Žig zveri

Zig zvjeri = koncept prihvatanja satanistickog pogleda na svijet, tj. ostajanja u grijehu, ne zeleci traziti Boziju intervenciju da se izvucemo iz toga.

Pecat Boziji = koncept poslusnosti Bogu, zivljenja iz ljubavi po Njegovim zapovjestima kroz vjeru Isusa Hrista i sili Duha Svetoga. (To Bog cini u nama a ne mi sami. Nase je samo da budemo iskreni prema Bogu i da prihvatimo koncept Plana spasenja

E sad koncept mreze novog svetskog poretka koji se zahuktava nije nista drugo nego povlacenje Bozije milosti odnosno Duha Svetog iz ovog svijeta, i ostavljanja prostora sotoni da agresivnije radi na pridobijanju ljudi. Problem sa ovim shvatanjem jeste taj sto ljudi misle kako ce svi iz neznanja primiti "Zig zveri" a zapravo propovjedanje jevandjelja takodje napreduje tako da ce na kraju svi ali apsolutno svi biti osvjedocieni o svim istinama o Bogu, Planu spasenja, Isusu Hristu, Carstvu Bozijem itd...Pa ko hoce neka uzme, kako Hristos kaze , dzaba za badava...dar Boziji, spasenje, zivot vjecni sa nasim Bogom. (mozete da se rugate ovome koliko hocete ali to je istina)

Subota je samo krajni oblik kusanja svih, koji ce ZNATI da je Bog utemeljio subotu kao svoj sveti dan i znace da je papa (antihirst) promjenio subotu na nedelju. Pa birajte ljudi.

Grijehu se blizi kraj, zapmaptite grijeh ne moze vjecno da postoji, ovaj sudski proces se uskoro zavrsava. Ishod znamo. Hrist je pobjedio prije 2000 g na krstu rijesio problem grijeha i smrti, postao za nas Spasitelj koji u nama NASIM pristankom izgradjuje svoj karakter i osposobljava nas za vjecni zivot. Hristos je pokazao cjelom univerzumu ko je sotona i kakav je njegov karakter, sta je zapravo grijeh. Opravdao je Boga, dokazao Njegovu pravednost.

Internet je žig zveri. WWW = 666. Svi korisnici Interneta su žigosani. I oni što veruju u Isusa. I oni što slave subotu. I oni što slave petak. I oni što slave svaki novi početak. Nema pardona.

Subota je samo krajni oblik kusanja svih, koji ce ZNATI da je Bog utemeljio subotu kao svoj sveti dan i znace da je papa (antihirst) promjenio subotu na nedelju. Pa birajte ljudi.

.
Како ће се судити? Шта каже писмо?
Тада ће Му одговорити и они говорећи: Господе! Кад Те видесмо гладна или жедна, или госта или гола, или болесна или у тамници, и не послужисмо Те?
Где је ту субота ?
Где ћемо примити жиг? На чело или на десну руку?
Зашто десну а не леву?
НаЧЕло, поЧЕтак, ЧЕло. Где почиње све? Како се каже: стави прст на чело.
Све почиње у уму, Зато је чело почетак свега. И ко прими жиг звери биће жигосан у свом уму, определивши се за зло.
А десна рука представља Истину која је у нама, Наша уверења, убеђења, васпитање, искуства, одлуке,
Ако наша истина буде обележена жигом звери ми ћемо бити једни од ових.
Тада ће Му одговорити и они говорећи: Господе! Кад Те видесмо гладна или жедна, или госта или гола, или болесна или у тамници, и не послужисмо Те?

А како променити своју Истину да не буде зла можете наћи у мојој књизи

Дакле имаћемо жигосање тела али се треба чувати жигосања у уму и у истини

Poslednja izmena:
Internet je žig zveri. WWW = 666. Svi korisnici Interneta su žigosani. I oni što veruju u Isusa. I oni što slave subotu. I oni što slave petak. I oni što slave svaki novi početak. Nema pardona.

Исус је дошао на земљу међу нас зле да донесе радосну вест о спасењу. Није му сметало што је земља под влашћу звери.
Крстарица је дивно место за мисионарење, да се спаси што се још може спасти. Од оволико чланова Крстарице ако се спаси двоје троје....пуна капа...
Добро и зло су две стране исте медаље. Има ту на интернету да се нађе пуно зла али тамо где има пуно зла мора да има и пуно добра, Па ко шта тражи оно и нађе.

