Žig zveri

Ala si ti krenuo u dokazivanje, Isus je vaskrsao u subotu,a ne nedelju.

Luka 24, 1 A u prvi dan nedeljni dođoše vrlo rano na grob, i donesoše mirise što pripraviše, i neke druge žene s njima;
2 Ali nađoše kamen odvaljen od groba.
3 I ušavši ne nađoše telo Gospoda Isusa.

Jovan 20, 1 A u prvi dan nedelje dođe Marija Magdalina na grob rano, još dok se ne beše rasvanulo, i vide da je kamen odvaljen od groba.

- - - - - - - - - -

Pravoslavlje ga je prihvatilo.

Kada su sahranili Isusa ?

53 I skide Ga, i obavi platnom, i metnu Ga u grob isečen, u kome niko ne beše nikad metnut.

54 I dan beše petak, i subota osvitaše.

- - - - - - - - - -

Ja sam Hriscanin - Istrazivac.
Ne hulim nista, u Bibliji sve pise .
Isus je rekao i IME Oca, Sina i Duha Svetoga.
Koja su to Imena ?

- - - - - - - - - -

Zasto Apostoli nisu poslusali Isusa, vec krstavali na sledeci nacin :

D. Apost. 2, 38 A Petar im reče: Pokajte se, i da se krstite svaki od vas u ime Isusa Hrista za oproštenje greha; i primićete dar Svetog Duha;

Postoji samo Jedan Bog sa tri titule.

Sta Bog kaze preko Proroka Isaije
43, 10 Vi ste moji svedoci, veli Gospod, i sluga moj koga izabrah, da biste znali i verovali mi i razumeli da sam ja; pre mene nije bilo Boga niti će posle mene biti.

11 Ja sam, ja sam Gospod, i osim mene nema Spasitelja.

Sta je Isus rekao u Jovan 14, 10 Zar ne veruješ da sam ja u Ocu i Otac u meni? Reči koje vam ja govorim ne govorim od sebe; nego Otac koji stoji u meni On tvori dela.

Sta je rekao Apostol Pavle u 1. Korincanima 8, 6 Ali mi imamo samo jednog Boga Oca, od kog je sve, i mi u Njemu,

- - - - - - - - - -

Napisi mi imena te trojice ?

- - - - - - - - - -

a ti si J.S. tako da tu nema svrhe ulaziti u raspraü.

Nikad bio, nit cu biti.

Odgovori mi na ono sto pise u Bibliji da su Petar i Pavle krstavali u Ime Isusa Hrista , Zasto ?

Vidis, ako zelis da diskutujes, treba da poznajes teologiju, bar u nekim osnovnim crtama.

- - - - - - - - - -

Polako sinovac, imamo vremena koliko hoces na raspolaganju.
Pravoslavlje nema nikakvo posebno predanje, nego ono sto pise u Bibliji.
Da li ti znas koja je crkva Bozija crkva uopste.
Zasto u Bibliji pise sledece :
D. Apost. 7, 48 Ali najviši ne živi u rukotvorenim crkvama, kao što govori prorok:
49 Nebo je meni presto a zemlja podnožje nogama mojim: kako ćete mi kuću sazidati? Govori Gospod; ili koje je mesto za moje počivanje?

Adventisticka organizacija je inace masonsko delo, masoni ih kontrolisu, postoje masonske oznake,a trenutno imaju transrodnog ucitelja subotnje skole i homoseksualci su im u zajednici, pocevsi od Endrjusa, njihovog fakulteta. :)
Sve to masonerija kontroliše i jezuiti,evo i u pravoslavnoj Crkvi se infiltrirali,radi se na ujedinjenju sa katolicima,ja pišem realno ne izmisljam nista,sve su to Sveti Oci prorekli da će tako da bude.Biće velikog bogootpadništva.Predanje nije samo što je zapisano u B ibliji,ima i istoričara koji su beležili šta se tu sve dogadjalo,pa onda svedočenja ljudi koji su stradali radi vere,trpeli gonjenja,poniženja,uvrede..sve je to predanje.

