Žig zveri

ne izuzimam nikog i ne prorokujem... dajem mišljenje o mogućem toku događaja...
to mišljenje potiće od Otkrivenja , od izjava prozorljivih pravoslavnih staraca, od poznatih ciljeva satanističke elite koja predvodi svet...

ti ne priznaješ Otkrivenje...tvoja stvar..ali nećeš braniti nikome da iznosi svoje mišljenje...
i ne prorokujem budućoj generaciji...
čipovi su već tu...

nisam uradio ništa... nikad nisam živeo na selu, ne znam ništa o proizvodnji hrane i ne bi se snašao u takvoj situaciji.
nije mi ni previše bitno da preživim... ionako se jednog dana mora umreti...
to se ti varas da ja ne mogu da zabranim, narocito defetistima kojima nije bitno da prezive... ko zna koje muke tebe muce pa si takav i kao takav dospeo na ovaj pdf... ako ti ne prorokujes [bas sam proverio sta si pisao], ja cu tebi da prorokujem, pa cemo da vidimo jos ko ce kome da zabrani

32. Јер ако сам се по човеку борио са зверовима у Ефесу, каква ми је корист ако мртви не устају? Да једемо и пијемо, јер ћемо сутра умрети.
33. Не варајте се: зли разговори кваре добре обичаје.
34. Отрезните се једанпут као што треба, и не грешите; јер неки не знају за Бога, на срамоту вама кажем.

Poslednja izmena:
Zao mi je ali samo negiras jasne stihove.
To moras da cinis jer bi ti pala gradjevina na kojojs e sada nalazis a koja ti je milija od istine.
Zamku ste samis ebi napravili.
Trazili ste nesto od Gospoda za sta je on u otrkivenju vec objavio kada ce se saznati.
Posto Gospod nece onda to da vam objavui, on onda dozvoljava da dodje necastivi i da vam neke informacije koje ce vas vezati da bi postali slepi za svaku istinu.

2. Solunjanima 2,2Da se ne date lasno pokrenuti od uma, niti da se plašite, ni duhom ni riječju, ni poslanicom, kao da je od nas poslana, da je već nastao dan Hristov.
2. Solunjanima 2,3Da vas niko ne prevari nikakijem načinom; jer neće doći dok ne dođe najprije otpad, i ne pokaže se čovjek bezakonja, sin pogibli,
2. Solunjanima 2,4Koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sjesti u crkvi Božijoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog.
2. Solunjanima 2,5Ne pamtite li da sam vam ovo kazivao još kad sam kod vas bio?
2. Solunjanima 2,6I sad znate što zadržava da se ne javi u svoje vrijeme.
2. Solunjanima 2,7Jer se već radi tajna bezakonja, samo dok se ukloni onaj koji sad zadržava.
2. Solunjanima 2,8Pa će se onda javiti bezakonik, kojega će Gospod Isus ubiti duhom usta svojijeh, i iskorijeniti svjetlošću dolaska svojega;
2. Solunjanima 2,9Kojega je dolazak po činjenju sotoninu sa svakom silom, i znacima i lažnijem čudesima,
2. Solunjanima 2,10I sa svakom prijevarom nepravde među onima koji ginu: jer ljubavi istine ne primiše, da bi se spasli.
2. Solunjanima 2,11I zato će im Bog poslati silu prijevare, da vjeruju laži;
2. Solunjanima 2,12Da prime sud svi koji ne vjerovaše istini, nego volješe nepravdu.
Kao sto vidis, hronologija tu ne pomaze, Hristov dolazak ometaju razni dogadjaji da ne dodje u svoje vreme.
Nece doci po hronologiji.
Ali oni koje su ove istine odbacili, dozvolili su da budu prevareni i Bog dozvoljava da ih sile tame prevare i da veruju laz.
Nece im bog otrkiti dan s voga dolaska, vec necastivi ce im objaviti lazi.
Jer traze hleba pored pogace.
Ponovo ono što ti činiš pripisuješ meni, ti negiraš jasne stihove, a kažeš da ja negiram iako nigde ne negiram Pismo već ga kao autentičnu reč Božiju koristim za dokazivanje istine. Na ono što sam ti jasno odgovorio iz Pisma da i u Novom Zavetu i dalje važe biblijski praznici i ostale zapovesti i da je ukinuto samo telesno obrezanje i prinošenje životinjskih žrtava nisi ništa odgovorio, jer suviše bi bila providna laž kad bi počeo da demantuješ tako očigledno na osnovu Biblije dokazanu istinu, pa umesto da se pokaješ i ispraviš svoj netačan stav što bi bilo svojstveno pravom Hrišćaninu, ti nastavljaš sa novim klevetama i neistinama, ne pokajavši se za prethodne. Time si još jednom pokazao svoje pravo lice, lice koje nije hrišćansko već lice koje stavlja masku hrišćanstva, a znamo iz Pisma da se i satana pretvara u anđela svetlosti da bi obmanuo. Kako on tako i njegova deca, a da si njegovo dete kaže sam Gospod, jer kad su mu neki govorili da su deca Avramova, On im je rekao: "Da ste deca Avraamova činili biste dela Avramoova, ovako vaš je otac đavo i vi slasti oca vašega činite", a delo govorenja laži, klevetanja i nemanje želje za pokajanjem što je slučaj kod tebe svakako nije delo Avraamovo, delo pravednika već delo oca laži od iskoni. "Po plodovima njihovim poznaćete ih", reče Gospod.
To što ti ovde navodiš iz 2. Sol. 2 sam i ja navodio, npr. ovde:
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-127#post-37897796
i to mi odavno i pišemo i govorimo drugima, jer mnogi danas govore da će Gospod doći u bilo kom trenutku, a mi kažemo da neće doći u bilo kom već da prvo mora da se pojavi sin bezakonja Antihrist, pa tek onda da dođe Gospod. To smo i na sajtu stavili:

Početak javnog (političkog) delovanja Zveri iz bezdana, čoveka bezakonja, sina pogibli [14]
5981​
2025​

Vaznesenje Neveste [15]
SUBOTNJA godina (5.)​
5985​
2029​
Po biblijskoj hronologiji koju smo objavili na sajtu prvo je pojava Antihrista, pa onda dolazak Gospodnji po Nevestu, a 7 godina kasnije i Armagedon i dolazak sa Nevestom radi poraza Antihrista, Lažnog Proroka i njihovih slugu, sve dakle saglasno sa 2. Sol. 2, a ne protivno toj glavi Pisma, kako nas ti ovde (po ko zna koji put) klevećeš. Prema tome, biblijska hronologija koju smo objavili je od Boga, a ne od nečastivog, kako ti kažeš. Od nečastivog su tvoje klevete, jer njemu smeta ova hronologija koju smo objavili, jer je od Gospoda, na osnovu Njegove svete reči zapisane u Bibliji i zato mu "kvari posao" u varanju što više duša, jer cilj mu je da pre svog skorog zatvaranja u tamnicu što više ljudi obmane, da odu u Pakao. Pismo kaže da je on sve nervozniji i gnevniji što mu je bliži kraj i zato sve više podstiče klevete, poluistine i ostala zla u svetu. A vrhunac će biti kada siđe na zemlju u svojoj jarosti u doba Velike Nevolje.
Hristov dolazak će nasuprot tvojoj tvrdnji upravo doći po hronologiji, upravo je hronologija ono što zadržava, dakle Božiji promisao o vremenu, o tome šta kada treba da se desi po volji ili dopuštenju Božijem, ništa ne može ni pre ni posle roka nego baš onda kad treba da se desi.
Slično, na ovo što ovde kažeš:
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-145#post-38263230
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-145#post-38263256
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-145#post-38263275
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-146#post-38263279
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-146#post-38263285
odgovor je ovo:
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-130#post-37920524

Poslednja izmena:
Nisam zaboravio jer prvi put i čujem za tu sektu.

Da da. Za sad je samo u najavi ali ce biti prva koja izlazi iz Pravoslavlja. A sto je najlepse... pravi je nas covek. Prva srpska belosvetska sekta. Svetsko a nase i ima sve predispozicije da bude jedna od najvecih na svetu jer se pravi po proverenom sistemu:

- pravi je prorok koji kaze da ga Bog ucio :ok:. Znaci bez-otkrivenjska sekta odbacuje Otkrivenje i zamenjuje ga prorokom koji koristi svoje otkrivenje. Fantasticno zar ne? Niko se do sada toga nije setio.
- Prorok kaze za sebe da samo on poseduje istinu jer je Pravoslavlje prevareno i obitava u zabludi. Naravno u svemu tome mu Vikipedija nesebicno pomaze.
- i sto je najvaznije, bez-otkrivenjska sekta ima za ciljnu grupu, ljude sa IQ 10-15. U praksi to znaci da moze lako uzeti k sebi mnoge Millerovce ili Raselovce. Znaci i clanstvo obezbedjeno u startu.

Ima da budemo kao stoka obeleženi, ...
aj' ne bilo ti zapovedjeno pogledaj ovo sto sam analizirao pre 20 godina, apelujem na tebe http://geocities.ws/svetopismo/prokletstvo.htm#topic2

Neposredno ispred stihova u Mateju 12,43-45 u kojima Gospod raskrinka 7 duhova gorih od nečistog, nalaze se stihovi o carici južnoj (12,42) i Ninevljanima (12,41), a koji su nadovezani na nedavanje znaka, osim prorokom Jonom (12,40) kao odgovor rodu zlom i preljubotvornom koji je znak tražio (12,39, tj. 38).
Dakle, znak Jonom prorokom koji je bio 3 dana i noći u utrobi kitovoj, a sa kim je Gospod napravio analogiju govoreći o samom sebi kako će i On sam biti 3 dana i noći u srcu zemlje, je jasan i potvrdjen.
Medjutim, šta sa Ninevljanima i caricom južnom, bolje reći pokajanjem Ninevljana Joninom propovedi i slušanjem carice južne premudrosti Solomonove? A i oni i ona ustaše na sud sa rodom kojim? I osudiste ga?!
  1. Matej 12,41: Ninevljani će ustati na sud sa rodom ovim, i osudiće ga; jer se pokajaše Joninim propovedanjem; a gle, ovde je veći od Jone.
    A GDE TO IMA DA BILO KO VLASTITIM POKAJANJEM DRUGE OSUDI?
  2. Matej 12,42: Carica južna ustaće na sud sa rodom ovim, i osudiće ga; jer ona dodje da sluša premudrost Solomonovu; a gle, ovde je veći od Solomona.
    A GDE TO IMA DA BILO KO DRUGE OSUDI JER OTIDE DA SLUŠA PREMUDROST?
  3. Matej 12,43-45 je prorokovanje o nečistom duhu i sedam duhova.
  4. Matej 12,46-49 je ukazivanje na mati i braću Gospodnju.
  5. Matej 12,50 Jer ko izvrši volju Oca mojega koji je na nebesima, taj je brat moj i sestra i mati. (kraj poglavlja)
Pogledaj zli i preljubotvorni rode veličinu Gospodnju, pogledaj i promisli još jednom da Gospod ne dodje da osudi svet, no da spase svet, pogledaj i vidi da Gospodu ne može ništa promaći, i poznaj volju Boga Oca:
  1. Jona 3,5 (pasus pre pokajanja Joninom propovedi): Nego i ljudi i stoka da se pokriju kostreću, i da prizivaju Boga jako, i da se vrati svaki sa svoga zloga puta i od nepravde koja mu je u ruku.