Исус је дошао на земљу међу нас зле да донесе радосну вест о спасењу. Није му сметало што је земља под влашћу звери.
Крстарица је дивно место за мисионарење, да се спаси што се још може спасти. Од оволико чланова Крстарице ако се спаси двоје троје....пуна капа...
Добро и зло су две стране исте медаље. Има ту на интернету да се нађе пуно зла али тамо где има пуно зла мора да има и пуно добра, Па ко шта тражи оно и нађе.

Baš me briga za Isusa. Bio je bogoborno i bogohulno obrezan, jeo je meso, mleko i jaja. Ja nisam obrezan, jedem samo voće i povrće, moja krv je čista, i ne treba mi njegova krv koja je bila puna mesa, mleka i jaja. Fuj. :bljak:

Nema opravdanja. Koristiš Internet - žigosan si.

Tačka.

Bog koji bi pravio pitanje da li vernici svetkuju subotu ili nedelju, ponedeljak ili utorak, itd. morao bi biti velika cepidlaka i veoma zao.

Kako da uopšte svetkuju oni koji rade u smenama ili u poljoprivredi u vreme poljskih radova? Zašto je onda i dozvolio pojavu takvih radova?

Baš me briga za Isusa. Bio je bogoborno i bogohulno obrezan, jeo je meso, mleko i jaja. Ja nisam obrezan, jedem samo voće i povrće, moja krv je čista, i ne treba mi njegova krv koja je bila puna mesa, mleka i jaja. Fuj. :bljak:

Nema opravdanja. Koristiš Internet - žigosan si.

Tačka.

Е, ја тебе нисам ни рачунао међу оних двоје троје што ће се спасти. Тако да не обраћај пажњу на мене ја пишем због других љиди не ради тебе.
А крв Христова је Љубав, она права несебична; а она ти је итекако потребна јер је жувот теби и твом телу.
Останеш ли без Ње, умрећеш макар никад не окусио меса ни млека.

Misionarili su ovdje razni ali svi do jednog pobjegli podvijenog repa .:)

maxresdefault.jpg

Bog koji bi pravio pitanje da li vernici svetkuju subotu ili nedelju, ponedeljak ili utorak, itd. morao bi biti velika cepidlaka i veoma zao.

Kako da uopšte svetkuju oni koji rade u smenama ili u poljoprivredi u vreme poljskih radova? Zašto je onda i dozvolio pojavu takvih radova?

Zasto cepidlaka??

Problem je sto ne poznajes pozadinu ovog pitanja.
Od 6+1 imamo mi koristi ne Bog.

Znas li da nase telo svakog sedmog dana obnavlja nasu genetiku?

A da bi to bilo moguce, potrebno je mirovanje.

Sto se tuce poslova koje je Bog dao.

Na svetu imas preko 60 miliona svetkovatelja subote na primer.
Svi oni rade i niko be radi subotom.
Mnostvo njih ima poljoprivredu.
Subotom Bog ne zabranjuje namiriti stoku.
Vec uobicajene poslove.

Biloski aspekt Sabata.

Poslednja izmena:
Е, ја тебе нисам ни рачунао међу оних двоје троје што ће се спасти. Тако да не обраћај пажњу на мене ја пишем због других љиди не ради тебе.
А крв Христова је Љубав, она права несебична; а она ти је итекако потребна јер је жувот теби и твом телу.
Останеш ли без Ње, умрећеш макар никад не окусио меса ни млека.

Koga je briga šta si ti računao? Nisam ni ja tebe računao. Pa ja ću se spasiti, jer gledam u Sunce i jedem samo voće i povrće. Ojha.

Milijarde ljudi žive bez krvi tvog Idola, koji je bio obrezan, i bez ičije krvi. Ja se gadim krvi. Meni kao veganu ne treba krv obrezanog čoveka koja je bila puna mesa, mleka i jaja. Fuj. Sve si promašio.

Poenta priče je da ako koristiš Internet i ti si žigosan. Ojha. Ende.

Misionarili su ovdje razni ali svi do jednog pobjegli podvijenog repa .:)

То што паметнији попушта и не расправља се са будалом не значи да је побегао већ да више не види смисла да буде ту.

- - - - - - - - - -

Koga je briga šta si ti računao? Nisam ni ja tebe računao. Pa ja ću se spasiti, jer gledam u Sunce i jedem samo voće i povrće. Ojha.