Vidis postoji u Matejevom jevandjelju da se 28-oj glavi, 19-sti stih zavrsava: naucite sve narode Krsteci ih u Moje Ime. :)

- - - - - - - - - -

Sta je sustina Hriscanskog ucenja, ali mi reci iz Biblije, a ne od pravoslavne crkve ?

- - - - - - - - - -

Iznosim samo ono sto pise u Bibliji.
A sto se tice adventizma, samo ono sto su drugi Dokazali, a i sta licno znam. :)

Znaci priznajes da je Isus Bog a?
Na pocetku bese Rec(Isus Hristos) i Rec(Isus Hristos) bese kod Boga i Rec(Isus Hristos) bese Bog.

Ima u novom zavetu gde andjeli kazu za Isusa da je Bog.

Znaci priznajes da je Isus Bog a?
Na pocetku bese Rec(Isus Hristos) i Rec(Isus Hristos) bese kod Boga i Rec(Isus Hristos) bese Bog.

Ima u novom zavetu gde andjeli kazu za Isusa da je Bog.

Objasni mi ovo :

Isaija 43, 10 Vi ste moji svedoci, veli Gospod, i sluga moj koga izabrah, da biste znali i verovali mi i razumeli da sam ja; pre mene nije bilo Boga niti će posle mene biti.

11 Ja sam, ja sam Gospod, i osim mene nema Spasitelja.

Ovde vidimo da Bog objavljuje preko Proroka.

Jovan 14, 10 Zar ne veruješ da sam ja u Ocu i Otac u meni? Reči koje vam ja govorim ne govorim od sebe; nego Otac koji stoji u meni On tvori dela.

Isus Dokazuje da je Otac u njemu, jer Bog cini dela, a ne Isus.

Gde je Isus ovde, kada svo vreme Bog se Dokazuje :?:

- - - - - - - - - -

Gde pise u N. Zavetu kako andjeli kazu za Isusa da je Bog ?

Adventisticka organizacija je inace masonsko delo, masoni ih kontrolisu, postoje masonske oznake,a trenutno imaju transrodnog ucitelja subotnje skole i homoseksualci su im u zajednici, pocevsi od Endrjusa, njihovog fakulteta. :)

Cista lupetanja.

Masoni i njihove grane pokusavaju da se u svim crkvama inflitriraju.
Pravoslavna je na primer puna tih simbola.
Ali to nikako ne znaci da ih oni vode.
Pa tako i ostale crkve.

Medju apostolima je bio mason. Juda.
Ali po tvojoj bemislenoj loigici treba sada da kazemo:
Hriscanski osnivaci su bili masoni.

Cista lupetanja.

Sto se tice homoseksualaca.
Opet pricas dezinformacije.
Rec je o nekoj grupi koja se naziva adventisti.
Ali ti koji si povrsan u svemu, je dovoljno da se tako nazovu i da to za tebe bude hrana.
Da li si svestan da je opadanje sotonski duh?

Krivo ti je da ti je da je tvoj Branham masoncina i sada bi voleo da drugima zakacis tu titulu da bi lakse ziveo.
Detinjasto.

Poslednja izmena:
Original postavioRocknrollsores
Poznavanje Teologije nije vadjene stihova iz konteksta,nego sUŠTINE SAMOGA HRIŠĆANSKOG UČENJA,TJ ISTINE,DOGME ,KAKO GOD HOĆES.Sta je sustina Hriscanskog ucenja, ali mi reci iz Biblije, a ne od pravoslavne crkve ?QUOTE:Pravoslavno učenje je u korelaciji sa Jevandjeljem.i ovde sam nesto napisao u kratko.al ajde da ponovim.Glavno učenje je POKAJANJE,do kraja,nepouzdanje u sebe i bilo sta što čovek radi,već u Boga,ističe se ljubav prema neprijateljima,prastanje da bi Bog i nama oprostio,2 Najveće Zapovesti o ljubavi prema Bogu svim svojim bićem i prema bliznjima ,NEOSUDJIVANJE,NoŠENJE SVOGA KRSTA SA TRPLJenjem i blagodarnošću Bogu za sve,NEROPTANJE ,PODVIG TRPLJENJA SVIH NEVOLJA kada nas snadju,BORBA PROTIV STRASTI,LOŠIH NAVIKA,STRAZENJE NAD SVOJOM DUSOM,MOLITVA,MILOSRDJE,MILOSTINJA, ČUVANJE SVOJE VERE,KAKO NAM JE OSTAVLJENO,DOGME,KANONE CRKVENE,ČIŠČENJE KROZ ISPOVEST I POKAJANJE,PRIČEŠĆIVANJE TELOM I KRVLJU GOSPODNJOM,NESHISHODJENJE(ne pravljenje kompromisa )sa zlom.DA se pazimo da ne upadamo u smrtne grehove:BLUD,GNEV,LENOST DUSEVNA I TELESNA,ZAVIST,OHOLOST,GNEV..Da drzimo postove ,kako su propisani,i Gospod je postio i učenici ,i svi posle njih,da ne zapostavljamo Svetu Liturgiju..eto ako se setij jos ubaciću