2. 1. knjiga o carevima 10,14 (pasus posle završetka slušanja carice južne-Savske premudrosti Solomonove): A zlata što dohodjaše Solomonu svake godine, beše šest stotina i šezdeset i šest talanata.
Vidi Gospode, roda zlog i preljubotvornog koji neće tebe da razume, a hoće da veruje onom koga si ti raskrinkao do u reč, ili, što bi se reklo, do poslednje cifre:
lažno otkrivenje 13,15-18: ...i učini da budu pobijeni oni koji se ne poklone liku zveri. I učini sve, ..., da im dadu žig na desnoj ruci njihovoj ili... Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri; jer je broj čovekov i broj njen je šest stotina i šezdeset i šest.
Hoće li slepci il' stoka nežigosana shvatiti da je premudrost veća od mudrosti, a ljudski račundžijski um da nikad ne može preteći reč Gospodnju, a kamoli da shvati: a gle, ovde je veći od...?

Da da. Za sad je samo u najavi ali ce biti prva koja izlazi iz Pravoslavlja. A sto je najlepse... pravi je nas covek. Prva srpska belosvetska sekta. Svetsko a nase i ima sve predispozicije da bude jedna od najvecih na svetu jer se pravi po proverenom sistemu:

- pravi je prorok koji kaze da ga Bog ucio :ok:. Znaci bez-otkrivenjska sekta odbacuje Otkrivenje i zamenjuje ga prorokom koji koristi svoje otkrivenje. Fantasticno zar ne? Niko se do sada toga nije setio.
- Prorok kaze za sebe da samo on poseduje istinu jer je Pravoslavlje prevareno i obitava u zabludi. Naravno u svemu tome mu Vikipedija nesebicno pomaze.
- i sto je najvaznije, bez-otkrivenjska sekta ima za ciljnu grupu, ljude sa IQ 10-15. U praksi to znaci da moze lako uzeti k sebi mnoge Millerovce ili Raselovce. Znaci i clanstvo obezbedjeno u startu.
Ja mislim da su kompleksi u pitanju... dokazao si prevodjenjem da je Zlatousti citirao pisca laznog [pseudo]otkrivenja koga naziva pseudohristom, i slicno kao Gospod u jevandjelju kaze da ne trcimo za njim - ti si cak dokazao da ga citira tako sto je umesto Hristovih reci upozorenja da nas ne prevare govoreci vreme se priblizilo, ovaj pseudohrist upotrebio jer je vreme blizu... tako da nema sanse da se omane i da se promasi kog pseudohrista citira i cilja Zlatousti

P.S. I koliki IQ ti sracunase kada si se testirao za mensu? :D Ja ne smem da ti kazem svoj, hehe. bojim se da te ne ophrvaju kompleksi... kada god si se potrudio da me demantujes npr. kod svete lidije, ispostavilo se da si mi pomogao, a sada polako gubis razum... sad se setih, i ja sam dao jednom autogol, ali bio sam djace prvace, - ti bre ovde vec dva autogola zabi, i sada se rugas meni, digao si ruke od argumentacije i prevodjenja, jer svaki put autogo dajes - ostaje nam samo da pakoscu podetinjimo, sto rece apostol.

Poslednja izmena:
"Bitkoin", "lajtkoin", "alfakoin", "faskoin", "pirsoin"... Bitkoin (engl. bitcoin) je digitalna i globalna valuta. Stvorena je 2009. godine od strane lica ili grupe ljudi pod pseudonimom Satoši Nakamoto.Karakteristike bitkoina
Bitkoini se stvaraju tokom vremena od strane korisnika bitkoin mreže, umesto od strane centralne banke kao u slučaju standardnih valuta. To znači da je bitkoin "nepouzdan" i korisnici ne moraju da veruju u bilo kakav veći autoritet, čak ni međusobno, kako bi njihov novac bio siguran. Bitkoin nazivaju "kripto-valuta", jer je sistem zaštićen matematikom (kriptografijom) umesto od strane centralnog organa. Decentralizacija takođe znači da različite osobine bitkoina, na primer njegova vrednost u odnosu na druge valute, broj bitkoina u opticaju, stopa inflacije, i naknade za transakcije ne mogu biti izmanipulisani od strane bilo koje pojedinačne osobe ili grupe. To takođe znači da i ne postoji organizacija koja "štiti" korisnike bitkoina i njegovi korisnici sami odgovaraju za svoje gubitke.