Milijarde ljudi žive bez krvi tvog Idola, koji je bio obrezan, i bez ičije krvi. Ja se gadim krvi. Meni kao veganu ne treba krv obrezanog čoveka koja je bila puna mesa, mleka i jaja. Fuj. Sve si promašio.

Poenta priče je da ako koristiš Internet i ti si žigosan. Ojha. Ende.
Како сад ово да схватим?
Намерно нећеш да разумеш шта причам? или немаш капацитет да схватиш шта причам?
Демантуј ме па препричај својим речима шта сам ја то реко у посту који си цитирао

Како сад ово да схватим?
Намерно нећеш да разумеш шта причам? или немаш капацитет да схватиш шта причам?
Демантуј ме па препричај својим речима шта сам ја то реко у посту који си цитирао

Ne umeš da shvatiš, jer si čitao Bibliju od svega 4 jevanđelja.

Ja sam pročitao 50-tak (onih nekanonskih), upoznao sve religije (za razliku od tebe, koji poznaješ samo jednu, i to nedovoljno). Za mene ne važe vatikanske zabrane. Jadan ti kapacitet.

U svemu sam te demantovao. Ja koji nisam obrezan i koji jedem samo voće i povrće neću se uzdati u krv obrezanog čoveka koja je bila puna mesa, mleka i jaja. Fuj. :bljak:

Čovek koji inicira obrezivanje (onaj koji obrezuje recimo svoje dete) polazi od toga da je bog pogrešio u anatomiji ljudskog tela, te da se on drznuo da tu grešku ispravi. Dakle, sa punim pravom se može smatrati da je obrezivanje bogohulni, bogoborni i protivprirodni čin, usmeren, u krajnjem slučaju, direktno protiv božanske ličnosti.

Nadam se da će bog oprostiti onim ljudima koji su obrezali Isusa i Muhameda, ali i ostale nesrećnike koji se nisu pitali o tome. Izuzetak je neki muškarac koji bi zbog braka sa Jevrejkom ili muslimankom, recimo, obrezao sam sebe; njemu nema oproštaja.

Treba spomenuti i ovo. Kada se neko obreže, njemu se zatvaraju srčana čakra i sve ostale gornje čakre (grlena, “treće oko” i krunska čakra), pa pomenuti bogoborni, bogohulni i protivprirodni čovek postaje prizemno živo biće, koje može da se bavi samo osnovnim, životinjskim nagonima. Pored toga, oni božji protivnici koji su izmislili obrezivanje se nisu obrezivali, niti su obrezivali (skrnavili) svoju decu.

Ima nekih verskih fanatika koji su me pitali zašto sečem nokte i kosu. Odgovorio sam im da to radim iz istog razloga iz koga golubovi čupaju sami sebi ofucano perje ili zmija menja košuljicu. Kad bih video da golubovi sami sebi čupaju kljun ili prste na nogama, ili da zmija sama sebi čupa zube ili kesu sa otrovom - onda bi me mogli ubediti da i čovek treba da secka kožicu sa glavića. Bog je stvorio sve delove tela za neku funkciju, a ne za seckanje. Kraj priče.

Zaključak bi bio da je obrezivanje jedna od najvećih verskih podvala jadnom ljudskom rodu i najžešće bacanje rukavice u lice božanskoj ličnosti.

A još ako je taj neko jeo meso, mleko i jaja... bio je ništa... Ende.

- - - - - - - - - -

Koristiš Internet - žigosan si. Tačka.

Poslednja izmena:
Zasto cepidlaka??

Problem je sto ne poznajes pozadinu ovog pitanja.
Od 6+1 imamo mi koristi ne Bog.
Menjaš temu!

Nisam osporio šemu 6+1. Samo sam postavio pitanje nije li cepidlačenje ako je to sreda, četvrtak, petak, subota, nedelja, ponedeljak (6) + utorak (1) a ne neka druga kombinacija?

Zašto bi bilo koja druga kombinacija bila bolja ili gora kada sve ispoštuju šemu 6+1?

Menjaš temu!

Nisam osporio šemu 6+1. Samo sam postavio pitanje nije li cepidlačenje ako je to sreda, četvrtak, petak, subota, nedelja, ponedeljak (6) + utorak (1) a ne neka druga kombinacija?

Zašto bi bilo koja druga kombinacija bila bolja ili gora kada sve ispoštuju šemu 6+1?

Zasto bi menjao temu??