Nije lako biti pravoslavac,to je odricanje,lomljenje svoje gordosti,samovolje,SMIRENJE I SMIRAVANJE.To je sama sustina ,Poslusanjem se najbolje čovek smirava,i odseca samovolja.To je uzak i tezak put koji se pominje u Jevandjelju,kod nas nema iluzija i ružičaste bajke,znaci borba do kraja uz BOŽJU Pomoć i Blagodat.I sve sto radimo ,za sPASENJE DUŠE,sve Bogu prepisivati,jer sve sto radimo to je NASA DUZNOST,mi smo sluge NEPOTREBNE".

Cista lupetanja.

Masoni i njihove grane pokusavaju da se u svim crkvama inflitrieaju.
Pravoslavba je na primer puna tih simbola.
Pa tako i ostsle crkve.

Ali po tbojoj beMislenoj ligici treva sada da kazemo.
Hruscanski isnivaci su bili masoni.

Cista lupetanja.

Ali ti koji si povrsan u svemu je dovoljno da se tako nazovu i da to za tebe bude hrana.
Da li si svestan da je ooadanje sotonski duh?

Krivo ti je da ti je da je tvoj Branham masoncina i sada bi voleo da drugima zakacis tu titulu da bi lakse ziveo.
Detinjasto.

Sta ti ovo govori :

sda_illuminati_symbol2.jpg

ellen%20white%20and%20freemasons.png

miller.png

sda_community_health_centre-occult.jpg

sda-general-conf.jpg

http://elielcruz.com/blog/2015/10/14/andrews-university-seminary-couldnt-teach-an-lgbt-101-class

In an attempt to respond to the cultural conversation on the LGBT community, the Seventh-day Adventist Theological Seminary on the campus of Andrews University published a 21 page document showing just how unfit they are to contribute to the conversation. The document, An Understanding of the Biblical View on Homosexual Practice and Pastoral Care, lacks basic understanding of human sexuality as its authors conflate sex, gender, and sexuality.

wpid-img_20150224_131416.jpg

Cista lupetanja.

Pa tako i ostale crkve.

Cista lupetanja.

Ali ti koji si povrsan u svemu, je dovoljno da se tako nazovu i da to za tebe bude hrana.

Detinjasto.

Pravoslavna Crkva je pod velikim pritiskom i udarom masonerije,i mogu da ti kazem da SPC trenutno vode masoni,ekumenisti,zato sam se distancirao od njih.Ima kod nas koji čuvaju veru,i oni su trpeli i trpe velike progone,djavo ne voli blagočestivost.Ali mi smo se baš udaljili od teme,mada ovo jeste korisno da neko pročita.

Nije lako biti pravoslavac,to je odricanje,lomljenje svoje gordosti,samovolje,SMIRENJE I SMIRAVANJE.To je sama sustina ,Poslusanjem se najbolje čovek smirava,i odseca samovolja.To je uzak i tezak put koji se pominje u Jevandjelju,kod nas nema iluzija i ružičaste bajke,znaci borba do kraja uz BOŽJU Pomoć i Blagodat.I sve sto radimo ,za sPASENJE DUŠE,sve Bogu prepisivati,jer sve sto radimo to je NASA DUZNOST,mi smo sluge NEPOTREBNE".

