gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
ovaj je Made in Germany
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz prodavnice satova na Švarcvaldu.ovo je fantasticno!!! i jedinstveno!![]()
kosta kao polovan dobar autoovaj je Made in Germany
![]()
Ovi satovi sa klatnom su neprocenjivi.ovaj je Made in Germany
![]()
I ovi su lepi sa pticicama koje izlaze na pola sata i sat.Ima i njih sa klatnom.
Izlaze li te ptičice i noću?I ovi su lepi sa pticicama koje izlaze na pola sata i sat.Ima i njih sa klatnom.
Da,na pola sata se oglasavaju samo jednom,a na sat onoliko puta koliko je sati.Mozda nekom zvuci bucno,ali se navikne na to.Zenina tetka ima takav sat.Izlaze li te ptičice i noću?![]()
tako jeOvi satovi sa klatnom su neprocenjivi.
ako je poljski ili ruski,aufidersen ondaDa,na pola sata se oglasavaju samo jednom,a na sat onoliko puta koliko je sati.Mozda nekom zvuci bucno,ali se navikne na to.Zenina tetka ima takav sat.
Mislis,dasvidanijaako je poljski ili ruski,aufidersen onda
navikla bi se posle dve godine.covek se na sve navikneJa ne mogu da spavam ako u sobi kuca sat.
Ne znam kako bi te ptičice prošle.![]()
Ne znam,video sam ih per komada.Ima ih kao vitrine,a ima i zidnih.Svidja mi se zvuk tog klatna.Uglavno te sto sam video su bili veoma vredni.Samo taj duborez u drvetu,pa sve ostalo.Da ti stane dah.ako je poljski ili ruski,aufidersen onda
ona kukavica koju je polomio bata stojkovic u filmu balkanski spijunI ovi su lepi sa pticicama koje izlaze na pola sata i sat.Ima i njih sa klatnom.
pogledaj ti to dobro.ko zna koliko to vredi,mozda kosta 2 miliona eura.tako su se obogatili del boj i rodniNe znam,video sam ih per komada.Ima ih kao vitrine,a ima i zidnih.Svidja mi se zvuk tog klatna.Uglavno te sto sam video su bili veoma vredni.Samo taj duborez u drvetu,pa sve ostalo.Da ti stane dah.
Jeste,ali kad sedimo kod tetke,uopste ne obracamo paznju na to,a i oni kazu da nocu i ne cuju iako se jako cuje.ona kukavica koju je polomio bata stojkovic u filmu balkanski spijun
Mogu ti reci da nije ni jeftim,jer ima bar 50 godina i to samo vise,nikako manje.pogledaj ti to dobro.ko zna koliko to vredi,mozda kosta 2 miliona eura.tako su se obogatili del boj i rodni
odnesi ti to u https://www.sothebys.com/en/ nikad ne znasMogu ti reci da nije ni jeftim,jer ima bar 50 godina i to samo vise,nikako manje.
Kad bio i moj,nikada ga ne bi prodao.odnesi ti to u https://www.sothebys.com/en/ nikad ne znas
mozda dostigne cifru 11-12 miliona eura
za 12 miliona?Kad bio i moj,nikada ga ne bi prodao.
Ne.za 12 miliona?
cenim to.ja ni svog ljubimca ne bih prodao ni za 500 miliona dolara,ljudi se cude i ne veruju.prodali bi roditelje za 100 hiljada eura i svoju guzicu.
Ne bih tako nesto uradio niposto.cenim to.ja ni svog ljubimca ne bih prodao za 500 miliona dolara,ljudi se cude i ne veruju.prodali bi roditelje za 100 hiljada eura i svoju guzicu.
to je moja beba