Zasto bas odredjni dan?
Zato sto je subota rododjendan Bozjeg stvaranja i nastanka covecanstva.
Subota je pecat stvaranja..Zavrseno stvaranje, stavljena tacka to jest pecat na stvaranje.
Ova zapovest sadrzi sve ono sto jedan pecat ima.
Ona je rodjendan planete i zivota na njoj.
Ona je davanje zahvalnosti onome koji nas je rodio.
Priznavanje da nas je on stvorio...

Tako i ti ne slavis rodjjendan bilo kada.
Vec na datum tvog rodjena.

Ili neces da cepidlacis pa slavis bilo koji dan u godini i bilo koji mesec i uvek drugacije da ne bi bilo uvek po istoj semi?
U opstini svaki put kada produzujes licnu kartu, ti neces da cepidlacas, pa im uvek kazes drugi datum svog rodjenja.
A oni u opstini da ti ne bi cepidlacili i da ne bi uvek bila ista sema, uvek to prihvate!

Naravno ne.
Zato sto to nema smisla.
To bi bila laz.
Sve ima svoje.

Tako se dovrši nebo i zemlja i sva vojska njihova.
I svrši Bog do sedmoga dana djela svoja, koja učini; i počinu u sedmi dan od svijeh djela svojih, koja učini;
I blagoslovi Bog sedmi dan, i posveti ga, jer u taj dan počinu od svijeh djela svojih, koja učini;

me njegovo uzalud. Sjećaj se dana od odmora da ga svetkuješ. Šest dana radi, i svršuj sve poslove svoje. A sedmi je dan odmor Gospodu Bogu tvojemu; tada nemoj raditi nijednoga posla, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je među vratima tvojim. Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i što je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga.

Mozes li da mi odgovoris na ovaj kratki video gore?
Inace mi nikako ne odgovaras?
Nemas nikakvo postovanje prema sagovorniku.
Iako mrzis, ali iz kulture u vaspitanja bar.

Poslednja izmena:
Ne mislim da odgovorim na video. Trudim se da ne odgovaram i da ne ulazim u raspravu.

Samo ponekad postavim pitanje.

Pa to ne ide tako.
Ili ili.
Nije korektno prema drugoj strani.
Vazno je da odgovoris kada se ukljucujes, inace ne zelim da diskutujem sa nekim ko mi ne odgovara a ja njemu stalno.
Ne zelim monolog.

Video je postavljen najvise zbog tebe.

Daje odgovor na tvoja tvrdjenja da se nece nikada ujediniti.
Pored mnogih dokaza unazad.

Pozdrav.

Poslednja izmena:
Cao Glasnik, nemoj me pogresno shvatiti, ali nisam siguran da i adventisticki vrh nije sklopio savez sa papom? Mislim, da se ne treba vezivati ni za koju crkvu kao vjersko-ekonomsku ustanovu, vec u Bibliju. Subota po Gregorijanskom kalendaru najvjerovatnije nije bozji Sabat, posto niko ne negira bozji kalendar tj. mladi mjesec, na osnovu koga se odredjivali praznici u vrijeme Mojsija i Isusa. Mladi mjesec jeste bio prvi dan u mjesecu, a koliko dana je imao mjesec i koji su bili prestupni dani je nejasno. Dalje, i adventisti propagiraju satansko-nasa religiju tj. heliocentricnu teoriju, veliki prasak te nicim dokazanu predstavu o kosmosu osim laznih cgi (kompjuterskih) slika. Ako malo proguglas, mozes se informisati, da najmocniji teleskom ima Vatikan i zove se lucifer. Ljudsko lazno znanje i mudrost je u stvari jedna velika obmana i prepreka da progledamo. Definitivno, prema bozjoj rijeci, zemlja jeste staticna i nepomicna, a savim jednostavnim mjerenjima i observacijama je lako primjetiti da je povrsina planete(plain=ravan) ravna. Onoga, koga vodi Sveti Duh, morao bi ovo da rascisti. Da, jeste, oblik zemlje i kosmosa, nije primarna tema u Biblije, ali jeste veliki kamen spoticanja i izvor neznaja, a time i mocna prevara koja ce se vjerovatno koristiti prilikom laznog Hristovog dolaska i sl. Budi pozdravljen!

Sklopili su savez sa masonima. Viđajdere im logo.

sda-logo.jpg

Ova knjiga može da bude Biblija, ali može da bude i neki masonski priručnik ili knjiga masonskih rituala Alberta Pikea (ako iko od vas uopšte zna ko je on). Ali ovaj plamen je masonsko-iluminatski "luciferski" plamen. Svaka vatra simbolizuje Lucifera. Ojha. Ende.