Proširenja u dizajnu Bitkoina omogućava anonimno plaćanje na internetu.

Usvajanje bitkoina i njegovo korišćenje nastavlja da raste svake godine. Prihvatili su ga ne samo za potrošači, već i mnoge kompanije koje žele da iskoriste prednosti bitkoina.

Decentralizovan:

Bitcoin je prva digitalna valuta koja je u potpunosti nezavisna. Mrežu čine korisnici kao što ste Vi, tako da nije potrebno posredovanje banke između Vas i druge strane bilo da trgujete ili želite da jednostavno uradite transfer novca. Ovaj način decentralizacije je osnova za bezbednost i slobodu Bitcoin tržišta.

Širom sveta (svetski):

Bitcoin-om se može trgovati sa bilo kog mesta koje ima internet konekciju. Svako može da počne da zarađuje Bitcoin bilo popularnim „rudarenjem“ ili kupovinom, prodajom na brojnim berzama bilo gde u svetu.

Bez ograničenja:

Ako posedujete Bitcoin možete ih poslati veoma lako nekom drugom na Bitcoin adresu.

Nema ograničenja kao kod standardnih valuta za čiji transfer morate popuniti gomilu dosadnih formulara koji oduzimaju Vaše vreme.

Možete trgovati na specijalizovanim berzama za Bitcoin, a možete jednostavno da pošaljete novac na željeno odredište bez brige o ograničenjima i bankarskim propisima širom sveta.
Bitcoin je digitalna verzija novca!
Kroz jednu temu guras adventizam,nemoj.Pitao sam jednog adventisu jesu li oni Hriscani a on mi kaze "ne pripadamo ni jednoj religiji mi verujemo u rec biblije" Nemoj da propagiras adventizam jer je ovde tema o sasvim drugoj stvari.

"АДВЕНТИСТИ (СУБОТАРИ)

Уз Јеховине сведоке, адвентисти (суботари) су данас, такође, врло активни на нашим просторима. Њихово име дол ази од латинске речи adventus, што значи долазак. Они кажу да очекују скори долазак Христов на Земљу, кад ће судити и живима и мртвима по њиховим заслугама и по томе се разликују од других хришћана који, такође, верују у други долазак Господа Исуса Христа. Додуше, у томе они нису изузетак, јер је било и других, који су се бавили прорачунима кад ће Христос доћи. Сви они заборављају на Христове речи о Његовом другом доласку: „О дану томе и о часу нико не зна, ни анђели небески, до Отац мој сам" (Мт 24,35). Кад су Га апостоли после Васкрсења поново питали о овоме, Он им је рекао: „Није ваше да знате времена и лета које Отац задржа у својој власти" (Дап 1, 7). Међутим, секташи не маре за ове Христове речи, што је још једна потврда „исправности" њиховог учења.

Оснивач адвентизма био је Вилијем Милер ,који је живео од 1782. до 1849. године. По занимању је био фармер, али је пуно читао. Проучавајући Библију, он је на основу књиге пророка Данила „израчунао" да ће крај света доћи између 21. марта 1843. и 21. марта 1844. године. Много људи је поверовало у ову његову тврдњу, тако да су се припремали за овај догађај. Међутим, кад је време истекло, многи су били разочарани. Милеров пријатељ Семјуел Сноу је „пронашао" грешку и означио 22. " октобар као датум краја света. Међутим, њихове присталице су и овог пута биле разочаране. Баптистичка заједница, којој је Милер припадао, искључила га је из свог чланства. Због тога је он основао нову, адвентистичку заједницу. После Милерове смрти, настављачи његовог дела били су Хајрем Едсон, Џозеф Бејтс и Елен Вајт 1827-1915.

Основа новог адвентистичког учења састојала се у томе да је Христос 1844. ушао у небеско светилиште да суди гресима живих и мртвих, да треба празновати седми дан као сабат (субота-дан одмора) и веровати да је Елен Вајт права пророчица. До 1855. године седиште им је било у Бетл Крику, Мичиген, а од 1860. године званично се зову Адвентисти седмог дана. На нашим просторима се појављују почетком овог века. Скупљају се и моле у својим „домовима молитве". Имају и своје богословске школе, а од пре неколико година и свој Теолошки факултет у Београду, на Бановом брду.