Objasni mi gde u Bibliji, Bog, Isus i Apostoli dokazuju da treba biti Pravoslavac :?:

- - - - - - - - - -

Pravoslavna Crkva je pod velikim pritiskom i udarom masonerije,i mogu da ti kazem da SPC trenutno vode masoni,ekumenisti,zato sam se distancirao od njih.Ima kod nas koji čuvaju veru,i oni su trpeli i trpe velike progone,djavo ne voli blagočestivost.Ali mi smo se baš udaljili od teme,mada ovo jeste korisno da neko pročita.

Sta ces ti u masonskoj pravoslavnoj ekumenistickoj crkvi :?:

Cista lupetanja.

Pa tako i ostale crkve.

Cista lupetanja.

Detinjasto.

Objasni mi gde u Bibliji, Bog, Isus i Apostoli dokazuju da treba biti Pravoslavac :?:

- - - - - - - - - -

ja nisam ni mason ni ekumenista,nemoj da mi izvrćeš reči!Lepo sam objasnio da sam se udaljio od njih i da mi imamo verne vladike koje čuvaju veru i u tim hramovima se mozemo moliti i sluzba Bozja drzati.

Da li je moguće da ceo svet prihvata žig zverin a da oni koji prihvataju Božji pečat budu u većini? Ne! Naravno da je to nemogue. Ti verni ljudi će biti u manjini.

Hoće li ceo svet omrznuti ljude koji zaista vole svoga Tvorca i Spasitelja Isusa Hrista da su spremni da daju život za Njega? Tako je Isus rekao da će biti...

Mat 24:9 Tada će vas predati na muke, i pobiće vas, i svi će narodi omrznuti na vas imena mog radi.
Mat 24:10 I tada će se mnogi sablazniti, i drug druga izdaće, i omrznuće drug na druga.
Mat 24:11 I izići će mnogi lažni proroci i prevariće mnoge.
Mat 24:12 I što će se bezakonje umnožiti, ohladneće ljubav mnogih.
Mat 24:13 Ali koji pretrpi do kraja blago njemu.
Mat 24:14 I propovediće se ovo jevanđelje o carstvu po svemu svetu za svedočanstvo svim narodima. I tada će doći posledak.
Mat 24:15 Kad dakle ugledate mrzost opustošenja, o kojoj govori prorok Danilo, gde stoji na mestu svetom (koji čita da razume):
Mat 24:16 Tada koji budu u Judeji neka beže u gore;
Mat 24:17 I koji bude na krovu da ne silazi uzeti šta mu je u kući;
Mat 24:18 I koji bude u polju da se ne vrati natrag da uzme haljine svoje.
Mat 24:19 A teško trudnima i dojilicama u te dane.
Mat 24:20 Nego se molite Bogu da ne bude bežan vaša u zimu ni u subotu;
Mat 24:21 Jer će biti nevolja velika kakva nije bila od postanja sveta dosad niti će biti;
Mat 24:22 I da se oni dani ne skrate, niko ne bi ostao; ali izbranih radi skratiće se dani oni.
Mat 24:23 Tada ako vam ko kaže: Evo ovde je Hristos ili onde, ne verujte.
Mat 24:24 Jer će izići lažni hristosi i lažni proroci, i pokazaće znake velike i čudesa da bi prevarili, ako bude moguće, i izabrane.
Mat 24:25 Eto vam kazah unapred.

Poslednja izmena:
Cista lupetanja.

Pa tako i ostale crkve.

Cista lupetanja.

Detinjasto.

- - - - - - - - - -

i to sam objasnio ,isto sto nigde ne piše da treba da budemo ISTRAŽIVAČI HRISĆANI.Lepo sam napisao da se rimokatolici odvojili od JEDNE SVETE SABORNE KATOLIČANSKE APOSTOLSKE CRKVE,zbog jeretičkog učenja i papizma,tada se JEDNA CRKVA podelila na dve ,Mi smo uzeli naziv ORTHODOKSIA ,sto znači pravilno slavljenje Boga, a katolici uzeli KATOLIKOS sto znači SaBORNA.Jedna CrkVa,JEDNA VERA,JEDNO KRŠTENJE "POSLANICE sta kažeš na to?