Cao Glasnik, nemoj me pogresno shvatiti, ali nisam siguran da i adventisticki vrh nije sklopio savez sa papom? Mislim, da se ne treba vezivati ni za koju crkvu kao vjersko-ekonomsku ustanovu, vec u Bibliju. Subota po Gregorijanskom kalendaru najvjerovatnije nije bozji Sabat, posto niko ne negira bozji kalendar tj. mladi mjesec, na osnovu koga se odredjivali praznici u vrijeme Mojsija i Isusa. Mladi mjesec jeste bio prvi dan u mjesecu, a koliko dana je imao mjesec i koji su bili prestupni dani je nejasno. Dalje, i adventisti propagiraju satansko-nasa religiju tj. heliocentricnu teoriju, veliki prasak te nicim dokazanu predstavu o kosmosu osim laznih cgi (kompjuterskih) slika. Ako malo proguglas, mozes se informisati, da najmocniji teleskom ima Vatikan i zove se lucifer. Ljudsko lazno znanje i mudrost je u stvari jedna velika obmana i prepreka da progledamo. Definitivno, prema bozjoj rijeci, zemlja jeste staticna i nepomicna, a savim jednostavnim mjerenjima i observacijama je lako primjetiti da je povrsina planete(plain=ravan) ravna. Onoga, koga vodi Sveti Duh, morao bi ovo da rascisti. Da, jeste, oblik zemlje i kosmosa, nije primarna tema u Biblije, ali jeste veliki kamen spoticanja i izvor neznaja, a time i mocna prevara koja ce se vjerovatno koristiti prilikom laznog Hristovog dolaska i sl. Budi pozdravljen!

Tema nisu adventisti vec biblija.
Necu te pogresno shvatiti, ali sam siguran da nisu sklopili savez sa papom.

Moguce je saradjiuvati sa svim crkvama, u tome nema nista lose.
Ali ne stupati u ekumenksu zajednicu.
A oni nisu.

Mozda ce organizacija to uraditi jednoga dana, ali jos nije.
Ali to za adventiste nije problem, jer svaki vernik je crkva.

Doci ce vreme kada adventisticka crkva vise nece postojati, jer ce ili napraviti neke kompromise ili ce biti zatvroena.
A ako se desi da se vrh pokloni papi, nece vernici.

Ako se to desi, onda ce ostali deo crkve odvojiti od vrha.

Vatikan pokusava da us vim crkvama inflitrira svoje ljude.

Kada dodje vreme antihrista, onda nije vise pitanje crkava, vec pojedinaca.
Organizacije mozda se poklone ali ne moraju pojedinici.

A dotle nam je zajednica potrebna.

Sto se tice sabata, to sto pises nije tacno.
Sabat se ne meri mesecima, jer su se mladim mesecima odredjivali praznici a ne subote.
Sedmica se ocuvala do danas, a Izrail nam je najbolji dokaz za to.
Adventisti ne propagiraju veliki prasak niti evoluciju.
Medju retkima su koji se protive tome.
A to sa ravnom planetom te je neko grdno slagao.
I padas na nove teorije, kao neki mladunac.
Niko se ne vezuje za crkvu, vec za bibliju.
Tako,da je bitno biblijsko ucenje ne crkveno.

A da li je zemlja okrugla ili ploca, nece nikoga niti spasiti niti odvesti u propast.