Они усвајају Никеоцариградски символ вере без додатка „Филиокве", али га тумаче на свој начин. Главни извор вере су Библија и дела „пророчице" Елен Вајт. По њима Библија се сама по себи тумачи, човек се спасава вером у искупитељску Христову жртву. Христос је једини посредник, па се због тога не треба молити ни Богородици ни светитељима. Од Светих тајни признају само обред крштењаи „вечеру Господњу" (причешће). Међутим, они не верују да се хлеб и вино претварају у тело и крв Христову. Не поштују иконе, реликвије и крст. Уче да ће се васкрсење мртвих десити у две етапе: прво ће васкрснути праведници, а затим грешници. Верују у хиљадугодишње царство Христово - хилшазам. По њима, Христос ће доћи и васкрснути праведнике, који ће се са Њим вазнети на небо, где ће остати хиљаду година. Зато време Земља ће бити пуста, а Сатана свезан. После хиљаду година ће васкрснути и грешници, Сатана ослобођен, па ће их варати. Даље, Христос силази са праведницима на Земљу и бори се против Сатане и грешника. Пошто их победи, баца их у огњено језеро. Значи, они ће бити уништени, а не бачени на вечне муке, како учи Црква. Као што смо рекли, адвентисти празнују суботу уместо недеље, коју је, по њима, увео папа, кога називају антихристом. Јела деле на чиста и нечи ста. Неједу свињетину и уздржавају се од алкохола и дувана. За „вечеру Господњу" (причешће) употребљавају слатко вино или ширу.
"
Meni se svidjaju Adventisti,zbog toga,sto se drze zapovesti Hristove:"Ne klanjajte se ikonama i kipovima". U njihovim Crkvama,nema nista od
navedenih stvari.Beli zidovi Crkve i samo na zidovima,citati iz Biblije.Inace oni su Hriscanska Crkva i mnogo se pomazu medju sobom.

Meni se svidjaju Adventisti,zbog toga,sto se drze zapovesti Hristove:"Ne klanjajte se ikonama i kipovima". U njihovim Crkvama,nema nista od
navedenih stvari.Beli zidovi Crkve i samo na zidovima,citati iz Biblije.Inace oni su Hriscanska Crkva i mnogo se pomazu medju sobom.
a gde pise to za ikone?
zar nisu ikone prozor u nebesko?

a koji je razlog neklanjanja kipovima, nije li sto nemaju duha?

a prozori/otvori su ti kao digitalni novac, imaju vrednost, ali su neopipljivi, дводимензионални, а не тродимензионални, као кипови, ne mogu da sadrze duh,, kao duh u boci, vec su kao portal ovaj, medijum preko koga komuniciramo, ovde ja i ti, a sa ikonom mi zemaljski sa nebesnim

a kad pomenu bib. citate, jel cu za ovaj у контексту теофаније

8. Ко су оно што лете као облаци и као голубови на прозоре своје?

Kako ste došli do te godine? U Bibliji ne pišu godine...
šta očekujete da se sve desi? Naprimer da li očekujete masovno čipovanje ljudi?
Kako se pripremate za iskušenja koja dolaze?
Klikni na 14 (fusnota), ali pročitaj svih 16 fusnota, tu ti je objašnjeno. Takođe na celoj stranici (pre fusnota) piše kad se šta desilo i pored toga stihovi iz Pisma o tome. Kad pogledaš u Pismu te stihove vidiš koliko je godina prošlo od jednog do drugog događaja, itd.

Mislimo da će najverovatnije biti masovno čipovanje, ali da ne mora da bude. O tome sam pisao na više mesta pod nalogom "Avakum". Najverovatnije da će se ponuditi globalna vakcina koja će doneti savršeno zdravlje, čak i besmrtnost, a uz to čip koji se bude dobijao zajedno sa tim sadržajem vakcine će biti korišćen za kupo-prodaju, kontrolisanje i upravljanje voljom čoveka, opštenje sa Zveri, mnogi ljudi će voleti Antihrista, "uživaće" u virtuelnom opštenju sa Antihristom, diviće se njegovoj (prividnoj) lepoti, moći i navodnom vrlinskom ponašanju, pokloniće mu se što je navodno rešio probleme gladi, terorizma, klimatske i druge probleme, ali sve će to biti privremena obmana, jer će problemi zahvaljujući njemu biti umnoženi u meri u kojoj to opisuje Otkrivenje. Mislimo da će zaista u doba Velike Nevolje biti "NLO invazija", a zapravo invazija demona opisana u Otkrivenju (5. truba i ostalo).
Za iskušenja se pripremamo čitajući pre svega reč Božiju, Sveto Pismo i ispunjavajući zapovesti zapoveđene u njemu. Ispunjavanje nam omogućava da budemo bliski Bogu (i On nama) i da onda lakše znamo šta i kad da činimo. Npr. nema potrebe da se sklanjamo bilo gde sada zbog Antihrista*, jer znamo na osnovu hronologije da će Nevolja biti posle 2029. godine i da čak oni koji uđu u Nevestu (uslov za to je da se drže sve zapovesti uključujući držanje praznika Pashe, Jom Kipura i drugih) 2029. godine neće ni biti na zemlji kad bude obavezan žig zveri već na Nebu, a koji ostanu oni će morati da se suoče sa Antihristom i njegovim žigom, ali i za njih Bog će se starati samo što će im biti teže nego da su Mu bili ranije do kraja verni, pa da ne moraju prolaziti kroz dodatna iskušenja.
*Ne isključujemo sklanjanje (nekih ljudi, ne svih) zbog 3. sv. rata ako se desi pre 2029. godine. Velika je verovatnoća da se desi ove godine ili sledeće, ako ne tad onda verovatno 2023/24. godine, ako ni tad onda posle 2029. godine. Taj rat bi bio 2. pečat iz Otkrivenja, a 3. pečat (glad) bi bio 2025/26. godine. Ipak, za pečate nismo sigurni, to je naše rasuđivanje, možda bude tako (velika verovatnoća), možda ne, ali za period 2029-2036 smo sigurni, jer je to biblijska hronologija.
Pročitao sam tvoju raspravu sa Glasnikom, uglavnom si sve dobro pisao, jedino bih skrenuo pažnju na stih
"2 I videh kao stakleno more smešano s ognjem, i one što pobediše zver i ikonu njenu, i žig njen, i broj imena njenog, gde stoje na moru staklenom i imaju gusle Božije; "Otkr. 15:2
koji nam kaže da je i broj imena zveri, a ne samo zver, ikona i žig nešto loše, nešto grehovno što treba pobediti. O tome sam pisao pre desetak godina, kao i o tome da zver iz proroka Danila i Otkrivenja se odnosi na carstva zemaljska koja su dala svoju oblast i silu zveri kako kaže Otkrivenje, ali da zver iz bezdana iz Otkrivenja, kao i mali rog iz proroka Danila što poraste među tri i nadvisi ih predstavlja Antihrista, a da to ne znači da buduća tehnologija (čiji razvoj je zapravo već u punom zamahu i samo što nije došao vrhuncuu), kako izgleda tvrdi Glasnik, takođe nije zver. Ona će zapravo biti deo zverskog carstva, kod proroka Danila se pominje da će se smešati glina i gvožđe:
"40 A četvrto će carstvo biti tvrdo kao gvožđe, jer gvožđe satire i troši sve, i kao gvožđe što sve lomi, tako će satrti i polomiti.
41 A što si video stopala i prste koje od kala lončarskog koje od gvožđa, biće carstvo razdeljeno, ali će biti u njemu tvrđe od gvožđa, jer si video gvožđe pomešano s kalom lončarskim.
42 I što prsti na nogama behu koje od gvožđa koje od kala, carstvo će biti nešto jako, a nešto trošno.
43 A što si video gvožđe pomešano sa kalom lončarskim, to će se oni pomešati sa semenom čovečijim, ali neće prionuti jedan za drugog kao što se gvožđe ne može smešati s kalom. Danilo 2:40-43 Dan. 2:33
44 A u vreme tih careva Bog će nebeski podignuti carstvo koje se do veka neće rasuti, i to se carstvo neće ostaviti drugom narodu; ono će satrti i ukinuti sva ta carstva, a samo će stajati do veka."