U cemu je problem :?:

- - - - - - - - - -

38 A Petar im reče: Pokajte se, i da se krstite svaki od vas u ime Isusa Hrista za oproštenje greha; i primićete dar Svetog Duha;

Evo sta pise u Bibliji :

D. Apost. 17, 11 Ovi pak behu plemenitiji od onih što žive u Solunu; oni primiše reč sa svim srcem, i svaki dan=== istraživahu=== po pismu je li to tako.

5, 42 A svaki dan u crkvi i po kućama ne prestajahu učiti i propovedati jevanđelje o Isusu Hristu.

Adventista sam bio 18-est godina. A tajne su se same "otkrivale". :)

Glasnice pogledaj ono sto sam postavio pa daj komentar .

Kada citam sta ovde pises, nemoguce je da si bio jedan dan.
Jer ti osnove nemas sta oni veruju.
I cesto pises stvari koje niko na svetu ne veruje a pripisujes je i adventistima i drugima
Na primer o trojstvu.
Ti nemas poima kako adventisti veruju u trojstvo.
To sa 18 god bi svako znao.
A tajne se ne razotkrivaju same, vec ti citas po internetu na internet smecu, i trazis sebi hranu.
A nisi u stanju da razlucis sta je istina sta nije.
Nemas osnove da bi to mogao.

Poslednja izmena:
Cista lupetanja.

Pa tako i ostale crkve.

Cista lupetanja.

Detinjasto.

- - - - - - - - - -

Jedna vera, jedno krštenje u biblijskoj veri!

Ephesians 4:5-6 King James Version (KJV)
5 One Lord, one faith, one baptism,
6 One God and Father of all, who is above all, and through all, and in you all.
Evo opet na engleskom moram da ubacim.

- - - - - - - - - -

a šta adventisti su biblijska vera?

Evo primera recimo kako se izvrću reči Jevandjelja.Ovaj stih govori o Bogu Ocu ,i sada ko ne veruje u Svetu Trojicu,njemu ovaj stih odgovara na primer,da bi tvrdio kako nema Svete Trojice,čisto bogohuljenje.A vrlo dobro znamo da je Isus SIN BOŽIJI,MEŠIJAHAT,iako se ovde ne pominje u stihu.Recimo taj stih odgovara masonima,J.S.muslimanima i svima ostalima koji negiraju postojanje Trojičinog Boga,.

Ephesians 4:5-6 King James Version (KJV)
5 One Lord, one faith, one baptism,
6 One God and Father of all, who is above all, and through all, and in you all.
Evo opet na engleskom moram da ubacim.

- - - - - - - - - -

a šta adventisti su biblijska vera?

Adventiste je osnovao baptista, oni su ti protestantska crkva.
Problem je sto ih je Jelena Vajta, njihova prorocica videla kao jedini izabrani narod :)

Kada citam sta ovde pises, nemoguce je da si bio jedan dan.
Jer ti osnove nemas sta oni veruju.
I cesto pises stvari koje niko na svetu ne veruje a pripisujes je i adventistima i drugima
Na primer o trojstvu.
Ti nemas poima kako adventisti veruju u trojstvo.
To sa 18 god bi svako znao.
A tajne se ne razotkrivaju same, vec ti citas po internetu na internet smecu, i trazis sebi hranu.
A nisi u stanju da razlucis sta je istina sta nije.
Nemas osnove da bi to migao.

U crkvi u Beogradu 1992 sam zavrsio 36-est osnovnih adventistickih istina;
Sa Bibulovicem sam zavrsio Proroka Danila.
Sa Belosevim Otkrivenje.
Radisa Antic, 90-setih drzao seminar na Novom Beogradu u vezi Otkrivenja;
Branko Dedic i Goran Anic mi bili pastori u USA.
Bio kod Luneta Randjelovica u Sakramentu nekoliko puta.
Na Endrusu bio 96-este za vikend, seminar.

Mislim da ti je ovo dovoljno :)

Back