Dakle tema je biblija.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Kada sam mislio na crkvu, podrazumjevao sam crkvenu doktrinu, koje se ti striktno pridrzavas, zanemarujuci ogranicenu i varljivu ljudsku inteligenciju. Pozdravljam tvoje shvatanje da je svaki covjek zasebna crkva i da je spasenje individualno. U adv. crkvama (izvini) i brosurama se prikazuju lazne slike planete zemlje i kosmosa, sto je takodjer obmana i grijeh. Da bi me opovrgao (bio bih ti zahvalan), pokazi mi barem jednu realnu sliku nase planete iz svemira, ili neke druge planete, ali predhodno se uvjeri da nije komjuterski generisana. Posto je tema Biblija, podsjeti se na Joba i nepokretnosti zemlje i stubova itd. Znam da je tesko prebaciti vec formiranu svijest i znanje iz skole, i ne cudim se tvojim reakcijama. Ipak, osvjesceni trebaju dovoditi u sumlju ateisticku skolsku naobrazbu.
Svjestan sam licne gluposti, ali nisam lako prihvatio novu teoriju, vec uz puno sopstvenog i kritickog analiziranja, prikupljanja vlastitih posmatranja i podataka. I dalje to istrazujem, ali znam da postojeca kosmicka predstava je lazna i nebiblijska. Objasni mi kako je Izrael dokaz za ocuvanje danasnjeg subotnjeg Sabata, kada je danasnji kalendar stvorio paganski Rim i sve pobrkao? Jeste zastupljen 6+1 pricip (kao i sa nedjeljom), ali jedino mladi mjesec moze biti biblijska referenca za odredjivanje Sabata, jer u vrijeme Mojsije nije postojao drugi kalendar sem bogom stvorenih nebeskih tijela za tu namjenu! Po tome semi dan bi padao u razlicite dane u sedmici koristeci ovaj Julijanski kalendar. On je vise rezultat nastojanja da se uskladi broj dana u godini sa 12 mjeseci i svede razlika na minimalnu gresku od jednog dana. Dakle ljudska tvorevina i kalkulacija, ne i bozja volja? Neka mi Bog oprosti ako grijesim, ali ako nista drugo, nedostaje jedna dobra nezavisna studija, koja bi dala tacne odgovore, a ne uzimanje "zdravo za gotovo". Da, moze se reci, pa to su vec mnogo pametniji ranije razmatrali i to je rijeseno. Ako se uzme da je i E. V. pravila greske . . . i da ce se istina tek objaviti. Budemo videli? Danasnji Izrael je prije novi Babilon, sudeci po "liberalnim"novotarijama nsp-a, u kojima prednjaci u svijetu.

Hvala na vremenu provedenom na odgovore.

Zig zveri je svaki cip koji sadrzi vase ime i prezime ma u kom dokumentu da se nalazi to jest ispravi, na primer licna karta, vozacka dozvola, pasos, zdravstvena knjizica, platna kartica, ugradjen u telu itd.

Jos pre 2000 godina je receno da nece biti moguce ni kupovati ni prodavati bez tog ziga zveri i da ce on biti ili u desnoj ruci ili na celu. A to potvrdjuje da je verodostojan i istinit taj zapis jer u to vreme nije ni novca bilo svuda na svetu. Da je zig zveri samo ono sto treba da udje u telu, a sto govore danas obmanjivaci, ne bi bilo napisano da ima DVE OPCIJE a to je u desnici i na celu. To na celu je upravo cip u telu a u desnici je cip u karticama tipa licna karta, platna kartica, vozacka, zdravstvena, pasos.

Takodje je receno da je satana lukav a i vidimo danas u cemu se sastoji to lukavstvo. Lukavstvo se sastoji u tome da on ide postepeno sa zigosanjem ljudi. Kad bi odma krenuo da zigose tako sto ce stavljati cip u telu mnogi bi se suprostavljali ali on ide postepeno. Jos pre 30 godina je uveo platne kartice. Ljudi su navuceni lukavo na njih i nikom ni na kraj pameti nije bilo da su na taj nacin zigosani i krsteni od satane kad su primili platne kartice.

Dokaz tome da su platne kartice satanino lukavstvo za zigosanje ljudi, je taj da ce doci uskoro vreme kada ce satana ukinuti papirni novac. Tog trenutka kad satana ukine papirni novac jedino sredstvo placanja bice platne kartice. Znaci nece se tad jos uvek masovno vrsiti ubacivanje cipova u telo coveka ali sve jedno skoro svi ce prihvatiti cipovane platne kartice, a pre toga i cipovane licne karte, zdravstvene knjizice, vozacke dozvole, pasose itd ni ne sluteci da je sve to upravo zig zveri.

I tada kada satana ukine papirni novac niko nece ni kupiti ni prodati ako nema platnu karticu a sto je upravo ispunjenje prorocanstva iz biblije da nece niko moci ni kupiti ni prodati bez ziga zveri u desnici ruci, a sto je nedvosmisleno dokaz da su platne kartice i sva ostala dokumenta sa cipom zig zveri.

Isus Hrist nas Bog se javio svetim ljudima i reko je da je doslo upravo to vreme i posavetovao je sta da cine ljudi koji su iz neznanja primili cipovana dokumenta i kako da raskinu brak i satanino krstenje i da se vrate Bogu pa poslusajte od pocetka do kraja sledeci video:

Poslednja izmena:

Back