Zidni satovi

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
5b47d3c6018752171a4ba1d776b9a845.jpg

Sat u kući je nešto što je neizostavan detalj, što nam treba i bez koga se jednostavno ne može. Kuća bez sata je kao izgubljena u vremenu..
Sat je simbol vremena koje teče i prolazi. Sat nam pomaže da se organizujemo, planiramo, radimo..

U jednoj prostoriji ne bi trebalo da imamo više od jednog sata. Nepisano pravilo je da imamo jedan glavni sat u kući i on obično bude u glavnoj tj dnevnoj sobi.
Veće i velike satove poželjno je držati u većim a ne u manjim prostorijama i prostorima.

Kuća bez sata je gluva kuća.. dom u kojem sat ne radi, predstavlja njegove ukućane u lošem svjetlu.
Volite li i kakve satove imate u svom domu?

Da li vam se više svidjaju zidni ili stoni satovi?

Pogledajte prilog 934615
Meni se uvijek svidjao onaj veliki zidni sat u kutiji,što zauzima pola zida,ali naravno,nemam ga.🙂
Djeluje mi nekako elegantno.
I sviđaju mi se vekerice.🙂

Sat u kući je nešto što je neizostavan detalj, što nam treba i bez koga se jednostavno ne može. Kuća bez sata je kao izgubljena u vremenu..
Sat je simbol vremena koje teče i prolazi. Sat nam pomaže da se organizujemo, planiramo, radimo..

U jednoj prostoriji ne bi trebalo da imamo više od jednog sata. Nepisano pravilo je da imamo jedan glavni sat u kući i on obično bude u glavnoj tj dnevnoj sobi.
Veće i velike satove poželjno je držati u većim a ne u manjim prostorijama i prostorima.

Kuća bez sata je gluva kuća.. dom u kojem sat ne radi, predstavlja njegove ukućane u lošem svjetlu.
Volite li i kakve satove imate u svom domu?

Da li vam se više svidjaju zidni ili stoni satovi?

Pogledajte prilog 934615
samo ako pise made in swiss,made in japan ili made in germany, za ostale ne zelim da znam

Back