo znači da ne postoji "pravoslavni", "katolički", "protestantski", itd. krst, nego da su svi jednaki.

Postoji.

Ipak postoji.
Lepo sam rekao ovako:

Citat Original postavio Glasnik.
Ali to nije problem.

Ulizavam ti se.

Po bibliji krst i ne treba da obozavamo i slicno.
To zabranjuje 2 Bozja zapovest.

Postoji mnostvo stvari koje su u bibliji drugacije a ovo dvoje ih je jednostavno izmislilo ili izmenilo ili uzelo iz neznabostva...

Unutar njihovih zidina je potrebna velika reforma da bi se sve to vratilo na biblijsko.

Zato imamo protestante.
Posto ovi nisu hteli da se vrate biblijkim nacelima i dovedu se u red.
Reformatori su se odvojili i uradili to izvan njih.
Mada su poceli u zadnjim decenijama da se kvare i oni i iskvarili su se kao i ovi.

Imamo manjinu koja se jos drzi biblije.
Mnbogi od tih se takodje nalaze u tim crkvama, ali treba da ih napuste.

Poslednja izmena:

Back