- Poruka
- 71.181
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravio si zakucati ovu vekericu na zid.

Sto? Marka ili?
i marka i mehanizam ali to je moje licno misljenje, Erwin Sattler ili kako se pise...vecni samo da se navija na vremeSto? Marka ili?
i ja imam jedan sto se jednom mesecno navija,ali predpostavljam da je neka znj marka,ali traje vec 15 godinai marka i mehanizam ali to je moje licno misljenje, Erwin Sattler ili kako se pise...vecni samo da se navija na vreme![]()

Meni se uvijek svidjao onaj veliki zidni sat u kutiji,što zauzima pola zida,ali naravno,nemam ga.Sat u kući je nešto što je neizostavan detalj, što nam treba i bez koga se jednostavno ne može. Kuća bez sata je kao izgubljena u vremenu..
Sat je simbol vremena koje teče i prolazi. Sat nam pomaže da se organizujemo, planiramo, radimo..
U jednoj prostoriji ne bi trebalo da imamo više od jednog sata. Nepisano pravilo je da imamo jedan glavni sat u kući i on obično bude u glavnoj tj dnevnoj sobi.
Veće i velike satove poželjno je držati u većim a ne u manjim prostorijama i prostorima.
Kuća bez sata je gluva kuća.. dom u kojem sat ne radi, predstavlja njegove ukućane u lošem svjetlu.
Volite li i kakve satove imate u svom domu?
Da li vam se više svidjaju zidni ili stoni satovi?
Pogledajte prilog 934615
Uh,ovaj asocira na to kako vrijeme brzo leti...nije mi optimistican.
Simpatičan.
ovo je fantasticno!!! i jedinstveno!

samo ako pise made in swiss,made in japan ili made in germany, za ostale ne zelim da znamSat u kući je nešto što je neizostavan detalj, što nam treba i bez koga se jednostavno ne može. Kuća bez sata je kao izgubljena u vremenu..
Sat je simbol vremena koje teče i prolazi. Sat nam pomaže da se organizujemo, planiramo, radimo..
U jednoj prostoriji ne bi trebalo da imamo više od jednog sata. Nepisano pravilo je da imamo jedan glavni sat u kući i on obično bude u glavnoj tj dnevnoj sobi.
Veće i velike satove poželjno je držati u većim a ne u manjim prostorijama i prostorima.
Kuća bez sata je gluva kuća.. dom u kojem sat ne radi, predstavlja njegove ukućane u lošem svjetlu.
Volite li i kakve satove imate u svom domu?
Da li vam se više svidjaju zidni ili stoni satovi?
Pogledajte prilog 934615