Postoje i tumačenja da su od 10 carstava ona kao kal slabija, a ona kao čelik jača carstva. I to može da bude, ali stoji i ovo tumačenje, dakle dvostruko. Skoro je robot Sofija primila državljanstvo Saudijske Arabije. Znamo i za njene izjave (i još nekih robota) i sl. Znamo i za projekte da se čovek ("od kala") poveže sa mašinom ("od čelika"). A primanjem žiga čoveku se menja DNK i on postaje nefilim (delimično čovek ("kal"), delimično pali anđeo). Znamo da su nefilimi "jaki kao čelik", tj. želja čovekova za "supermoćima" (kako će se prevariti kad od "supermoći" ostane ono biblijsko "ljudi će želeti da umru, a smrt će od njih bežati") će biti još jedan od razloga zašto će mnogi primiti žig. Itd. Mogao bih još o tome, ali zbog vremena za sad ovoliko.

Poslednja izmena:
Svadje na forumu oko ove teme a sta ce biti kad nastupe teska vremena, ne smem ni da zamislim. Nego, sta mislite o biometriji, novim dokumentima, jel izgubljena dusa koja je uzela novu LK ili cipovan pasos ili ima sanse za pokajanje, spas duse, izbegavanje ziga zveri?

Svadje na forumu oko ove teme a sta ce biti kad nastupe teska vremena, ne smem ni da zamislim. Nego, sta mislite o biometriji, novim dokumentima, jel izgubljena dusa koja je uzela novu LK ili cipovan pasos ili ima sanse za pokajanje, spas duse, izbegavanje ziga zveri?
Starci su bili protiv uzimanja bilo kakvih novih dokumenata.

Evo jedno svedočanstvo o pogubnosti uzimanja novih dokumenata

po tome, da bi se spasao moraš se odreći dokumenata i moliti za oprost greha.

Ali u praksi nemoguće je funkcionisati bez tih dokumenata..
Ja sam danas išao da predam zahtev za novi pasoš (stari isto biometrijski mi je istekao).
Ima teorija zavere da pri snimanju digitalne fotografije laserski snop upisuje laserski bar kod na čelo. Ali ja ne verujem da je to tačno. Radnici koji rade u MUP-u bi morali da znaju za to. A oni su živi ljudi pa bi nekom ispričali. Pročulo bi se.Tako da mislim da se pri izdavanju novih dokumenata ne utiskuje žig zveri i da posedovanje biometrijskih dokumenata ne vodi u ad. Kad bi tako bilo niko se ne bi spasao.Neki insistiraju na tome da pri uzimanju novih dokumenata lični broj (JMBG) postaje zamena za ime i da se uvođenjem tog broja u svetsku evidenciju uspostavlja veza sa sistemom zveri i da zbog toga onaj ko primi biometrijski dokument ide direktno u ad (bez mitarstava). To mi zvuči bezveze jer taj broj mi smo dobili još na rođenju.

Novim dokumentima nas samo pripremaju za to pečaćenje. Moguće je da će se u nekoj doglednoj budućnosti ljudi pečatiti na prevaru pri uzimanju novih dokumenata. IPo meni žig zveri ipak neće biti laserski urezan bar kod nego čip. Satanistička elita koja vlada svetom planira da čipuje sve ljude da bi ih lakše kontrolisali.

Poslednja izmena:
To pise neko za njih.
Naravno da smstraju da su prava crkva.
Ali ne nastupaju tako.
Mi smo prava crkva.
Uvek kazu, proverite biblijom koja je.
Mi verujemo da na osnovu pisma imamo istinu.
Proverite.
Biblija je jedino merilo.
pise i tvoj brat po veri SDG
ti kazes "verujemo" i postujem kada se tako izrazava ali onda moras da shvatis da i druge hriscanske crkve su bas one koji veruju da je istina kod njih. bas zbog toga hriscanstvo postade jedna religiozna pijaca.

Људи се идетификују са учењем цркве у којој су, неки се идентификују са својим разумевањем и на томе граде свој идентитет.
После тога је то тешко напустити, осећамо се као да треба да пређемо провалију по танком концу.
Страшно је изгубити свој идентитет, много је лакше бранити га и затварати очи за другачије идеје

Starci su bili protiv uzimanja bilo kakvih novih dokumenata.

Evo jedno svedočanstvo o pogubnosti uzimanja novih dokumenata

po tome, da bi se spasao moraš se odreći dokumenata i moliti za oprost greha.

Ali u praksi nemoguće je funkcionisati bez tih dokumenata..
Ja sam danas išao da predam zahtev za novi pasoš (stari isto biometrijski mi je istekao).
cekaj, zar nisi ti isti onaj koji kaze
kako sad, nemoguce funkcionisati, kazes, ako je u pitanju Spasenje? jel ima neko svedocanstvo neki primer koji kaze, evo ja sam odbio dokumenta, vaznije mi je Spasenje od funkcionisanja, ili svi vi kazete, ma ako samo da sablaznjavamo buduce generacije, ili tamo neke druge ljude, a da ne govorimo da nikoga ne zanima sto Hristos rece ako te ruka desnica tvoja sablaznjava - otseci je. Ovo kukavno licemerje to ne vidi, a vidi da se neki drugi zigosu, dok je njima bitna funkcionalnost, udobnost, komformizam... uvek kukavicki licemeri vode brigu o tudjem ili buducem spasenju, a u svojoj udobnosti

ti si trebao pametniji da budes kada si se deklarisao da NISI hriscanin, jer ako nisi, zasto bi lagao jel, na osnovu cega ti tvrdis da sam ja vam dogme; to sto ti radis moze i neki musliman da radi, ili budista, ili bilo ko ko je izvan hriscanstva, da soli pamet hriscanima, i muslimani neki tvrde da bolje znaju ko je bio Isa...

ova moja posesivnost nije vredjanje, prosto ti kazes nisi, a ja kazem da jesam, prosto ti kazes nije moja, a ja kazem moja je... ti si sebe diskvalifikovao iz takmicenja, mozda ga imamo, mozda ga nemamo, ali ti u trakmicenju ne ucestvujes... sta bi onda, da budes sudija?

ja ako tebi verujem da NISI hriscanin, na osnovu cega ti tvrdis da ja lazem, jel sam ja zabranio lazno otkrivenje na svetoj liturgiji? da ga nisam ja mozda nazvao laznim prvi? eno, zlatousti ga citira i naziva ga pseudohristom, jel i on vam dogme
ja sto radim? sto kazem da ne mozes se predstavljati kao pravoslavni hriscanin kad odbacujes apokalipsu tj otkrivenje jovanovo koje stoji u bibliji jos ga nazivas laznim?
dovoljno sam dugo ovde da prepoznam laznjake. sto se mene tice veruj kako god oces nisam taj koji osudjuje ali kad neko laze onda to i kazem.
south ti je dao ideju, osnuj sektu i propovedaj do mile volje.

ja sto radim? sto kazem da ne mozes se predstavljati kao pravoslavni hriscanin kad odbacujes apokalipsu tj otkrivenje jovanovo koje stoji u bibliji jos ga nazivas laznim?
dovoljno sam dugo ovde da prepoznam laznjake. sto se mene tice veruj kako god oces nisam taj koji osudjuje ali kad neko laze onda to i kazem.
south ti je dao ideju, osnuj sektu i propovedaj do mile volje.
  • apokalipsa je odbacena jedino u pravoslavlju na svetoj liturgiji, sve ostale denominacije na svojim liturgijama, misama kako ih one zovu je ne odbacuju, tako da sam ja pravoslavan kao poslednja linija odbrane, a vi ste skoro pa kao sektasi
  • to sto stoji u bibliji je sektaski argument, sektama je samo biblija bog, a Crkvi Bozjoj ne, jer je Crkva psotojala vekovima pre biblije
  • svetitelji su cak prva cetiri veka zvanicno pobrojali sve bogonadahnute knjige BEZ apokalipse, crno na belo, za pismene
  • laznim ga nazivaju svetitelji, vidi moj potpis opet
  • ja verujem kako je ispravno, ne mozes protiv istine, pa onda sa south-om okreces na ruganje da sakrijes licemerje, svakom mislecem jasno kao dan, bas kao i da je zlatousti raskrinkao pseudohrista citirajuci ga, pa zato ovaj south sad gubi pamet
  • ti kazes da prepoznajes laznjake, a ja kazem da ne znas da prepoznas ISTINU, jer da znas bio bi hriscanin, jer Hristos je ISTINA, ... ali ti mu ne verujes. Pa ako Hristu ne verujes, zasto bi meni? - prosta logika.

Poslednja izmena:
pa kako bi bio raskrinkan pseudohrist i to citiran od svetitelja zlatoustog da biblija nema jovanovo otkrivenje?
ti odbijas diskusiju jer ja ne dozvoljavam nekom ko kaze da nije hriscanin da se koristi navodno hriscanskim argumentma, jer to sto ti koristis nisu hriscanski argumenti, jer je licemerno od tebe da kazes da nisi hriscanin, a da kao koristis hriscanske argumente, koji cak i nisu argumenti... isto to rade i muslimani, nisu hriscani, a kazu da znaju cak i jevandjelje bolje od hriscana - nista se ti ne razlikujes od njih

Crkva je nazidana na temelju apostola, ugaoni kamen sam Hristos, svetitelji kazu koje su Bogonadahnute knjige u 4. veku, IZOSTAVLJAJUCI otkrivenje kao Grigorije Bogoslov, ili ga raskrinkavaju cak kao Jovan Zlatousti. Andrej Kesarijski, vekovima kasnije, pak izopacuje ap. Pavla, a otkrovenju se ruga govoreci cak i da konji vaskrsavaju - znaci, otpadnik, a ti mi nadji dogmu o vaskrsenju konja, dokazi da ja gresim, ali ja ne mogu da dozvolim da se poistovecuje lucifer/luconosa i Spasitelj, to je nesto toliko ruzno i rugateljski sto ste svi prihvatili, da ja prosto ne mogu da vas ozalim koliko cete platiti, tako da si mi ti sale izuzetak jer si obazrivo izjavio da nisi hriscanin, te sa te strane za tebe imam razumevanje.

Poslednja izmena:
pa kako bi bio raskrinkan pseudohrist i to citiran od svetitelja zlatoustog da biblija nema jovanovo otkrivenje?
ti odbijas diskusiju jer ja ne dozvoljavam nekom ko kaze da nije hriscanin da se koristi navodno hriscanskim argumentma, jer to sto ti koristis nisu hriscanski argumenti, jer je licemerno od tebe da kazes da nisi hriscanin, a da kao koristis hriscanske argumente, koji cak i nisu argumenti... isto to rade i muslimani, nisu hriscani, a kazu da znaju cak i jevandjelje bolje od hriscana - nista se ti ne razlikujes od njih

Crkva je nazidana na temelju apostola, ugaoni kamen sam Hristos, svetitelji kazu koje su Bogonadahnute knjige u 4. veku, IZOSTAVLJAJUCI otkrivenje kao Grigorije Bogoslov, ili ga raskrinkavaju cak kao Jovan Zlatousti. Kesarijski, pak izopacuje ap. Pavla, a otkrovenju se ruga govoreci cak i da konji vaskrsavaju - znaci, otpadnik, a ti mi nadji dogmu o vaskrsenju konja, dokazi da ja gresim.
nazovi me kako hoces tvoje pravo da mislis o meni kakvu god sliku da si stvorio niko te ne sprecava, samo mi odgovori na pitanje koje sam ti postavio. ako i izbegavas konkretan odgovor na konkretno pitanje i to cu razumeti.

cekaj, zar nisi ti isti onaj koji kaze
kako sad, nemoguce funkcionisati, kazes, ako je u pitanju Spasenje? jel ima neko svedocanstvo neki primer koji kaze, evo ja sam odbio dokumenta, vaznije mi je Spasenje od funkcionisanja, ili svi vi kazete, ma ako samo da sablaznjavamo buduce generacije, ili tamo neke druge ljude, a da ne govorimo da nikoga ne zanima sto Hristos rece ako te ruka desnica tvoja sablaznjava - otseci je. Ovo kukavno licemerje to ne vidi, a vidi da se neki drugi zigosu, dok je njima bitna funkcionalnost, udobnost, komformizam... uvek kukavicki licemeri vode brigu o tudjem ili buducem spasenju, a u svojoj udobnosti
nisi me razumeo...
nigde nisam rekao da očekujem i jurim spasenje...ima mnogo ljudi koji zaslužuju spasenje mnogo pre nego ja.....ja retko idem u crkvu..liturgije su mi dosadne.....kršten sam ali nikad se nisam ispovedio ili pričestio...tako da nisam neki uzoran hrišćanin...više formalni....slabo i poznajem hrišćanstvo...uz to srce mi je uglavnom hladno, slabo imam ljubavi za bližnje i Boga..kao i svi imam i neke grehove...a Bog ima stroge kriterijume....tako da ne vidim zašto bi me Bog spasao... ne očekujem to...

.biometrijska dokumenta po meni još uvek nisu žig zveri...čip neću da primim kad na to dođe red...zato što verujem da će čip biti korišćen za kontrolu ljudi...koliku cenu sam spreman za to da platim.. pa... sad mi se čini da bi pre umro nego primio čip...ionako nemam puno da izgubim.....ne radujem se životu....dani su mi prazni i isti..... videćemo da li ću tako razmišljati i kad dođe trenutak izbora čip ili smrt...

Back